Új privát üzeneted érkezett!

Szeder!

Szurkolok a barátnődnek, hogy minde simán menjen!!!! :D

Nostawen!

Üdvözöllek én is! Jó pocakosodást kívánok! Te hogy állsz "Vuk" barátunkkal?
Nekem még így a 14. hét elején is elő fordul néha....sajnos!

4D-vel kapcsolatbann: az egyik ismerősöm most van a 36. hétben és azt mondja, hogy újra kezdené nem a 22. héten menne el hanem a 30-32.héten. Sokkal jobban kivehetőek már az arcvonásai a babának.
Szóval lehet, hogy megfogadom. Úgyis bele tudok kukkantani ha megyek Uh-ra 4D-vel is mindig megnézik.. :D :D :D

Kép
Kép
a.m.
 
 


Sziasztok!

a 4D-t én is a 16. hétre tervezem, hátha kiderül hogy rózsaszín vagy kék rucikat kell beszereznünk. :D
Aztán elmegyek a 28-30. hét felé is.

Ti hogy vagytok a hson alvással? Én úgy alszom a legjobban, de 2 napja nagyon kényelmetlen. :(

Szeder, mitől jött ráda a para megint? Most voltál dokinál, láttad a babádat is, nem is barnázol, tul vagy már a 12. héten. Most már tutira minden ok! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Szeder drukkolok a barátnődnek hogy simán mnejen minden! Majd írd meg a részleteket!

4D: Én a 13 héten és a 18-20 hét között szeretnék menni de Én inkább most a genetikai részre utazom de ezt már írtam régen is! Kornéliánál a 25. héten voltunk de nem sok mindent engedett magából megnézni! Úgy takarta az arcát, hogy csak na!! Így a nagy csattanó is elmaradt! Akkor a Kleopátra házban voltunk, most a 4D Genesisbe szeretnék bejelentkezni!

Hason alvás Nekem még megy :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 

 
 

SZiasztok!

Azt hiszem, én is elmegyek 4D uh-ra.Oda, ahol szeder volt.Mert ott kislányt mondanak. :lol:
Mennyivel előbb kell bejelentkezni?
Szeder, megírod nekem is a címet?
Bár azt hiszem, megtaláltam a neten, de az a biztos, ha megírod!

Találtam még a Kleopátra- házban is, ott volt már valaki?

A kórházira nekem is március 17-én kell mennem.
Vendég
 


luca,
neked úgyis dupla esélyeid vannak kislányra!! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Luca igen Én már voltam a Kleopátra házban! Hát nem tom. Én most nem oda megyek!! Kornéliánál nem jött be!

Kép
Kép
lanta
 
 


Lanta, most látom, Te a Kleopátra-házban voltál!Most miért nem oda mész?Priviben is jöhet, ha itt nem publikus...
Vendég
 


azt hiszem van olyan topic amiba a csajok feltették a 4d uh képiket. Csúcsszuperek, nézzétek meg!!

Na ott mindenki aki a 4D Genesisben volt csodákat mesél a helyről!! Azt mesélték - totál egybehangzóan - hogy a szonográfus hölgyek úgy viselkedtek, mintha övék is lenne a baba! Türelmesek, kedvesek, látszik, hogy minden a kismamáról és a babáról szól. Szó szerint el voltak olvadva a helytől!
Én tuti oda fogok menni!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Luca! Végülis sok minden tudom Kornélián múlt! Nagyon takarta magát meg nem produkált semmit! Egyfolytában a hasamat bizgette a nő, hogy vegye már el a kezét az arca elől, szóval egész felvétel alatt az látszódik, hogy remeg az egész ahogy a hasamat nyomkodta! Hallottam már olyat, hogy van olyan, hogy ilyen esetben elküldenek igyál egy kólát és egyél csokit és újra kezdik! Hát Nekünk ilyen nem volt! És karácsonyra szerettünk volna képet csinálni! Nem nagyon sikerült! Most azért is akarok mást is kipróbálni! Amúgy nagyon kedvesek voltak, meg gyönyörű a rendelő is meg minden de valahogy most máshova kívánkozom! Nézd meg Te is a www.4Dgenesis.hu oldalt! Most ide szeretnék menni!!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Honey Én is ott találtam azt a helyet és Én is azért szeretnék oda menni! Már meg is kérdeztem Tőlük mennyivel hamarabb kell bejelentkezni és azt írták hogy egy-két héttel hamarabb! És ami még külön jó, hogy szombaton is lehet menni!! :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


honeymoon!
Nem tudom, mitől vannak paráim..egyszer csak jön minden ok nélkül, erre nincs magyarázatom...vagyis van...de hülyének néznétek azért félek megírni!!!
megírjam?

luca!
de édi vagy, aranyos nagyon, hogy azért jönnél oda ahol én voltam, mert ott kislányt mondtak:) ezt tetsziik!! tudom, hogy poénkodtál..:)
a cím: Baross utcában található www.4dultrahang.com -on minden részletet megtalálsz.
Ha felkeltette az érdeklődésed, akkor telefonálj nekik, és kérj időpontot. -tényleg adnak képet, és Cd-t is.

szeder74
 
 


megnéztem ezt a 4Dgenesis-t hm lehet majd akkor váltok én is:)

luca! Ha tényleg így van, hogy ennyire figyelnek az anyukára is és a babára is, akkor inkább gondold meg és menj A GENESIS-BE, mert okés, hogy minden rendben volt a babámmal, és mozgott is rendesen, de nem éreztem azt, amit honeymoon írt, hogy úgy kezelt volna, mintha a saját gyermekét nézné, állítólag a genesis-ben ilyenek az orvosok.

Lanta!
akkor valami hasonlót érzünk..jó volt, kedves volt, de nem tudom valami hiányzott az orvosból..aki nézte a babámat. igen, tudom miről beszélsz:)

szeder74
 
 


Szeder igen úgy jöttem el onnan, hogy valami üresség maradt!!! Nem volt az a nagy durranás, hogy most fű meg ha!! De remélem ez most másképpen lesz, és itt a Genesisben több mindent is kapsz kevesebb pénzért! Ott 13 E volt és csak egy DVD-t kaptunk! Itt 12 E a DVD, egy CD a fotókról és 1 színes fotó a babáról! Hát ez van! :)

Kép
Kép
lanta
 
 


Szeder!

Ha megnyugtat, hogy leírod a parád írd le! Lehet utána te is megkönnyebülsz.

Ez a 4D Genesis tényleg jól néz ki, lehet mi is ide megyünk majd! Köszi az ötletet :)

Kép
kistiggrincs
 
 


igen, üresség érzés maradt bennem is, holott életem egyik legszebb napja is volt:)
Tudod mit éreztem? Hogy én vagyok a 111 dik a sorban aznap..valahogy így lehetne pontosabban megfogalmazni!!!
Holott rendesen megnézte, lemérte, minden rendben tényleg éreztem, hogy ért hozzá a doktornő, de az a plussz hiányzott belőle...de nagyon

szeder74
 
 


jaj azért nem merem leírni, mert hülyének fogtok nézni és nem biztos, hogy el is hiszitek. Ezért tartogatom magamban már 1 hete:)

szeder74
 
 


Nem hiszem, hogy hülyének fogunk nézni :) Egy egész hete? Dokidtól se kérdezted meg?

Kép
kistiggrincs
 
 


Sziasztok!

Lányok, annyit termeltetek hétvégén, hogy reggel óta ezt próbálom visszaolvasni... :D Sikerült... ;)
És! Most jegyzeteltem... :)

Dia!
Kivánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Azért az ad némi okot bizakodásra, hogy fejlődött... lehet, hogy valami takarja a kis szivecskéjét... szoritok!

Szeder!
Jó, hogy irtad az orr-nyálkahártyát... Lolánál is végig el volt dugulva az orrom (most is), de sosem kérdeztem meg a dokitól, hogy mitől lehet... :oops:

Dinnye!!!
IMÁDOM!!!! Már láttam a tescoban, de két bajom van vele... 1. rohadt drága (500/kg), és a tescoban általában izetlen szart árulnak... :( :?
De azért egy mézdinnyére én is beneveztem, és Lolával megfeleztük... ;) :D

Konan!
Tök jó az uh-képed, elhiszem, mekkora élmény lehetett személyesen mozgóképként látni! ;) Gratula!

Lanta!
Én is pizzára vagyok kiéhezve, meg társul még hozzá némi olthatatlan vágy hot-dog és fagyi iránt is (már egy hete minden nap kell ennem jégkrémet, de ez nem az igazi; főleg ebben a gyönyörű tavaszias időben...)

Nostawen!
Üdvözöllek én is, tök jó, hogy egyre többen leszünk... szeptemberben igazi baby-boom lesz... :D

Vizesedéssel kapcsolatban az előzőt szerencsére megúsztam, remélem most is igy lesz. Enélkül is felszedtem Lolával 18 kg-ot, igaz, fél év alatt az egész magától le is ment...

Vásárolgatás... hmmm Most szerencsém van, mert Lolán kiélem ezt az ingeremet... :) Hetente rendelek neki valami új játékot (most nagyon bekattantam a fisher-price-okra...) vagy rucit (mondván úgyis jó lesz aa következőnek is).
Amúgy kiságyat szerintem Lolának veszek egy később átalakithatót, a pici pedig megkapja az ő mostaniját... Kocsiból viszont egy tesókocsira be kell ruháznom, mert azért Lola sem lesz még az a nagyon magától menős nagylány... de már kinéztem, csak meg kell vennem... :)
Különben ezen a téren nem vagyok babonás, Lolának is 6 hónapos terhesen megvettem mindent (még járókát is), ingatta is a fejét a falusi rokonság rendesen... de tettem rájuk nagy ivben. ;) :D

Különben bocsi, kicsit off, de amúgy babakocsikkal és kisággyal foglalkozom, ha majd valakit érdekel, és aktuális lesz, van néhány tipus, amit meleg szivvel tudnék javasolni, nagyon jó áron.

4D ultrahanggal kacsolatban nekem azt mondták, hogy 25. hét előtt túl kicsi, 30. héttől pedig túl nagy ahhoz, hogy élvezhető, jó képeket lehessen róla késziteni. Mi anno 27.-en voltunk, szerintem most is 26 körül fogunk menni.

Petra!
A kutyuk tényleg édesek! ;)

Kép
Kép
lolababa
 
 


hajrá szeder!
Szerintem írd le nyugodtan!! Itt senki nem néz hülyének senkit!
Sőt, az is lehet ám, hogy másnak is vannak hasonló gondolatai, csak ugyan így nem meri leírni! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Ismét én, az örök ellentmondó. :twisted: :D

Mindenki olyan lelkesen írta hogy kétszer is megy 4D-re hogy aszittem hogy nálatok ez ingyen van. :lol: De megnéztem a honlapokat és mégsem. :D

Hümm... a szívem szerint, én is szeretném kétszer látni bent a babócát, de asszem nálunk a piszkos anyagiak fognak nyerni. A Párom már az egyért is húzza a száját, a kettőért jól megkergetne az udvaron. :lol:

Nálunk asszem úgy lesz, hogyha a 18 hetesen nem derül ki hogy milyen nemű lesz a bébi, akkor a 20. hét környékén el fogok menni én is.
Nem tom, van aki azt ajánlja hogy minél hamarabb, mert akkor még egy csomó mindene belefér a babának a képbe, van aki meg azt ajánlja hogy minél később, mert akkor tényleg jobban kivehetőek a vonások. Na így legyen okos az ember lánya, aki csak egyszer teheti meg hogy elmenjen. :D

Röné!

A "mi" lányunk 12 éves, Kata. :)
Sok időt tölt nálunk, nagyon szereti az apját szerencsére.
Minden szerdán jön hozzánk és két hetente hétvégén + amikor még csak akar, és ugyanígy nem jön, ha nem akar. Az anyukájára ebből a szempontból csak jót mondhatok, sosem gördít akadályt a gyerek érdeke elé.

Megmondom az őszintét, annyira kedvelem Katát hogy azt is el tudnám képzelni, hogy velünk lakjon. Jó így is a kapcsolatunk, de valószínű akkor sokkal jobb lenne. Kicsit felületes így a kapcsolat, ő nem jön hozzám, csak akkor ha apa nem tud segíteni neki és én meg ezt elfogadom, így van ez jól. Nem hozzám jön, hanem apához és kész. Valószínű a kistesó majd kicsit megtöri ezt, legalábbis remélem.
Meg aztán én sem játszom túl a szerepet, kedvelem őt, de azt sosem ejteném ki a számon hogy úgy szeretem mintha a lányom lenne, illetve tőle sem kívánom, hogy úgy szeressen mint az anyját. Van neki apukája, van neki anyukája, én meg az apa felesége és a tesó anyukája vagyok. Szóval nálunk nincs nagyrevű, hogy így meg úgy, hanem szépen elfogadtuk egymást. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee: eredetileg én is úgy gondoltam, hogy csak egyszer megyünk :) De magamat ismervén nem fogom megállni, párom pedig ilyen szempontból szerencsére abszolút jól visel engem :)

Bár amikor mutattam neki az összeírt babakelengye listát, plusz a végösszeget, akkor kicsit nyűgös lesz. Persze az összes dolgot úgyse kell megvenni, szerintem csomó mindent kapunk kölcsön.

Tudom, hogy korai még, kelengye listát írni :oops: de én olyan jól szórakoztam vele, amikor 2 hetet feküdnöm. :oops:

Kép
kistiggrincs
 
 


Kistigrincs: Akkora írta a doki ki az UH-t, tehát akkor kell menni :)

Igaz az hogy ő az UH alapján 1 héttel és 1 nappal idősebbnek látta a Rizsit mint ahogy én gondolom. De továbbra is szent meggyőződésem hogy 29.-én és nem karácsonykor hoztuk össze :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Erica, Márti

Köszi a vizesedés elleni tippeket. A csalánteáról meg a petrezselyemről én is hallottam már de még nem próbáltam. (mármint ettem és ittam már, de még sosem a vizenyősödés megelőzése miatt)

Roni
A konyhaizom nő már nekem is. :wink: Remélem azért a kis prücsök is fejlődik rendesen mindkettőnknél.

Ronix
Köszi a biztatást. Neked hogy derült ki, hogy jobban alvad a véred? Nekem „csak” napi egy injekciót írtak fel. De azért folyton bennem van a félsz. És neked milyen extra vizsgálatokkal jár ez az egész?

Bagzerka
Nagyon szép nagy babód van már. De jó neked, hogy már itt tartasz!!! Magamról egyelőre csak annyit, hogy amióta megtudtam, hogy ismét babát várok, nem tudok másra gondolni! Próbálom lekötni magam, és elterelni a gondolataimat, de olyan nehéz!! Ti hogy vagytok ezzel? Egyébként én is fiús anyuka vagyok, de mi még nem mondtuk meg a kisfiamnak. (tavaly pont mikor elmondtuk – 12 hetesen – , másnap mennem kellett be a kórházba vérzéssel, a többit tudjátok… :cry: ) Szóval most babonás is vagyok, meg azért megvárnám legalább a tizenkét hetes UH-t.

Starlark
A kajálással én is hasonlóan vagyok. Mondjuk én egyszer sem hánytam, de hetek óta émelygek – ha nem eszek azért, ha eszek akkor azért. Ja, és én sem kívánok semmit.

Kép
nostawen
 
 


starlark: tudom csak "irigykedek" :) Titkon abba biztam, hogy én is mehetek már a jövő héten UHra. :)

Kép
kistiggrincs
 
 


Szia Lola!! Hát nem fogod elhinni, de voltolyan nap, hogy minden nap hot dogot ettem igaz Én gyártottam le itthon de egyik esta mondtam a férjemnek ha másnap reggel nem ehetek megint akkor nem tudom mi lesz :) De most a kenőmájasos korszakom van :)

Szeder detto ugyanez volt!!! A parád meg írd le nyugodtan hisz ezért is vagyunk itt ennyien, hogy meghallgassuk egymást!

Ja és LOLA a babakocsi téma érdekelne mert ugye most Nálam ugyan az a helyzet, mint Nálad és valahogy a kettőt egyszerre kel vinni :) Úgyhogy várom az ötleteidet és a típusokat és persze az árakat!!! :)

Kép
Kép
lanta
 
 


Konan
UH-ra időpontot reggel kilenc óta próbálok kérni, de folyton foglalt a telefon. :x Pedig már én is úgy várom!!!!!!

A.m.
Vuk engem elkerült eddig, de folyton émelygek, ahogy starlarknak is írtam. Szóval még mindig nem az az igazi kívánós kismama vagyok.
A 4D-ről: a fiammal voltam a 20. héten és a 30. héten is. A 20-25. hét környékén azért jó menni, mert egészben látszik a babóca, megmutatja (általában) a nemét is, a harmincadik környékén pedig az a jó, hogy már tényleg olyan kis húsos pofijuk van, és szépek az arcvonásaik, viszont ekkor már nem fér bele egyben a képbe. :wink:

Honeymoon
A hason alvást próbálom erőltetni, mert hátrahajló a méhem, de nem mindig megy, mert akkor meg a cicim fájdul meg.

Nektek van még mellfeszülésetek?

Monee
Én a fiammal azért voltam kétszer 4D-n, mert az elsőn készült videó és képekkel teli CD volt Apa karácsonyi ajándéka (kék szalaggal átkötve, jelzésképpen :wink: ), és egyszer ő is el akart jönni megnézni "egyenesadásban", ezért mentünk másodjára. Ja, hozzá kell tennem, hogy akkor még csak 7ezer volt. Most biztos mi is csak egyszer megyünk, szerintem olyan 22-25 hetesen valamikor.

Ja, és köszi mindenkinek a barátságos fogadtatást! :D

Kép
nostawen
 
 


Na végre, most sikerült elérnem őket. Erre képzeljétek milyen időpontot kaptam UH-ra: 13-án 13 óra :shock: !!!!!!!

Remélem azért minden rendben lesz!!

Kép
nostawen
 
 


Nostawen: cicifeszülés? ne is mond, teljesen kivagyok már tőle. Tuti fiú lesz és nagy zabás, mi másért akarna rám két dinnyét növeszteni :) rémes. :)
A hason alvás ezért macera nekem is, és a meltartótól is az őrület határa mire haza érek és megszabadulhatok tőle.

Lola: Engem szerintem érdekelni fog, főleg hogy itt laksz a szomszédban. :) Igaz majd vásárolgatni a hálószoba felújítás után fogok csak. Olyan babakocsid van-e amivel futni is lehet? 3 nagy kerekű, és nagyon könnyű, és könnyen tolható :) Vagy inkább vigyázzon apa a gyerekre míg futkározni van kedvem :):)

Kép

Kép
starlark
 
 


Nostawen persze hogy minden rendben lesz! :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Nostawen: Van akinek a 13 kifejezetten szerencsés szám :) A bébi meg még bizti nincs elrontva babonákkal :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Starlark!

3 kerekűnk van nekünk is... ;) IMÁDOM! :d

Kép
Kép
lolababa
 
 


nostawen,
mellfeszülés? Viccelsz? ! Sportmelltartóban alszom!! - egyébként így sokkal jobb. és a mellbimbóim is olyan érzékenyek, hogy fürdés után alig tudok megtörölközni normálisan. Nekem az eleje óta ilyen, semmit nem csökkent a fájdalom.
Eddig sem volt kis mellem, de most valami brutális méreteket öltött. A párom újjong is minden alkalommal, amikor meglát! :D :D

babonás meg ne legyél! azzal csak bevonzod a hülyeséget! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


most voltam vásárolni... elövettem azt a hibát, hogy éhesen mentem boltba. :?
zöldalma, vecsési savanyúkáposzta együtt... szerintetek normális vagyok? :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Lányok!

Én most teljesen készen vagyok... a lányom kb 2 órája megállás nélkül üvölt, annyira szenved a fogától... már kétszer kentem neki, adtam kúpot, és semmi javulás... Az idegeim pattanásig feszültek... :?

Babássok!
Van valami ötletetek?

Kép
Kép
lolababa
 
 


Engem a mellfeszülés szinte teljesen elkerült (vagy elnyomja a hányinger). Viszont pont tegnap néztam, hogy mintha nőttek volna, aminek határozottan örülök :)

Nostawen: nem lesz semmi gond, a babát nem érdeklik a babonák szerintem :)

Kép
kistiggrincs
 
 


Lola sajna Nekem nincs ötletem, tudod Nekünk még nincs fogunk... Nagyon sajnálom!!!

Mellfeszülés Engem most az teljesen elkerült valószínű a szoptatás miatt :) Bár amikor rákap a cicire Kornélia kicsit érzem, hogy érzékenyebb de csak az elején utána semmi :)

Honey nem rossz párosítás :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Lányok!
Nekem az előbb úgy megfájdult a hasam, hogy le kellett feküdnöm! Aztán a Norka jól telibe találta! :cry: Hát remélem nem lett semmi gond, mert azóta nem fáj és nem is vérzek.

Azt hiszem én is a genesisbe fogok menni, nem is drágább, mint a többi. Nekem is szimpi. Azt hiszem, hogy én is a 25 hét környékén fogok elmenni. A Nórival a 32.-en voltam és akkor már túl nagy volt. Mondták is, hogy ha lehet, legközelebb hamarabb menjek.

Nostawen!
Először én is pont erre az időpontra kaptam, de aztán át tettem péntekre, mert a párom csak aznap tud eljönni. Te melyik kórházba mész?

Nekem csak most kezdett nőni a mellem és feszül is rendesen.

gwini
 
 


Sziasztok
:D
Mi is tervezünk 4D-t de a 18-20 hét környékén,akkor már látni,hogy a kis szervei rendben vannak-e,meg persze a nemét. A Praxisba akarok menni,Henivel is ott voltunk és nagyon rendesek és hosszú korrekt leírást adnak.

Képzeljétek tegnap voltam tarkóredőszűrésen:1,7mm…szóval teljesen jó. :D
CRL:6,31 , BPD:1,93. 12+6 naposnak felel meg.
A vérömleny másfél centivel kisebb lett!!!!! :D Olyan jó!!!!
És mindhárman láttuk,hogy van valami a lába között!!! :lol: Szóval kisfiúnak néz ki. Persze tudom még csak a 13 héten vagyunk és ez 2D volt… szóval még nem 100%

Honey
Én mindig oldalt fekszem,felhúzott térddel de olyan vicces érzés,hogy a combomhoz hozzá ér a hasam.
Mivel én alapjáraton pálcikaember vagyok csak babásan van ilyen élményem. :lol:

Kistiggrincs
Szerintem a végösszegbe nem is szabad bele gondolni. Úgyis apránként veszitek meg a dolgokat és amikor a pároddal lelkesen válogattok az édes kis cuccok között nem a végösszegre gondoltok majd… :D

Nostawen
:) Üdv. Gratula a babához.

Lola
Szegény kicsi lány.. :( Mivel kened a kis ínyét,Dentinox-al? Nekünk az mindig bevált!!
holka
 
 


Lola
Vagy ha elvinnéd sétálni? Hátha az utca élménye eltereli a figyelmét..
holka
 
 


Bagzerka
tüneményes a kistesó képe!! :lol:

Szeder :)
szerintem is írd le nyugodtan a félelmedet, nem gondolom,hogy bárkit is ijesztgetnél vele....de legalább kiadod magadból a szorongásod.
holka
 
 


Holka!
Ha valamit láttatok ott, akkor az vakószinűbb, hogy fiú, mintha nem láttatok volna, és abból gondolnátok, hogy lány... no ezt most jól megaszontam... :D
Amúgy Dentinoxal kenem az inyét a törpének, és eddig be is vált, most szenvedünk csak rettenetesen a szemfogakkal... de már én is, mert az idegeim sincsenek ugye kötélből... :?

Sétából most jöttünk meg (ez a végső megoldás), és addig nem is volt gond, csak hazafelé egy kis nyügi, azóta pedig végre alszik a drágám. Remélem sokáig... :)

Babakelengye... :) Na ez érdekes dolog. Kb egy éve annak, hogy az első komolyabb listát párom orra alá nyomtam, és ő a végösszegre pillantva elkezdte kihúzni a szerinte szükségtelen dolgokat... (vizhőmérő, ilyesmi). :D
Aztán persze a bevásárlást én intéztem (szépen, okosan, apránként), és végül minden meglett, ő pedig a mai napig nem tudja, hogy a végösszeg bizony jóval többre rúgott, mint amit már eleve sokallt... :D
Ez, úgy hiszem, kegyes hazugság volt... ;) Idén is ez lesz, bár jóval könnyebb a helyzet, mert nagyon sok dolgot nem kell még egyszer megvenni... (fürdőkád, gyógyszertári dolgok, ruhák nagy része, stb).

Kép
Kép
lolababa
 
 


Lola képzeld előbb néztem és Kornéliának látszik alul a két kis fehér csík :lol: Igazad volt a lázat illetően! A foga miatt volt! Olyan jóóóóóóóóó! Bár Ő biztos szenved!! Jaj mikor bukkan elő??? Már olyan kíváncsi vagyok rá két kis fehér fogacskával :):)

Kép
Kép
lanta
 
 


Lanta!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Gratula az első fogacskához!!! És rögtön kettőhöz... :) Kornélia nem aprózza el. :D
Ha már látszik a csik, akkor a nehezén túl vagytok, az viseli meg őket nagyon, amikor nyomja, de még nem sikerül átdöfnie. Most már pikk-pakk kinő, hihetetlen gyorsasággal...
Szerencse, hogy tényleg csak ennyi volt a gond. ;) Örülök nagyon!

Kép
Kép
lolababa
 
 


Kösziiiiiiii :lol: Akkor jó, hogy a nehezén túl vagyunk!!! Most akkor várom a fejleményeket!!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Szeder!
Tényleg ird csak ki, mi bánt, nyomaszt... Hidd el, mindenkiben vannak furcsa érzések, gondolatok, csak van, aki nem vesz róluk tudomást.

Irok én is egy furcsát, se pozitiv, se negativ.
Tegnapelőtt álmodtam. De iszonyú baromságot!!! Megszültem, persze most is császárral. De most nem altattak,szülés hanem érzéstelenitettek. És mivel igy nem éreztem fájdalmat, szülés után elmentem a páromnak segiteni, mert valami bazi fontos dolga akadt. A kisbabámat láttam, szép volt, egészséges.
Aztán ahogy friss sebbel jártuk a várost, az jutott eszembe, hogy mi lesz, ha hamarabb múlik az érzéstelenitő hatása, minthogy visszaérnék a kórházba... erre akkor vettem észre, hogy szét is nyilt a seb, csak nem éreztem... visszafelé rohanva meg az jutott eszembe, hogy tök jó, hogy szép a pici, és egészséges, de azért a nemét megkérdezhettem volna... és hogy milyen egy hülye anya vagyok, hogy még ez sem jutott eszembe... de mire visszaértünk volna felébredtem és mostanáig nem tudom, fiút, vagy lányt szültem-e...
Jó nagy baromság, nem? :D :D :D

Kép
Kép
lolababa
 
 


Szeder!
Mi történhet? Legfeljebb hülyének nézünk, vagy nem is hisszük el! :wink:
Könnyíts magadon, mi pedig úgyis írunk rá valami megnyugtatót! Mert ez egy jó társaság....!!! Nem igaz???

Na! Én úgy látszik nem csak kajába tudom az élvezeteket halmozni. Most beszéltem a szájsebészettel és holnap reggel 8-ra kaptam időpontot. :shock:
Fél 8 vérvétel, 8 szájsebészet.
Ugye nagyon-nagyon szorítotok nekem??? Lécci-lécci!!! Most vagyok csak betojva igazán...! :cry:

Kép
Kép
konan
 
 


Lola: Hmmm én szombat éjjel álmodtam hasonlót. Nem ennyire durvát, mert pl azon csodálkoztam hogy nem emlékszem a szülésre /hogyan is emlékezhettem volna rá :)/ De a produktum meg meg szuszizott a kiságyban ami mellesleg az íróasztalom helyén volt. Jah és fiú lett legalábbis úgy beszéltünk róla a párommal :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Konan: Szerintem természetes hogy szorítunk :)
Gondolok Rád holnap!:)

Kép

Kép
starlark
 
 


Lola, én nagyon babakocsimániás vagyok! Érdekel minden a témával kapcsolatban. Van elképzelésem, de tanácsokat tapasztaltabbaktól szívesen kapnék! Túl drága kocsinak nem látom értelmét, de fontos, hogy minden szempontból a baba egészségét, kényelmét szolgálja, és ha lehet, ne legyen mázsás súlyú.

Szeder, mi van a barátnőddel? Megvan már a baba? Hogy vannak? Kivele ami bánt! Hol öntsd ki a szíved, ha nem itt??

Hason aludni szinte az elejétől nem tudok a mellfeszülés miatt. Nekem nagyon feszül és ez állandóan jelen van. Már jócskán megnőttek, pedig amúgy sem vagyok lapos csaj....

Monee, gratula a jó kapcsolathoz! Mi is jól kijövünk, de nem érzek semmiféle kötődést. Lehet hogy ez főleg a távolság miatt van így.. De ennél rosszabb ne legyen.

Nekem még 3 hét az UH-ig.. Már várom nagyon.

Rönééé



Kép
röné
 
 


Bagzerka, gyönyörű a kép. Nagyon jól látszik a pici

Nostawen, cicifeszülés nekem is van, nem is kicsit. Úgy érzem, mindekét mellem dinnye, és a törölközést inkább tapogatásnak nevezném most, mert nem megy máshoz

szeder, szerintem nyugodtan írd ki. Én elárulom, hogy azóta a táskámban van egy betét, amióta megtudtam, hogy terhes vagyok. Ugye akkorra vártam, hogy megjön, ezért volt nálam, de nem jött meg, viszont most babonából nem merem kitenni a táskámból :oops:

Kép
Kép
csibe21
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?