Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekünk elmaradt a kirándulás, mert fújt a szél... meg persze dél körül lefeküdtünk szundizni..4-kor keltünk.. :)

Azt hiszem mától a köztes táborba tartozom, még nem feleség, de már nem... hogy is hívják.. :)

Holnap mindenkinek irány a szabadlevegő.
Vendég
 


Beleki, ez a virágnyelv az akarja jelenteni, hogy eljegyeztek???
Vendég
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, augusztus 18-ra vagyok kiirva a második gyerkőmmel, de valószinűleg hamarabb jön, mert a legutóbbi uh. szerint 5 nappal nagyobb :D
Nem tudtam még visszaolvasni, de Beleki, nagy gratula :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 

 
 

Szia Hrk! Üdv közöttünk! Majdnem egyidősek a gyerkőceink :lol:
Én a te helyedben nem lennék annyira biztos abban, hogy hamarabb jön a baba, a fiamat is mindig egy héttel nagyobbnak mérték és mégis egy héttel a kíírás után született.
Írj még magadról! Merre laktok?
Vendég
 


pann csini v agy ,de te fogytál?
üdv hrk :D

lanyané
 
 


Szia Rita!
Üdv. közöttünk,ha megírod az adataidat Szuszu biztos betesz a táblázatba!
Szép napot mindenkinek!
Veronika
l.veronika
 
 


Csenge,
Zuglóban lakunk és itthon vagyok Zalánnal, nem járt bölcsibe. Hamarabb szerettük volna a kistesót, de amig szopizott (22hó), adig nem jött meg a mensem, utána sajnos elment egy babánk, de az első lehetőségnél ismét összejött szerencsére :D
Csak azért gondolom, hogy hamarabb jön, mert nekem Zalán is a kiirt időpont előtt 1 héttel született, és a fogamzást is korábbra számoltam. Amúgy akkor bújjon ki, amikor ki kell bújnia. Csak pont most az AFP és a 18 hetes uh miatt is figyelek rá a dokimmal.

Milyen adat kell a táblázatba?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem... :oops: De nagyon mozgalmas volt a hetünk, el vagyunk tőle szokva...meg is látszik, mert Soma náthás lett kicsit...

Üdv az újaknak! Tök jó, hogy már ilyen sokan vagyunk!

Végre nálunk is eljött a nagy nap; 2 napja ezzel álmodom: 2-re megyünk a Genesisbe!!! :lol: :lol: :lol: Hurrá!

Drukkoljatok, hogy minden ok legyen, és még meg is mutassa magát..

Puszi Mindenkinek; majd jövök!

Ja; és szuperek a pocakfotók!!!

Kép

Kép
mákszem
 
 


Judit, gyere a jó hírekkel majd!

Hrk (vagy Rita??): név, kor, e-mail cím, ha gondolod, terhességi hét, melyik kórházban szülsz, születendő baba neme, neve, ha tudod és szeretnéd közölni :lol:, testvérek száma, azt már tudjuk, meg azt hogy hol laksz és a szülés várható ideje. Ha visszalapozol megtalálod majd a táblázatot is.
Vendég
 


Sziasztok!

Csenge! Igen, teljesen váratlanul... :)

Üdv Hrk.

Most nem is tudok többet írni, mert leszedjük a bringákat és irány az erdő, ebben a szép időben.

A párom a kertben jógázik,... nem fázik...

Szép napot!
Vendég
 


Sziasztok:)

Rita, üdv közöttünk!

Beleki, gayon nagy gratuláció a köztes állapothoz;)

Panna, nagyon jó a fotó, nagyon csini vagy!!!

Judit, gyere minél hamarabb, nagyon gondolok rátok 2-kor.


Húúú csajok, olyat főztem tegnap:) körömpörköltet, hehe... nagyon megkívántuk és isteni lett, viszont így otthon voltam egész nap. Este meg átjött egy pár barátunk így 11 körül sikerült ágyba zuhannom!

Ma viszont tuti elmegyünk vhova kirándulni, lehet, hogy átugrunk Szentendrére vagy Visegrádra:)

Puszi mindenkinek és további szép napot!

sniky
 
 


Kata, nagyon nagy gratula az eljegyzéshez! Ez aztán jó kis meglepetés lehetett neked. Jó bringázást! Már én is mennék, de vendégeket várunk, úgyhogy főzök, takarítok ezerrel. Tényleg, te hol fogsz szülni?

Niki, írdd le légyszi a körömpörkölt receptjét, még sose főztem, de pont pár napja eszembe jutott, hogy milyen jó lenne enni!

Ági, mikor is van a torna a kórházban? Tényleg kedd fél öt?? Mintha ezt találtam volna a neten. Pedig reméltem, hogy fél hatkor kezdődik, legalábbis így emlékeztem. Mert akkor kell szereznem gyerekcsőszt, párom nem ér haza olyan korán.

Barátaink egy része igencsak meg fog lepődni, ha ma találkozunk :lol: van, aki még nem tud a pocakról és már elég látványos.
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm a bókokat, mi még csak ekkora pocókánál tartunk, és ezt is kb az utolsó 1,5hétben produkáltam. Még az elején az émelygős időszakban ledobtam 2,5-3 kilót, amit még nem sikerült teljes mértékben visszatornászni (Csak olyan 1,5-2-t). De azt szerintem mindet pocakra :D

Beleki!

Nagyon nagy gratula a menyasszonyságodhoz! Nagyon király! Élvezd ki ezt az időszakot is. Én nagyon szerettem menyasszony lenni (na jó, feleségnek se olyan rossz lenni :lol: ). Kedves a párodtól, hogy így meglepett!

Üdv Hrk köztünk! Gratula a babához! Zalán nagyon kis helyes kölök :D

Mákszem! Somának jobbulást, nektek meg drukkolok, hogy minden oké legyen, és szépen mutogassa magát a picur!!!


Tegnap elmentünk, hogy nekem kismama rücsiruhát vegyünk, mert a mostani úszódresszem már nagyon kezd szorítani. Fel is próbáltam a decathlonost, de annyira gáz volt. Nagyon kényelmetlen volt. Aztán végül is egy tök egyszerű fekete úszódresszt vettünk (tribord-os) 1700,- Ft-ért. Igaz abból már 44-es mértetet. GOndoltam le van tojva, ha két hónap múlva kinövöm, majd veszek egy még nagyobbat. Még így is olcsóbbra jön ki, mint a kismamás. De legalább ez a dolog is kipipálva.
Tegnap este még voltunk szülinapi meglepis partin (jól meglepődött az ünnepelt :lol: ). Majdnem 2 óra volt mire ágyba keveredtem. Ma reggel f8-kor alig bírtam kinyitni a szemem. Szinte fájt a világosság. :?

Mi most délután megyünk kirándulgatni 8) , csak várom haza a Kedvest, mert most bringázik a triatlonosokkal. Én meg elmentem a kosárcsapatomnak drukkolni, mert meccsük volt. Nagyon jó ez a 7vége. Én ezt most úgy élvezem!!! :D

Nektek is további szép vasárnapot!!!!

panna1
 
 


Csenge!

Nálunk is voltak meglepődések, amikor beavattuk a baráti kört-már aki még nem tudta. TÖk vicces volt. 5-en voltunk lányok, ebből 3-an terhesek+ 1 szoptató anyuka!!!! Nem is mi alkoholizáltunk, hanem a fiúk :lol:

panna1
 
 


Sziasztok Lányok!

Elnézést, hogy csak ritkán jelentkezek! :roll: de folyamatosan olvasom a hozzászólásokat és együtt nevetek és sírok veletek! Üdv az új tagoknak! Már alig várom, hogy személyesen is megismerhesselek Benneteket! :D
Olyan jók a 4D-s és a pocakos képek. Majd én is megkérem a párom, hogy készítsen egy fotót! :D
Több helyen olvastam, hogy a köldök alatt ilyenkor megjelenik egy sötét csík! Nálatok van ilyen? Én nem tapasztaltam ilyet! Kíváncsi vagyok, nálatok van e ilyen csíkocska.
Mi pénteken megyünk UH-ra, amit már nagyon várok!!!!!!
Legszívesebben vennék egy ilyen gépet itthonra, és minden nap bekukkantanék hozzá, hogy minden rendben van e.

További jó hétvégét Nektek!

Szilvi

rizsimami
 
 


Sikerült egy pocakfotót készíteni. Így néz ki 13 hetesen:

Kép Pocak13
Vendég
 


Köszönöm a kedves fogadtatást :D
név: Rita, kor:30 év, cim: Bp, Zugló, 16. terhességi hét, 2008.08.18-ra vagyok kiirva, II. Női Klinika, nemét még nem tudjuk, ha lány, akkor valószinűleg Lilla Hanna, ha fiú még nem biztos, én a Csanádot szeretném. Én vaksi vagyok, de nem találtam meg a táblázatot :oops: Linket kell keresni?
Van valaki még a II. Nőiről?

Jó éjt mindenkinek!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


csenge:nagyon helyes kis poci, nekem is ekkora estére, de reggelre fele!Neked reggelre is marad a méret? :) behúzni tudod?
mert én kicsit még igen, de csak kicsit..

Kép
winona
 
 


panna:buli után mért kellett oly korán kelned? :shock:
sniky:jót sétálgattatok délután?

Kép
winona
 
 


sniky,pöttöm!
most olvastam, h. az Istvánban szültök Ti is.
Nekem Horváth Tamás a dokim.Nektek esetleg nem?
Tudtok valamit a szülésfelkészítő tanfolyamról?mikor indul, ilyesmi?
nekem még most is hányingerem van esténként.tök jól beeszem, és utána kezdődik....na mindegy ez már bírható....
és még egy tök rossz, napközben nagyon rossz a szájízem..ezért kell ennem mindig valamit. :lol: nektek nincs hasonló tünet?

Kép
winona
 
 


hrk:üdv.itt!
kb. három lappal, ha előbbre mész, ott a táblicsku.
úgylátom most nagyon aktív vagyok,különben mindig olvaslak Titeket, de nem mindig írok!de mindent követek :)

Kép
winona
 
 


Sziasztok!

Üdv köztünk hrk! a táblázat kb minden héten beilleszti szuszu.
Nagyon cukik az új pocakfotók panna és csenge!
Beleki, nagy-nagy gratula, ez annyira jó. Nekem nagyon szép volt az eljegyzés 1 éve, kívánom hogy Neked is legalább olyan csodás legyen!


Ma csendes magányomban délelőtt az összes orchideámat (már 4 éve gyűjtöm őket) beáztattam és felkészítettem a tavaszra-nyárra. :)
Aztán kerteztem, rózsát nyírbáltam és élveztem a napsütést. Apum megérkezett és lepermetezte a gyümifákat így lesz fincsi cseresznyém, körtém meg meggyem. :lol:

Nagyon jól telt a nap, legalább elkezdtem a kerti munkákat, ami ilyankor tavasszal nem kis pálya. Jövő hétvégén jön a veteményes, metszés és minden mi szem-szájnak ingere.Éljenek a szorgos méhecskék. Holnap meg megyek AFP-re, pénteken lesz eredmény, kicsit izgulok.
Kora délután jövök hogy elolvassam a mai élménybeszámolókat.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Winona, behúzni már rég nem tudom :lol: Nem tünt fel, hogy nagy különbség lenne a reggel és az este között, reggel is kb így látszik. Tegnap nagyon vicces volt, megjöttek a barátaink és senkinek nem tünt fel a bálna méretem, már pukkadoztam magamban. Az egyik barátnőm még önkéntelenül végig is simított a hasamon, amikor üdvözölt. Kicsit később már én céloztam rá, hogy "rég" találkoztunk és mutogattam a hasamat, mire végre leesett neki, erre mindenki nagyon meglepődött. Én olyan jól mulattam :D szerintem elég nehéz nem észrevenni, még a 80 éves szomszéd néninek is feltünt néhány napja. Vagy lehet, hogy csak olyan tapintatosak, hogy nem teszik szóvá, hogy jól meghíztál drágám :lol:
Vendég
 


Rita, az 56 oldal közepén találod a táblázatot.
Vendég
 


Lányok, ma tavasz lesz vagy 20 fok! Menjetek ki a szabadba, ha megtehetitek. Jót tesz a közérzetemnek ez a jó idő. Most gondolkodom rajta, hogy hová kellene menni levegőzni.

Ma össze-vissza írogatok, bocsi :) az éjjel kicsit sokszor kellett kelnem, ébrednem.

Szilvi, talán csak egy kicsit később kezd kialakulni a linea negra. nekem már picit látszik, egészen lent.

Winona, a rossz szájíz el fog múlni, nekm kb egy hete nincs. Nekem is ez volt az egyik legkellemetlenebb tünet.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Jó reggelt mindenkinek! Tegnap nagyon jó idő volt.

Panna, Csenge nagyon jók a pocifotók :lol:

Hrk, én a I. női Klinkán (először azt hittem, hogy ott ahol te, ezeket mindig keverem :lol: ) fogok szülni aug. 16-ra vagyok kiírva. :lol: Üdv köztünk.

Beleki gratulálok az eljegyzéshez, gondolom nagyon boldog lehetsz most, főleg ha még váratlanul is történt. :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek :lol: :lol: ma is jó idő lesz :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltüntem, valahogy semmihez semmi kedvem hangulatom van napok óta. Csak egy vágyam van, az alvás! Persze elvagyok én, a gyerekekkel foglalkozni kell mindig, sétálni is sokat voltunk, csak a hangulatom olyan rossz. Állandóan hülyére aggódom magam a baba miatt. Ha érezném már végre a mozgását egyértelmüen, lehet, hogy az feldobna!
Addig is üdvözlöm az újakat, nem olvastam még mindent vissza, de addig is gratula a csinos pocakokhoz, miegymáshoz. Elnézést, hogy ilyen személytelenül reagálok. remélem nem haragszotok meg érte.

Aprookának külön küldök sok pozitív energiát és kitartást a munkahelyén. Ritka tapintatlan és még sorolhatnám a jelzöket, emberek vannak, elképesztö!!!

Tegnap almáspitét sütöttem, miután a szerdai bounty-torta igazán csak nekem jött be, pedig olyan finom volt. Olyan volt, mint a bounty-csoki, csak nem olyan borzasztóan édes. Az almáspite cukormennyiségét is redukáltam, de nekem még mindig túl édes, így még nincs kifejlödve a recept. Alapjában areceptekben megadott cukormennyiség felét veszem és az be szokott jönni.

Nicky!

Az a körömpöri engem nagyon érdekelne. Már a nyál is összefut a számba, ha arra gondolok! Imádom, megfözném most így hirtelen csak magamnak is, mert évente, ha egyszer ehetek ilyesmit, már jó vagyok! Életkedvmentö beavatkozásként kérlek gyorsan segíts rajtam! :)

Mostanában megint kívánós vagyok, de nem az édesre, hanem a savanyúra bukok. Káposztasaláta és savanykás alma a mindenem!
Ma nagy munka elött állok. Tegnap kipiszkáltam az utolsó rejtekhelyekröl is az utolsó gyerekruhásdobozokat és ma át kell szortíroznom a cuccost, hogy tudjam, mim van és mit kell beszerezni. Ha vannak feles pozícioim, szóljak nektek? Hazaküldeni nem gond... Én bukok a márkás cuccokra, Jacadi, Betit Beateau, H&M, Espirit, Mexx, S.Oliver és még sorolhatnám. Van egy Chicco plüsscsörgö gyüjteményem is, ha valakit érdekel ill. egy csomó zenélöórám a jobb eresztésekböl.

Kérnék egy kis segítséget is képberakáshoz. Nagyon buta lehetek, de nem értem a mikéntjét. Nem a lekicsinyítés okoz önmagában gondot, azt még megoldom, hanem hogy hova kell bemásolni a vonalzót állandóra pl. Gondolom az avatar kép a portré a név mellett, azzal még tán meg tudok küzdeni. Pocakfotó meg elég gyenge lett, pedig direkt csináltam, hogy büszkélkedhessek vele én is. Úgy szeretem a pocakom és a lakóját! Milyen jó lenne, ha egy kis ablak lenne a méhen és igény szerint lehetne mozizni... :)

Megyek, mert a kölkök éhesek és az ovit is még meg kell rohamozni! Ez a hét jó rázós lesz, mert a beiskoláztatás miatt mennem kell 2x is szülöire pl. Hétvégén meg megint babaruhabörze, ahová már felkészülten szeretnék elmenni, ha kell egyáltalán még valami!
S ha találok végre édes répát, jöhet a répatorta!!! Már alig várom, aztán rebarbaratorta, az is olyan szuper savanykás. A receptes topikot se felejtettem el, a tartozásom igyekszem tempósan törleszteni!

Szép napot!

Barbi
Vendég
 


bmaass, a profilodon belül az aláírás keretbe kell bemásolni a linket és "elküldeni" ennyi az egész, biztos sikerül. :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Sziasztok Lányok!

Gratulálok Beleki az eljegyzéshez én is. És esküvő is lesz esetleg idén? :D

Lányok nagyon édes a pocakotok. Én nem is merem feltenni az enyémet, olyan hatalmasra fel tudok puffadni. :cry:
Szombaton hosszabb utat tettünk meg, nem ettem rendszeresen, és annyira felpuffadtam estére, hogy szinte fájt, feszített a gyomorfalam. Kíváncsiságból ráálltam a mérlegre és 62 kg-t mutatott. Reggelre ez lement, és akkor meg 60 kg voltam. Hihetetlen, hogy ez mitől van...valaki érez esetleg hasonlót?
Ilyenkor persze a pocim is olyan nagy, mint egy hat hónapos várandósnak. Ijesztő, mi lesz később?

Ausztria egy nagy nulla, jóval drágább volt minden mint itthon, már ami a babacuccokat illeti. Nem érte volna meg kimenni, ha nem ingyen lett volna az út.

Nézegettem az osztrák kismamik babakocsiját (nekem ez a kedvenc témám mostanában, talán mert a leghúzósabb tétel a listámon), és majdnem minden anyukának a futurisztikus Quinny babakocsija van. Hát, elég durva ára van, mózes és hordozó nélkül 120eFt körül árulják itthon.

Pénteken pedig két itthoni bababoltban néztem körül, és nem voltak lényegesen olcsóbbak azok a holmik amiket kinéztem, mint a brendonban. Ezen nagyon meglepődtem. Mindenki szidja, hogy ilyen drága, olyan drága, de akkor lehet hogy én szeretnék rossz dolgokat,mert azok bizony nem drágábbak ott.
Sőt, tegnap kuponnal, ami az anyák lapjában van vettünk szoptatóspárnát és zenélő forgó hiperszuper játékot a leendő kiságyra, ez a férjem legkedvesebb szórakozása, hogy minden boltban felhúzza őket, és hallgatja...na ez nem felhúzós, többfajta zenét játszik, és így kuponnal annyiba került mint az egyszerűbb kivitelűek máshol.

Jaj, bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredtem.

pöttömpanni
 
 


Winona!

Kérdezted az Istvánt és a szüléselőkészítőt...
Minden szerdán 15 órától van az ebédlőben, 6 alkalmas, de szerintem nekünk még korai elkezdeni. Mindjárt vége van, azt hiszem, és akkor előlről elkezdik.
Ahol a vért veszik, az N épület alagsorában ill. a kismamatornánál is ki vannak téve az előadások témái.
Én ha újra kezdik csatlakozom, bár szerintem baromi rossz időben van, ilyen korai időpontra tenni...

Múlt héten voltam az Istvánban kismamatornán. Ez a B ép. alagsorban van. Nagyon kedves idős hölgy tartotta, teljesen ingyen van, csak a kezelő orvosodtól kell kérni egy javaslatot, hogy járhatsz. Erre nyomtatványt a hölgy ad.
Nem voltunk sokan, kb. 10 kismami, adnak polifoamot is, azt sem kell vinni, és van külön öltöző.
Szerdán 17-től, pénteken 15-től vannak a foglalkozások.

Kérdezted még az orvost, nekem Lengyel Mária a dokinénim. Nikinek pedig ha jól emléxem, Artner Attila.

Ha van kedved gyere kismamtornára :lol:

pöttömpanni
 
 


Ági merre vagy?
Voltál már UH-n? Remélem már nem izgulsz nagyon az AFP eredménye miatt.

Én holnap megyek a dokinénimhez, de már alig várom, hihetetlen régen láttam az én pici babómat, és nagyon aggódom, mert még most sem érzem a mozgását...

pöttömpanni
 
 


Pöttöm, Ausztriában is csak akkor érdemes vásárolni ha kifogsz jó egy kis leárazást. Különben meg ajánlom neked meg a többi főleg első gyereks kismamiknak :wink: , hogy nézzétek meg a Lehel téren a Babadiszkontot. Nem egy impozáns üzlet, de nagyon sok minden van nagyon jó áron. Mi a babakocsinkat is ott vettük, kb 20000-el olcsóbban mint amennyiért máshol árulták. Meg még nagyon sok mindent. Főleg a férfi eladót érdemes kérdezni, mert mindenhez nagyon ért, minden kütyü működését profin elmagyarázza (pl a babakocsi különböző állásait, funkcióit, ez nekem rendesen gondot okozott az elején, mert sehol se tudták megmutatni, hogy kell pl. átalakítani, összecsukni a babakocsikat...) Ja és félreértések elkerülése végett azért javasoltam az első babát váró kismamiknak, mert nekünk szinte semmit sem kell vennünk. Nem tudom más már gyerekes anyukáknál is így van ez?? Hiába töröm a fejem, igazából nincs szükség seemi új dologra, minden van.
Vendég
 


Sziasztok! Üdv az újaknak!

Én is ma megyek AFP-re, de csak 2 hét múlva várható eredmény..

Szerintem nem mindenkinek lesz feltétlenül linea nigrája, vagy csak később... A barátnőm azt mondta, neki csak az utolsó hónapban kezdett látszani...

yuyu79
 
 


Nem indult különben túl jól a mai napom, kihánytam a reggelit... lehet hogy valami rosszat ettem, mert már hetek óta nem volt ilyen gondom egyáltalán...de már tegnap este se volt étvágyam. Most már jobban vagyok, úgyhogy remélem semmi komoly ;-)

yuyu79
 
 


Csenge!

Ott voltam pénteken, a Lehel téri boltban, sajna a kocsinkat nem árulják, amit kinéztem:( Peg peregoval nem foglalkoznak.
Légzésfigyelő, mellszívó sterilizáló stb nem volt olcsóbb. Ezen is megdöbbentem.
Bútor ua. mint máshol, mert a Faktum bútorokat nézegettem, és nekünk az RS áruház van közelebb, ez a szállításnál előny.
A másik bolt pedig a Mária bababolt a Visegrádi u-ban. Na, az forintra megegyezett a brendonnal.
Jó, most csak a nagyobb tételeket néztem, ami 20-30eFt vagy drágább, kisebb dolgokat pl. kád és állvány olcsóbb volt nyilván.

pöttömpanni
 
 


Sziasztok!

Mi is elmentünk tegnap egy nagyot sétálni a Margitszigetre - rengetegen voltak - sok-sok babakocsis pár is. Mostanában én is mindig azt nézem, hogy kinek milyen babakocsija van és melyik lenne a legpraktikusabb. :)

Ezenkivűl voltunk pénteken farsangi buliba - egész sokat táncoltunk, de 1 körül sajnos el kellett jönni, mert a levegő füstkoncentrációja elviselhetetlenné vált...:( Mikor vezetik már be a füstmentes szórakozóhelyeket??? :( Szombaton úszni voltunk, meg vásárolni - tegnap este meg ünnepeltünk, tegnap volt az Észt Államalapitás 90. évfordulója - igy vendégek jöttek.

Pöttöm, nekem is felsyokott puffadni a hasam és tele van gázzal is - elég kellemetlen. Főleg hétvégén, ha nem eszünk annyira rendszeresen és nem is iszom annyit mint hétköznap. Lehet, hogy jobban oda kellene rá figyelnem? :?

Én holnap megyek AFP vérvételre, remélem minden rendben lesz. Az integrált teszt második részét meddig lehet egyébként megcsinálni?

Kellemes napot mindenkinek! Ha tudtok, menjetek ki sétálni délben ebben a szép időben.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


Sziasztok!

Csenge! Klassz a pocakfotód! Szerintem mindenki úgy ki van virulva a képeken :-)

Ági! Remélem csupa jó hírrel jelentkezel hamarosan! Nagyon drukkolok nektek, hogy semmi gond ne legyen!

Mákszem! Mi volt UH-n? Beszámoló, fotók?

Winona! Azért keltem buli után olyan korán, mert egyrészt a férjem készülődött biciklizni (és ez nem megy halkan :) ), másrészt mert a volt kosárcsapatom meccsére mentem, f10-re. Míg egyáltalán magamhoz térek reggelenként annyira, hogy kocsiba merek ülni, az minimum 1,5óra. De most bepótoltam az alvást úgy 9-10 órával :D

Most várom a védőnőt, elvileg f11-11 körül jön. Addig meg dolgozok.
Jó munkát/pihizést/sétálást Nektek is!

panna1
 
 


Szerintem a linea negra megjelenése alkati dolog, éppen úgy, mint a striáké. A linea negra nekem sose jött ki, viszont csíkos lettem már az elsö terhesség alatt, mint egy okapi.

Közben próbálkoztam a képek és a vonalzó felrakásával, meglátjuk milyen eredménnyel!

Barbi
Vendég
 


Ti eddig hány alkalommal találkoztatok a védőnőtökkel?
Én egyszer, és szerdán megyek hozzá ismét. De nekem úgy tűnik, hogy nálatok ez másként van :cry:

pöttömpanni
 
 


Még mindig nem megy nekem a vonalzós téma. Segítség! Már minden létezö kombinációt kipróbáltam...
Vendég
 


Most talán?
Vendég
 


Barbi!

Én látom a képet is és a vonalzódat is...ízes német nyelven :lol:

pöttömpanni
 
 


Ügyi vagy!!!

pöttömpanni
 
 


Wouw! Na végre! Már éppen kezdtem volna fellázadni a techniak ördögei ellen!
Nekem rengeteg babakocsim volt az évek során, mind használt. Legjobban a legegyszerübb jött be nekem. ABC Design alapmodell, jó nagy bevásárlórésszel, felfújható kerekekkel és ennyi. Néha ugyan jó lett volna a biztonsági öv (csak kétpontos van) ill. a tolókar átlendíthetösége, de majd a mostanival. Kaptam a jándékba egyet mózeskosárral, sportkocsival és azzal, ami eddig is volt. Meg ugye vettem a 3kereküt az autósüléssel, ha úton vagyunk.
Ma megint az autó nálunk a téma. A párom szeretne ezen végre átesni, csak éppen döntésképtelen helyzetben vagyunk. Mindketten imádjuk a jelenlegi autónkat, maga az életbiztosítás (Diana hercegnönek se lett volna kutya baja, ha be lett volna kötve), de nem férünk el tovább benne. Nagyobb modell, 6 ajtóval kissé drága és nem túl praktikus. :)
Ma talán lemegyünk erre-arra nézelödni: Fiat Multipla (6 személyes), VW új modellje 7 személyes és nem nagyterü, meg ugye a Dacia Logan, autók, amik egyikünket se gyöznek meg. Renault és Crysler ugyanez pepitában. Ki tudja mennyit mennek még, ha használtan veszi öket az ember.
Nekem pont jó lenne egy hosszított a miénkböl vagy a kisebb modellböl, vagy egy kombi a 3. paddal. Szóval még nincs nagyon kiforrva a dolog. A kombi annyiból is gond, hogy a hátul ülök a menetiránynak háttal ülnek... Legjobb még az amcsi limuzinok között található, azok zömmel elvböl 6 ülésesek, csak megeszik a hajat az ember fejéröl is a fogyasztásukkal. Nehéz döntés, akármi is lesz. Mindketten imádjuk a nagy és szolíd autókat.
A buszok, mint a VW transporter a megfizethetetlen kategóriában indul, ráadásul olyan autó kéne, ami nem csak megbízható és kis fogyasztású, hanem amit nem lopnak el Olaszországban, Romániában, stb.
Na megyek, mert sose fogom a motyó átszortírozását elkezdeni!

Barbi
Vendég
 


Pöttöm, én is most talizok a védőnővel pénteken másodszorra, szerintem amúgy minde védőnő más-más. :lol: :lol:

Barbi, ügyi vagy sikerült minden.

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Pöttöm, mondjuk én három éve voltam ott :) akkor nekünk nagyon bejött az üzlet, hát azóta lehet, hogy változtak a dolgok.

Az én védőnőm lelkes, már kétszer kellett hozzá mennem, egyszer volt itt nálunk és ígérte, hogy nemsokára megint benéz :shock: és már megvan a következő időpont kb. egy hónap múlva, amikor mennem kell hozzá.

Barbi, sikerült látom összehozni :) látszik a kép meg a vonalzó is.
Vendég
 


Barbi, nekünk Mazda 5 van, nagyon szeretem. Főleg a hátrcsúszó ajtókat oldalt. Persze lehet, hogy az nektek kicsi lenne, mert hétszemélyes változatban minimális a csomagtartó. Miért írtad, hogy kombiban a hátul űlők menetiránynak háttal ülnek??
Vendég
 


Pöttöm!

Én eddig 3x találkoztam a védőnővel. Először 10 hetesen, január elején, akkor adott kiskönyvet meg felvette az adataimat. Aztán január végén, meg most. Következő tali: márc.31.
Azt hiszem ha nincs probléma, akkor havonta akar látni... És hozzánk házhoz jön, mert úgy szokta ,pedig itt van a panelsor végén az irodájuk...

panna1
 
 


Gabi! Neked jövő 7en lesz a vizsgálat?

panna1
 
 


Sziasztok!

Csak gyors infó; hogy ne aggódjatok! :wink:

Minden ok!! Édes kis drága! De a nemét nem tudjuk... :cry:
Majd jövök részletesebben is; de később...

Kép

Kép
mákszem
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?