Sziasztok!!
Bogárka
Mi is itt tartunk
És ne tessék ledegradálni, hogy csak "bohóckodik"
Sziszike
Majd megnézzük, hogy apák mihez kezdenek magukkal
Autósülést úgyis kell venni, aztán majd jó lesz az egész a tesónak. Egyébként én azért erőltetem a mostani hordozót, mert 13 kg-ig használható, és háttal utazik Ati. Ennél biztonságosabb nincs.....
Bölcsi - ilyen egyszerű nálatok bekerülni?
Csokinyuff
Boldog félévet!!!
Ati rágja a csőrös poharat. De nem adtam fel, csak most más gondjaink vannak. De az Aventes is gumis, viszont elég erősen kell szívni - kipróbáltam. Az én kicsi fiam kényelmes.....
Babakocsi - sok funkció - nem értek egyet, szerintem használható. Inkább az a fontos, hogy pl a bébihordozó jó minőségű legyen. Erre az egyre nem sajnálom a pénzt. Életet menthet.
Torta - szuper!!!!
Dincuska
Pocó nekem is hiányzik.
Olyan édesek vagytok!!
Pelus - vagy fosás, vagy gyurma állagu egy darabban lévő valami
Bocsesz!!
Pattogó
Sajna, hogy nem tudsz jönni.
Építkezés - ne a szívás lebegjen a szemed előtt, hanem az új ház képe, hogy milyen is lesz majd ott lakni
Bogesz
Nem is tudtam, hogy létezik fogápoló kendő
Köszi az infót:)
Nekünk olyan kocsink is van, amit kinéztél. Azért vettük, mert a vázára rá lehet tenni a Maxi Cosi hordozót, és utazáshoz ezt visszük majd, mert sokkal kisebb, mint az másik. Egyébként ha a méret nem számít, és itthon ha sétálunk, és kényelmes helyet szeretnék Atinak, akkor ezt használjuk:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =4&whid=25
Masszív és kényelmes darab. Összecsukva befér a Cliomba is
Igaz, akkor más nem
Viki
Autósülés háttal beköthető?
Ami a módszert illeti, már többen írtátok, hogy bevált. Szuper!!!!
Nálunk meg bajok vannak, de azt majd a végén.
Csokinyuff, semmi extra, csak éjjel nincs kaja. Vizecske van. Meg száraz cumi. Pár korty, és alszanak is tovább. Én már akkor lépek, ha nyüszi van, nem várom meg az ordítást. És nincs is, még azért sem, hogy csak viz jön a cumiból.
Noémi
Gratula Luca babának!!!
Tali - megpróbálok sütni
Röviden rólunk:
Szerintem foggal szenvedünk, mert bár kaja nincs éjszaka, ezerszer kelek. Volt, hogy egy órán belül háromszor kellett átmennem. Szóval mosogatórongy vagyok, nagy bevásárlótáskákkál....
De ami sokkal rosszabb. Atinak nem kell a tápszer. Alig eszik belőle. Meg étkezéseket hagy ki. Tegnap este hatkor evett utoljára, ezt követően nem fogadott el semmit. ötkor nagy nehezen 100ml-t nyomtam bele, délelőtt egy korty sem, csak egy üveg gyümi, ebédre 80ml és egy üveg finomfőzelék, és most nem tudom mi lesz.... tegnap és tegnapelőtt is kimaradt egy kaja, sík ideg vagyok. Sehol nincs meg a fél liter tápszer. Tej már nincs. Csak fagyasztott, azt még nem próbáltam. Próbálok neki vizet meg gyümilét adni, hogy a folyadék meglegyen, és tápszer helyett tejpépet adni.
Egyik arcocskája csupa pattanás. Az egyik nap nagyon aluszékony, ma meg pl semmit nem aludt egész nap, úgyhogy megyek is, mert sírás van.
Jó éjt mindenkinek!!! Pussz!!!