Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi,szánom bánom,de én vagyok felül :lol: :lol: :lol: .Nem számoltam azzal,hogy az Ildi beelőz :lol: :lol: :lol: .

Ildi,örülök,hogy jöttél :lol: .

Ja igen,Wiki a bölcsi.Mennyire sürgős?Mert tudtommal nincs felvétel.Mi is csak tök véletlenül nyertünk felvételt,amugy 120%-os a túljelentkezés.És igen,tényleg irtam róla rengeteg "számomra" negatívumot,/ezért is nem jár most a Geri bölcsibe,és inkább nem dolgozom/ de ugye a muszáj az nagy úr.Majd visszakeresem,hogy melyik oldalon találod meg a "beszámolómat".
bibolya
 
 


Juj!!! asszem alszanak a gyerekek??!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ildi!!!

Gyertek csak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálam a spirál abszolút bevált, semmi bajom vele!!!
Akkor délután beszélünk!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Elképzelhető, hogy gyakrabban jövök ezen a héten, mert szigorlatra kell tanulnom... :P :oops:

Én most ismét egyedül vagyok, a tanulás és a munkák miatt kértem egy kis pihenőt anyukáméktól és elvittem a csajokat.

Szonjám végre meggyógyult, egy hétig nem evett, csak ment a hasa....
Ahogy véget ért a betegség zabálni kezdett, pár nap múlva teljesen visszanyerte alakját és olyan édes, hogy mindig éhes...
Ebéd után 10 perccel odaült az asztalhoz, hogy éhes és adjak neki valamit. (már értelek Nóri (Viktor is ilyen)).

Gyöngyi!
Már kipihentem... (10-ig aludtam) - na jó, most lehet kövezni egy kicsit....

Ildi!
Örülök, hogy jöttél... A Müllerben nem akartam kérdezni semmit, mert ott volt Zoli is gondoltam, nem örülnél...

Viki! Erika!

Örülök én is nektek, írjatok sokat!

Megyek a postára, lehet, hogy megnézlek benneteket a játszón...


anett
kállai
 
 

 
 

Wiki,megtaláltam a bölcsis "beszámolómat"

57 oldal,okt.18-i dátummal,alulról keresd úgy közelebb van-ja és az én nevemet :lol: :lol: :lol:

Katus: balikoati ezt a nicknevet keresd a tesz-veszen.Nézd át a cuccait és ha érdekel valami szólj,felhivom.
bibolya
 
 


Sziasztok!


Köszönöm a gyors válaszokat :D Nagyon aranyosak vagytok! :D

Valóban körzet szerint van, így sejtésem szerint a Dózsa György útihoz tartozom. Fel is hívtam a számot, ahol kérdezte a hölgy, hogy melyik utcában lakom, mondtam, hogy Bánya, nem hajtott el, hanem mondta, hogy csütörtökön menjek 8 és 10 vagy 13 és 15 óra között. Ez valószínűleg 1 nap szabi, mert fél 8-tól 4-fél 5-ig dolgozom és mivel még nagyon az elején vagyok (7-8. hét körül) nem szeretném még a munkahelyen elmondani.

Szandra, igyekszem a másik topikban is visszaolvasni, de sajnos itt a munkahelyen nem nagyon van időm, ha hazaérek akkor meg nem nagyon szoktam a gép elé ülni, mert még elég pocsékul vagyok (általában egész nap hányinger, néha kicsit jobb), úgyhogy ha megcsináltam, amit muszáj, akkor le szoktam feküdni. Remélem, hogy ez néhány héten belül javulni fog.
Gondolom mire én odaérnék a játszótérre, Ti már régen eljöttetek :) Meg a Halmi tér nagyon messze is van, majd ha otthon leszek :D Nagyon örülnék, ha írnál a dokiról, mert azon gondolkodom, hogy nála szülnék. Írhatsz priviben is toth pont erika73 kukac gmail pont com

Magamról röviden, hogy jövő hónapban leszek 35 éves. Első babánk, elég nehezen jött össze, mert pár éve volt pajzsmirigy problémám, úgyhogy nem sikerült teherbe esnem, de most végre sikerült :D Egyenlőre még nagyon felfoghatatlan :D De nagyon örülök!
Születésem óta Vecsésen élek, a Bánya utcában lakom a régi részen, de közel van a Katica és a Kispatak lakóparkhoz, nem tudom ki ismerős arrafelé :)

Most csak ennyi, mert ezt a hozzászólást is már órák óta írom, mert mindig jön valaki valami óhaj-sóhajjal :)

Biztos "zargatlak" majd Benneteket kérdésekkel :D Előre is köszi mindent!
mazsola73
 
 


Erika!
Akkor én is leírom, a Bottyánról a véleményemet. Szerintem nagyon rossz orvos és ha tehetem midenkit lebeszélek. :roll: .
Elmentem hozzá előszőr mikor vizsgálat nélkül közölte velem, hogy nem lehetek terhes mert a menzeszem nem 4 hanem 6 hetente jött meg RENDSZERESEN!! Jó akkor ha nem lehetek terhes akkor minek is védekezzünk apával (ez már sejtet valamit, hogy apának szólítom a férjem :wink: ) és rá egy héttel terhes is lettem a Tamival. Full tírpák volt mikor mentem hozzá ide a rendelőbe, gondolom a magánrendelőben szívesebben fogadott volna. Ezt hallottam is róla, hogy ott mézes mázos csak az a baj vele, hogy ott egy szimpla beutaló felírásáért is elkéri a 7000 forintot pedig nem is csinált semmi vizsgálatot. A terhességem 8dik hetében volt egy kis barnás folyásom amitől tök megijedtem és egyből el is mentem hozzá, mire közölte, hogy este menjek vissza (akkor nem is vizsgált meg) és megnézi a szív uh-ot és ha NINCS!!! akkor elhalt a baba!!! Kérdem én miért nem azt mondta, hogy reméljük lesz!!! És felírt egy magzat elhalás elleni valamit. Este mentem uh-ra és volt szívhang, semmi jaj de jó semmi baj nem hangzott el a szájából. Ezzel haza is engedett. Másnap még több barnás folyásom volt amitől nagyon beparáztam (az nap kellett volna mennem nyelvvizsgázni, amit még mindig ne csináltam meg ez is az ő hibája :wink: :lol: ) és akkor egy ismerősöm ajánlott a Délpestiben egy másik dokit akihez még aznap elmentem és közölte, hogy méhszájsebem van amit lekezeelt és mondta, hogy két nap múlva semmi bajom nem lesz (és láss csodát így is volt). Én ezek után nem mentem többet hozzá, a szomszédasszonyom kétszer szült nála az első szülésénél a baba hátát úgy megnyomta a doki, hogy egy felnőtt öklömnyi púp van a gyerek hátán (azt a szót sem bírta kimondani, hogy bocsánat, pedig a kórházban elismerték a hibáját) a második gyerekét is nála szülte (azt ne kérdezd miért mert nem tudnék rá válaszolni) ott burokrepesztés után nem vette észre, hogy a gyerek keze kisodródott a vízzel együtt és az ügyeletes orvos nézett rá mert 2 óra múlva sem nézett rá. Örültek, hogy a gyerek kezét nem érte semmi...., nem is mondom....!

Na szóval ilyen véleményem van róla, a "doktor úrról".

Bár neki köszönhetem, hogy találtam egy nagyon emberséges orvost ott és nagyon örülök neki, hogy egész életemben ő lesz a kezelőorvosom. Egyébként hallottál róla, hogy a DélPestiben a szülésznők vezetik le a szülést (persze ha van fogadott doki akkor ő)? Kegyetlen képzettek a szülésznők, na velük egytől egyig meg vagyok elégedve. Ha a szülés közben adódik komplikáció akkor pedig az ügyeletes orvos segít. Én szívesen javaslom ezt a módszert neked. Végül is ha azt nézed rengeteg pénzt spórólhatsz meg így, hiszen nem kell minden vizsgálatért a nagy pénzeket kifizetni, valamint a szülésért nem kell a 70-130 ezer forintot kifizetni. A szülésznők általában olyan 25-35 ezer forinttal is megelékszenek, ezt rád bízzák teljesen, de hallottam olyat, hogy nem is volt biztos, hogy szülésznő csinálja a szülést mert császár lesz és azt doki csinálja és a szülésznő így nem fogadott el egy fillért sem pedig végig kísérte az egész terhességet.

Na megyek a játszóra

szandrakiss
 
 


Egy kolléganőm sem mondott túl jó véleményt a dokiról, pedig nem terhesség miatt volt nála, hanem "csak" sima nőgyógyászati problémája volt.

Bájolgós tényleg nem volt, de én akinél idáig voltam, egy doki volt nagyon kedves, a többit még csak kedvesnek sem mondanám, de ő egy idős férfi volt és már csak nőgyógyászati vizsgálatokkal foglalkozott, pedig nála nagyon szívesen maradtam volna.

Arról nem túl régen olvastam egy cikket, hogy a Dél-pestiben, ha nincsen semmi probléma, akkor a szülésznők vezetik le a szülést. Ez is megfontolandó megoldás :wink:

Mostanában hallottam még egy Dél-pestis dokit, akit idáig nagyon dícsértek, ő a Csütörtöki Attila, még rajta is gondolkodom.

Máris lenne egy kérdésem, hogy a szülés várható időpontját mikor mondják meg? Én február 14-én voltam először az SZTK-ban a Bottyánnál, azzal, hogy volt két pozitív terhességi tesztem. Akkor levettek mintát, gondolom hogy fertőzés vagy egyéb van-e. Múlt hét csütörtökön voltam hüvelyi ultrahangon, akkor utalt be a védőnőhöz, de akkor sem mondtak várható időpontot. Azért a neten találtam kalkulátort és az egyik alapján szeptember 26., a másik szerint 27., tehát nem nagy a különbség :)
mazsola73
 
 


Erika!

Nekem a Csütörtöki a dokim aki mellett kikötöttem és kb félistennek tartom! Róla csak és kizárólag nagyon jókat tudok mondani és nem mellékesen a magánrendelése itt van az Üllői úton a Béke térhez közel, innen kb 10 percre van kocsival és a magánrendelőben is uh. Ezek a kalkulálók elég jól működnek de mi az már, hogy a doki nem mondja meg a szülés várható időpontját? Na mindegy szerintem én már alapban lázadok ha erről a dokiról van szó.

Szandra

szandrakiss
 
 


Hali!!

Akkor én is mesélek és nem csak azért, hogy ellentmondjak a Szandrának :lol: :lol: :lol:
Én úgy találkoztam a Bottyánnal elöször, hogy vérezgettem két ciklus között és elmentem az sztk-ba. Ő volt ott, akkor egyáltalán nem ismertem. Megállapította, hogy méhszáj sebem van. Ezzel hónapokig jártam hozzá, mert csak akkor lehet megoldani (kórházon kívül), ha a hüvely "tiszta" Tehát kentvétel után gyógyszer, utána újabb kenet, amiben gomba, megint gyógyszer és megint kenetvétel. Ezzel tényleg hónapokig szarakodtunk, de velem végig tök rendes volt és mindig mondta, mit, miért, hogyan. Egyszer nem ő volt, amikor a kenetvétel miatt mentem, hanem a Sövény doki (akiről viszont jókat mesélnek, de szerintem egy hentes) és elmagyarázta nekem, hogy a vérzéseim azér vannak szerintem, mert lehet hogy van egy mióma a méhemben, amit ki kell kaparni. És már adta is a beutalót a kórházba. Ott voltam 28 évesen gyerek nélkül és egy "úgy gondolom" dologra simán kikapart volna Mellékesen jegyzem meg, hogy a kaparások zárójelentésén majd mindig szerepel, hogy a méhszáj plasztika. Csak azt felejtik elközözlni, hogy a vérzést nem a kaparás szüntette meg, hanem a plaszika. Csak ügye tudjuk, hogy egy kaparásnak lehet meddőség a vége! És amikor tiltakoztam volt pofája azt mondani, hogy ez olyan mint egy foghúzás!!!!! :twisted: :twisted:
Na, és ekkor kezdtem el még jobban becsülni a Bottyánt. Szépen kikezelt és megcsinálta ott az sztk-ban a méhszájsebemet, ambulánsan.
A szülésemről meg már írtam.

De az biztos, hogy csak olyan orvost szabad választani, akiben 1000 %-ban megbizunk, mert ez nagyon bizalmi "állás". :lol: :lol:

Azt hiszem Bottyán kibeszélve. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom most milyenek az állapotok, de én nem mennék még egyszer a Délpestibe. Nekem nem tetszett, brrrrr.

De az tök jó, hogy a szülésznők is levezethetik a szülést (hivatalosan is), hiszen eddig is ők csinálták nagyobbrészt. És ha nincs semmi gond, akkor ők tökéletes munkát tudnak végezni, ha gond van, akkor meg ott van a háttérben az orvos. Ez jó rendszer.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Szerintem is nagyon jó módszer, hogy a szülésznők vezethetnek le szülést. Kegyetlen magas szakmai tudással rendelkeznek és folyamatosan képzik őket. Ez tényleg egyedülálló.

Gyöngyi!
Nem a szakmabéliségednek volt köszönhető a Bottyán kedvessége? Vagy nem is tudta? Na jó erre ha válaszoltál utána már ne is írjunk róla, jobb is :wink: :lol: (na jó ez csak vicc volt, de az a szerencse, hogy ismersz!)

Csajok nagyon jó volt a játszó, tök jól éreztük magunkat, én főleg apa nem biztos :wink: :lol:

Legközelebb az elmaradók is jöjjenek.

Anett!
Hosszú volt a postán a sor? Mert nem értél ki a játszóra :wink: .
Ja tök sügér vagyok mert holnap van autóm. Majd hívlak! Tessék tanulni.

Benettke!
Már csak 4 nap? Húúú az szuper, bár szerintem így is túlzásba vitted!!

Na pussz

szandrakiss
 
 


Erika,sajnos én sem tudok jót irni a Bottyán dokiról.Igaz,az én esetem más,velem csak szimplán bunkó volt.
Mikor kiderült,hogy a Gergővel terhes lettem,hozzá mentem el,hogy a terhességet megerősítse.Miután kikérdezett,és kiderült,hogy van már egy 7 éves lányom és hogy már 33 éves múltam,tök lazán, természetesen megkérdezett ,hogy ugye elvetetem :roll: ,azért jöttem????????Ezek után megcsináltattam vele az UH-t és sarkon fordultam és soha többet nem mentem el hozzá.Persze,következő alkalomra adott időpontot :arrow: hát lehet,hogy még azóta is vár :lol: .

Gyöngyi,és hogy hogy az Anettékkal buliztatok?A gyerekeitek nem más-más oviba járnak?

Anett,akkor a héten várunk sürübb elménybeszámolóra :lol: .

Erika,milyen pajzsmirigy problémával küzdesz?Nekem alulműködik,és ezzel is /és még mással is :oops: / magyarázták a nagyon nehéz teherbeesést. De végül nekem 3x is sikerült ,igaz a dokim orvosi csodának tart :lol: .
Mit és hol dolgozol?Mikor szeretnéd tudatni a munkahelyeden az áldott állapotodat?
Hányingerhez,rosszulléthez kitartást,még egy pár hét és elmúlik.
bibolya
 
 


Nem is meséltem még nektek,hogy sikerült vennem a Gerinek 4 kerekű rollert.Mikor meglátta a dobozát,közölte,hogy "hűha"meg "autó".Azóta is csak 2x használta rendeltetésszerüen,inkább motort vagy autót csinál belőle :lol: :lol: :lol: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.17 22:05-kor.
bibolya
 
 


Szandra!!

Nem is tudta ki, mi vagyok és akkor már a biztosítónál dolgoztam.
Olyan nekem, mintha Ti egy másik emberről beszélnétek :lol: :lol:


Ibolya!!

De édes a Gergő a képeken!!!!! :lol: :lol: :lol: Én nem is láttam még ilyen rollert :oops: :oops:
Azért jöttek Anették is, mert egyszer "véletlenül" elkotyogtam, hát nem komolyan gondolta, hogy csatlakozik :wink: :lol: :lol: :lol:
Olyan jó volt!!! 5 éve nem voltunk kettesben sehol (csak 1X bevásárolni)

:lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi,örülök,hogy jól éreztétek magatokat a bulin.Sürübben kéne ismételnetek.És a csajokkal mit csináltatok?Anyósod jött bébiszitterkedni?

A rollert itt vettem a müllerben,még karácsony elött néztem ki,de az ünnepekre elfogyott.Nekem nagyon tetszik,mert 4 kerekü és nagyon stabil.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Bulizós csajok!
Nagyon jól néztek ki!!És megérdemeltétek ezt a jó kis bulit!!!!

Gyöngyi!

Azért vasárnap úgy látom jóval kevesebben voltak a játszótéren. :lol:
Mi is az a gyógyi neve amit mondtál? Abu....mondtam én,hogy elfelejtem :oops:

Nagyon jó képeket csináltál! Titokban Anett fótósleckéket ad Neked? :lol:

Ibolya!
Tényleg klassz lehet ez a roller! Micsoda jó dolgokat kitalálnak.
Melyik házba is laktok ? Vitatkoztunk a csajokkal.

Anikó!
Tudod hány képet csináltam összesen?
4-et. :lol: de nagyon édi volt Majácska,ahogy pózolt nekem.
Íme:
Kép


Évi!
Akkor még 4 napod van :lol: aztán nem lehet kifogás a fáradtság :lol: :lol: :lol: addig kimenőt kapsz :lol:
nincs idegeskedés,csak lazán!!!!!

Anett!
Mennek a kövek! :wink:
Két napja Rékával alszom Dávid ágyában. :oops:
Hát tényleg jó sokan lehettek a postán :lol:
drukk,drukk péntekre!
Megvolt a munka délelőtt?Mesélj már egy kicsit,olyan kivi vagyok :D :oops:

Bottyán dokiról
Még ezer éve egyszer voltam nála,(tini koromban szinte)akkori esszemmel nem tudtam,de utólag visszagondolva tényleg nem mézes mázas,de szakmailag ott van. /Vagyis gondolom/
Én is több kedveséget várnék egy dokitól,főleg szorongó tiniként...

A kórház viszont nagyon elrettentett. A szülőszobák nem tudom milyenek,de az akkori személyzet nem volt a helyzet magaslatán :oops: én akkor eldöntöttem,hogy itt nem fogok szülni,szerecsére a dokit akit találtam éppen az Istvánban dolgozott,így arra esett a választásom. És nagyon nem bántam meg,az ottani szülőszobák már tényleg nagyon anyabarátok. :lol:


Szandra!
Azért tényleg nem semmi történet,így már érthető mennyire rossz véleményed van a dokiról.
Mondjuk ezek alapján nem lehet dönteni,Erika! sztem ha úgy gondolod menj el és ismerd meg személyesen,még úgyis kis idős terhes vagy,nem vagy lekésve semmiről,lehet,hogy bejönne.
Kitartás a rosszulétekhez,sajnos van akinek hozzátartozik a terhességéhez,/na itt nem a kivételekről beszélek,Évi! :P /

Mi is jól éreztük magunkat a játszón,jó hogy kitaláltad,és jó hogy ennyien ráértünk,mondjuk először nem értettük,hogy miért pont ide szervezed (mivel se Gyöngyiék,se Ibolyáék nem voltak sehol,akik ott laknak a közelben)de rájöttünk,hogy a Martinka nagyon pici lett volna ennyi gyereknek. :lol: szuperül megcsinálták tényleg!

Az én apámat,mármitn Zsoltit nem bírnám rávenni,hogy eljöjjön babyszitterkedni :lol:

A tortáról még mindig nem kaptunk képeket,irgum burgum,sütöttél te egyáltalán?

Ja és Katuséktól sem....vagy lehet míg irom a hsz-m,addig ott lesznek a képek :oops:

Üdv. Boti és ....... :oops: anyunak és Zorka anyunak! :lol:

Deb kapok levegőt az orromon! :x :x :x

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!
Végre sikerült regisztrálnom :D valamiért nagyon nehezen jött össze :?:
De nagyon örülök Nektek, úgyhogy majd írogatok :)

Anita
putyu
 
 


Zorka anyu idetalált:)
Bocsesz, hogy olyan szűkszavú voltam, kissé nehezen oldódom társaságban (főleg ekkorában) na meg Zorka is végig rajtam csüngött ugye...

Hogy csináljátok a hsz-ek aljára azt a kis izét, amin a gyerkőc fotója, meg adatai vannak?
Vendég
 


Szia Anita, :lol: :lol: örülök,hogy idetaláltál :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi,ott volt az Anikó,és nem tudta megmondani melyik házban lakom :oops: :roll: ??A saroktól vissza a második házban.
Egyszer összegyülhetünk nálunk is egy traccspartyra :lol: .

Ugye hogy jó a játszó?Holnap esetleg újra?Mi itthon leszünk :lol: .
Bár ne mentünk volna ma el......Drága párom rábeszélt egy kabátra /Encsinek/,ami szerintem már most kicsi neki,de muszáj volt megvenni,hisz én azt mondtam,hogy a sárkány centerben veszünk kabátot :roll: :roll: :roll: Mindig megfogadom,hogy soha többet nem viszem magammal,mégis mindig elfelejtem betartani :twisted: .

na ,lépek aludni,mert mindjárt kezdődik a hajnali buli nálunk :roll: .
bibolya
 
 


Addig már eljutottam, hogy megcsináltam a babafalván a vonalzót. Márcsak be kéne ide másolni, ha jól sejtem az avatarba, de nem megy:(
:cry:
Vendég
 


Juhééé, sikerült!:) Bocs, hogy jót beszélgettem magammal:)))
Vendég
 


Sziasztok!!!

Zorka anya (Judit??!!)

Üdv!!! Személy szerint nekem ez már késői időpont :oops: :oops:
De hát nem is kellett neked segítség!!!!!!!!! :lol: :lol:

Anita!!!

Vasárnap beszéltünk rólad az Ibolyával :oops: :wink: Mondta, hogy csábít, de nehezen sikerült beazonosítanom titeket, mert Ibolya csak a fiad nevét, én meg csak ma lányod nevét tudtam :lol: :oops: :roll:
De végig rád gondoltam!!!
És megcsodáltam, bár bunkó módon nem jegyeztem meg tegnap: rettentő sokat fogytál mióta nem láttalak!!!! Borzasztóan csini vagy!!!! Legközelebb ne állj mellém!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi!!

Megírtam mailben a homeós szert!!! megkaptad?? Aflubin.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok Csajok!

Rengeteget írtatok!!!

Sajnos kidőltem, a játszó után elmentünk a cba-ba, ott tört rám először egy hasgörcs, aztán itthon totál elgyengültem, le kellett feküdnöm! Aztán két kisróka is tiszteletét tette, hát mit mondjak? Borzasztó volt és a legcefetebb az volt, hogy nem bírtam ellátni a gyereket. Attikám annyira rendes volt, etetett, fürdetett, csak szopizni hozta a csajt, szegénykém nem tudom mennyi tejhez jutott... Úgyhogy most minden rosszat, amit esetleg írtam volna róla, gyorsan visszavonom...

Megyek, megpróbálok magamhoz térni, kicsit jobban vagyok már, de nagyon gyenge. Anyukám jön valamikor délelőtt, úgyhogy van rá esély, hogy a dokinénit nem disznóól várja majd.

Ja, és azért nem így képzeltem a fogyókúrát... :(

Jövök majd...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Gyöngyi,még itthon?Vagy ma nem kell menned dódózni????

Csajok,ma du.játszótér?

Zorka anyu,szia :lol: .Mesélj magatokról valamit,mert aki nem volt a tegnapi játszópartyn :oops: /mint én/,nem tudunk rólad semmit.
bibolya
 
 


Igen, bocs a bemutatkozás is páratoknál elmaradt, szóval Judit vagyok és a lakóparkban lakunk, Anikó szabadított Rátok:)
Hív mindig cini-cinire is, de Zorka olyankor fordul általában a másik oldalára:) Lehet irigykedni, 9-fél 10-ig alszik. Bár tegnap is, ma is fél8-kor kelt, úgyhogy ha holnap is felébred időben, akkor lehet, hogy csatlakozunk.
Vendég
 


Ó Katus,mi történt veled?Tegnap de.még semmi baj nem volt.Gyors jobbulást kivánok neked,és ha jön anyukád akkor próbálj meg egy kicsit pihizni.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Judit,Anita!
Örülök,hogy idetaláltatok!

Gyöngyi!
Megkaptam.köszi.

Ibolya!Mi nem tudunk ma menni :?
angol :D
Anikó szegény bizonygatta,hogy az az,de nem hittünk neki :lol:

Katus!
Ne már.....
gyógyulj meg gyorsan!
Apának meg pirospont :wink:
akkor a bútorok még mindig lapraszerelten várakoznak? :lol: :lol: :lol:


és végül is amiért jöttem elsősorban,rápillantottam a naptárra.
Edinának sok boldog névnapot kívánunk!!!
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Oké, akkor mesélek magunkról. Tavaly januárban költöztünk Vecsésre, Zorka 2006. november 19.-én született a MÁV kórházban, normál szülés volt. (leszámítva, hogy majdnem meghaltunk...) Na jó nem, de az anesztes kicsit elrontotta az epidurált, úgyhogy sikerült lebénítania még a légzésemet is, oxigén-maszkot kaptam, a gyerek közben jött volna kifelé, én meg ugye nem tudtam neki segíteni. Na nem is részletezném ezt nagyon, a lényeg, hogy nem lett semmi baj, mindketten megúsztuk a dolgot maradandó károsodás nélkül, de hogy a második gyereknél nem fogok epidurált kérni az halál biztos.
58cm és 4080 gr volt Zorka. Most 15 hósan 86cm és 13 kg:)
Óriás bébi. De aki látott engem tegnap, az talán nem lepődik meg rajta:)
Sajnos igen korán, 2 hónapos korában tápszeres babává vált. Viszont 3 hónaposan el kezdtük a hozzátápit és nagyjából azóta nincs kaja, amit ne enne meg. Nagyon jó étvágya van, általában a saját ebédje után megeszi a mienknek a felét is:) És imádja a csemegeuborkát:)
Nagyon jó kislány, simán tudok mellette főzni, mosni, takarítani, sőt még internetezni is:)
Nyáron szeretnénk ráhajtani a kistesó projektre, csak addig nekem még van egy fogyi-projekt. Minusz 20 kg a cél, ebből eddig 6-ot sikerült legyűrni.
Szerintem minden fontosat elmondtam, de ha van még valami, akkor kérdezzetek:)
Vendég
 


Rakok fel egy-két képet is, ha nem bánjátok.

Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Először is üdv Anitának és Juditnak!

Erika!
Nekem volt egy nagyon rossz élményem az Istvánban a Várnai dokival. (31. héten meghalt a baba)
Most végül a harmadik dokinál maradtunk a klinikán, mert nekem ő nagyon bejött, és egyéb gondok miatt kerültem hozzá. A Bajcsyból küldtek át konzéliumra hozzá. Szerintem válogass még nyugodtan, nézz meg akár több dokit is, és akár másik korházat is választhatsz, hacsak valamiért nem ragaszkodsz a Dél-pestihez.
Rosszullét! Én nagyon megértelek, azt hittem sose múlik el. Nagyon sokat hánytam és voltam rosszul, de a 15. hét körül szépen megszünt. Egy "előnye "volt, hogy 3 kilót fogytam, az meg bőven rámfért! :oops: :oops: :oops:

Gyönygi!
Nagyon jól nézel ki a báli fotón, a rucid is szuper. Na és csajok a játszon.... Szuper képek!! :P :P :P
Egy szakmai kérdés: az normális így terhesség alatt, hogy a gátam környéke megdagadt egy kicsit és érzékeny járásnál, ill ha pl felülök és ott is megfeszülnek az izmok???? Előre is köszi!

Anett!
Jó tanulást, drukkolunk neked és várjuk, hogy írj! Nehogy túlzásba vidd a tanulást!

Ibolya!
Nagyon jók a fotók a gyerköcökről! A csúzda és roller is nagyon tetszik nekem, de nálunk ez még egy ideig nem aktuális.

Szandra!
Látom mindenki átesik ilyen élményeken is.
A torta milyen lett???

Ildikó!
Miújság veletek? Réka újabb akciói...

Most mennem kell!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Gyöngyi,
Tegnap a játszón fél füllel hallottam meg láttam azt a könyv-csomagot, amit hozott a futár Neked. Olyanra hol és mi módon lehet szert tenni?Engem a Micimackós verzió érdekelne.

Köszi
Vendég
 


Ja és egy kérdés a hasonló korú babák anyukáihoz.
D-vitamint milyen formában és adagban kapják a gyerekek? (aki Lakoshoz jár azt tudom, aki esetleg máshova jár az érdekelne)
Nekünk a bp-i gyerekorvos még az elején a tablettát írta fel és heti 3x1-et kellett kapnia. Erre múlt héten Lakos teljesen kiakadt ezen és mondta, hogy napi felet adjak neki. Ehhez képest egy másik internetes fórumon szinte mindenki csepp formában adja. Szóval elég összevisszaság van.
Vendég
 


Sziasztok!

Húha, ez igen!!!!!

Én is örülök a legújabb érkezőknek.

Tegnap annyira dolgozgattam a gépen, hogy nagyon eltelt az idő, és rájöttem még csomó szót meg kellett tanulnom angolra... Na ez nem sikerült, de legalább próbálkoztam.

Szandra!

Ez a történet lehetséges???? Kisodródott a keze? Borzasztó! Nem hívtál, feltételezem, hogy nem jösz ma... 8)

Ibolya!

Tényleg nagyon jó a roller. A te doktoros történeted még jobban kiakasztottt, nem mondod, hogy ennyire tahó lehet valaki.

Erika!

Amikor kismama valaki nagyon sok rémtörténetet hall. Amit vagy jól teszünk, hogy elmesélünk vagy nem. Amikor én az nagyobbik lányommal várandós voltam a 36. héten váltottam orvost. Addig győzködtem magam, jó lesz ez nekem, túlérzékeny vagyok, másol sem lesz jobb...stb. Ha így ismeretlenül, javasolhatok valamit, az a következő: muszály, hogy összhangban legyél az orvosoddal, addig kell válogtatni míg azt nem érzed, ő az igazi (olyan mint a szerelm), mert végig nagy szükséged lesz a támogatására segítségére. Én például kifejezetten szeretem a dokimba, hogy nem túl kedves, inkább tartja a három lépés távolságot, de nagyon számíthatok rá, ha kell. Biztos megtalálod a nektek valo orvost. :D

Ildi!

Nem jöttek, mert beteg lett a kislány... Vasárnap próbáljuk újra összehozni... Tök jó, hogy ilyen nagyot kirándultatok, képek?

Katus!

Remélem hamarosan jobban leszel, hú, az nagyon rossz mikor betegek vagyunk a gyerek mellett, de olyan megértőek tudank lenni.

Gyöngyi!

Igen, milyen könyvek?

Adrienn!

Biztos gyönyörű a kislányotok, csak óriási nagy meglepit akar....

Judit!

Mi si cseppben adtuk, de most, hogy megemlítetted, Szonjánál nagyon elhanyagoltam... Ez nagyon gáz Gyöngyi?
Nagyon aranyos a nagylány...

anett
kállai
 
 


Sziasztok!


Rengeteget írtatok :D Nem győzök visszaolvasni.


Ibolya, nekem túlműködésem volt. 2002-ben kezdődött, idegi alapon, amit egy nagyon durva munkahelyi előző év miatt szedtem össze. A Dél-pesitbe kellett mennem az Izotóp osztályra, ahol nagyon rendes volt, akihez kerültem. Azzal „vigasztalt”, hogy kb. 1-1,5 év mire ezt helyre lehet hozni. Hát lett belőle 2 :(, úgyhogy nagyjából 2004. végére jöttem rendbe. Azóta szerencsére nem kell gyógyszert szednem (kopp kopp kopp), vérvételt szoktam mindig csináltatni, az is a normál határon belül szokott lenni. Attól kicsit félek, hogy azt olvastam, hogy akinek volt pm problémája, annak nagyon valószínű, hogy a terhesség alatt vissza fog jönni :( Azért nagyon bízom benne, hogy én leszek a kivétel :)

A repülőtéren dolgozom, illetve pár éve a cég átköltözött az Igló utcába, gazdasági területen vagyok titkárnő.

Valószínűleg olyan 3 hét múlva elmondom itt a munkahelyen, akkor már nagyjából a 11. héten leszek, és következő héten, március 27-től április 4-ig szabin leszek, mert megyünk majd egy 6 napos útra, úgyhogy mindenképpen azelőtt azért szeretném elmondani. A főnöknőm egyébként szerintem sejt valamit, mert kávét nem bírok inni, ez már feltűnt neki, meg sok joghurtot és almát eszem. Szerintem nem fogja nagy meglepetésként érni a dolog :)

Doki terén még körbeérdeklődöm, de azért gondolkodom a Dél-pestiben, hogyha a pajzsmirigy probléma megint előjönne, akkora nem kellene annyi felé rohangálnom.

Az egyik kolléganőm lánya a múlt héten csütörtökön szült a Dél-pestiben, de most két hétig szabin van, úgyhogy csak utána tudom rendesen kikérdezni, hogy milyen volt, mert pénteken nagyon keveset volt bent. Annyit mondott, hogy a lányának a fogadott dokija a Jávorkai volt, de pont a múlt héten elment egy hétre valahova, úgyhogy a Csütörtöki doktornak adta át a lányát, és azt mondta, hogy nagyon kedves volt, ott volt végig a lányával.

Azt már nagyon várom, hogy a hányinger elmúljon, mázlista, akinek nem volt ilyen :D Bár én Anyuhoz képest nem szólhatok semmit, mert velem végighányta az első pár hónapot. Idáig ez szerencsére kimaradt.

Remélem nagyjából sikerült válaszolnom Mindenkinek, ha nem akkor majd még pótolom, de most muszáj "kicsit" dolgoznom is :).


További szép napot! :)


Erika
mazsola73
 
 


Katus!
Remélem gyorsan rendbe jösz! Én pénteken voltam így, de szombatra már szinte teljesen elmúlt.

Judit!
Zorka kész nagy lánynak tűnik ezeken a fotókon. Nagyon aranyos lehet.

Évi!
Zoli este leolvasta a vízórákat, a tiétek 257 köbm. Egyébként Attilának még mindig olyan sokáig kell dolgoznia, mint a múlt héten? Már várom a jövő hetet, mikor már végre nem dolgozol.

Bocsi, nem tudom már kikérdezte, hogy mi az a pedagógiai program, mert hirtelen mindenkiből döl a szó. Ami egyébként szuper!!! :P
A lényeg: minden oktatási intézménynek van ilyen alapdokumentuma, amit a fenntartó ill. minisztérium kénye kedve szerint módosítani ill. felülvizsgálni kell. Fentről megkapjuk az elvárásokat, hogy minek kell benne lennie, és azt mi megpróbáljuk, szépen megfogalmazni és beépíteni. Egy részt tartalmaz egy "nevelési tervet", azaz, hogy milyen céljaink vannak a gyerek nevelésével kapcsolatban, és ez milyen feladatokkal jár, valamit azt milyen módszerekkel kívájuk megoldani. Ebben a részben szerepel, hogy milyen az értekelési rendszerünk, lebontva odáig, hogy milyen jutalmazási ill. büntetési lehetőségeink vannak, ill. nagyvonalakban mik az osztályzás szempontjai. De kitérünk benne az dolgozatokra, házi feladatokra és a házirendre is. Fontos része még az egészséges életmódra nevevelés, a helyes közlekedésre nevelés, a környezeti nevelés, valamint hogy hogyan segítjük a fejlesztésre szoruló gyerekeket és a tehetségeseket.
A másik nagy rész a "helyitanterv", itt óraszok találhatok, és a főbb irány elvek a tanmenetek összeállításához, valamint a tankönyvek, taneszközök kiválasztásához.
Persze mindennek meg kell felelni a törvényi előírásoknak és persze tükröznie kell az iskola profilját is.
Nálunk az a szerencse, hogy van egy kolleganőnk, aki csak heti 8 órában tanít nálunk, mert szakértő a pedagógiai intézetben is, azaz sokat tud nekünksegíteni. :P :P :P
Így most kicsit könnyebb dolgom van, mint tavaly, amikor a minőségbiztosítási programunkat írtam, mert ott az egészet nekem kellett összeszedni a törvényekből, ill. szakmai folyóiratokból. és a mi régi programunkból, ami elég elavult volt.
Most szerencsére a tartalmi dolgokban ő segít nekem, átnézi, küld anyagokat, kiegészít, amit kell. Én pedig összeszerkesztem az egészet.
A legtöbb suliban ez úgy zajlik, hogy van egy munkacsoport, aki ezzel foglalkozik, de mielőtt bármit is tennének, tantestületi értekezleteket tartanak a program minden témájában. Ott ismertetnek egy vázlatot és mindenki hozzáteheti az ötletét. Majd ezek alapján állítják össze a programot. A szegedi sulimban is így kellett csinálni és nagyon utáltam, mert csomó időnk ment el vele, és a többiek, akik nincsenek benne olyan mélyen ebben a dolgban (csak alkalmazók), úgyse nagyon tudtak hozzászólni. Mi meg ott szerencsétlenkedtünk heteken át az értekezleteken, ahelyett, hogy ténylegesen dolgoztunk volna.
A mostani sulimban szerencsére sokkal egyszerűbb, itt ketten megkaptuk feladatot, egyeztetünk, akivel kell és csak ha szükséges. Megírjuk, és a végén a tantestület elfogadja. Persze, ha valaki valamit módosítani szeretne, akkor ha jó az ötlet, megtesszük. Már is nyertünk mindenkinek egy csomó időt.
Szóval így megy ez.
Most látom sikerült röviden összefoglalnom. :oops: :oops: :oops:

Újra útra kelek, mert megyek a klinikára szülésfelkészítő tanfolyamra. Kiváncsi vagyok milyen lesz!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Katus!
Remélem gyorsan rendbe jösz! Én pénteken voltam így, de szombatra már szinte teljesen elmúlt.

Judit!
Zorka kész nagy lánynak tűnik ezeken a fotókon. Nagyon aranyos lehet.

Évi!
Zoli este leolvasta a vízórákat, a tiétek 257 köbm. Egyébként Attilának még mindig olyan sokáig kell dolgoznia, mint a múlt héten? Már várom a jövő hetet, mikor már végre nem dolgozol.

Bocsi, nem tudom már kikérdezte, hogy mi az a pedagógiai program, mert hirtelen mindenkiből döl a szó. Ami egyébként szuper!!! :P
A lényeg: minden oktatási intézménynek van ilyen alapdokumentuma, amit a fenntartó ill. minisztérium kénye kedve szerint módosítani ill. felülvizsgálni kell. Fentről megkapjuk az elvárásokat, hogy minek kell benne lennie, és azt mi megpróbáljuk, szépen megfogalmazni és beépíteni. Egy részt tartalmaz egy "nevelési tervet", azaz, hogy milyen céljaink vannak a gyerek nevelésével kapcsolatban, és ez milyen feladatokkal jár, valamit azt milyen módszerekkel kívájuk megoldani. Ebben a részben szerepel, hogy milyen az értekelési rendszerünk, lebontva odáig, hogy milyen jutalmazási ill. büntetési lehetőségeink vannak, ill. nagyvonalakban mik az osztályzás szempontjai. De kitérünk benne az dolgozatokra, házi feladatokra és a házirendre is. Fontos része még az egészséges életmódra nevevelés, a helyes közlekedésre nevelés, a környezeti nevelés, valamint hogy hogyan segítjük a fejlesztésre szoruló gyerekeket és a tehetségeseket.
A másik nagy rész a "helyitanterv", itt óraszok találhatok, és a főbb irány elvek a tanmenetek összeállításához, valamint a tankönyvek, taneszközök kiválasztásához.
Persze mindennek meg kell felelni a törvényi előírásoknak és persze tükröznie kell az iskola profilját is.
Nálunk az a szerencse, hogy van egy kolleganőnk, aki csak heti 8 órában tanít nálunk, mert szakértő a pedagógiai intézetben is, azaz sokat tud nekünksegíteni. :P :P :P
Így most kicsit könnyebb dolgom van, mint tavaly, amikor a minőségbiztosítási programunkat írtam, mert ott az egészet nekem kellett összeszedni a törvényekből, ill. szakmai folyóiratokból. és a mi régi programunkból, ami elég elavult volt.
Most szerencsére a tartalmi dolgokban ő segít nekem, átnézi, küld anyagokat, kiegészít, amit kell. Én pedig összeszerkesztem az egészet.
A legtöbb suliban ez úgy zajlik, hogy van egy munkacsoport, aki ezzel foglalkozik, de mielőtt bármit is tennének, tantestületi értekezleteket tartanak a program minden témájában. Ott ismertetnek egy vázlatot és mindenki hozzáteheti az ötletét. Majd ezek alapján állítják össze a programot. A szegedi sulimban is így kellett csinálni és nagyon utáltam, mert csomó időnk ment el vele, és a többiek, akik nincsenek benne olyan mélyen ebben a dolgban (csak alkalmazók), úgyse nagyon tudtak hozzászólni. Mi meg ott szerencsétlenkedtünk heteken át az értekezleteken, ahelyett, hogy ténylegesen dolgoztunk volna.
A mostani sulimban szerencsére sokkal egyszerűbb, itt ketten megkaptuk feladatot, egyeztetünk, akivel kell és csak ha szükséges. Megírjuk, és a végén a tantestület elfogadja. Persze, ha valaki valamit módosítani szeretne, akkor ha jó az ötlet, megtesszük. Már is nyertünk mindenkinek egy csomó időt.
Szóval így megy ez.
Most látom sikerült röviden összefoglalnom. :oops: :oops: :oops:

Újra útra kelek, mert megyek a klinikára szülésfelkészítő tanfolyamra. Kiváncsi vagyok milyen lesz!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Bocsi, hogy kétszer küldtem el, de tegnap óta valami nem az igazi a mlap működésében. Iszonyú lassú és sokáig nem történik semmi, ha valahova kattintok. Ezért klikkeltem most is kétszer, de úgy látszik már az elsőt is felfogta, csak nem reagált rá semmit.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Katus!!!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul lettél (ügye nem tőlünk? :lol: )
Jobbulást kívánok!! Azért ha tudsz gyere és mond mi a véleményed a dokinőről és hogy hogy vagy!!!


Ibolya!!

Köszi hogy főnököm helyett a főnököm vagy :twisted: :twisted: :twisted: 8 kor kezdődik a munka időm!! De van itt rajtam kívül pár csaj, akik totál mukaidőben jeletkeznek, én nem tehetem meg????

Judit!!!

Ilyeneket nem szeretek hallani!!! :lol: :lol: :lol: Hogy valakinek ilyen tündér gyermeke van!!!! Csak írigykedni fogok!!!
Mi van??????????? Te fogyni??!!!! Bocsi, de miből?????

Zorka gyönyörű és milyen házias!!! :lol: :lol:

A Micimackós könyvek az Egmont kiadótól jötek, megtalálod a neten: könyvklub és azon belül van.

D vitamin napi adagja 400 NE a hivatalos álláspont szerint. A tabletta ha jól tudom 800 Ne d vitamint tartalmaz, tehát, ha naponta kap felet, akkor megkapja a napi adagot (mi is így szedtük) HA kiszámolod, akkor a heti 3X1 tabletta ugyanannyi. Csak kekeckedés szerintem!!!! Van akinek jobb, ha naponta adja, mert akkor nem felejti el, van akinek meg jobb, ha egyszerre inkább többet ad, de nem minden nap. Részlet kérdés. A lényeg, hogy kell adni még májusig (akkor is, ha ilyen szép az idő) és csak a nyári hónapokban kell kihagyni. De a tápszertben is van, ezt is bele lehet (kell) kalkulálni. Csakhogy ne legyen egyszerű. De ha többet kap nem baj. A cseppeket azért találták ki, mert talán könnyebb beadni, de a tablettának jobb a felszívódása. Igazából ez is mindegy , csak kapja a gyerek!

Adrienn!!!

Szerintem normális, csak kellemetlen :wink: Ha nagyon lent van a baba, akkor nyomhatja annyira a gát vér és nyirokkeringését, hogy ez okozhat duzzanatot, és ezért is feszül. Talán ha többet polcolod fel a lábad és mozgasd a lábad, masszírozd akkor fokozhatod a keringést. De sokat ne várj :cry: :wink: Mert a baba okozza, nagyjából akkor szűnik meg, ha ő akarja: elmozdul, vagy megszületik :lol: :lol:
Na, szóval tuti nem kellemes, de nem kóros!!


Anett!!

Akkor Egmont kiadó!! Nézd meg a könyvklubot, ha érdekel.
D vitamin szerintem fontos, mert a növekedésben nagy szerepe van, de attól, hogy rendszertelenül kapja nem lesz baja, csak hivatalosan: irgum-burgum anyuka!!!!
:lol: :lol: :lol:


Erika!!

Tökéletesen egyetértek Anettel!! Mindegy ki mit mond!!! Az a lényeg, hogy Te meg légy elégedve az orvossal és érez a bizalmat, hiszen a legfontosabbat bízod rá, a gyermekedet!! Ja, és nem mellékesen magadat :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Adri,nekem is iszonyú lassú a babanet.Kb.10 perc kellett, hogy felhozzam ezt az oldalt :twisted: .Már majdnem feladtam :cry: .

Judit,én nem irigykedem a lánykád jó alvókájára :lol: ,megteszik itt ezt mások helyettem./tudod,itt ilyenekkel nem szabad dicsekedni,mert vannak itt olyan gyerekek és anyukák,akik évek óta nem aludtak egyhuzamban 6 órát :cry: /.
Azért ha sikerül felébredni csipkerózsikának,akkor várunk a cinin.
Mi a Lakoshoz járunk,ugyhogy napi 1/2 D vitamint szedünk :lol: .Nekem ez igy jobb,mint a 3x1-mert igy minden nap eszembe jut,hoy adnom kell,meg a gyereknek is -tudja,hogy ennélkül nincs lefekvés.

Ildi,szép,és miért nem hittetek szegény Anikónak :oops: ?

Katus,hogy vagy?Dokinéni mit mondott?

Erika,Anettel teljesen egyetértek.Még nem vagy semmiről lekésve,addig keresgéljél amig meg nem találod azt,akire az életedet / ha kell / is rá mernéd bizni.Előre fogalmazd meg magadban,hogy mit vársz el tőle,és ezt már az első látogatásod alkalmával meg is kérdezheted tőle.Ha nem az álmaid dokija /dokinője, akkor keress tovább.
Azért az jó,hogy a pajzsmirigy túlműködésből fel lehet gyógyulni.Sajnos az alulműködésből soha,én életem végéig gyógyszert szedek.
Arra figyelj,hogy a terhesség alatt rendszeresen vegyenek ez miatt vért.Nekem a terhesség alatt nem volt problémám ,viszont szülés után nem sokkal meg kellett emelni a gyógyszeradagomat.És most ugy érzem megint kell,mert megint rövid idő alatt sokat hiztam.
bibolya
 
 


Hűha Gyöngyi,ma harapós kedvedben vagy???????Csak viccnek szántam :oops: :oops: :oops: .Bocsánatodért esedezem,ha megbántottalak volna,esküszöm,többet nem irok erről. :roll:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Voltam a játszótérnél (ma jutottam el a postára csak) de nem látam még ott senkit, mármint közülünk.

Ibolya!

Engem nyugodtan cseszegethetsz, mert mindent kitalálok alibinek, hogy ne tanuljak... (bár én nem táláltam mire írta ezt Györgyi)

Ildi!

A C&a -ba szuper kis kalapok vannak hercegnőknek. Siess mert kevés van, kettőt megvettem. Tudom, hogy szereted a fejfedőket. :P

Szandra!

Kicsit nyers voltam a telefonba, ne haragudj, de néha elkap az idegesség... Gyere, amikor csak akarsz.. :D

Évi!

Miért ilyen kiakasztó az utód?

Megyek tanulok... ti csak élvezzétek a napsütést.... :(

anett
kállai
 
 


láttam
kállai
 
 


[color=red]Drága Edóka!

Nagyon boldog névnapot!
[/color]

Tami, Szonja, Anett
kállai
 
 


Pirossal szeretttem volna... :(

Mondd meg légyszi a nagylánynak Szandra pirossal képzelje el... :)
kállai
 
 


Köszönjük Edó nevében a köszöntést!

Amint látjátok mi nem mentünk ma a játszóra mert délután már nincs autóm mert apa megy dolgozni.

Sétáltunk egy nagyot ebéd után, na meg egész délelőtt kint voltam a csajokkal a kertben.

Anett!
Ne viccelj, vasvillával sem tudnál elkergetni. Na j azzal talán. Holnap cini után lehet, hogy megtámadunk. Lehet!!! Mert az óra halasztódik csütörtökre.

Katus!
Na mi volt, hogy tetszett a dokinő?????? Meg vagy vele elégedve?

Judit!
Te fogyni??? Még 14 kilót??? Ne má...., szerintem nektek torz otthon a tükrötök, tök jó alakod van. Zorka pedig nagyon gyönyörű, előszőr tök azt hittem, hogy 2 éves de mikor oda tettem mellé az Edinát akkor már nem tűnt olyan nagynak, le kell vonnom a következtetést nagy a gyerekem!!!

Lépek, fáradt vagyok, vagy nem is tudom de olyan kika fílingem van.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Túl vagyok az első szülésfelkészítőn. :P :P :P Igaz ők már a felén is túl vannak, de ez nem gond, mert külön-külön is jók az előadások. Ma a relaxáció és a légzéstechnika volt a téma. A gyakorlatban is kipróbáltuk, már amennyire ezt egy több száz fős előadóban a padsorok között meg lehet tenni. :roll: Persze, ahogy lelazultam, Dóra babám akcióba lendült és majd kirugta az oldalamat. :lol: :lol: :lol: Lehet így lazulni??! :? A szülésznő. azt mondta, hogy ez teljesen rendben van, mert a legtöbb baba ilyenkor kihasználja a lazaságot és mocorogni kezd. Másfél órás volt az előadás, de a végén már alig bírtam/tunk ülni azokon a kényelmes padokon. De összeségében tetszett.

Gyöngyi!
Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszodat. :P :P :P
Még a popsija van lent, és hanem UH-n vagyunk , akkor előszeretettel taposa a hólyagom :oops: :oops: :oops: .
Várható még valami kellemetlen a hátra lévő időben?
Egyébként ilyenkor mindig egy volt dokim jut eszembe, aki azt mondta, hogy én jó lennék orvosi lónak is, :roll: mert rajtam minden féle problémát meg lehetne mutatni. Azért nem veszem ezeket túl komolyan, mert akkor már a Hárs-hegyen lennék. :lol:
Azért egy kicsit irigylem a szomszédasszonyomat, mert neki szerencsére semmi baja. :oops: :oops: :oops:

Boldog névnapot Edónak!

Megyek és felteszem a tappancsaim, hátha javít a helyzeten!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Először is, nagyom köszönöm mindenkinek az aggódó kérdéseket és jókívánságokat, jelentem, jól vagyok (csak még kicsit gyenge).
Nem tudom, mi lehetett ez, talán egy gyors lefolyású vírus, esetleg migrén (iszonyúan fájt a fejem is), vagy lehet, hogy gyomorrotás, bár tényleg nem ttem semmi gázosat a fogyikúra eső napján...

Ha a migrénes verzió az igaz, az gáz, mert a terhesség előtt is migrénes voltam, meg azóta is előfordult már, de szimpla hányingerrel, gyógyi segített (előbb utóbb). Jujj, remélem nem lesz több ilyen, nagyon vacak volt.

Ibolya,
tetszett Encsinek is szupi pulcsi? :)
Jók a képek!

Ildi,
remélem jobban vagy lelkileg és sikerül valami megoldást találni. Anettnek igaza van, nagyon dgösek a sapik a cba-ban! :)
Tudom, hogy mondtam már, de Dávidtól teljesen oda vagyok, meg vissza! Annyira okos és kedves! És szuper, hogy van neki Réka, mert annyira vigyáz mindig Ancsira! Tökre nem aggódom, hogy véletlenül bántja vagy ilyesmi. És hogy megnevettette a kiscsajt! Attinak is szimpi, szóval, ha gondolja, udvarolhat a lánynak :) :) :) :)

Adri,
még egy szó anyósomról... szóval tényleg nem panaszkodni akartam, mert tényleg mákom van vele, csak segíteni akar. Hetente egyszer jön, amikor szabadnapja van. Anyukám is átlag heti egyszer jön, van, hogy ő nem ön, mert kicsit kiakasztó a munkarendje, de anyósom általában itt van. Szükségem van rájuk, különben nem bírnám a házimunkát (na jó, biztos bírnám, de így könnyebb). Amkor náluk vagyunk, le sem lehet vakarni Ancsiról, azért fura nekem, hogy nálunk viszont először dolgozik, és csak aztán Ancsizik :)
Örülök, hogy tetszett a szülésfelkészítő. :) Jössz holnap cinire? :)

Erika,
a Bánya utca az melyik?
Én az Andrássy telepen lakom, Benettke és Adrienn nagyon közel laknak hozzánk, de a lakóparkban is sokan laknak (Anikó, Szandra, Andi, Judit) :) Szóval van társaság :)

Anett,
Nagyon csinos vagy a gyöngyi által feltett képen (na jó, ez nem újdonság :) )! Szuper lehetett egy kicsit kirúgni a hámból! Főleg, hogy még ki is tudtad aludni magad. :wink:

Gyöngyi,
naggyon dögös voltál a báli rucidban :) Szuperek a vasárnapi képek! Gyönyörűek a csajok! És nyugodtan állj Anita mellé Te is, nincs okod panaszra. És különben is Temondtad, hogy nem akarsz fogyni! (Vigyázz, figyelek :) )

Anita,
mi sajnos nem mutatkoztunk be úgy "direktbe", de Anikó sokat mesélt Rólad (meg Ibolya is), és Cinin is láttuk már egymást. Örülök, hogy jöttél :)

Judit,
csatlakozom a többiekhez, Zorka csuda édes, jöhet hozzánk is takarítani,és egyáltalán nem kell fogynod szerintem. Nagyon csinos vagy, meg a lányod is. Azt szerettem volna kérdezni, hogy honnan van Zorka járgánya? NAgyon tetszett :)

Anikó,
ugye jöttök holnap??? Remélem én is leszek annyira jó formában...

Évi,
szurkolok az utolsó munkás hétköznapokhoz, lassan tényleg meg kéne pihenni :) Tényleg, mi van az anyaggal? Sikerült venni? Csak mert ma is láttam a Praktikerben tündéri kelméket :)

Andi,
hogy vagytok??? Rég írtál, remélem minden okés. Rebeka hogy halad a szilárd kajcskkal? :)

Szandra,
először is, boldogságos névnapot a kicsi lánynak:
Kép
A dokinéniért meg hálás köszönet! Ahogy ránéz a gyerekre, ahogy hozzá sól, már az elárulja, hogy nem futószalag munkát végez. Ancsiban sajnos még élénken él a kórházi emlék, abban a pillanatban, hogy levetőztettem és meglátta a sztetoszkópot, jött a sírás :( Pedig tényleg nagyon finoman és kedvesen nyúlt hozzá a dokinéni. Aztán Ancsi aludt, és a okinéni itt volt még negyven percet! Összesen 1 órát volt itt, töviről-hegyire elmeséltem neki Ancsit. Azt mondta, szerinte nem vékony, csak kicsit kisebb, de arányos. Nem látja betegnek. Abszolút segítőkész, mesélt az oltásokról, meg a kajákról is. Amikor meglesz az összes lelet, megint beszélünk. Tetszik, hogy nem tárgyként és pillanatként kezeli a gyerekeket, hanem "folyamatukban". Érted, ugye? :) Szóval köszi még egyszer.
Jó, fizetek neki, szóval elvárhatom, hogy normális legyen, de szerintem még annál is normálisabb, amennyi pénzt kap. Egyébként én ezért járok magán nőgyógyihoz és magán fogorvoshoz is. Szerintem ez bizalmi helyzet.

Fú, remélem mindent leírtam, amit akartam... szobáról képek még nincsenek, nem vagyok elég erős bútorösszeszereléshez... a kerti manóról meg nem udok még csatolni, mert a fényképezőgép eltűnt, meg kéne keresni. De ahhoz sincs erőm...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


JA, nem, még valami van...

Viki,
köszi, hgy megnézted a blogot, azért én remélem nem lesz olyan küzdelmes Esztivel, mint Ancsival ez az etetés-mizéria! Drukkolok :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?