Új privát üzeneted érkezett!

Aztamindenit, mi minden hülyeséget össze tudtok Ti írni pár óra alatt!!!! :lol:

Bosek, hatalmas gratuláció! Gyönyörű a pici lány!

Dany, a kis Joseph nagyon pasi!!! :)

Fazon: nekem van intim elektromos borotvám, bibiiiiiiiiiiiiiiiii
:oops: (tök olyan , mint a hajvágó, csak kicsiben), na azzal látatlanban magamnak estem, mert ugye már vagy két hónapja semmilyen kitekeredési pózban nem láttam az altájból egy négyzetcentimétert sem. Ezzel viszont veszélytelenül lehet lent garázdálkodni :). Egész jól sikerült, de azért néhány helyen nem volt tökéletes a műalkotás :wink:, úgyhogy mint egy megtépázott kutya, úgy mentem szülni :). De legalább a lábam az sima volt, mint egy jégpálya :).

Tündérmanó, dehogynem lesz mit simogatni szülés után is!!! :D A különbség, hogy most apa fogja simogatni, és a pocak feletti kidudorodó felületet! Ne tudjátok meg, hogy milyen kebelcsoda lettem!!! :oops: :wink: A párom lenyűgözve üldöz, hogy taperoljon! :lol:

Kép

Kép
mzx

Mzx, tudom hülye kérdés, de én attól tartok a legjobban, hogy férjuram mit fog kezdeni a cicimmel a szülés után. nem a nagyságával, mert az már most túl nagy szerinte... majd megszokja, hanem
hogy abból etetem majd a kisfiunkat, aztán amikor éppen akciózunk gondolom akkor is csordogálhat tejci, akkor amig szoptatok apa mit kezd vele??? persze, percerzek mondhatják, hogy ő is kajálhat közben, de én komolyan kérdezem.... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Ez nem ér, Jim képzavarát egyből kiszúrtam, kivettem idézetre, erre látom, hogy Pati azonnal lecsapott rá!

Képzeljétek, elmentem gyereket és magamat kényeztetni egy relaxa fürdőolajjal... gondoltam, a hasam közvetlenül bekenem vele... nem kellett volna, csak fél órán át sikáltam, hogy végre lejöjjön..viszont közben megtelt a fürdőkád, az kifolyt az összefolyón, a törülköző meg persze benne landolt... úgyhogy fürdés után irány vacogva új törülközőt keresni, majd négykézláb felmosni, aztán újra térdet mosni. Vidám volt... de legalább közben azon röhögtem, hogy na, ha ezt majd nektek megirom :lol: !

Mzx, annyira jó, amikor irsz!!!! Te vagy a leglököttebb anyukánk MAgyarországon!!! Tök jó lenne, ha gyerek mellett ennyi energiánk, időnk és humorunk maradna!!!

Ja, Pepike, akartma irni, amikor megláttam azt a hirdetést, amit valaki feltett, hogy látod-látod, igy kell nyomulni! TŐled bezzeg semmit nem kapunk, pedig szivesen csábulnánk... na jó, nekem gyerekruha van én most játékokra hajtok...

Kép

KépKép
eszterxx

Egyetértek Kölyök kérdésével, ezt hogy csinálják a nagyok?????

Ja, Pati, nekem holnap fog átváltani, bibibiiiiiiii!

Kép

KépKép
eszterxx

mármint a vonalzóm új szövegre...

Kép

KépKép
eszterxx

Újra itt vagyok.
Elmentem újabb adag pelenkát vásárolni, Apát útnak indítottam dolgozni, Apóst megvacsoráztattam, Törpit kihámoztam a 128. fostos pelenkából, és most meg betegre röhögtem magam azon a pár órai termésen, amit azóta írtatok.

Kép-VEL kapcsolatban:

Az én férjem elkerülte a szoptatási időszakban, viszont perverzitás ide vagy oda, ő bizony megkóstolta. :oops: :oops: :oops:
De úgy döntött, inkább marad a sörnél. :lol:
Vendég

BOSEK, FANETTA: nagyon nagy gratuláció a kis babókákhoz, sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.

Linocs: ez aztán ám a pocak, még a kisebbet is nehéz cipelni, hát még a tiedet, de olyan szép...

Mommy: Joseph babóka csodás, annyira kis cukifalat!

Pepike: küldtem emilt.

KépKép
bnesz.eva

Niki, ne félj! Szorítunk, hogy minden rendben legyen! Olyan jó, hogy te is mindjárt Anyuka leszel! :lol:

Eszter.eu, szóval ez az eltűnésed oka, hogy te még mindig dolgozol! Sajnos segíteni nem tudok angoltanár ügyben. Azért próbálj pihenni az utolsó időkben!

Jim, most akkor visszahozták, hogy mégsem kell gyed alatt fizetni a tandíjat? Vagy másoddiplomára mindenképpen kell? Vagy hogy van?
Vendég

Zsu, jó a kép :lol:
én nem akarom, hogy elhanyagolja a cicieimet.... :cry:

Kép

Kép
kolyok28

Pati:
39.0-nál írja ki ezt a vonalzó, ahogy eszterxx is írja.
Mni:
De jó neked!!Legalább tudod melyik nap lesz A NAP! Ha esetleg valami csoda folytán ez a prüntyő úgy dönt kimászik bentről néhány napon belül, akkor hétvégén még szoptathatunk együtt. Na nem egymást, hanem a kölköket!!!

Linocs, Eszterxx, mi nem kérhetnénk egy időpontot onnan fentről? Én kérem a március 1. szombatot. Hahóóóó, halll engem valakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

mzx, mekkorát nőtt a cickód, amióta Laura kibújt? Mert nekem most 85 C, mire számítsak?

zsu: szegény kicsi Alexa. :cry:
a tandíj az nem ugyanaz, mint a ktgtérítés. tandíj akkor van, ha államira jársz! És Gyeden nem kell fizetni a tandíjat, 2.diplománál sem, ha a 12 állami félévből még maradt. Ha ktgtérítésesre jársz, kell perkálni, nem úgy mint korábban.
Vendég

kolyok, max én arra tudok gondolni, hogy nem szopogatja, szívja a melleimet akció közben a kedves, hanem csak úgy nyalogatja. talán attól nem folyik. Ha meg igen, nyalja le, tök finom, legalábbis én Milánnál megkóstoltam, tök édes. :wink: (én külön csípném, ha esetleg spriccelne és ő lenyalná, bocsi, ha vkinek ez nem tetszik :oops: )
Vendég

Hááát, az igazság az, hogy maga a szoptatás nem zavarja, bár kicsit aggódott emiatt anno, de az igen, hogy akció közben beindul a tejcsárda :oops: , emiatt ki kell párnázni, és fent kell hagyni a szoptatós melltartót. Illetve én akkor átváltottam nem szoptatós, hanem csini csipkés fazonra, ügyelve arra, hogy a tejfelfogó betét se látsszon ki belőle, de akkor is zavaró volt. Úgyhogy nem sűrűn volt akció, amíg ment a szopi. Igazság szerint a gátseb miatt nekem fájt is, úgyhogy egyrészt nem bántam, de azért jól bedepiztem magam, hogy vége a kamatyolásnak köztünk, már csak az anyát látja bennem, bla-bla-bla. :roll: Aztán a szopi végeztével vettem pár csini fehérneműt, amiben egész csábosnak éreztem magam, és visszaédesgettem :).
De azért nézegetni, simizni és markolászni szereti :lol:, ezt tegnap még hajnali egykor, félálomban is megejtette :D .

Már csak 5 kiló van rajtam :), pedig eszem állandóan. :D (3 almáspite, 1 alma, raguleves, 3 túrós palacsinta, két friss vajas kifli, 1 Balaton szelet és még csak most jön a vacsi!!!!!!!!!!!!!)

Kép

Kép
mzx

mzx, nem ér nekem, a bélpoklosnak ilyen kajákról írni!!!!!!!!! Én meggyes-mákos palacsintát ennék, lehet neki is állok.

az nagyon tetszik, hogy már csak 5 kg van rajtad, mennyit is híztál? Reménykedem, reménykedem.
Vendég

Kölyök,
nyugi, én se látom már a köldököm végét! Egyik nap én is nézegettem, de nem ment.
Én nem fordítottam ki a rugikat mosáskor, és 40 fokon mostam Dóri összes ruciját.

Eszterxx,
vizuális típus vagyok én is, ahogy elképzeltem a fürdőzésedet egyszerre sajnáltalak és vigyorogtam. Burleszk filmbe illő jelenet lehetett. :lol:

Melinda

Kép
melinda80

ja, és mzx ez az elektromos intim borotva tök simára nyír? (csak azért kérdezem, mert Robi arcborotvájából indulok ki, sima a pofija utána, de mégsem az a nagyon sima)
Vendég

Jim, nekem szülésig 75 A-B-ről 80 B-re nőtt, most visszafogytam, úgyhogy a végén 75 C lett a méret, ami nálam azt jelenti, hogy oldalfekvésben összeérnek és jól kidudorodnak a cickóim. :D Szuper, kár, hogy nem marad így :? .

Kép

Kép
mzx

Jim,
ez a meggyes-mákos palacsinta nagyon jól hangzik! Mostanában fene tudja miért, folyton mákos tésztát ennék. Lehet, hogy holnap ez a pali lesz az ebéd.

Csajszikáim, itt irogatom, hogy egész nap nincs egy jóslófájásom se, erre kellett elkiabálnom magam. Megint egyfolytában érzem a tompa fájást a hasim alján...

Melinda

Kép
melinda80

Jim, van olyan feje, amivel ugyanolyan lesz, mintha rendes borotvával nyiszálnád, legalábbis ott, ahol sikerül ügyesen eltalálni a szöget. :roll:

Kép

Kép
mzx

húúú nekem 70-75B-ről lett 85C, akkor lehet fogyás után mondjuk 75D? :D nagyon bírnám.
Vendég

Jim, igazából nem tudom, hogy mennyit híztam, mert január elején 12 kilónál abbahagytam a mérést. Utána csúnyán megdagadt a fejem, lábam, stb., úgyhogy szerintem 16 biztos volt, de lehet, hogy több.

Kép

Kép
mzx

Meli: megy a drukk! ugye-ugye jól hangzik a meggyes-mákos pali. Semmi kedvem most nekiállni, pedig megcsinálom csakazértis. Egyre jobban csorog rá a nyálam, van hozzá minden.
Vendég

Hú, Meli, akkor ma megint izgi éjszaka lesz! :)

Kép

Kép
mzx

Kösz, Jim, most így már rájöttem, hogy a múltkor megbeszéltük, hogy még két ingyenes félévem lenne.

Cickó: nekem annyi tejem volt, legalábbis az elején, hogy textilpelusba betekerve feküdtem le aludni, mert különben elöntötte az egész ágyat! :oops: Na ezek után Vili hozzá sem mert érni. Aztán mikor befejeztem a szopit Alexával, már elvileg Vikóé lett a cici, úgyhogy Apának továbbra is várnia kell majd.

Egy kérdés: volt már valakinek dolga befelé forduló mellbimbóval?
Nekem Alexánál semmi problémám nem volt, most meg pár napja azt vettem észre, hogy mikor leveszem a melltartóm, a bal mellbimbóm el van tűnve. :shock: :shock: :shock: Úgy kell előbányászni. :oops: :oops: :oops:
Mi lesz vele??? Vagy mi ez? És hogyhogy csak az egyik? Lehet, hogy mire szoptatok és tejcsárda lesz, visszaáll kívülre??? HMMM???
Vendég

Köszi a drukkokat! Én még nem merem beleélni magam, hogy hátha éjjel beindulunk, mert hétvégén se lett semmi ezekből a fájásokból. Mindenképpen írok, ha van valami.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!!

Látom sokaknak agyára ment a víz!!!

Bnesz.eva!!
Nem kaptam emailt!
Jó helyre küldted? pepike@citromail.hu

Újpesten találtam egy patikát ahol holnapra igértek al-sense kit (magzatvíz szivárgást kimutató) betétet ha tényleg kapok megírom és meg lehet rohannia a patikát akinek kell!

Én remélem kapok mert már elégé aggódok, jó lenne tutira tudni!

BOSEK!
Nagy gratula, tündéri a babkó!!!!

sok pussz
pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Heli Csajok!

Bosek! Gratulálok és minden jót kívánok én is Nektek!

Velünk megint csak semmi....
Tegnap 10.30-tól 10 percesek, este 7-től 8 percesek egész éjjelen át! kettő nagyon durva volt, a többi nem annyira. Tudtam én, hogy ezek még nem az igazi fájások, de akkor is egy napon át ennyire szabályosan???...???
Reggel ctg, doki, három fájásom volt a ctg közben, amit bezzeg most ez a k...a gép nem mutatott ki. A vizsgálat szerint érett már a méhszáj, de nagyon fent van és tök zárt.
Most is fájdogálok, de teljesen rendszertelen. Mindenesetre vettem homeopátiás bizbaszt, hátha segít és elindít. Nem lenne gondom a márc 9-cel, de addig én megvadulok ettől a sok, és főleg állandó fájdalomtól....
Na és persze félek az 5 kgos baba esélyétől is.

Zsu! Nekem az első babánál totál befeléforduló volt a mellbimbóm, így eleinte (2 hónapig) csak bimbóvédővel tudtam szoptatni, aztán szépen lassan le kellett szoktatnom róla a babát. A cici totál idomult, később nem volt semmi gondom. Most úgy látom alapból nem hasonlít az egykori szüzike bimbikékhez, de azért bepakoltam most is a bimbóvédőt....

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, mind a kettő?
De nekem nem volt ilyen gondom, most miért?
És ha majd szopi előtt mindig kibányászom, akkor elkerülhető a bimbóvédő? Szegény gyereknek fogalma nem lenne, hogy mi van, hogy egyik cici csupasz, a másik meg műanyag. :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok,

Most csak gyorsan az első hozzászólások.

Fanetta,
Hali lányok!!

Csatlakozom a csapathoz (bár nagyon remélem, hogy most sem fogjuk kivárni az előirt időt!). Ma reggel szereztem bizonyosságot az újabb kisprücsökről. Rögtön csinálok kismanónak is vonalzót.

Bosek,

Sziasztok Csajok! Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha szivesen láttok. 26 éves vagyok és első babánkat várjuk, március elejére vagyok kiírva.

Cicuka,
ziasztok Lányok!

Szeretnék csatlakozni a csapathoz.
Én jelenleg 5+6-os vagyok.
A mai nap nekem is eléggé megterhelő volt. Reggel nekem is sűrűn kellet járnom a mellékhelységet és nekem is folyamatos hányingerem van. Ha eszem azért, ha nem eszem akkor az éhségtől, de valahogy a főtt krumplin és a görögdinnyén kívül nem kívánok semmit. Még az Elevitet sem tudtam ma bevenni, mert alig ettem. Pont 5 hetesen voltam dokinál és 7 mm-es petezsákot látott benne szikhólyaggal. Jövő hét szerdán kell mennem ismét azt mondta akkor már a babót is fogjuk látni (akkor leszek 7 hetes)
Remélem ez a hányinger, hányás nem fog minden nap jelentkezni még 2 hónapig, mert akkor én feldobom a talpam.
Reggel a vérvételnél is majdnem rosszul lettem kivert a víz és nagyon hányingerem volt. Alig mertek elengedni.

Szép estét!

arizona

Fél 5 körül léptem a gyerekért és nem győzök olvasni.

Zsu!
Én is ezt vettem észre, eddig nyugodt voltam,. hogy jajdejó nem lesz a szoptatásnál gond, hogy nincs mellbimbó erre eltűnik!!!!
De szerintem, mire kell előbújik! :)

Nálunk apa megkóstolta az előtejet és azt mondta nagyon rossz, de majd ha igazi lesz akkor egyikből ő másikból a baba szopizik.
De most is üldöz állandóan, hogy megőrül értem......azelőtt se volt ilyen...na meg cicimániás lett :) Mi lesz ha még feszes is és kemény is lesz!

Jim
Pécset én is olvastam, az a baj, hogy olyan messze van. Szívesen mennék veled, mert egyedül nem lenne jó...Nyíregyen is indul azt hiszem.

Ma nem mondhatjuk a topicot egy depis, sárkányos topicnak!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Bosek,
nagyon-nagy gratuláció a legifjabb motoros bébihez
:D :D

Nagyon jó napom volt ma, végre nem fájtam sehol, sétáltunk, kirándultunk jót, aztán beebédeltem majd hatalmas alvás! Igazi szabi feeling!! Ha ilyen lenne minden napom a szülésig, nem is panaszkodnék :D !

Linocs,
neked is hatalmas a pocakod!!! Nálunk is 4 kiló felettinek tűnik Panka-bébi, és én is márc.6ra vagyok kiírva! :) kíváncsi vagyok, hogy alakulnak végül a dolgok!!!!!!

nyírás:
hát ezt hagyjuk is inkább!!! Én már hónapok óta szenvedek, epiláláshoz/gyantához már nincs lélekjelenlétem, marad a borotva, amit útálok!!! Már lehajlás se igen megy, szóval maradt mostanra a szakálvágó...nem túl szép az eredmény :? !!

Lusie,
kitartás, a múlt hetem nekem is ilyen volt, rendszeres fájásokkal, de 7végén+ezen a héten még szinte semmi..mintha elvágták volna..pedig a márc.6 mindjárt itt van és hatalmas a babó nálunk is...szóval kitartás!!!!!!!!!!

KépKép
kmanna

Hát ti készek vagytok.... :lol: :lol: :lol: ez beszarás :lol: :lol: :lol: :lol:
Már a férjemnek is olvasgattam egy-két beszólást...már ő is itt röhög :lol: :lol: :lol: :lol:

cicik:hát nekem is annyi tejem volt végig hogy csakis melltartóban tudtam fél évig aludni melltartóbetétekkel....tul.képp se negem,se a párom nem zavarta,de ahogy MZX is írta nekem is fájt nagyon a gátam is(fél évig :( )és ezért se volt akció nagyon....aztán a második után már a szülés után 3 héttel( :oops: )alig bírtunk magunkkal...akkor is folyt a tej de megszoktuk a melltartót....
Az mondjuk igaz,hogy sztem egyik apa se nagyon fog tudni mit kezdeni a tejcsárdákkal... :wink: mert folyni fog...

Bosek!

Gratula!!
!

Zsu!
Én használtam mindkét fiúnál bimbóvédőt,mert mindkétszer véresre szívták,egyszerűen nem tud a mellemm hozzászokni a smirgli nyelvekhez :wink: de nekünk bevált az Avent bimbóvédő.
Egyébként lehet kapni bimbókiemelő mellkagylót,amit a szopi előtt fel kell tenni és vákum segítségével kiemeli a bimbókat a szopira.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Végigolvastam a mai termést, próbáltam közben jegyzetelni, de nem sikerült... ennyi marhaságot összeírni! :lol: Követni sem lehet...

Nagyon jók a poci képek, már mindenkié hatalmas! :)
Mommy, a távirányítós kép szuper jó! :) Tipikus pasi! :)

Szülésmegindításra ajánlotta a barátnőm a forró fürdőt. Ő anno az első gyerekét két héttel korábban szülte, mert beült egy kád meleg vízbe. Szóval ajánlom Pati, Eszterxx, Lusie és jómagam figyelmébe, hogy ne kamu indokkal kelljen csütörtök reggel bemennem. :)

KépKép
KépKép
mni

Sógornőmnek elfolyt a magzatvize. Ő is március elejére van kiírva, mint én. Izgulok érte, meg irigykedek is, hogy ő már nemsokára karjában tarthatja a kisbabáját.

Melinda

Kép
melinda80

Mni, akkor én simán megszültem volna már 5-6 hetesen, mert az eleje óta forró vízben nyomulok :roll:

Mzx, mennyire rezeg az az intim borotva? :oops: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Melinda, drukkolok Nekik, aztán majd számolj be róla reggel! :) Jut eszembe, Ő miért nem csatlakozott hozzánk? :wink:

KépKép
KépKép
mni

CSajok, egész este hót kripli szarul vagyok, ugrál a vérnyomásom, meg annyi enerdzsi van bennem, mint egy döglött halban. Megyek is aludni.

Szüljetek sok kisbabát éccaka!!
Lehet, hogy én is benevezek egyre. Bár amiatt lennék ilyen mocsokul!! Álmodik a nyomor :roll:

Kép
Kép

mpatr

Niki,
mondtam neki, hogy csatlakozhatna közénk, de ő elég zárkózott, nem tudott volna megnyílni szerintem, hogy fórumozzon.

Pati,
hajrá, jó lenne, ha a szülés előjelét produkálnád most!!!

Melinda

Kép
melinda80

Meli! Megy a drukk a sógornődnek!

Pati! Ne reménykedj! Nem úszod meg a Gellérthegyen a bokrokat! :lol: :lol:

Infók a doki utánról: méhsz

Évi

KépKép
kvaszeva

Ez a rohadék nem elkezedett önálló életet élni!? :evil:

Szóval: méhszáj teljesen zárt, víz nem ok, só és fűszermentes diéta, napi 3x vérnyomimérés, kétnaponta pisiteszt, csütörtökön CTG, ahol is megismerhetem a leendő orvosom és szülésznőm, ha akarom. Ha nem, akkor marad az ügyeletes + szülésznő. Van rá 3 napom, hogy kitaláljam. Na, majd jól kiokoskodom, ha nem tudok aludni. :roll: :?

Ma este már ittam málnalevélteát. Ez fini! :)

Reggelre vajon lesz újabb csemete???

Szép álmokat!

Évi

KépKép
kvaszeva

FANETTA, CICUKA, BOSEK! GRATULÁLOK NEKTEK! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOS PILLANATOT, JÓ EGÉSZSÉGET, SOK TEJCSIT(csak annyit, amennyi elegendő) KÍVÁNOK!!!!! Gyönyörűek a babáitok!

Azért olvasgatlak ám Benneteket! De kb. egy hete depis vagyok, és nem volt hangulatom írni, sőt, bunkó módon még az elmúlt héten kapott üzeneteimre, e-mail-eimre sem volt kedvem reagálni.

Szerda óta elég erős fájásaim vannak, vagyis nem nagyon tudtam, hogy az-e, de voltunk NST-n szombaton, és úgy tűnik, elég erősek az összehúzódások. Egészen addig nem paráztam be, amíg a doki nem közölte velem tapintatosan, hogy nyakalnom kéne a magnéziumot, mert legalább egy hétig még jó lenne bent tartani a kiscsajszit... Próbáltam tisztázni vele, hogy jól értem-e, hogy bármelyik pillanatban megszülhetek????? :shock: Még szeretném tartogatni egy kicsit, ha lehet....
Azóta folyamatosan fájok, persze lehet, hogy mostmár a parától...

Mni! Nem tudom, érdekel-e, de ma, vagy holnap leírom a "babafordítós taktikát", amit a jógán mutatott a csajszi.

Bevallom őszintén, szerettem volna reagálni mindenkinek valamit, de szerintem ekkora termés egy nap alatt még sosem volt, mint ma. Kb. 4 oldal, talán... vagy 5? Úgyhogy esélytelen a dolog... :oops:

Kép
pété

Kedves Mindenki!
Látom, jól elvan a társaság. Igazi csapatmunka...! Fanetta üdvözletét küldi, és tényleg rászorulna most az agyalágyultan édes-kedves sopánkodásaitokra, nyögve-nyelős elmélkedéseitekre, sziporkázó okfejtéseitekre...
De mi is történt vele?
Majd biztos Ő fogja tudni elmondani igazán a TI bennfentes nyelveteken... (hm...) mi is történt vele, mert én a külszini fejtésen dolgozó férj csak dadogom a szakzsargont...

Nos, a megszületett Nimród gyermek még kismértékű inkubátoros elhelyezésre tarthatott igényt, de a korlátozott, és anyatejjel kiegészíthető ellátást mára már teljes mértékben felválthatta a Fanettai anyaszeretet. Így nemsokára ők írhatnak Nektek. Én most (is) csak illendőség okán fogyasztom a tentát, hogy el ne fogyjon a Fanetta iránti emlékezet, hogy amikor (nemsokára) visszatér hozzátok, "Ancsa, Pancsa, Kata Klára,... és valahány név van a naptárba...!" akkor tudjátok, hogy ő is közületek való, és emlékezzetek reá.
Amúgy viszonylag teljesen normális életet él az újszülött osztályon is, és ha holnapig nem fogy, vagy sárgul a Nimród kölök, akkor cipelhetem is őket haza...

Egyetlen baja, hogy asztal- szoba- és ágytársai ma elhagyták a közös lakóhelyet. És ha ma este nem veszi be magát egy szülő kisanyuka, akkor szinte unatkozni is fog, már amennyire a folyton etetésre váró, már több mint 2 napos kis Kép László Nimród engedi.
Na, kívánok minden jót és szépet, a már született, és a születendő csodálatos babáknak.
Kép

N.L.

Kép Kép Kép
fanetta

Mni és más érdeklődő Lányok!

A Bába válaszolban több szülésmegindítási módszer van, de csak érett méhszáj esetén működnek. Pl.:

- mellbimbó ingerlése: egy percig masszírozd erősen egyszerre mindkét mellbimbót, majd 2-3 perc után ismételd meg az eljárást.

- beöntés melegvízzel. No comment. A másik az a hasmenés, ami megindíthatja a szülést.

- szeretkezés védekezés nélkül, mert az ondófolyadékban van egy anyag, ami fájáskeltő hatású szülésre kész szervezetnél

-fitoterápia:Fahéjas bábatea: 1 db fahéj, 10 szem szegfűszeg, 1 kis gyömbérgyökér, 1 evőkanál verbéna (vasfű) tea. Ez 1liter teához elegendő. A fűszereket 10 percig főzni, de a verbénát csak külön felönteni forró vízzel, majd a főzetet és a felöntött verbénát együtt kancsóba tölteni. A főzetet langyosan, kortyonként kell fogyasztani.

- bábakoktél: 20-30 ml ricinusolaj, 1 pohár (2dl) sárgabaracklé, 1 korty tiszta pálinka. Ezeket kell összekeverni és meginni. Fontos a mennyiségek betartása.

Hajrá boszorkányok!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Bosek, gratulálok a kislányodhoz és minden jót kívánok Nektek!

Mni, kitartás! Emlékszem, hogy mikor megmondták, hogy mikor indítják a szülést, akkor mind a kétszer azon gondolkoztam, hogy melyik is a jobb? várni, és másra sem gondolni, csak a programozott napra vagy várni a bizonytalan napra?
Egyébként az ikres Erika, aki szintén keveset jelentkezik, lehet, hogy még szerdával beelőz, mert ma végre már befektették. Ezt a napot ígérte az orvosa, aztán majd kiderül, mert az a két gyerek nagyon jól el van odabenn.

Alexának jobbulást kívánok, teljesen átélem a problámátokat. Mind a kettővel végig csináltam ezt a vírust és nem igazán halványulnak el az emlékek. Sőt, a lányom is emlékszik rá, pedig csak 2 éves volt.
Aki szülni fog éjjel, annak minden jót, aki nem, annak jó pihenést!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Fanetta, Fanetta-férj! Nagyon jó, hogy így bejelentkeztek!!! Nagyon helyes a fiúcska!
Nem mentem mégsem látogatni, mert kicsit náthás vagyok, és a Kedves is itthon hányódik "halálos" betegségében, és nem akartam valami bacit vinni! Pedig jó lett volna látni Fanettát.
Minden szépet Nektek! Mielőbbi hazacipelést ;)
linocs

Pati!

Készen állok, illetve mindjárt készen fekszem! :D
Minden kelléket magamnál tartva közlekedem már 2 napja :D :D
Indulhatunk!!!

Kitartást mindenkinek és sok boldogságot mamáknak és babáknak!
znikusz

Senki nem szült? :cry:

Fanettaférj, te most egyedül vagy otthon Fannival? Nagyon cuki a kissrác :D Tök jófej vagy, hogy így bejelentkezel. Az én férjem így is mindig lehurrog (nehezebb természete van, mint nekem, de velem azért kedves....), amikor a babaneten lógok, szerintem ő nem fog informálni benneteket :(

Lányok, egyszer én is felraktam 2 bábakoktél receptet, majd visszakeresem. Az a fitoterápiás fahéjas tea fini lehet. Forralt bort esetleg :?:

pété, már hiányoltalak!
Vendég

Pati, jobban vagy? Én a mai úszást is kihagyom, mert még sárgás-zöldeket köpködök. :? Ja, meg dokihoz is mennem kell, most már minden héten kedden. Sok kedvem van....
Vendég

Hali, nem szültem :?
Gordonnak éjszaka iszonyúan fájt a kis lába, a csont növekedési zónájánál, többször felébredt és sírt. Annyira sajnáltam!!!! :(

Jimm, forralt bor :lol: :lol: :lol: :lol:

Azon gondolkodom, hogy mi a jobb, ha itthon fexem, vagy ha csavizom. Mert a konkrét fekvéstől megy le a vérnyomim de hülyét kapok tőle :?
Megvárom van-e ma úszás és attól teszem függővé.

Bejelentkeztem Barna Csillához, hogy a vérnyomi miatt nézzen egy flowmetriát, ha már a dokim nem küldött :roll: :roll:
Nem baj, vagyok akkora állat, hogy állatorvos kezeljen......

Zsu! Alexa?

Ügynöknő! Csini a vonalzód!

Nekünk 10 nap :D :D :D :D

Kép
Kép

mpatr

Hali, nem szültem :?
Gordonnak éjszaka iszonyúan fájt a kis lába, a csont növekedési zónájánál, többször felébredt és sírt. Annyira sajnáltam!!!! :(

Jimm, forralt bor :lol: :lol: :lol: :lol:

Azon gondolkodom, hogy mi a jobb, ha itthon fexem, vagy ha csavizom. Mert a konkrét fekvéstől megy le a vérnyomim de hülyét kapok tőle :?
Megvárom van-e ma úszás és attól teszem függővé.

Bejelentkeztem Barna Csillához, hogy a vérnyomi miatt nézzen egy flowmetriát, ha már a dokim nem küldött :roll: :roll:
Nem baj, vagyok akkora állat, hogy állatorvos kezeljen......

Zsu! Alexa?

Ügynöknő! Csini a vonalzód!

Nekünk 10 nap :D :D :D :D

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?