Sziasztok!
Üdv köztünk nostawen! Milyen érdekes név!
Gratula a babódhoz, és kitartás!Reméljük, minden rendben lesz.
Ildicsi!!Nagyon szorítok, hogy ne legyen rossz vége ennek, és fellégezhetsz belőle!
Konan, monee! Gratilálok a pozitív és jó eredményhez!!!Konan aranyos és már jó nagy a babád!
Remélem, mire én is visszamegyek, legalább ekkora lesz!!
Petra! Nagyon édesek a kiskuttyok!!!
röné! Köszönöm, már jobban vagyok, most már tudtam aludni a náthámtól, kikúráltam magam a hétvégéen, ez a gőzölés csodákra képes!!
A pisiléstől azonban nem tudtam aludni. Csak azt nem tudom, hogy honnan, mitől jön ki belőlem ennyi????
MOst komolyan. Este ügyelek arra, hogy nehogy sokat igyak. Elmegyek legalább 3-szor wc-re. Erre az éjszaka 3-szor is fenn voltam, és úgy jött belőlem, minta dézsából öntötték volna....haha
kistiggrincs
pocakomon nekem sem nagyon látszik még semmi, amire én azt gondolom, szerintem az a súlyfelesleg....
mondhatni öööö konyhaizom, ahogy a párom viccelődött velem,
Ruha téma. Én is alig bírom megállni, bár tudom, még az igazi láz nem kapott el. Na akkor mi lesz??? Anyukám babonás ebben a témában, az ő falujukban ez volt a kialakult szokás, hogy a baba 6 hónapos koráig, nem szabad venni neki semmit. Hát nem tudom, azért ő is kezd ebben elbizonytalanodni.
A testvérem kérdezte, mit vegyen nekem szülinapomra, mert szeretne valami értelmeset. Persze hogy bébirucit!!!