FANETTA, CICUKA, BOSEK! GRATULÁLOK NEKTEK! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOS PILLANATOT, JÓ EGÉSZSÉGET, SOK TEJCSIT(csak annyit, amennyi elegendő)
KÍVÁNOK!!!!! Gyönyörűek a babáitok!
Azért olvasgatlak ám Benneteket! De kb. egy hete depis vagyok, és nem volt hangulatom írni, sőt, bunkó módon még az elmúlt héten kapott üzeneteimre, e-mail-eimre sem volt kedvem reagálni.
Szerda óta elég erős fájásaim vannak, vagyis nem nagyon tudtam, hogy az-e, de voltunk NST-n szombaton, és úgy tűnik, elég erősek az összehúzódások. Egészen addig nem paráztam be, amíg a doki nem közölte velem tapintatosan, hogy nyakalnom kéne a magnéziumot, mert legalább egy hétig még jó lenne bent tartani a kiscsajszit... Próbáltam tisztázni vele, hogy jól értem-e, hogy bármelyik pillanatban megszülhetek?????
Még szeretném tartogatni egy kicsit, ha lehet....
Azóta folyamatosan fájok, persze lehet, hogy mostmár a parától...
Mni! Nem tudom, érdekel-e, de ma, vagy holnap leírom a "babafordítós taktikát", amit a jógán mutatott a csajszi.
Bevallom őszintén, szerettem volna reagálni mindenkinek valamit, de szerintem ekkora termés egy nap alatt még sosem volt, mint ma. Kb. 4 oldal, talán... vagy 5? Úgyhogy esélytelen a dolog...