Új privát üzeneted érkezett!

Ildicsi!
Nagyon remélem, hogy pénteken a pici reményed válik valóra! Addig is szorítok nagyon!

Tündi!
Veled mi a helyzet? Nagyon eltüntél! Ugye minden rendben?

Kép
Kép
konan
 
 


Ildicsi!

NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK NEKED! Ne add fel a reményt! :wink:

Kép
Kép
a.m.
 
 


Ildicsi
Pentekig drukk!

Monee, Konan
:lol: :lol: :lol: :lol:

Petra
Edesek a kutyusok :lol:

A dinnye termeszetes vizhajto :lol:

En mar kezdtem vasarolgatni... vettem 2 bodyt a babanak...
Vendég
 

 
 

Ildicsi!
Nagyon-nagyon szorítok nektek! Puszi

szeder74
 
 


Sziasztok!

Én még csak most regisztráltam, de már régóta olvasgatlak titeket. Szeretnék csatlakozni hozzátok: szeptember 22-re vagyok kiírva, bár szerintem a babóca jóval később fogant, mint a középidő. :oops:

Sajnos én is a parázós kismamák táborát gyarapítom, mivel tavaly már volt egy vetélésem a 12. héten. Ráadásul nálam még bonyolultabb a helyzet: úgy néz ki hogy végig injekcióznom kell magam, mert rögösödésre utaló jeleket találtak a véremben.

Viszont megpróbálok optimista lenni, és bízom abban, hogy októberben már arról fogunk csevegni veletek, hogy kinek milyen gyönyörű, egészséges kisbabája / kisbabái született, születtek.

Egyébként nekem van már egy kisfiam, aki májusban lesz négy éves, és leginkább miatta szeretném, ha idén sikerülne a kistesó project.
nostawen
 
 


Márti, Szeder, lanta

Sajna a vizesedésről nekem is van tapasztalatom. A fiammal 22 kilót szedtem magamra, amiből kb 12 víz volt. Ezt onnan sejtem, hogy amikor megszületett szinte varázsütésre eltűnt a víz a lábamról. És sokkal könnyebb is lettem. Most viszont jobban félek, mert eleve hat kilóval nehezebb vagyok, mint akkor, és még a nyár is előttünk van!!

Szóval ha valakinek van valamilyen jó ötlete vizesedésre, én is szívesen fogadom. (biztos van valamilyen homeopátiás cucc, nem?) A sószegény diéta nálam nem annyira jött be (egyébként sem eszek nagyon sós dolgokat)
nostawen
 
 


Szeder!

Csalánteát nyugodtan lehet inni, vízhajtó hatású és szuper a friss petrezselyem is erre a célra!
Egyébként ilyenkor még ritka, ha már valaki ennyire korán vizesedik, inkább a 3. harmadra jellemző, az meg nálunk ugye a nyár lesz, amikor alapból jobban vizesedik az ember(kismama). Ilyenkor nagyon beválik a minél magasabbra felpolcolt láb és a lábfejkörzés, lábujjmozgatás. Sok védőnő tiltja a sok folyadékivást és a dinnyeevést, ami bizonyítottan hülyeség, mert nem attól vizesedünk, viszont sok folyadékra van szükségünk a hőségben! Ami viszont igaz, hogy a só megköti a vizet, tehát érdemes minél sómentesebben enni! Ja, és a paradicsom is természetes vízhajtó, még zsírégető is,én nagyon kívántam mindig a vége felé!

Lanta!

Én is a férjem papucsában nyomtam itthon,anak is lazítani kellett a kapcsán! :lol: Én 2x szültem júliusban, 1x október elején, úgyhogy a nyár mindig benne volt, hát vettem magamnak 1 nagyon kényelmes spanyol bőrpapucsot és abban jártam az utcán. Annak még a bekapcsolásával sem kellett bíbelődni, ami nagy pocakkal nem hátrány! :lol:

Márti
borossné becz márta
 
 


Ezt egy orvosi oldalrol masolom...

A visszérbetegségnek csak kis része a fájdalom, tehát a jéghegy csúcsa. A vérmozgató tornával a felszín alatt megbúvó „jéghegyre” kívánunk hatni, ezért nem elégedhetünk meg a fájdalom elmúlásával

1. A lábujjak „marokba” szorítása (1/2 perc)
Feküdjön hátra, és lábát fektesse magasra (tegyen például párnákat vagy összehajtott pokrócokat a láb alá)! Szorítsa össze és nyissa szét az ujjait olyan gyorsan és erősen, ahogy csak bírja! Képzelje el, hogy egy odatartott ceruzát kell minduntalan megfognia és elengednie. Ha nincs lehetősége hanyatt feküdni, akkor a gyakorlat munkahelyen, sorban álláskor, buszon, tehát mindenütt végezhető.

2. Lábkörzés (1 perc)
Hanyattfekvésben húzza fel a térdét, emelje fel alsó lábszárait, és körözzön gyorsan két lábszárával egymással ellentétes irányban. A lábkörzés után – mely körülbelül fél percig tartson – tegye le e lábát, és többször egymás után hajlítsa be, majd ismét nyújtsa ki térdét!

3. Párna összeszorítása (1/2 perc)
Feküdjön továbbra is felpolcolt lábakkal! Szorítson össze lábfejeivel egy párnát, emelje meg, majd ismét eressze le!

4. A vér kipréselése a vádliból (1/2 perc)
Továbbra is fekve maradva hajlítsa be az egyik lábát csípőben és térdben! Kulcsolja át ujjaival a behajlított láb bokáját, majd lassan nyújtsa ki a lábát, közben kezeit engedje feljebb csúszni. Ujjaival préselje végig a lábát egészen a lágyékig. Végezze el ugyanezt a gyakorlatot a másik oldalon is, majd még 3-4-szer mindkét lábával! Ezt a gyakorlatot különösen a lelkére kötjük. Adott esetben ülve is elvégezheti, de ne mulassza el.


Ezek a gyakorlatok nagyon jok a lab verkeringesenek javitasara, a dagadas megelozesere, csokkentesere
Vendég
 


Lanta!

Még annyit, hogy nem akartam ám, hogy úgy jöjjön le, mintha valami rémálom lenne nekem a 9 hónap! Ahogy elmúlik a hányós időszak, én dalolva diétázok és a vizesedést is nagyon jól tűröm, jó a közérzetem és imádom a babavárást! A szülésért meg odáig vagyok! Sajnálom, hogy csak ilyen kevésszer lehet alkalmam átélni a csodát! És persze nem a fájdalomról, hanem az egész kerek élményről beszélek! Imádom!

Ildicsi!

Nagyon drukkolok én is! Remélem jó lesz a történet vége! Olyan sokan így indulnak neki a terhességnek, a végén mégis egészéges kisbabájuk születik!

Márti
borossné becz márta
 
 


Ildicsi nagyon szorítok pénteken!!! Még ne add fel!!!

Nosatwen üdv. kötünk!!! Most tuti minden rendben lesz! :lol:

Márti akkor idén Én is beszerzek valami jó kis papucsot azt hiszem a régieket most mellőznöm kell :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Nostawen bocsi felcseréltema betűket a nevedben, mert mindig a kapkodás! :oops:

Márti nem úgy jött le abszolút:) Én is így vagyok vele csak a szülés nem volt valami jó élmény számomra!!! :oops: Sajnos nem úgy sült el ahogy terveztem, na de most már mindegy!!!

Kép
Kép
lanta
 
 


üdv Nostawen!
Most időben holjársz? 10. hét?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Lanta. Honeymoon

köszi az üdvözlést. Igen most járok a 10. héten.
Megpróbálok vonalzót is beszúrni.

Kép
nostawen
 
 


Ildicsi! Drukkolunk péntekig. Biztos rendben lesz minden

Ami a vizesedést illeti, én is vizesedtem az lányommal. Nyár elején szültem, de szerencsére hamar jött a meleg, így már korán papucsban tudtam járni. De egy idő után már abból is kitüremkedett a lábam. Azért végül is nem lett gáz, bár rémisztgetett az orvos, hogy ha így megy tovább, lehetnek gondok. De előbb megszültem, mint ez bekövetkezett volna :) (37. héten)

Kép
Kép
csibe21
 
 


Sziasztok!

Üdv köztünk nostawen! Milyen érdekes név! :D Gratula a babódhoz, és kitartás!Reméljük, minden rendben lesz.

Ildicsi!!Nagyon szorítok, hogy ne legyen rossz vége ennek, és fellégezhetsz belőle!

Konan, monee! Gratilálok a pozitív és jó eredményhez!!!Konan aranyos és már jó nagy a babád!
Remélem, mire én is visszamegyek, legalább ekkora lesz!! :D :D

Petra! Nagyon édesek a kiskuttyok!!!

röné! Köszönöm, már jobban vagyok, most már tudtam aludni a náthámtól, kikúráltam magam a hétvégéen, ez a gőzölés csodákra képes!!

A pisiléstől azonban nem tudtam aludni. Csak azt nem tudom, hogy honnan, mitől jön ki belőlem ennyi???? :shock: :shock:
MOst komolyan. Este ügyelek arra, hogy nehogy sokat igyak. Elmegyek legalább 3-szor wc-re. Erre az éjszaka 3-szor is fenn voltam, és úgy jött belőlem, minta dézsából öntötték volna....haha :D :D :shock:

kistiggrincs
pocakomon nekem sem nagyon látszik még semmi, amire én azt gondolom, szerintem az a súlyfelesleg.... :oops: mondhatni öööö konyhaizom, ahogy a párom viccelődött velem,

Ruha téma. Én is alig bírom megállni, bár tudom, még az igazi láz nem kapott el. Na akkor mi lesz??? Anyukám babonás ebben a témában, az ő falujukban ez volt a kialakult szokás, hogy a baba 6 hónapos koráig, nem szabad venni neki semmit. Hát nem tudom, azért ő is kezd ebben elbizonytalanodni.
A testvérem kérdezte, mit vegyen nekem szülinapomra, mert szeretne valami értelmeset. Persze hogy bébirucit!!! :D :D

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Ildicsi! Tudom, hogy minden szó üres, de nagyon-nagyon szorítok értetek! Legyél erős! Szeretettel gondolok Rád!

Konan, Szeder, nagy-nagy gratula!!

Nálam a vizesedés már a 18. hét körül kezdődött, és bevált a felpolcolt lábas pihentetés. A nyár miatt - ami állítólag megint tikkasztó lesz - nem sok jóra számíthatunk! Én a kezemen már most is érzem, hogy elkezdődött, lassan le kell venni a gyűrűt....

Nem semmi a tatárbeefsteak, és a pacal kombináció.... Lesznek itt még cifrábbak is. (biztos kisfiú lesz, ha ilyan tökös kajákat kívánsz!

Nosatwennek üdvözlet!!

Én csütörtökön megyek UH-ra. Alig várom!! És azt is, hogy végre mozoghassak, úszhassak. Én nem eszem többet - legalábbis úgy érzem - mégis hihetetlenül gömbölyödöm.

Petra! Aranyosak a kis husik!

Kép
blúmi
 
 


Meg van az időpontom 12 hetes UH-ra, március 10-e. Most még olyan messzinek tűnik. :oops:

Kép
kistiggrincs
 
 


Nekem jövőhét pénteken kell visszamennem a várva várt 12. heti UH-ra!március 7! Nekem is olyan messzinek tűnik!!!!Alig várom már.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok!

Voltam a dokinál! Minden rendben van, a vizsgálat alapján teljesen megfelel a korának! Márc. 12-én lesz az UH!

Konan, Monee!
Gratulálok a babócához! :lol:

Ildicsi!
Én is nagyon szurkolok péntekig! Nem lehet, hogy a félidőnél később estél teherbe?

Üdv itt Nostawen!

gwini
 
 


Sziasztok!!!!

Bocsi hogy be szolok de szoktam olvasgatni ezt a topicot is.

nostawen::::remélem jol irtam szoval nyugi én a 4 babyt várom és november ota szurom magam napi kétszer vérhigitó injekcioval.

kicsit macarás meg egyebek de ki lehet birni több a vizsgálat mint egy normál terhességnél de nyugi

Képimg][/url]
Kép
ronix
 
 


Ildicsi :)
Csuriban kezem lábam, szoritok értetek!

vizesedés: én nem vizesedtem úgyhogy jó tanáccsal nem tudok szolgálni. :roll:

Tábli (kellett volna frissitenem?)
Kép

Babacuccok tekintetében én nem vagyok babonás, igaz, a legtöbb fontos dolog megmaradt Nándi után, igy kiságy, kád, stb Ruhában meg megvárjuk, mig kiderül fiu avagy leáényzo. Vagyis mégsem, mert apája annyira mondja, hogy ö lányt csinált ( :mrgreen: :mrgreen: ) deö egyébként nagyonmeg is érzi, az összes kismama rokonnak megmondta az utóbbi években, hogy fia lesz-e vagy lánya... szóval ma elcsábultam. Egy rózsaszin kötött H&M pulcsikát turiztam. Annyira ééééédes... 8)

Na, jóccakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


gwini,
akkor most újra megnyugodhatsz. Barnázásra mit mondott a doki?

petra,
jaj nagyon cukik a kutyákok!! Remélem apuék hamarosan elcsábulnak és beújítanak egy újabb kutyust. Én mióta az eszemet tudom mindig is volt kutyánk-macskánk, (most nincs ). És egy kisgyereknek hihetetlen élmény kutyussal együtt felnőni. :D

Én március 14-én megyek a köv uh-ra. Az még 2,5 hét. :(
Viszont márc 15-én költözünk az új kecóba!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


na voltunk ma mi is 3an!!!!!!
minden okesz, baba: 5,19 cm, bpd 21,7, és tarkóredô 1,7
szóval jóó minden. én alig láttam a bébit, mert 1 monitor van, azt meg a doki nézi, mármint az uh-s. nem bántam, legalább jól megvizsgálta, végülis nem ez a mozizás, hanem a 4d. viszont szegény simike alig látott belôle valamit, meg marci sem, mert a nôci nekik hasin mutatta picikét, majd függöny barikáddal körbevett, és kizárta ôket, mondván hogy ô nem akarja hyg bent legyenek a hüvelyin..... mondtam h engem nem zavar, de ez ôt nem érdekelte...:( ez kicsit csalódás volt, de majd a 4d-n élvezkedünk.

itt a kép:
Kép

nostawen üdv!!!!!!
mesélj magadról!! :)

Dia!!
nagyon szorítok!!!!!!!!! hátha....

konan, monee!
gratula a babikhoz!!! szupi!

vizesedni még nem vizesedek, de jó lenne már dinnyézni, most úgy megkívántam!!!!!! :)

na csók,
bgz


KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!
Ma vettem két kismamanacit! Úgy örülök nekik. Nálam már most nehezen gombolódnak a nadrágjaim, pedig 2-3 kg-ot fogytam. De a hasam az alakul... Szerencsére, én erre most nagyon büszke vagyok :lol:
Konan, Monee, Bagzerka gratula az UH-hoz! Bagzerka tök jó a fotó, tisztán látszik rajta minden!

Konan, jó étvágyad van, hallod. Ezt a menüsort még végiggondolni is sok! :D Nekem viszont abszolút nincs étvágyam. Eszem amikor enni kell, de egyszerűen semmit nem kívánok. Csak folyadékot, de azt rengeteget, ma először fagyit, meg én is a dinnyére áhítozom...

Nálam most megint sűrűbben látogat a rókakoma :cry:

Kistiggrincs, általában a párom jön velem a laborba, volt hogy ő pofozgatott helyre :lol: Vszű, hogy most is olyan napot választok, amikor ő el tud kísérni.

Petra, nagyon édesek a kiskutyák! Tök jó, hogy ennyi kiskölök van most a közeletekben. Nekem sajna 3 éve meghalt a kutyusom (öreg és beteg volt), azóta nincs blöki, de remélem még lesz!

Ildicsi, de add még fel! Azért a többiekkel együtt drukkolok nektek!

Anyukám ma babakocsit meg kiskádat nézett ki. Szerintem mi is hamarosan megszegjük a szabályt és elkezdünk vásárolgatni :P

Rönééé



Kép
röné
 
 


Bagzerka!
Fantasztikus a babád! Mekkora!!!!Nagyon nagy, és nagyon szép!Minden látható rajta!!Hihetetlen, hogy ennyi idősen már ilyen nagy! Apropó. Milyen volt a találka anyós pajtással?

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Ildicsi!
Szorítok értetek nagyon-nagyon!

Gwini!
Örülök, hogy minden rendben.

Én még nem tudom mikor megyek 12. heti Uh-ra, de remélem talán jövő héten. csütörtökön megyek a dokihoz, és majd ő megmondja.

Kép
Kép
petra1980
 
 


Bagzerka!

De jó már neked is, olyan szép pici baba!

Kép
Kép
petra1980
 
 


Ja igen, a kutyusok egyébként eladóak...... :D :oops:

Kép
Kép
petra1980
 
 


köszi köszi a bókokat :)
nekem is annyira hihetetlen hoyg mindene meg is van már! kis édes :D

roni! írtam kicsit hogy okés volt végül. nem mondott, nem kérdezett semmi a baba felôl, meg kb semmirôl tôlem. nem baj, ez eddig is így volt nagyjából, csak kicsi mûérdeklôdéssel megspékelve, de pocakosan azt hanyagolja, érezzem hoyg szemét vagyok és nem ért egyet.... mindegy :roll:

ja és cukik a kutyik!!!! :)

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

gwini! Örülök, hogy mindent rendben talált az orvos! Már vártam, hogy jelentkezz!!!:)

bagzerka!
nagyon édi:) De jó, hogy minden rendben van veletek!

nostawen! Üdvözöllek körünkben:) Meglátod nagyon jó a társaság. Olyan jó, hogy támogatjuk egymást.

Ma nekem volt nagyon rossz éjszakám, igaz nem álmodtam rosszat, de nem tudtam visssza aludni a sokadik pisilés után, és jöttek a negatív gondolatok..hát remélem messze elkerülnek az ilyen éjszakai fentlétek. Most átment a hangulatom megint a parázásba:( Hm. meddig tart még ez???

szeder74
 
 


Hello csajok!

Konan!

Neked is jól lehet látni a picidet. Örülök hogy minden rendben volt! :D

Bagzerka!

Szintén zenész! A 4D-sre én is szeretném elvinni a lízingelt lányomat is, had lássa ő is a kistesót. :D
Figyu, Te milyen formátumban töltöd fel a képet ide? Itt a melóhelyen a Te képeidet valamiért sosem tudom megnézni (nem tom, valami tiltva van). De Konanét pl. látom, meg a vonalzódon is a babát, szóval nem értem. :D

Jaj, tényleg nagyon ari a bébi, az összes mindenét lehet látni. :lol: Nálunk oldalról van fotó (talán a hüvelyi UH miatt?!), a feje és a gerince viszont gyönyörűen látszik rajta. :D

Petra!

Annyira aranyosak a kutyusok! Jaj, össze tudnám szeretgetni őket! :D
Nálam is kutya fanság van nagy mértékben, de a kerítés hiánya miatt a legnagyobb bánatomra nem lehet kutty. (Ezt a kerítés dolgot már szerintem kb. 100-adszor írom le. 8)) Pedig az egyik álmom, hogy legyen egy jó sok gyönyörű kutyából álló kennelem és az a munkám, hogy egész nap velük foglalkozok. :D Azt azért el bírnám viseni. :D

Szép napocskát mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Hello csajok!

Konan!

Neked is jól lehet látni a picidet. Örülök hogy minden rendben volt! :D

Bagzerka!

Szintén zenész! A 4D-sre én is szeretném elvinni a lízingelt lányomat is, had lássa ő is a kistesót. :D
Figyu, Te milyen formátumban töltöd fel a képet ide? Itt a melóhelyen a Te képeidet valamiért sosem tudom megnézni (nem tom, valami tiltva van). De Konanét pl. látom, meg a vonalzódon is a babát, szóval nem értem. :D

Jaj, tényleg nagyon ari a bébi, az összes mindenét lehet látni. :lol: Nálunk oldalról van fotó (talán a hüvelyi UH miatt?!), a feje és a gerince viszont gyönyörűen látszik rajta. :D

Petra!

Annyira aranyosak a kutyusok! Jaj, össze tudnám szeretgetni őket! :D
Nálam is kutya fanság van nagy mértékben, de a kerítés hiánya miatt a legnagyobb bánatomra nem lehet kutty. (Ezt a kerítés dolgot már szerintem kb. 100-adszor írom le. 8)) Pedig az egyik álmom, hogy legyen egy jó sok gyönyörű kutyából álló kennelem és az a munkám, hogy egész nap velük foglalkozok. :D Azt azért el bírnám viseni. :D

Szép napocskát mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Hello csajok!

Konan!

Neked is jól lehet látni a picidet. Örülök hogy minden rendben volt! :D

Bagzerka!

Szintén zenész! A 4D-sre én is szeretném elvinni a lízingelt lányomat is, had lássa ő is a kistesót. :D
Figyu, Te milyen formátumban töltöd fel a képet ide? Itt a melóhelyen a Te képeidet valamiért sosem tudom megnézni (nem tom, valami tiltva van). De Konanét pl. látom, meg a vonalzódon is a babát, szóval nem értem. :D

Jaj, tényleg nagyon ari a bébi, az összes mindenét lehet látni. :lol: Nálunk oldalról van fotó (talán a hüvelyi UH miatt?!), a feje és a gerince viszont gyönyörűen látszik rajta. :D

Petra!

Annyira aranyosak a kutyusok! Jaj, össze tudnám szeretgetni őket! :D
Nálam is kutya fanság van nagy mértékben, de a kerítés hiánya miatt a legnagyobb bánatomra nem lehet kutty. (Ezt a kerítés dolgot már szerintem kb. 100-adszor írom le. 8)) Pedig az egyik álmom, hogy legyen egy jó sok gyönyörű kutyából álló kennelem és az a munkám, hogy egész nap velük foglalkozok. :D Azt azért el bírnám viseni. :D

Szép napocskát mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Bocsánat. Most nálam szar a net. :(

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee, nekem is van lízing gyerek! 18 éves. Ő még nem lett beavatva. Valahogy eddig nem volt olyan helyzet.. Az elsőt tudta elég korán. Először örült neki, aztán kicsit jött a féltékenység jött elő. Majd igyekszünk őt is bevonni, igaz ő már nagylány, és messze is lakik. Neked milyen a viszony vele? Gondolom lány.

Petra, mennyiért adod a kutyikat? Most sajnos még nem aktuális (remélem hamarosan az lesz), de ha sikerül egy házikót vennünk, akkor természetesen lesz ebünk is!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Monee, nekem is van lízing gyerek! 18 éves. Ő még nem lett beavatva. Valahogy eddig nem volt olyan helyzet.. Az elsőt tudta elég korán. Először örült neki, aztán kicsit jött a féltékenység jött elő. Majd igyekszünk őt is bevonni, igaz ő már nagylány, és messze is lakik. Neked milyen a viszony vele? Gondolom lány.

Petra, mennyiért adod a kutyikat? Most sajnos még nem aktuális (remélem hamarosan az lesz), de ha sikerül egy házikót vennünk, akkor természetesen lesz ebünk is!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Monee, nekem is van lízing gyerek! 18 éves. Ő még nem lett beavatva. Valahogy eddig nem volt olyan helyzet.. Az elsőt tudta elég korán. Először örült neki, aztán kicsit jött a féltékenység jött elő. Majd igyekszünk őt is bevonni, igaz ő már nagylány, és messze is lakik. Neked milyen a viszony vele? Gondolom lány.

Petra, mennyiért adod a kutyikat? Most sajnos még nem aktuális (remélem hamarosan az lesz), de ha sikerül egy házikót vennünk, akkor természetesen lesz ebünk is!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Gwini! Gratulálok. Esetleg leírhatnád a baba méreteit.? :D

Bagzerka!

Nagyon édes a kisbabád! Tudsz segíteni,hogyan kell a vonalzó mellé lekicsinyítve tenni képet? Úgy megtetszett tied.! :wink:
Köszi előre is.

Nem akarom, hogy megutáljatok,de nekem hozott az anyósom dinnét. Igaz nem görögöt hanem mézdinnyét, de egész jó volt az íze....
Bocsi. :twisted:

Kép
Kép
a.m.
 
 


Sziasztok!

Gwini, Bagzerka Nektek is gratulálok!

Bagzerka: szerintem nagyon jól elkapott ez a kép, tényleg minden látszik a babából! És már olyan babaszerű :) Amit én kaptam képet 7+2-nél, ottmégcsak egy folt van :)

Kép
kistiggrincs
 
 


Bocs, ez valamiért 3x ment el :roll: Meg még a szavakat is duplán írom. Úgy látszik korán van még, így nézzétek el nekem a helytelen írást..

Szép napot minden pocakosnak!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Szép Reggel! :)

Nagyon helyesek a bébik az UH képeken. Ti piszok mázlisták :) Nekem még 1 hetet várni kell.

Petra: nagyon édi kuttyok, jól megszertgetném őket :) A bernijuhász nagyon aranyos fajta :)

Dia: Szorítok! Talán nem lesz gond mégse.


Kaja fronton nagyon csehül állok. Azt hittem ahogy megy előre az idő annál jobb lesz. Jelentem egyre rosszabb tegnap már epés vuk jött, pedig délelőtt teljesen jól voltam, 4 órakkor hirtelen jött rám a most piszok rosszul vagyok érzés.
A kaját egyáltalán nem kívánom de ha nem eszem egyre rosszabul leszek. Én ezt nagyon nem értem...

Kép

Kép
starlark
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Köszike még egyszer a gratulációkat, aranyosak vagytok nagyon!!!

Nostawen!
Üdv közöttünk és nagyon szép és nyugodt babásodást kívánok Neked! UH-ra mikor mész?

Roni!
Két hét kb. és a Te babucid is ekkora lesz hidd el! Mikor mész 12 hetesre?

Bagzerka!
Fantasztikusan sikerült elkapnia a dokinak a fotót!!! Óriási! Tényleg minden nagyon jól látszik! Gratulálok!!! 4D-st mikorra tervezed?

Röné!
Azért ez szombaton kirívó eset volt (legalábbis remélem!). Azért is írtam le, mert én is tisztában vagyok vele, hogy nem semmi! Bár ténylegesen többet eszem, mint előtte! De nem akarnék nagyon meghízni :? ! Nagyon várom már az igazi tavaszt: eper, málna, cseresznye, friss zöldségek...stb. Azokkal talán nem lenne ilyen lelkiismeretfurdalásom!

Monee, Röné!
Nekem is van lízingelt gyerek, vagyis nálunk mindkét oldalról csak az van. Ez a babóca lesz a közös!

Gwini!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! UH most nem volt?

Kép
Kép
konan
 
 


Nálam is mostanában keménykednek a rókák (engem továbbra is kerülgetnek csak, de az is elég). Enni viszont szerencsére tudok. Illetve ha nem eszek azonnal, amikor éhes leszek, akkor kb 20 percen belül garantáltab rosszul leszek. Fene se érti ezt.

Te már egy hét múlva mehetsz UHra? Mázlista :) Nekem azt mondta doki, menjek inkább a betöltött 12. hét után. Kíváncsi vagyok mekkora lesz addigra a picúr.

Kép
kistiggrincs
 
 


Sziasztok!!!

Gratuláció Mindenkinek aki volt uh-n :)

Gwini barnázásra mit mondott???

Bagzerka tényleg szuper a fotó, nagyon szépen látszik a baba :)

Úgy látom itt Én megyek legkésőbb uh-ra!! Már Mindenki túl lesz rajat mikor Rám kerül majd a sor!!! Március 18!!! Még hol van te jó ég!

Vukkosok nem irigyellek Benneteket csak kitartást tudok kívánni!!!

Nekem ma jól indult a reggel mert ugye tegnap panaszkodtam , hogy 3 nap alatt sikerült felszednem 70 dkg-t abból mára lement 50 dkg!! :lol: Úgyhogy most happy vagyok!!!

Szép napot Mindenkinek!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok!

nostawen, üdv köztünk! Jó kis csapat gyűlt itt össze! :)


Nagyon jók a 12. heti UH képek!!!! Bagzerka, a tied különösen fantasztikus szögből lett elkapva!!! Mindene látszik a kis babócának! Én is nagyon várom már, de még majdnem 2 hét. Vagyis már csak 1,5! Márc. 7-én reggel kell mennem, ahogy Roninak is! De mi amúgy is egyszerre vagyunk kiírva. Kíváncsi leszek a méretkülönbségre (vagy egyezőségre!? :D )

Vizesedéshez annyit, hogy a vége felé én is vizesedtem. Nekem azt mondták, hogy olyankor sok folyadékot kell inni, hogy keringjen a szervezetben, mert ha keveset iszik a kismama, akkor azt tartja vissza a szervezet és az pangani fog.... vagy valami ilyesmi... :oops:
Epret én is imádom és már vettem is, igaz még nincs valami jó íze. Viszont tudtam venni szőlőt, az mézédes volt!!!! Húúú, ezzel a dinnyével jól beindítottátok a nyálelválasztásomat! :? :lol:

Éjszaka én is felébredek pisilési ingerre, de van amikor lusta vagyok felkelni, akkor viszont reggel rohanás....

Rosszulléteseknek részvétem. Én szerencsére nem hányok sokszor, akkor is inkább epe v. gyomorsav. :oops: Akkor fordul ez elő, ha nagyon üres a gyomrom. Ja, és ha éjjel felkelek pisilni, akkor ennem is kell. :oops: Kisbálna leszek így a végére! :D

Na, megyünk az udvarra, kihasználjuk a szép időt!!!!

Kép
Kép
netti77
 
 


Sziasztok!

Hát sajnos nem kaptam már időpontot 12-ére az UH-ra, csak 14-ére. Így viszont nem a saját dokim fogja csinálni. Ezt a hülye rendszert!

Barnázásra csak annyit, hogy továbbra is rutascorbin és magneB6! Nem látott semmi gondot!

Ti mikor mentek 4D-és UH-ra?

gwini
 
 


4D UH: én tervezek egyet a 16- hét környékén, hátha már látszik, hogy kisfiú vagy kislány, meg egyet 25-26. hét környékén, azt meg a doki javasolta, hogy akkortájt lehet a legjobb képeket csinálni a babáról. :)

Kép
kistiggrincs
 
 


MOST HIVOTT A BARÁTNŐM, HOGY BENT VAN A SZÜLŐSZOBÁN! BUROKREPESZTÉS UTÁN VAN MÁR..HÚÚ NAGYON ELÉRZÉKENYÜLTEM!!! TUDOM, HOGY MI VÁR RÁ ÉS NAGYON - NAGYON VELEÉRZEK.

Csak szerettem volna veletek megosztani ezt az örömöt!!

szeder74
 
 


gwini!
Ha nagyon nehezen bírod ki a 14. hétig, és van rá módod, menj el és nézd meg a 12. héten 4D uh-on a picikét!!! Ott is csinálnak tartkóredőmérést, végül is ugyanazt a vizsgálatot, amit a kórházban. Utána meg elmész a 14. héten uh-ra a kórházba is. Én is így csináltam most. (Lehet hülyének nézel most, de én már csak ilyen idióta vagyok) :)

szeder74
 
 


gwini!
Látom Bp.-i vagy, akkor, ha érdekel megadom a rendelő címét, ahol én voltam 4D.-n

szeder74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?