Szóval az ovutesztem nem volt egyértelműen +. De előte és utána napon sokkal gyengébb volt. Most már azt gondolom, hogy lesz... és amikor kedvünk van összebújunk. Ha egyik reggel felugrik a hőm akkor meg reggel is összebújás van és kész! A lényeg, hogy még érzem a szurkát, így még egyben van a tüszőm. Még növesztem, hátha lesz még1 mellette és akkor ikrek lesznek.
Szerintem egyébként ma éjjel lesz ovum. Én most így érzem, de nagyon.
Erika
Jól megijesztettél, azt hittem itt akarsz hagyni minket. De amúgy jól gondolod a dolgot. Én is ezt mondtam, hogy nem fog e körül forogni az agyam egyfolytában, de mégis. Ez a ciklus is olyan lassan telik, nem úgy mint az esélytelen. Ott repül az idő.
Én egy kicsit félek a palástfű teától, mert ha jól tudom a túl vastag mnyh is rossz. És mi van, ha pont a miatt nem marad meg a baba? Nem akarom. Most inkább keresek egy új dokit, akinek van uh-ja a magánrendelőben és oda fogok járni.
Andy
Tök jó, hogy végre kezdesz jobban lenni. Jók a felsők is. Nem tennél fel pocakfotót? Még nem is tettél fel egyszer sem.
Márti
Jó sűrű najaid vannak.
Szerintem férjed nem mond igazat, már bocsánat, de két gyerek után is nagyon csinos vagy, így a 3.után sem lenne ez másképpen. Nem? ez gyenge kifogás a baba ellen. Nem?
Alakul a ház. tető kész, ablakok benn vannak, most szigetelnek és már a villanyszerelő is dolgozik. csak most a zsé fogyott el egy kicsit, de hamarosan az is lesz. Anyuék noszogatására teszünk be egy kádat is, mert hát egy 1 éves babát, nem lehet tusolásra kényszeríteni, nem? Szóval kádunk lesz, zuhanyparavánnal.
Holka
Köszi a választ!
majd teszel fel képet a babáról? vagy most nem fogsz kapni?