Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Macsek, akkor döntsd el hogy legyen, és szólj időben! Nekem mindenképp útba estek, pont arra mennék :lol: Figyelj, Nadin minden hasrafordulást lábból indít. Elmondod, hogy miért kell kézből, és miért nem jó lábból? Komolyan mondom, ez volt a félelmem, hogy valami rosszul rögzül. Szerintem simán találna a dévényes rajtunk is csiszolnivalót. Csak korrigálni már sokkal nehezebb, gondolom.

KépKép
kertikiri

Jutta, cumi :cry: Kitartás, csak javul a helyzet!

KépKép
kertikiri

[quote="kertikiri"]M írta:kertikiriacsek, akkor döntsd el hogy legyen, és szólj időben! Nekem mindenképp útba estek, pont arra mennék :lol: Figyelj, Nadin minden hasrafordulást lábból indít. Elmondod, hogy miért kell kézből, és miért nem jó lábból? Komolyan mondom, ez volt a félelmem, hogy valami rosszul rögzül. Szerintem simán találna a dévényes rajtunk is csiszolnivalót. Csak korrigálni már sokkal nehezebb, gondolom.

ejnye Kriszti

Hajni

no para ,tudják a babák mikor mennyit esznek és hogy miért :-)

Móni
bekészítettem a következő adagot a ttbe kíváncsi vagyok bejöne megint Bibuskának

jajj holnap oltás

jah én is dicsekdejek?Bibus iszik egyedül a cumisüvegből:-) két kézzel :-)
Vendég

Kriszti

én nem kenem semmival séta elött az arcát Bibusnak ,de esténként fürcsi után ált. eszembe jut

napernyő: én úgy tudom csak univerzálisat lehet venni.ill biztos vannak amik kifejezetten erre vagy arra valók,de ezek ált. csavarosak és minden babakocsira jók.a tieteket hogy kellett rögzíteni?

Nagyon cuki a pöttyös ruci meg Nadin is 

Jutta
én is azt tudom mondani próbáld meg cumi nélkül ,inkább most mint később,majd számolj be mi újság

Mogyó
Ágika imádnivaló mint mindig 

Most nézzetek ilyen filmeket,2 éves kor fölött már tényleg minden megmarad bennük,elöbb is,de akkor még nem félnek annyira.Felvettük a karácsonyi shreket dvdre és most azt nézzük ,abba a mézi angyalkát megeszi a mikulás,Maja totál bevan tojva tőle,csuk minden ajtót,nehogy bejöjjön a harapós mikulás

Móni
mért baj az ha kint a cicid a bikiniből?jó az,igaz nem babauszira 

Kat
jajj szegénykém,remélem az angyal mindig vigyáz rátok

Anett
puszinyuszi csak úgy

Andi
jó kis sörözés 

kivi vagyok hogy sikerül a tali

Macsek
szépen fejlődik Vilike

Vicuska
szépek vagytok

Bea
miért félsz az iskolakezdéstől???

Prücsi
a te hisztipókod ovis????

Kati
Macinak is van tt üvegje?

MÉG a múlkori meekis témához,szerintetek ha reggelire szalonnás tojást eszik valaki jó kis fehérkenyérrel,tízóraira mondjuk egy kakaós csigát,ebédre leves,rántott hús,sült krumpli utána desszert,uzsira valami jókis kalóriadúsat meg vacsira is mondjuk pizzát és közbe nassol nem lesz kövér??? szerintem egy nagy hülyeség a super size meeeee
Vendég

máááár megint a ki mennyit eszik? Dorka sokat, Lilla kevset, és szerintem lehet hogy én se gramra ugyanannyit eszek mint Hajni, pedig illlene, nem??? :lol:

Na mostanra aludt el, babakocsiban, cumi nélkül... f@sza egy délután volt....

Készülök az éjszakára, eszek, iszok (tejeskávé - fő az optimizmus).
Rendet rakok és egy óra múlva magamra szabadítom a csajt....
szomszédnak már szóltam előre...

Jutta

KépKép
jutta

na Bibus alszik,mikorra fog elaludni este???? fél 10 minyimum

Majáról is ha nem baj:
szombaton egész nap játszott,1től fél 6ig az udvaron ,játszón voltunk,enni nem sokat evett aznap,már érezhette hogy lesz valami.leültettem enni erre hallom sípol,csak úgy átmenet köhögés minden nélkül :shock: mondom most mi a franc van,fújtam neki két sprayt ,ettől mintha elvágták volna.felhívtam a dokinkat azt mondta adjak neki egy fél kúpot sprayt ha kell,calcimusk,fenistil csepp meg amiket amúgy is kap(theospirex,atrovent) na meg a pörgetőt spiropentet,na ennek köszönhetően 10 ig pörgött mint a bolondgomba,de nem flladt.Éjjel sem volt semmi,másnap olyan hisztit levágott hogy az apja remegett,mert elkezdte kapkodni a levegőt,akkor is fújtam neki kettő sprayt,kapta a pörgetőt is.Utána még volt egy hiszti és az udvarn futás után megint nehezebben vette a levegőt ezért akkor is kapott sprayt.Azóta semmi baja :-)

utána olvastam megint,én egyből asztmára gondolnék,de felhívtam a dokinkat azt mondta hogy nem asztma,csak érzékeny a nyálkahártyája és a hörgői és ezért fodulhat elő,de holnap megvizsgálja és elmondja többit.

szerinetetek?főleg asztmások
Vendég

Jutta
kitartást

még hozok ma képeket is nem meneköltök,visszatérek
Vendég

Ő Hamvicsek

még van ám állat de enhéz őket összeszedni,valakinek mindig uralni kell az utcát

Kép

Macskanők

Kép
Kép
Kép
Vendég

sziasztok!

Na öltöztetés én body rugdalózo rá egy vékony overál lábára mamusz és vékonyabb manósapi!
A vastag pléd de csak a lábát takartanóm be vele, mikor jöttünk haza akkor már beteakartam vele mert megint fújni kezdett a szél!
De az arca ugyanugy hideg volt de a keze jó meleg volt!

Kép

Kép
mogyoland

Erotikus Csajszi! Isten éltessen.
Matyi! Boldog Névnapot!

Kat! Egyszer Barnu hasonló módon a lépcső alján kötött ki pár mp alatt. Egy darab hatalmas púp nőtt a fején, egyből hivtam anyukámat, ő is mondta ha nem hány noncs gáz.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép Kép Kép Kép Kép

próbálok visszaolvasni és reagálni is, rengeteget irtatok. bocsánat, hogy ennyi fotót zúditopk rátok
Andi, ne is mond a szerdai bulit, sajna nem tudok menni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hú, megint mennyi szép gyerkőc! Ja és a cica is nagyon szép, csak én már elvesztettem a fonalat Timi állatkertjét illetően. :)

Visszaolvasni még nem tudtam sajnos, viszont a talira szivesen mennénk, csak tényleg félek, hogy besokkkalsz Andi. :oops: Mondjuk ha esetleg eljutunk odáig én megigérem, hogy sokáig nem rontjuk a levegőt és nem viszek babakocsit, sem hordozót, remélem 1 km-n belül meg lehet állni, mert Marci is a levegőtől hízik és 7 kg felett van. Mindenesetre holnap elmegyek egy próbaútra és kipróbálom hogy bírja a fiatalember egyedül hátul, mert eddig mindig ült ott vele vki. Ma megkérdeztem ki lehet e kötni a Suzukiban a légzsákot, mivel kikapcsolni nem lehet. Úgy néztek rám, mint a gyerekgyilkosra, úgyhogy fel is adtam a próbálkozást, hogy talán az anyósülésre tehetném a hordozót. Nektek elvannak hátul egyedül?
Viszont én a gmailt nem tudom olvasni, kaphatnék egy pü-t a címmel? :oops:

ukati74

Kati, mi úgy utazunk, hogy Nadi mindig egyedül ül hátul. Szereztem egy visszapillantót, a hordozó tele van játékkal, és szinte mindig úgy időzítek, hogy aludjon ha autózunk. Ha meg nem, akkor fohászkodom, hogy elnézelődjön amíg odaérünk. Mi se tudtuk kiköttetni a légzsákot. Volt már rá példa, hogy sírt, akkor egyfolytában énekeltem, az kicsit segített. De egyedül nem voltam még olyan messze vele, mint most Andihoz :) Szóval kicsit én is izgulok.

Timi, édesek a csajok. Bibusnak tényleg sötétebbnek tűnik a szeme, mint Majának. És nagyon szép kis pofija van neki is.

Ciripke, nagyon jók a képek! Marci nekem annyira tetszik, kimondottan gyönyörű. És mindhárman úgy hasonlítanak egymásra :)

Mogyó, Ágika is csúcs! Mutass már egy olyan képet is, ahol csukva van a szája :lol:

Móni, Nadin is nagyjából ennyit alszik az utóbbi pár napban, mint Janka. Ma még ennyit sem. És Nektek hogy fér bele 5 kaja a napba? Mi most eszünk: 8, 12, 16, 20. Ha valamelyiket leszűkítem 3 órára, akkor már csak a fele mennyiséget eszi meg a szokásosnál, és a szokásos sem éppen sok :shock:

KépKép
kertikiri

Jutta, az már nagyon nagy eredmény, hogy elaludt cumi nélkül! Teljesen eltökélted, hogy elveszed tőle? És adsz helyette valami mást, szopikendőt vagy bármit? (Nem mintha kéne, csak érdeklődöm hogy csinálod. Nadi mindig morzsolgat valamit elalvás közben, legtöbbször a fülét, frászt kapok, hogy egyszer letépi. Persze ő ezt cicivel a szájban csinálja. Kicsit sok dologtól függ az elalvásunk )

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Na egy fél órája altatok:

- ringat + énekel
- letesz
- 5 perc múlva visszamegy

Mostmár 1 percig nem sír ha lerakom, ez most "eredmény"?

Holnap megírom mikorra aludt el...

Szopikendő jellegű állatkát kapott, azt eddig is gyömöszkölte bőszen, és utána olvastam a témának: 3. nap állítólag a fordulópont.
És éjszaka is 5 perc sírás után lehet bemenni, ha hajlaomos a gyerek az "egrecíroztatása"... na nekem meg vmi nyugtató kellene ehhez, most kínomban eszek, netezek és TV-zek az 5 percekben...

Jutta

KépKép
jutta

Kriszti, köszi megkaptam. Hát holnap letesztelem a gyereket, aztán meglátjuk. :)
Amúgy mondtam én, hogy összeillenek, mert amiket irsz, azokat a Marci is mind-mind csinálja (pld. fülletépés). :D

ukati74

Hajrá Dorka/Jutta!
Fültépés nálunk is van, meg gondolom másoknál is!
Kriszti, majd jövök kajarenddel, de ma nyűgös az esténk, nagy az üvöltés! :wink:

Kép
ermoni

Ciripke, már pont hiányolni akartalak! Nagyon cukik a gyerkőceid! És tényleg nagyon hasonlítanak! És Betti nagyon jó kis pesztonkának tűnik. És Marci pedig tűri! :wink: Egy hős!
Később, ha minden jól megy!

Kép
ermoni

45 perc alatt elaludt (már 9 óta alszik), sokkal rosszabbra számítottam.

Visszaolvastam!!!

Matyinak boldogat!

Ciripke! Még mindig szépek a gyerkőcök!

Timi, nálatok is!

Tök jó, hogy már Huba is forul, Vilinek meg menni fog ez egyhamar!!!

Ügyesek a gyerekeink!

Na megyek aludni! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Timi: édesek a csajok! Bibusnak naagy szemei vannak ám, nagyon cukin néz.

Cirip: dejó, h raktál képeket! Nagyon szépek a gyerekek! Milyen régen láttam őket élőben :( Jaaa, és ne csodálkozz, ha Marcit lányka nézik! Látom megint megkapta a lányos rugit :lol: :lol:

Nálunk egyik unokaöccs sem volt hajlandó beöltözni, vagy ha beöltözött, akkor bemenni a farsangra... Ezt Félix unokaöccs úgy mondta: "Nem akarok bemenni, haza akarok menni az otthonomba" :lol: :lol: És nem is mentek be.

Csóki!

KépKép
1macsek

Ja és Timi, még annyit, hogy sajnállak a Majci-féle dolgok miatt, gondolom idegeled vele rendesen magad!

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke, szépek vagytok! Gyerekek nagyon hasonlítanak rád!

Timi, húú szegény Majci. Jobbulást! Nagyon cukik a lányok, meg a macsek is!
Hisztipisti nem ovis...sajnos. Pont 3 éves lett,amikor Ábel született, és fizikailag képtelen voltam beszoktatni az oviba, ill a hozást-vivést egyedül megoldani egy párhetes manóval (Apa nagyon korán megy, későn jön, nagyszülők vidéken), meg úgy gondoltam, hogy elég sokk neki, hogy jött egy kiscsomag, aki a fele királyságát követeli. Így itthon van,de pont ma gondolkodtam el rajta, hogy azért már kéne neki valami gyerektársaság, ami lefárasztja, mert mostanság a sírba visz azzal,hogy nem alszik délután, de tök fáradt, és így szinte egész este hisztizik mindenért. No, de szeptembertől jön majd kutyára dér!

Kiri, Ábel is csak 4szer eszik, kb. 8, 12, 17, 20. És este már szerintem nagyon keveset. De ez neki így jó. Ha mérném, akkor tuti én is kiakadnék,hogy mindjárt éhenhal. De nem mérem!!!!!

Viszont ma voltunk féléves mérésen a védőnőnél, szóval senki ne izguljon a súly miatt, mert az én kismanóm 6 hósan 7210g (5 hét alatt 350g-ot hízott), 67 cm és szerintem jól érzi magát a bőrében, jó kis hapsi, na! Nekem bejönnek a magas, vékony pasik... :lol:

Köszi mindenkinek a "pelusbaviszontlátomazalmát" témában a hozzászólásokat. Akkor ezen sem kell paráznom, hurrá! Majd egyszer csak megemészti a dolgokat.

Macsek, Ábel is hasonlóan csak lábbal küzd a fordulásnál.
A fejlődésneurológián mondta a dokinéni, hogy érdes felületen kell húzogatni a kezeit és akkor nyitogatja a tenyerét. De nálunk a habtapi is érdes, én azon nyitogattam a tenyerét.
Mozgással meg úgy állunk, hogy tud fordulni oda is és vissza is, de nem nagyon akar. Így forgatom, meg kúszatom is. Állítólag a kúszás előszobája, ha körbe-körbe halad játék közben.

Jutta, kitartást a cumimentességhez! Nálunk csak ezzel alszik el Ábel, de ha kiesik, nem keresi. Ha reggelfelé ébred, kihalászom a hasa alól, aztán alszik tovább.

KépKép
KépKép
prücsi

Jó reggelt!

Na még folytatom az előzőt, és okuljatok belőle kihez ne menjetek. Tegnap Matyika megkapta a szurit. Aztán dokinénivel arra jutottunk, hogy mindenképp kórház Gergővel.Csináltassunk koponya rtg-t, hasi uh-t, hogy biztossak legyünk nincs baj. Azt mondta, menjünk a bethesdába, állítólag a XVII. oda tartozik. Haza se mentünk, összeszedtem apát be a kórházba. Bekerülünk, le se kellett venni a ruhát. Doki ránéz, megtapogatja fejét, pocakját, kérdez Geritől 1-2 dolgot, hol fáj? -ezzel vizsgálat vége, kijelenti gyereknek semmi baja. írják a papírt, mondom én, a körzeti javasolt rtg, és uh-t. Erre, hölgyem, nem látja mennyien várakoznak kint??? Nem hagytam annyiban, mondtam, hogy az én orvosom nem véletlenül küldött, és különben sem vagyunk nyugodtak stb.stb. Erre, hogy mit képzelek én, nem áruházba, vagy más szolgáltatóhelyre jöttem, ahol megrendelhetem a szolgáltatást, különben sincs most uh. higgyem el, hogy ennek a gyereknek semmi baja, -mondtam honnan tudja- látja, és a nevét adja hozzá, ezzel a papírral, -na ekkor már szerintem szikrákat szórhatott a szemem- megmondtam neki, tudja mit? Maradjunk abban, hogy én nem értek egyet magával, higgye el, máshol meg fogják csinálni a vizsgálatot, de ha bármi baja van Gerinek, én magát beperelem, mérget vehet rám. Elindultunk, aztán kiabáltak utánunk, hogy csinálnak egy koponya rtg-t, de akkor már hánynom kellett a kórháztól és a dokitól is, átmentünk a Heim Pálba. (közben felhívtam dokinénit is, ő is kiakadt!)

Heim Pálba úgy fogadtak, "miért csak most jöttünk" (igazuk volt), mindjárt kütyüt tettek rá, a drbácsi nagyan rendes volt, ja pelenkára vetkőztetve vizsgálta meg, nem kellett vizsgálatot rendelnem, nemcsak koponya rtg, hanem mellkas, csipő rtg és persze hasi uh-t is rendelt azonnal. Kicsit sokat kellett várnunk a rtg.-re mert sok volt a balesetes, de alaposan megrtg.-ték (koponya, mellkas, csípő) aztán uh. Itt persze ez is volt!

Szerencsére úgy tűnik tényleg semmi baja Gerikémnek, megnyugodhatunk. Azért ezt a hozzáállást amit a Bethesdában tapasztaltam, nem kívánom senkinek. Ha mondjuk, tényleg lett volna valami sérülése Gerinek, hová kenjem azt, hogy a doki a nevét adja hozzá??????? A Bethesdás dokit ha jól emlékszem dr. Hidas Györgynek hívták, de majd megnézem a papírt, csak az autóban maradt, majd ha apa hazajön. Én belevésem a nevét a noteszomba, és messziről el fogom kerülni, ne történjen baj, de ha mégis, én hozzá soha nem viszem, és azt hiszem abba a kórházba se fogunk menni.

Miután este felhívtam a dokinénit, elmesélte, hogy sajnos éppen ma találkozott más eset kapcsán a doki nevével, ott is elküldte a kislányt, hasonlód fellengzős, flegmatikus stílusban, de ott baj is van a kislány kezében valami csomót találtak, amit ő nem vett észre....

Na megyek visszolvasok, míg alszanak a picinyeim

Kép

Kép
katherina

Köszönjük a köszöntéseket!

Cirpike, hát jó kemény buksijuk van ezeknek a gyerkőcöknek, az egyszer biztos. Nagyon szépek vagytok a képeken! És kafák a jelmezek is! :wink: :D

Timi! Sajnálom kicsi Maját! Ennyi minden...a spiropentet utálom. Nagyon erős gyógyszer. Gondolom a többi is. Matyikának is előjön a hörgés néha, de szerencsére nem fullad be, én nem is erőltetem gyógyszert. de ha muszáj...lényeg, hogy jól legyen! Sajnos nem tudok sokat az asztmáról, pedig nekem is van valami hasonló, de nem vészes, mert allergikus, nem mindig jön elő. Szép a cicus, a csajszik meg gyönyörűek! :wink:

Jutta, én voltam az az elvetemült, aki cumira akarta szoktatni a bébyjét, de nem sikerült! Most is szopizza az ujját, már megszoktam. Nektek megy a drukk, a cumimentességhez!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

na lépek, Matyika felkelt! :arrow:

Kép

Kép
katherina

Köszönjük a bethesdás tapasztalatokat. mi oda rohantunk be mikor a barnunak kijött a sérve másfél hónaposan, semmi extra story, de nem volt szimpi a hely, igy kistarcsán műttetük inkább. szuper volt a csapat, nagyon rendben volt.
örülök, hogy minden ok Gerivel!

Marci reggel úgy aludt el kis hijján a földön, hogy egy zoknit tömködött szájába ami odapottyant a mosott ruhák közül. én meg kikaptam, a szájából, mert megijedtem, hogy nem tiszta! (ebből a storiból az jön le, hogy nincs nagy rend nálunk!)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kriszti ilyenre gondoltál?

Kép
egyébként több száz képet átnéztem mire erre az egyre rábukkantam!Még alvás közben is tátva van olyna mint az anyja az apja szerinte és is tátott szájjal alszok! :D

Kép

Kép
mogyoland

Cirpke: nagyon édesek ezek a gyerkőcők először azt hittem
Marcira ,hogy a Barnu kicsinek nagyon hasonlítanak egymásra!

Kép

Kép
mogyoland

Kat: hogy mik nincsnek!
Hát fene a k... hát nem az dolguk most őszintén azt hiszem én is ősszevesztem volna vele!

Jutta: hát ne egyszerű ez a cumi... :roll:

Kép

Kép
mogyoland

Anett: merre????

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok! Vagyok én is, csak elhavazva. Nálunk még ma van a farsang az oviban, Levike póknak öltözött. Nem nagy extra: a hátára varrtam egy nagy plüss pókot, az arcára festettünk egy keresztes pókot (az akart lenni) hálóval, jól néz ki. Egy képet tudtam csinálni, aztán lemerült a gépünk, most töltöm az elemeket, majd megmutatom

Timi, Ciripke, Kiri, Mogyo! Édesek a gyerekek!

Jaj, Timi! Remélem, nem lesz baj Majával! Drukkkk! ++++++++++++++

Kat! Eszméletlen hozzáállás! Örülök azért, hogy nincs baj, de ez nem hiányzott, gondolom... :twisted: Ja, és tegnapra boldog névnapot Matyinak!!!! (Nem tudtam jönni.)

Jutta! Sok sikert a leszokatáshoz! Majd írj az éjszakáról!

Prücsi! Az én Rékám is szeptemberben kezd. Áprilistól mehetne, de ez a fránya pelenka...Na, mindegy, nem idegeskedem rajta! Csak azért lett volna jó, mert szeptemberben Levi kezdi az iskolát, Réka az ovit, nem lesz egy egyszerű menet... :? Valaki kérdezte, miért félek az iskolától (asszem, Timi), hát...azért, mert minden családtag, barát mondja, hogy a szülők is szinte újra iskolások lesznek, és elég nehéz az eleje, és ez már sokkal nagyobb kötöttség, mint az ovi. Állandóan résen lenni, hogy mit kell megcsinálni, elkészíteni! Persze biztos belejövünk ebbe is, csak úgy látszik, én is parázok azért néha napján!

Ja, és tegnap voltunk csípőszűrésen, ami 4 hónaposan lett volna esedékes, de csak mostanra kaptam időpontot kb 6 hete... :evil: A fizikális vizsgálattal rendben találta, a biztonság kedvéért kért azért a doki egy röntgent (mert a családban volt ficamos+császáros volt Boti+mind3 gyerekem kötött csípővel született). Még jó, hogy elküldött, mert az egyik oldal még sem teljesen jó (nem elég lekerekített vagy mi a szösz), de nem vészes azért, úgyhogy még 6 hétig mindig kell a terpeszpelus (pedig már azt hittem, végre elrakhatom :cry: ), és visszarendelt kontrollra április eljére, mutatta, hogy hogy tornáztassam. Boti nagyon röhögött, ahogy tornáztatta, és nekem is kacag, úgyhogy tényleg remélem, nem lesz gond. Így viszont sztem tuti nem fog forogni, míg ez rajta lesz, szóval mi leszünk a legkésőbb forgók, ne aggódjatok!!! :lol: És! Büszke vagyok magamra, hogy 5 napos kora óta mindig rárakom (éjjel-nappal) a terpeszpelust, mert mondta, hogy egy csomóan nem csinálják, akinek ajánlják, mert sajnálják a gyereket, pedig ha a baba így szokja meg, nem zavarja+ez nagyon sokat segít, mert széttartja a lábait, és jobban beáll a csípőcsont. Beszéltem itt is olyan anyukával, akinek mondták, hogy rakja rá a gyerkére, de nem rakta...No comment!

Móni! Örülök, hogy jól sikerült a szülinap!

Zsuval mi lehet? Hazajött már? Csak lehet, nem bír visszaolvasni...

No, megyek a kicsikéimhez! De jó ez a szép idő! Végre nem izzadok le, míg felöltöztetem őket... Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Jó reggelit!
Mi már túl az első uszin! Hát, nem nagyon izgatja egyelőre! Nem bőg, nem hisztizik. Csak nézelődött, h hová vittem, mi a francot csinálunk ott! Nyelt is néha, remélem nem lesz baja a f*sza klóros víztől! Hű, és mennyien voltunk!
http://www.andiuszi.extra.hu/index.html
Ide járunk! Bár, úgy látom senkinek sincs a közelében az Andi-féle oktatás, csak ajánlani akartam! Hátha...

Kép
ermoni

Szia Móni! Ti aztán jó korán mentetek...Janka úgy látszik, először csak felmérte a terepet! Erotikus fürdőruhás kép? :lol: Na, jó, ha nem, akkor csak Jankáról!

Na, pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea! Csak nem gondolod, h olyan ruciban mentem amiből kilóg a csöcsöm?! :lol: Majd dobok képet magunkról, ha feltöltöttem a gépre... :wink:
Itt is szép idő van! Hurrá!

Kép
ermoni

Móni! Attól még, hogy nem lógott ki, lehettél benne erotikus... :lol: Na, jó befogtam, csá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy még meg vagyunk.

Cumi!
Én örülnék, ha cumiznának a fiúk. El venni semmi pénzért. Nekünk megnyugvás, ha alszik, és nekik is. 2-3 évestől is el venni... :evil: Addig nekünk, hű de jó volt, mert a gyerek szájába dugja az ember és megnyugszik, Elalszik "magától". Mikor már neki lenne rá szüksége elveszük.
Éjszaka kelni emiatt, mert kéri, és....Nem nagy idő vissza rakni a szájába. Rajtam egész éjszaka lóg, tejcsizik, cumizik rajtam...
A sok h...lye elvek szerint nevelném a fiúkat, akkor nem lenének ennyire elevenek, életvidámak. Bújós anyámasszonykatonák lenének.

Levegőzés.
vékony overáll, babakocsi félig döntve, nézelődés megy 1000-el, ha elaszik vízszintbe rakom.
Móni nem baj, ha már nem 180 fokban döntethető, csak még ne üljön.

Szép napot mindnekinek!

Ja altatás!
Jutta lehet, hogy Te csinálod jól, mert lehet, hogy később megtérül. De én sosem hagytam a fiúkat sírni, inkább beringatom, vagy cici, és alszanak.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Képek csodálatosak!
Nagyon tetszik, most már csak ennyire van idő. :)
Minden ünnepelt, kicsi és nagy sok-sok boldogságot!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!

Lehet neked van igazad, de én tuti nem bírnám cérnával, már másfél hét 2 óránkénti keléstől olyan ingrült lettem, hogy jobb ha nem részletezem... nem a gyerekkel, hanem úgy a nagy világba.
És Te meg úgy gondolod, hogy majd a bölcsi / ovi meghozza a rendszerességet... hát akkor már inkább én nevljem a gyereket, mint az gondozó a bölcsiben! Ha sírni hagyom , én hagyjam... pl. anyai / atyai pofonnal is úgy vagyok hogy nem nagyon kéne - mondjuk itt jóval nagyobb gyerekre gondolok - de ha már úgy hozza a sors, akkor én vagy a párom és ne egy tanár, mert attól mondjuk asszem frászt kapnék.

Cumi, én is örültem neki, de most visszájára sült el nálunk, mégse rakhatom bundazsákba a gyereket nyáron ki a babakocsiba... és ahogy előkerült a keze, annyi volt a babakocsiban avásnak is... kivette a cumit játszott vele, majd sírt... és ezt nem ám 2-3x játszotta el, hanem délután 1-től este 6-ig... közben nem aludt és már visított a fáradságtól... jobb ha tud pihenni szerintem NEKI is, és leginkább azért frusztrálom magam és őt is ezzel a napirend + cumimegvonás mizériával, mert látom hogy neki sem jó, egész nap nyűgös és nem tud mit kezdeni a fáradtágával...
Valaki pont hasonlót írt, fél óra alvás (márha bent cumival altatom) majd 20 perc után újra nyűgös, és nem jó neki semmi... szerintem ettől se vidám, se kiegyensúlyozott, se huncut nem lesz később sem...

Andi, mégse tudunk menni, mert 12-re megyunk tornászni, majd legközelebb!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Mogyo: kérlek ezt neee, hogy" ezért fizetik, ez a dolga" Tudod, hogy mennyit hallottam én ezt, mikor éjszaka bejön az illető, mert keresztbe állt a fing ( bocsi a vulgarizmusomért, természetesen képletesen értettem, bár...).
Nem védeni akarom a dokit akiről Kat írt, sőőőt...
Nagyon helytelenítem, ha egy gyereket nem vizsgálnak meg alaposan, akár fölöslegesen is. Ha naponta járnának röntgenre, azt mondom sok lenne, de így. Szal a hozzá állásán és modorán lenne mit csiszolni. Kat, jól tetted, hogy nem hagytad annyiban!
Hál isten, hogy Gerinek nem lett komolyabb baja. Gondolom, hogy a halál vize vert amíg kiderült, hogy nincs gond.
Hajni: ne parázzál már! Lilla beindult evés terén, hízik is szépen.
Megnyugtat, ha azt mondom, hogy az én jó evő gyerekem is vissza vett? Bébiételből mostanában gyakran fél üveggel eszik az eddigi 1 helyett. Időnként a tápiból is hagy, amit eddig ugye nem tett. Sztem ha rajta múlna 3x enne 1 nap...
Jutta. kitartást!Pocak fronton mizu?
Timi: nehéz megállapítani. Én asztmára tippelek, de hát nem vagyok orvos...
szépek a rózsaszín kiscsajaid! Ez Bibu kora tavaszi szerelése?
Macsek: ügyes Vilkó! Mért baj, ha jobbos? Amelyik fele domináns, arra próbálkozik először. Ha begyakorolta arra a mozdulatot, mehet a másik fele is.
prücsi:Ábel is szép hosszú baba!
Móni: megkukkoltam az uszi linket. Tetszik a hely. Sokan voltatok? Egyedül vitted Jankát? Végül, milyen fürdőrucit vettél?
Ciripke: szépek a gyerkőcök és én is azt tudom csak mondani, hogy nagyon hasonlítanak egymásra. Bettike már olyan kis nőcis.

Ma reggel az én csibészem, szétkapta az ágya fölöti zenélő forgóját. Addig nyújtózkodott, amíg el nem érte az egyik halat és teljes erejéből rángatta. Na most az eredmény, letépte az ominózus halacskát a zsinórjáról. Meg lehet könnyen gyógyítani, nem is azért, de már most kezdi a játék gyilkolást...
ÉS, elérte a 8 kilót! :D A hosszát csak saccra tudom. 70 cm fölött van, de hát mindig is magas gyerek volt ugye...

Kép
Kép
gabcii

Gabci. igen értelek csak hát itt egy gyerekről van szó aki leesett a lépcsőn!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok.
Végre alszik egy kicsit manó, úgyhogy sikerült visszaolvasnom.

Matyikának utólag is boldog névnapot!

Hajni, olyan mérges lettem a védőnőtök véleményén, hogy 1200 ml-t kéne ennie annak a szegény kiscsajnak. Tudod mit, sz.rjon kaktuszt, a gyerekek MAXIMÁLIS folyadék és táplálékigénye 1 éves korig 1000-1200 ml (mondják az okosok), miért kéne 5 hósan tápszerből a maximumot benyomnia szegénykének. Ez egy nagy hülyeség. :evil:

Az uszival kapcsolatban kérdezném, itt van tőlünk 5 percre egy tanuszoda, ahol, mint kiderült van babaúszás. De csak egy medence van, abba járnak a gyerekek tanulni, reggel és este pedig a lakosság úszni. Nem gáz ez egy kicsit? Móni, ott ez hogy van?

ukati74

Sziasztok!

Na végre egy kis tavasz, még a kedvem is jobb.
Nagyon jók a képek a gyerkőcökről minden baba nagyon szép.Én is próbáltam már képet felrakni de hiába kicsinyítem le mindig azt írja, hogy túl nagy.
Erre a hétre Petrámmal kettesben maradtunk, mert apa kiment Németországba dolgozni na de szombaton jön haza.

Nálunk elég változatossak lettek a napok próbálkozom minden féle kajaával, hogy mi lesz ami bejön a kisasszonynak eddig a Silac meg a Hipp gyümölcspüré a nyerő.

Jutta!Ne csügedj mi is még bundazsákba alszunk kint.

Na szép napot mindenkinek most elmegyünk a Petrával Dabasra a mamához.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Sziasztok!

Na végre egy kis tavasz, még a kedvem is jobb.
Nagyon jók a képek a gyerkőcökről minden baba nagyon szép.Én is próbáltam már képet felrakni de hiába kicsinyítem le mindig azt írja, hogy túl nagy.
Erre a hétre Petrámmal kettesben maradtunk, mert apa kiment Németországba dolgozni na de szombaton jön haza.

Nálunk elég változatossak lettek a napok próbálkozom minden féle kajaával, hogy mi lesz ami bejön a kisasszonynak eddig a Silac meg a Hipp gyümölcspüré a nyerő.

Jutta!Ne csügedj mi is még bundazsákba alszunk kint.

Na szép napot mindenkinek most elmegyünk a Petrával Dabasra a mamához.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Kép

Sikerült ez a kedvenc képem! Kép

Ez meg egy tegnapi kép.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Kat, azt az orvost asszem én úúúúúgy kiosztottam volna... és nem azért mert ezért fizetik, hanem mert egy gyerekről van szó, na!!

Gabciii, Ádi milyen ügyi! És ő is visszavett kajafronton??? Akkor csak Dorka nem még, remélem ő is majd lassan...
(maradunk a régi tápinál, nem próbálkozom, inkább főzit kap)

Andi, és Petra nem sül meg? 20 fok van minimum a babakocsiban! Majdnem annyi mint bent!

Na megyek, sűrgős babakocsi-tologathatnékom van! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Andi 005: nagyon szép baba Petra!

Kép

Kép
mogyoland

helló
na megvolt a szuri(k),Maja kiverte a dilit ,hogy menjünk haza meg ő kimegy meg ilyenek,sajnálta a hugit :-) de aztán lehiggadt egy kindernek meg egy kis gyerekkólának a fejében :-)

Gabci
az orvosok szerinte nem asztma :? csak lehet belőle asztma,majd kinövi mind ezt mondja

mennem kell az oltásos kisasszonyhoz
Vendég

Andi2

Petra nagyon cuki,vöröskés?

Gabci

hát igen a körforgók ideje leáldozott

ez Bibuis téli szerelése,csak több takaró,zsák volt rajta,hát most nem tom mit adok majd rá asszem dzsekit béllt nacival csak nem találom a kocsicsimmáját

Jutta

ne gondolod hogy ettől a cumimizéritól rossz vagy,természetes hogy nem szeretnél éjjelente 20 percfenként cumit dugdozni.Ma hogy ment????

Móni
bitos nem lesz semmi baja Jankának az uszitól,képeket kérek

Bea
köszi a drukkot,hát biztos nem lesz egyszerű az ovi sulikezdés pláne így egyszerre.

Mogyó
ezen a kéopen is édes Ágika :-)

Kat

te is fulladsz?Maja is tutira allergiás

helyesen viselkedtél az orvosnál és örülök hogy nincs baj

Ciripke
tündériek a gyerekek :-) olyan jónak látszanak :-)

májusba mi is kehidázunk majd
Vendég

Sziasztok!

Na, Réka elaludt 2-kor, Boti is szunyált, kiteregettem, gondoltam, ledőlök kicsit. Már csuktam is a szemem, erre Boti felkelt. Hülye vagyok, nekem ez soha nem jön össze. Réka meg este tuti 11-ig fenn lesz. Mindjárt fel is keltem...Hát...sehogy se jó ez nekem... :x

Timi! Maja is szeptemberben kezdi az ovit? Most vettem észre, hogy a Bibi vonalzójánál az van, hogy Piszike babánk. Ez honnan jött? Édes elnevezés mindenesetre. :lol:

Réka Botit, miután hazahoztam, elnevezte Botoskának, Botoszkának, rajta is ragadt, van, hogy így hívjuk. Bár én Bobónak is hívom, annak idején Rékát Rérének is neveztem, nem tom, hogy jön ez nálam...

Andi005! Na, csak sikerült képeket rakni! Aranyos Petra. Az első kép gondolom, egész piciként készült. Mennyit változnak néhány hónap alatt!!!

No, mennem kell. Ahogy kinéz az estém, ma sem nagyon leszek! Pá! :arrow:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Sziasztok!

Andi, én sajnos nem tudok menni, jön anyós meg amúgy sincs kocsi most..

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?