Sziasztok!
Lányok, annyit termeltetek hétvégén, hogy reggel óta ezt próbálom visszaolvasni...
Sikerült...
És! Most jegyzeteltem...
Dia!
Kivánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Azért az ad némi okot bizakodásra, hogy fejlődött... lehet, hogy valami takarja a kis szivecskéjét... szoritok!
Szeder!
Jó, hogy irtad az orr-nyálkahártyát... Lolánál is végig el volt dugulva az orrom (most is), de sosem kérdeztem meg a dokitól, hogy mitől lehet...
Dinnye!!!
IMÁDOM!!!! Már láttam a tescoban, de két bajom van vele... 1. rohadt drága (500/kg), és a tescoban általában izetlen szart árulnak...
De azért egy mézdinnyére én is beneveztem, és Lolával megfeleztük...
Konan!
Tök jó az uh-képed, elhiszem, mekkora élmény lehetett személyesen mozgóképként látni!
Gratula!
Lanta!
Én is pizzára vagyok kiéhezve, meg társul még hozzá némi olthatatlan vágy hot-dog és fagyi iránt is (már egy hete minden nap kell ennem jégkrémet, de ez nem az igazi; főleg ebben a gyönyörű tavaszias időben...)
Nostawen!
Üdvözöllek én is, tök jó, hogy egyre többen leszünk... szeptemberben igazi baby-boom lesz...
Vizesedéssel kapcsolatban az előzőt szerencsére megúsztam, remélem most is igy lesz. Enélkül is felszedtem Lolával 18 kg-ot, igaz, fél év alatt az egész magától le is ment...
Vásárolgatás... hmmm Most szerencsém van, mert Lolán kiélem ezt az ingeremet...
Hetente rendelek neki valami új játékot (most nagyon bekattantam a fisher-price-okra...) vagy rucit (mondván úgyis jó lesz aa következőnek is).
Amúgy kiságyat szerintem Lolának veszek egy később átalakithatót, a pici pedig megkapja az ő mostaniját... Kocsiból viszont egy tesókocsira be kell ruháznom, mert azért Lola sem lesz még az a nagyon magától menős nagylány... de már kinéztem, csak meg kell vennem...
Különben ezen a téren nem vagyok babonás, Lolának is 6 hónapos terhesen megvettem mindent (még járókát is), ingatta is a fejét a falusi rokonság rendesen... de tettem rájuk nagy ivben.
Különben bocsi, kicsit off, de amúgy babakocsikkal és kisággyal foglalkozom, ha majd valakit érdekel, és aktuális lesz, van néhány tipus, amit meleg szivvel tudnék javasolni, nagyon jó áron.
4D ultrahanggal kacsolatban nekem azt mondták, hogy 25. hét előtt túl kicsi, 30. héttől pedig túl nagy ahhoz, hogy élvezhető, jó képeket lehessen róla késziteni. Mi anno 27.-en voltunk, szerintem most is 26 körül fogunk menni.
Petra!
A kutyuk tényleg édesek!