Sziasztok!
Először is, nagyom köszönöm mindenkinek az aggódó kérdéseket és jókívánságokat, jelentem, jól vagyok (csak még kicsit gyenge).
Nem tudom, mi lehetett ez, talán egy gyors lefolyású vírus, esetleg migrén (iszonyúan fájt a fejem is), vagy lehet, hogy gyomorrotás, bár tényleg nem ttem semmi gázosat a fogyikúra eső napján...
Ha a migrénes verzió az igaz, az gáz, mert a terhesség előtt is migrénes voltam, meg azóta is előfordult már, de szimpla hányingerrel, gyógyi segített (előbb utóbb). Jujj, remélem nem lesz több ilyen, nagyon vacak volt.
Ibolya,
tetszett Encsinek is szupi pulcsi?
Jók a képek!
Ildi,
remélem jobban vagy lelkileg és sikerül valami megoldást találni. Anettnek igaza van, nagyon dgösek a sapik a cba-ban!
Tudom, hogy mondtam már, de Dávidtól teljesen oda vagyok, meg vissza! Annyira okos és kedves! És szuper, hogy van neki Réka, mert annyira vigyáz mindig Ancsira! Tökre nem aggódom, hogy véletlenül bántja vagy ilyesmi. És hogy megnevettette a kiscsajt! Attinak is szimpi, szóval, ha gondolja, udvarolhat a lánynak
Adri,
még egy szó anyósomról... szóval tényleg nem panaszkodni akartam, mert tényleg mákom van vele, csak segíteni akar. Hetente egyszer jön, amikor szabadnapja van. Anyukám is átlag heti egyszer jön, van, hogy ő nem ön, mert kicsit kiakasztó a munkarendje, de anyósom általában itt van. Szükségem van rájuk, különben nem bírnám a házimunkát (na jó, biztos bírnám, de így könnyebb). Amkor náluk vagyunk, le sem lehet vakarni Ancsiról, azért fura nekem, hogy nálunk viszont először dolgozik, és csak aztán Ancsizik
Örülök, hogy tetszett a szülésfelkészítő.
Jössz holnap cinire?
Erika,
a Bánya utca az melyik?
Én az Andrássy telepen lakom, Benettke és Adrienn nagyon közel laknak hozzánk, de a lakóparkban is sokan laknak (Anikó, Szandra, Andi, Judit)
Szóval van társaság
Anett,
Nagyon csinos vagy a gyöngyi által feltett képen (na jó, ez nem újdonság
)! Szuper lehetett egy kicsit kirúgni a hámból! Főleg, hogy még ki is tudtad aludni magad.
Gyöngyi,
naggyon dögös voltál a báli rucidban
Szuperek a vasárnapi képek! Gyönyörűek a csajok! És nyugodtan állj Anita mellé Te is, nincs okod panaszra. És különben is Temondtad, hogy nem akarsz fogyni! (Vigyázz, figyelek
)
Anita,
mi sajnos nem mutatkoztunk be úgy "direktbe", de Anikó sokat mesélt Rólad (meg Ibolya is), és Cinin is láttuk már egymást. Örülök, hogy jöttél
Judit,
csatlakozom a többiekhez, Zorka csuda édes, jöhet hozzánk is takarítani,és egyáltalán nem kell fogynod szerintem. Nagyon csinos vagy, meg a lányod is. Azt szerettem volna kérdezni, hogy honnan van Zorka járgánya? NAgyon tetszett
Anikó,
ugye jöttök holnap??? Remélem én is leszek annyira jó formában...
Évi,
szurkolok az utolsó munkás hétköznapokhoz, lassan tényleg meg kéne pihenni
Tényleg, mi van az anyaggal? Sikerült venni? Csak mert ma is láttam a Praktikerben tündéri kelméket
Andi,
hogy vagytok??? Rég írtál, remélem minden okés. Rebeka hogy halad a szilárd kajcskkal?
Szandra,
először is, boldogságos névnapot a kicsi lánynak:
A dokinéniért meg hálás köszönet! Ahogy ránéz a gyerekre, ahogy hozzá sól, már az elárulja, hogy nem futószalag munkát végez. Ancsiban sajnos még élénken él a kórházi emlék, abban a pillanatban, hogy levetőztettem és meglátta a sztetoszkópot, jött a sírás
Pedig tényleg nagyon finoman és kedvesen nyúlt hozzá a dokinéni. Aztán Ancsi aludt, és a okinéni itt volt még negyven percet! Összesen 1 órát volt itt, töviről-hegyire elmeséltem neki Ancsit. Azt mondta, szerinte nem vékony, csak kicsit kisebb, de arányos. Nem látja betegnek. Abszolút segítőkész, mesélt az oltásokról, meg a kajákról is. Amikor meglesz az összes lelet, megint beszélünk. Tetszik, hogy nem tárgyként és pillanatként kezeli a gyerekeket, hanem "folyamatukban". Érted, ugye?
Szóval köszi még egyszer.
Jó, fizetek neki, szóval elvárhatom, hogy normális legyen, de szerintem még annál is normálisabb, amennyi pénzt kap. Egyébként én ezért járok magán nőgyógyihoz és magán fogorvoshoz is. Szerintem ez bizalmi helyzet.
Fú, remélem mindent leírtam, amit akartam... szobáról képek még nincsenek, nem vagyok elég erős bútorösszeszereléshez... a kerti manóról meg nem udok még csatolni, mert a fényképezőgép eltűnt, meg kéne keresni. De ahhoz sincs erőm...