Új privát üzeneted érkezett!

Ma mi is kint voltunk a fiukkal reggeltől késő délutánig, kaját vittünk magunkkal...Kirándultunk egyet.. A jo leveg megtette a hatását, amikor lefektettem a fiukat én is elaludtam velük :lol: :lol: :lol:

Lányok, akiknek érik a petikéjük küldöm a drukkhegyeket!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

és laptetű .... nem járja, most amikor nem is foglalkozunk a babaprojektel... :cry:
Párommal tegnap beszélgettünk ezzel kapcsolatban és azt mondta ő nem szertne töb gyereket :cry: :cry: :cry: Azt akarja, hogy 20 év mulva is csinos maradjak és büszke legyen rám... :shock: :evil:
NNNAAA, löjetek le!!! :shock: :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

na megyek alukálni én is, mert mindjárt kell keljek és kezdődik a munka..... :( Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt!
ma kidobott az ágy, nem is csodálom, tegnap már 9kor aludtam. Nem igazán volt netünk tegnap, de nem is bántam. 2szer is voltunk sétálni a férjemmel, és olyan jó nekem a héten itthon van szabin. Láccik is húzza még a lóbőrt. És csajok egyedül csináltam reggelit, már meg is ettem, és lekopogom, alig van hányingerem. Tegnap délután 3kor ittam egy nagy pohár tejet és fél 5kor 2 nagy szelet sültszalonnát, és nem voltam annyira rosszul. kibírható.
Én úgy érzem, nálam szépen lassan elmúlik a hányinger. persze nem akarom elkiabálni. nem szabad. először délitán éreztem magam jobban, most már kicsit délelőtt és este is. lehet nálam a papírforma válik be? hogy a 14.hét végére szépen lassan megszűnik. de jó lenne!!!!!!!!!
akkor lassan megyek vissza dolgozni. Muszáj, mert van egy csapat felnőtt osztályom akiket készítenem kell okj-s felsőfokú vizsgára, és a 2.félévben nem is volt egy szem számtech órájuk sem.
Amúgy meg ha nem vagyok rosszul és bírom, mért ne menjek vissza. Márciusban nem sokat dolgoznék, ott a tavaszi szünet is. Áprilisban májusban kibírható. Június meg 2 hét.
Szerintetek visszamenjek? mert én szeretném magam még egy kicsit terhelni, amúgy meg nagyon kíváncsi leszek az első táppénzes fizimre. jövő hétfőn kiderül. sosem voltam még egész hónapokat táppénzen. na hagyom a hülyeségeimet. de tegnap nem voltam, akkor most bepótolom az írást, ha nem bánjátok.
most már legalább nem a nyavajgásomat hallgatjátok..... és talán el is olvassátok amit írok!

Kép
andyfekete

márti! örülök hogy piknikeztetek, tegnap annyira jó idő volt, remélem már így is marad.

Jenny! én is drukk neked, ha tudsz menj el másik uhra, de csak azért hogy megnyugodj, de lehet várj vele 1 hetet, és akkor már biztosan pontos mérteket kapsz. én is nagyojn izgultam hogy mindene jó legyen, mert már 1 hónapja nem szedek vitamint. drukk neked!

muffin! érezzétek jól magatokat!

Viri! Lilla! csináltok ovutesztet?
írjűátok ám meg az eredményt nekünk.

kaptam nővéremtől két felsőt, még 1 hónapig fel tudom őket venni.
akit érdekel:
azért nem magamon fényképeztem, mert éppen lusta voltam felöltözni....

Kép
andyfekete

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Andy:
eddig is elolvastunk, és nekem nem tünt nyavajgásnak... :lol: Ha az ember lánya leirja hogy érzi magát, az még nem nyavajgás :wink:
Örvendek, hogy szünik a rosszulléted,mostmár élvezheted a pocakosodást!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ja a kép lemaradt, na megyek eldugulok, mindenki alszik?
vagy dolgozik.
Kép

Kép
andyfekete

szio Márti!

mit dolgozol ma?

Kép
andyfekete

Jó reggelt!

ma nem megyek dolgozni, mert a szakdogámat írom.

Nem volt még ovum, legalábbis hő alapján nem az ismét leesett 36.5-re, de az aláírásomban meg lehet nézni. Szerintem a napokban biztosan lesz. És ebben a hülye ovutesztben is elbizonytalanodtam már. Lehet ma is csinálok egyet, vagy csak nyomjuk kétnaponta és meglátjuk van e eredménye.

Megyek csinálok reggelit, főzök a munkásoknak teát, kávét és utána visszaolvasok.

Kép
Kép
nati80

na bocsika, közben anyósom jött ...Nekem meg elkellett szaladnom a postára...
Andy:
én ma főzök itthon, aztán ovi után lemegyek a fiukkal anyumhoz és ott fojtatom...Takaritás, bevásárlás, főzés,meg mindenféle....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati:
mennyire volt erős az ovuteszt amikor pozitiv volt?
Nekem általában 3 napot pozitiv, de ha egymásmellé teszem őket akkor látom melyik a legerősebb. De a legerősebben a test csik sokkal vastagabb meg erősebb mint a control csik...

Hogy álltok a házzal? Készülődik?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy
Éljen!!! De jó,hogy múlik a rosszulléted :lol:
Ha úgy érzed van kedved és erőd visszamenni dolgozni akkor menj persze.. délutánonként pedig pihizhetsz otthon ha szükségét érzed :D .

Nati
mi mind3 terhességemet így hoztuk össze,hogy naponta 1x biztos együtt voltunk volt,hogy 2x is. A pár napos önmegtartoztatás és utána tervezetten együtt lenni csak akkor szükséges ha kiskatonákkal gond lenne..
Szóval bátran mindent bele fiatalok!!! :lol:
holka

Erika,Viri
mennek a drukkok
Muffin
jó pihenést nektek!!

Éjjel megnéztem az Oscart,minden évben fenn szoktam maradni.
Szóval nem sokat aludtam mégsem vagyok álmos :roll:
Megyek 1 körül tarkóredőszűrésre és akkor új infot is kapok a vérömlenyről. Már keresztben áll a gyomrom!!! Izgulok...
holka

Sziasztok!

A hétvégén elhatározásra jutottam. Az a helyzet, hogy az utóbbi időben nagyon rákattantam a babatémára, és már ezzel keltem, feküdtem. Szóval elkövettem azt a hibát, amibe szinte minden babára váró nő beleesik.

Hétvégén beszélgettünk a férjemmel. Ő is látta rajtam, hogy nagyon rajta vagyok a témán, és, hogy a mostani sikertelen hónap sokkal jobban megviselt, mint az előzőek. Nem tudom miért pont ez, de így volt.
Szóval ő mondta, hogy most mi a fenét is görcsölök az ügyön.(akkor tutira nem jön össze, bár neki könnyű ezt mondania, nem vele történnek a dolgok, csak közvetve) Fiatalok vagyunk, egészségesek vagyunk, szeretjük egymást. Mi baj lehet? Na jó baj lehet, és azért jó lenne, ha nem decemberig kéne várni, de tegnap nagy elhatározásra jutottam.
Élvezem továbbra is az életemet, mert ez a fontos! És abban biztos vagyok, hogy előbb vagy utóbb lesz gyerekünk.

Na szóval ez van. Nem görcsölök, legalábbis megpróbálok. Azért ne ijedjetek meg nem azért írom ezeket, mert el akarok tűnni, szó sincs erről. Csak olyan le....om hónapok következnek, hogy az csak na.

Kép
Kép
cs_erika

Jenny
olvastam,hogy a lányok másik topicról beszéltek. Utánad olvasgattam én is...
Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!
Azt nem igazán értem,hogy hogy nem egyértelmű a szívhang?! Az vagy van vagy nincs...gagyi volt az uh gép amivel csinálták??
Írj nekünk ha újra mentél uh-ra! Izgulunk érted!
holka

Ercsi
Jól teszed, hogy nem görcsölsz rajta. Én is megfogadtam már párszor. De aztán ahogy jön az ovu, meg a hó vége, változik a helyzet. De most mit csináljak, ha minden vágyam egy egészséges kisbaba.

Andy
De jók a fölsők. Már jók, vagy még nőhet bele a pocid?

Holka
Kérünk ám beszámolót az eredményről. De biztosan minden rendben lesz.

Márti
Jaj, de sokat dolgozol. Hétvégén azért tudsz pihenni kicsit?
Sajnálom, hogy a párod nem akar több babát. De azért nem hagysz el minket ugye. Vígasztaljon, hogy van már neked kettő gyönyörű gyerkőcöd.

Kép
p__lilla

Jenny, én is megnéztem a másik topikos hozzászólásodat. Én is szorítok++++
Szerintem mindenképpen el kellene menned egy másik orvoshoz is. Bár az lehet, hogy a megtermékenyítés máskor volt(később), mint ahogy te gondolod, és akkor még nem látnak szívhangot. Ne aggódjál fölöslegesen, nem biztos, hogy bajt jelent az, amit a dr. mondott.

Holka! Mi újság? Vérzés? Fekszel még?

Kép
Kép
cs_erika

Lilla, egyébként lehet, hogy nálam is ez lesz a helyzet, hogy ovu után megint "bekattanok" :?

Képzeljétek el, a palástfű tea tényleg érhet valamit. Szóval, ami nálam történt. Általában amikor megjön az első nap is csak 2 tampont használok, utána meg elvagyok már 1-el, és a végén meg szinte nem is kell már semmi. Most ez egyáltalán nem így volt, és még az 5. napon is kellet használnom a tampont. Azt hiszem ezek után is fogom használni, nagyon rossz íze van, de ha felépíti a nyh-t, akkor jó.
Szóval Natinak is tudom ajánlani, ha izgul a nyh-ja miatt. :D Lehet kapni simán gyógyszertárban is. Bár a zacskója szerint enyhe hasmenésre ajánlják. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Én is iszom a palástfüvet, és nekem is erősebb tőle a mensim. Tutira megvastagítja a nyálkahártyát. Jó anyag. :lol:
Én gyógynövényboltban vettem, de arra is enyhe hasmenésre volt írva. Te teszel bele édesítőt, vagy csak simán iszod? Én teszek bele, az nélkül nagyon rossz. De édesítővel szerintem finom, vagy csak már megszoktam.

Kép
p__lilla

A málnalevél teával kapcsolatban nincsen valakinek tapasztalata?

Kép
p__lilla

Erika
Fekszem folyamatosan csak pisilni megyek ki vagy egy kis szendót csinálni...szóval nagyon rendesen betartom!!
Múlt hétvégén végig barnáztam hol kevesebbet hol rémísztően sokat :shock: . Most 2 napja alig van maszatolás :) .Remélem szépen kitisztult a vérömlenyke.

Nagyon okosan gondolkodsz,így is kell. :D És biztos vagyok benne én is,hogy hamarosan jönni fog a baba!!
Miért ez volt az utolsó Brüsszeli út?
holka

Lilla
én csak azt tudom,hogy szülés előtt szokták inni kismamik... de,hogy az ovura,fogantatásra hogyan hat?? passz..
holka

erika
"hétvégén" helyett egész hétent akartam írni :?
holka

Lilla: én nem teszek bele semmilyen ízesítőt. És úgy borzalmas íze van. Majd most kipróbálom úgy is. Hátha jobb lesz. A málnalevéltea mit csinál? Arról még nem hallottam.

Holka, azért volt ez az utólsó út, mert a férjemnek április végéig szól a szerződése. Márciusban jön haza minden hétvégén, áprilisban nem tudom még mi lesz, de nekem nincs több jegyem. A héten pedig ki fog derülni, hogy mégis hol folytatjuk közös életünket. Ugyanis két jó állásajánlata van, az egyik Németországban, a másik pedig itthon. Csak a Németországi ajánlat enyhénszólva is nevetséges, és ha szerdáig nem javítják fel arra amit a férjem szeretne, akkol az itthonit fogja elvállalni.
Erről is nagyon sokat beszélgettünk most a hétvégén. Amit én jobban szeretnék az az itthoni, de most már gyakorlatilag nem rajtam múlik, hogy mi lesz. Minden esetre ez elég hamar ki fog derülni.

Kép
Kép
cs_erika

utólsó=utolsó

Kép
Kép
cs_erika

Leo oldala ezt írja a málnalevélre:

A málnalevél tea a peteérést támogatja, a petesejt minöségét, a hüvelyi nyálka mennyiségét és minöségét javítja, az ovulációs teszted erösebb és egyértelmübb lesz, a tüszörepedésedet elörébb hozhatja.

A málnalevél teát a ciklus elsö felében a menstruáció elsö napjától a tüszörepedésig igyuk, napi 2-3 csészével. Csészénként 1 teáskanálnyit forrázzunk le és hagyjuk állni 10 percig.

Meg még ezt is írja:
Rubus idaeus = málnalevél (Himbeerblätter)

Támogatja a peteérést, hosszú ciklusoknál elörébb hozhatja a tüszörepedést.
A terhesség utolsó heteiben fogyasztva fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elösegíti a szülést. Ezért nem ajánlatos a terhesség korábbi heteiben fogyasztani, viszont érdemes szedni a 37. hét után!
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus elsö felében a mens elsö napjától a tüszörepedésig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
A C30-as globulusokból 1x 1-3 naponta

1 g hónapokig elég a globulusokból

Kép
p__lilla

Szóval az ovutesztem nem volt egyértelműen +. De előte és utána napon sokkal gyengébb volt. Most már azt gondolom, hogy lesz... és amikor kedvünk van összebújunk. Ha egyik reggel felugrik a hőm akkor meg reggel is összebújás van és kész! A lényeg, hogy még érzem a szurkát, így még egyben van a tüszőm. Még növesztem, hátha lesz még1 mellette és akkor ikrek lesznek. :wink:
Szerintem egyébként ma éjjel lesz ovum. Én most így érzem, de nagyon.

Erika
Jól megijesztettél, azt hittem itt akarsz hagyni minket. De amúgy jól gondolod a dolgot. Én is ezt mondtam, hogy nem fog e körül forogni az agyam egyfolytában, de mégis. Ez a ciklus is olyan lassan telik, nem úgy mint az esélytelen. Ott repül az idő.

Én egy kicsit félek a palástfű teától, mert ha jól tudom a túl vastag mnyh is rossz. És mi van, ha pont a miatt nem marad meg a baba? Nem akarom. Most inkább keresek egy új dokit, akinek van uh-ja a magánrendelőben és oda fogok járni.

Andy
Tök jó, hogy végre kezdesz jobban lenni. Jók a felsők is. Nem tennél fel pocakfotót? Még nem is tettél fel egyszer sem. :(

Márti
Jó sűrű najaid vannak.
Szerintem férjed nem mond igazat, már bocsánat, de két gyerek után is nagyon csinos vagy, így a 3.után sem lenne ez másképpen. Nem? ez gyenge kifogás a baba ellen. Nem?

Alakul a ház. tető kész, ablakok benn vannak, most szigetelnek és már a villanyszerelő is dolgozik. csak most a zsé fogyott el egy kicsit, de hamarosan az is lesz. Anyuék noszogatására teszünk be egy kádat is, mert hát egy 1 éves babát, nem lehet tusolásra kényszeríteni, nem? Szóval kádunk lesz, zuhanyparavánnal.

Holka
Köszi a választ!
majd teszel fel képet a babáról? vagy most nem fogsz kapni?

Kép
Kép
nati80

Most megyünk pestre dolgozni, meg megnézzük a babakocsit a brendonban, mert végre érkezett olyan tipus. Tudom még korai, de olyan jó babadolgokat nézegetni. Jó lenne 1-2 ruhát is venni, csak hogy kézzelfoghatóbb legyen a vágyunk. De ezt most fel sem hozom páromnak, kevés időnk is lesz rá. De annyira jó lesz egy kicsit kettesben lenni, beszélgetni.
majd este benézek.

Kép
Kép
nati80

Lányok!!
Én olyan BOLDOG VAGYOK!!!! :lol: :lol:
Most jöttünk Petimmel az uh-ról.
Drága kis magzatunk szépen fejlődik,már 2 cm a fejkörfogata és CRL:6,31. :D Éééésss a fránya vérömleny is kisebb lett másfél centivel!!! :D 51x12 volt most meg 37x 12!!! Jóó még mindig van minek felszívódnia és még kell feküdnöm bár dokim szerint már nem olyan szigorúan...
Mostmár nem fogok izgulni többet,mert minden rendben lesz!!!
Ja.... és kicsit úgy néz ki van valami a lába között!! :lol: :lol:
Persze ez még nem 100 % de tény,hogy láttuk mindannyian :lol:
holka

Holka
Csupa jó hírek. De jó! Örülök, hogy boldog vagy! Fiút szeretnétek ugye Heni mellé?

Kép
p__lilla

Nati
micsoda ráhangolódás délután bababoltoztok este pedig jöhet az ovu!! :lol: tökéletes :D
Kád pedig jó ötlet az ikreknek kell pancsolniuk valahol :lol: :lol:
A mi családi házunkba is kell majd kád mindig elképzelem,hogy esténként a 3 gyerekem pancsizik édesen amúgy én is szeretek elnyúlni egy nagy kád habfürdős vízben..
képet holnap teszek fel most nincs itthon a fényképezőm..

Erika
Értem, akkor jövő héten el is dől hol fogtok élni...
holka

Holka! Gratulálok! Örülök nektek!

Most a héten fog kiderülni, hogy hol fogunk élni, holnap után. :?

Kép
Kép
cs_erika

Tök jó! Rájöttem hogyan lehet a nevem alá képet tenni. Felhasználtam Márti tegnap kldött gólyáját. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Lilla
nekem fiútesóim vannak és imádom őket és nagyon szuper volt mindig úgy gondoltam,hogy a kislányomnak is kell fiútesó.
Én Heninél is tutira vettem,hogy kisfiú lesz :D . De olyan jó,hogy ő kislány lett mert azt elviselném simán,hogy 3 lányom legyen de azt,hogy 3 fiam azt el se tudom képzelni... A kislányra mindig is vágytam!!
Igen most picit vágyom rá,hogy kis tökös legyen. (de persze egy hugi is tökéletes lenne)
Apuja be lenne zsongva nagyon mert akkor egy héten lenne a szülinapja a fiával :lol:
holka

Sziasztok: Benéztem hátha Jenny járt erre. De ahogy látom nem volt itt se. :( _( :cry: :cry: :cry: :oops:

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Andy: örülök, hogy már jobban vagy. Reméljük pár nap és nyoma se lesz a rosszulléteknek. Csinik a fölsők :)
Nekem szombaton volt + ovu tesztem :) Most várok 2 hetet és tesztelek egy + terhes tesztet is :)

Nati: tényleg érdekes a hőd. Nem tudok rá mondani semmit.

Holka: köszi a drukkot. Szuper híreket kaptál. Nagyon örülök. :)

Erika: hajrá lesz….rom hónap!!!

Én is iszom a palástfüvet. És nekem is jók a tapasztalataim. A múlt hónapban a 10 cn-en volt 7 mm a mhnykám és utána ittam a teát, és ebbe a hóban a 10. cn-en volt 13 mm. Szóval 6 mm.-rel vastagabb lett már az első hónap ivás után :)
Én cukorral iszom :)

Kép Kép
kisvirág_30

Csajok légyszi nézzétek meg a hőm. Szerintetek a ciklus.hu jó helyre tette a vonalat????

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 97600_.png

Kép Kép
kisvirág_30

Én nem értem ezt a ciklus.hut a múlt hónapban akkorra tette a vonalat amikor 2 tizedet esett a hőm, most meg akkorra amikor 2 tizedet felment. :shock: Egy korábbi hónapban meg akkorra amikor + lett az ovu tesztem. Ti értitek ezt???
Még egy kérdés: A ferti mit jelöl be az ovut, vagy a peteérést? És a ciklus.hu???

Múlt havi:

E havi:

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Mindkét hónapodban a 11. napra tenném a vonalat.
Azt nem tudom, hogy pét vagy ovut jelöl.

Kép
p__lilla

Virág, szerintem másnap volt a peteérésed, mint amit bejelölt.

Kép
Kép
cs_erika

Bocs, a mostani hónapodba a 14. napra. Elnéztem a számot. :oops:

Kép
p__lilla

Erika, Lilla: én is úgy gondolom, hogy 13.cn volt pé és 14. ovu. Látom ti is ezt gondoljátok. Akkor hülye ez a ciklus.hu :)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri!
szerintem a 13-14.napon lehetett péd. szerintem a ferti az ovut húzza be, asszem annak idejét nekem azt írta be hogy ovulation day 15.
nézzd meg az enyim, itt is máshová húzta, pedig az ovutesztem előbb volt pozitív.
na akkor mit húz be a ferti? és mit a ciklus hu?
Kép

csucsu! mért nem írsz magadról?

amúgy én jobban vagyok, voltam is bent a munkahelyemen vittem be még 2 hétre helyettesítést az óráimra. mondtam ha tudok 10én megyek, de előtte úgyis bemegyek, megnézni ki meddig jutott.

amúgy meg szomorú vagyok, volt egy verseny amin reménykedtem hogy 2 gyerekem továbbjut megyeire aztán országosra, 85 pontot csináltak informatikából a 100 pontból. Erre minden évfolyamon elég volt a 70-80 pont a továbbjutáshoz, de pont a 6.dikasok voltak sokan és ott 90-nél húzták mega határt.
teljesen le vagyok törve.
mondjuk így nem is kell őket készítenem, meg kísérni, de azért ez most nekem nagy érvágás volt, megérdemelték volna... na mindegy...
ez titeket biztosan nem érdekel.

Kép
andyfekete

Hát úgy tűnik, nekem minden összejön ebben az évben.

Apu agyvérzést kapott, az intenzíven van, nem tudjuk mi lesz, hogy lesz...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Holnap megyek az otthoni magándokinőmhöz vizsgálatra. Este érek haza, ha olyan állapotban leszek, majd megírom, mi volt. Köszi az aggódást, jók legyetek!

Kép
jenny29
Mór

Mágnes, nagyon sajnálom! :cry:
De ne add fel, bízz apukádban, biztos nem lesz semmi baj!!!

Kép
jenny29
Mór

Jenny
De jó, hogy jelentkeztél.
A másik topicban olvastam, hogy hasi uhval néztek meg. Ennyi idősen??? Ilyenkor hüvelyit szoktak, nem, sőt még 12 hetesen is.
Biztos azért nem mutatott jó eredményt. Ne idegeskedj, minden rendben lesz. Csak magánrendelésre szabad menni. Máshol az embert leszarják.
Örülök, hogy elmész a régi dokinődhöz. Ő majd megnyugtat. Este pedig várjuk az eredményt.
Ilyent meg ne írjál, hogy úgy érzed ez a baba nem fog megszületni, igenis megfog szeptember végén egészségesen!!!!!

Kép
p__lilla

jó reggelt!
Tök pipa vagyok, mert a babanet irtóra lassú nálam.

Jenny, de jó hogy jöttél! Bár nem tudom, hogy pontosan mi lehet nálatok a probléma, de ne aggódj! Uh és uh között na meg szonográfus és szonográfus között is oltári nagy különbség van! Szerintem semmi probléma nincs :) (pl: a Baross-ban nekem azt mondták, hogy 1hét és 2nappal nagyobb a babám, a Brendonban meg hajszálpontosan akkora babát mértek, mint ahány hetes napos vagyok -> mindenki mást mond)

Tegnap egész nap áramszüni volt :evil: és nem tudtam netezni. Apám is kiakasztott, pedig csak jót akar. 3szor ugyanazzal a baromsággal hívott fel, a végén mondtam neki, hogy ha legközelebb ilyen baromságot áll szándokodban közölni, akkor előtte gondolkodj el és számolj 10ig és inkább ne hívj fel.

Úgy néz ki, hogy a kocsi az enyém lesz :lol: engem rakott az 1.helyre a kereskedő. Úgy örülök neki. Azt mondta majd szól, ha elhozhatjuk a kocsit
magdolnam

sziasztok!

Jenny:
de jo, hogy jöttél! :lol: Szoritok neked ma estére, meglátod minden rendben lesz!!!

Mágnes:
nagyon sajnálom ami apuddal történt :cry: :cry:
Hány éves apud? Mennyire súlyos a bevérzés???

Magdolnám:
szoritok neked, hogy tied legyen a kocsi. Nekem is minden álmom egy ilyen kis ügyes verda :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

KJépzeljétek, ma Huncit vinnem kell orvoshoz mert bedagadt a fülei alatt... :shock: :shock:
A bal felén akkora a duzzanat mint egy jó nagy szilva :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?