Sziasztok! Vagyok én is, csak elhavazva. Nálunk még ma van a farsang az oviban, Levike póknak öltözött. Nem nagy extra: a hátára varrtam egy nagy plüss pókot, az arcára festettünk egy keresztes pókot (az akart lenni) hálóval, jól néz ki. Egy képet tudtam csinálni, aztán lemerült a gépünk, most töltöm az elemeket, majd megmutatom
Timi, Ciripke, Kiri, Mogyo! Édesek a gyerekek!
Jaj, Timi! Remélem, nem lesz baj Majával! Drukkkk! ++++++++++++++
Kat! Eszméletlen hozzáállás! Örülök azért, hogy nincs baj, de ez nem hiányzott, gondolom...
Ja, és tegnapra boldog névnapot Matyinak!!!! (Nem tudtam jönni.)
Jutta! Sok sikert a leszokatáshoz! Majd írj az éjszakáról!
Prücsi! Az én Rékám is szeptemberben kezd. Áprilistól mehetne, de ez a fránya pelenka...Na, mindegy, nem idegeskedem rajta! Csak azért lett volna jó, mert szeptemberben Levi kezdi az iskolát, Réka az ovit, nem lesz egy egyszerű menet...
Valaki kérdezte, miért félek az iskolától (asszem, Timi), hát...azért, mert minden családtag, barát mondja, hogy a szülők is szinte újra iskolások lesznek, és elég nehéz az eleje, és ez már sokkal nagyobb kötöttség, mint az ovi. Állandóan résen lenni, hogy mit kell megcsinálni, elkészíteni! Persze biztos belejövünk ebbe is, csak úgy látszik, én is parázok azért néha napján!
Ja, és tegnap voltunk csípőszűrésen, ami 4 hónaposan lett volna esedékes, de csak mostanra kaptam időpontot kb 6 hete...
A fizikális vizsgálattal rendben találta, a biztonság kedvéért kért azért a doki egy röntgent (mert a családban volt ficamos+császáros volt Boti+mind3 gyerekem kötött csípővel született). Még jó, hogy elküldött, mert az egyik oldal még sem teljesen jó (nem elég lekerekített vagy mi a szösz), de nem vészes azért, úgyhogy még 6 hétig mindig kell a terpeszpelus (pedig már azt hittem, végre elrakhatom
), és visszarendelt kontrollra április eljére, mutatta, hogy hogy tornáztassam. Boti nagyon röhögött, ahogy tornáztatta, és nekem is kacag, úgyhogy tényleg remélem, nem lesz gond. Így viszont sztem tuti nem fog forogni, míg ez rajta lesz, szóval mi leszünk a legkésőbb forgók, ne aggódjatok!!!
És! Büszke vagyok magamra, hogy 5 napos kora óta mindig rárakom (éjjel-nappal) a terpeszpelust, mert mondta, hogy egy csomóan nem csinálják, akinek ajánlják, mert sajnálják a gyereket, pedig ha a baba így szokja meg, nem zavarja+ez nagyon sokat segít, mert széttartja a lábait, és jobban beáll a csípőcsont. Beszéltem itt is olyan anyukával, akinek mondták, hogy rakja rá a gyerkére, de nem rakta...No comment!
Móni! Örülök, hogy jól sikerült a szülinap!
Zsuval mi lehet? Hazajött már? Csak lehet, nem bír visszaolvasni...
No, megyek a kicsikéimhez! De jó ez a szép idő! Végre nem izzadok le, míg felöltöztetem őket... Szép napot!