Sziasztok!
Nagyon eltüntem, valahogy semmihez semmi kedvem hangulatom van napok óta. Csak egy vágyam van, az alvás! Persze elvagyok én, a gyerekekkel foglalkozni kell mindig, sétálni is sokat voltunk, csak a hangulatom olyan rossz. Állandóan hülyére aggódom magam a baba miatt. Ha érezném már végre a mozgását egyértelmüen, lehet, hogy az feldobna!
Addig is üdvözlöm az újakat, nem olvastam még mindent vissza, de addig is gratula a csinos pocakokhoz, miegymáshoz. Elnézést, hogy ilyen személytelenül reagálok. remélem nem haragszotok meg érte.
Aprookának külön küldök sok pozitív energiát és kitartást a munkahelyén. Ritka tapintatlan és még sorolhatnám a jelzöket, emberek vannak, elképesztö!!!
Tegnap almáspitét sütöttem, miután a szerdai bounty-torta igazán csak nekem jött be, pedig olyan finom volt. Olyan volt, mint a bounty-csoki, csak nem olyan borzasztóan édes. Az almáspite cukormennyiségét is redukáltam, de nekem még mindig túl édes, így még nincs kifejlödve a recept. Alapjában areceptekben megadott cukormennyiség felét veszem és az be szokott jönni.
Nicky!
Az a körömpöri engem nagyon érdekelne. Már a nyál is összefut a számba, ha arra gondolok! Imádom, megfözném most így hirtelen csak magamnak is, mert évente, ha egyszer ehetek ilyesmit, már jó vagyok! Életkedvmentö beavatkozásként kérlek gyorsan segíts rajtam!
Mostanában megint kívánós vagyok, de nem az édesre, hanem a savanyúra bukok. Káposztasaláta és savanykás alma a mindenem!
Ma nagy munka elött állok. Tegnap kipiszkáltam az utolsó rejtekhelyekröl is az utolsó gyerekruhásdobozokat és ma át kell szortíroznom a cuccost, hogy tudjam, mim van és mit kell beszerezni. Ha vannak feles pozícioim, szóljak nektek? Hazaküldeni nem gond... Én bukok a márkás cuccokra, Jacadi, Betit Beateau, H&M, Espirit, Mexx, S.Oliver és még sorolhatnám. Van egy Chicco plüsscsörgö gyüjteményem is, ha valakit érdekel ill. egy csomó zenélöórám a jobb eresztésekböl.
Kérnék egy kis segítséget is képberakáshoz. Nagyon buta lehetek, de nem értem a mikéntjét. Nem a lekicsinyítés okoz önmagában gondot, azt még megoldom, hanem hogy hova kell bemásolni a vonalzót állandóra pl. Gondolom az avatar kép a portré a név mellett, azzal még tán meg tudok küzdeni. Pocakfotó meg elég gyenge lett, pedig direkt csináltam, hogy büszkélkedhessek vele én is. Úgy szeretem a pocakom és a lakóját! Milyen jó lenne, ha egy kis ablak lenne a méhen és igény szerint lehetne mozizni...
Megyek, mert a kölkök éhesek és az ovit is még meg kell rohamozni! Ez a hét jó rázós lesz, mert a beiskoláztatás miatt mennem kell 2x is szülöire pl. Hétvégén meg megint babaruhabörze, ahová már felkészülten szeretnék elmenni, ha kell egyáltalán még valami!
S ha találok végre édes répát, jöhet a répatorta!!! Már alig várom, aztán rebarbaratorta, az is olyan szuper savanykás. A receptes topikot se felejtettem el, a tartozásom igyekszem tempósan törleszteni!
Szép napot!
Barbi