Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

julika: kitartást a diétához!

legyekmami: drukk++++ táblában szeretnél benne lenni?

brumi: szegénykém! mielőbbi gyógyulást kívánok! várlak vissza! grat az embrikékhez! ölelést küldök (((((((((((brumi))))))))))

rólam: ma egészségessé nyilvánított a házidokim :lol: még van egy pici köhögés, de ez már csak allergia. (egyes szagok, száraz levegő) szóval végülis jól vagyok. jövőhéttől intézhetem az altatáshoz újra a papírt.

katica
katica30

bella!

Köszönöm...van a tarsolyomban pocakosodásra és babázásra két új név, de azokat majd a maga idejében :wink:

Katica igen szeretnék táblába kerülni!!!!

Írok egy két dolgot aztán ha hiányzik még valami kérlek jelezd!!

35 év es vagyok, 2005 decembere óta szeretnénk babát, egy teljesen elzárodott és egy éppenhogy jó petevezetővel rendelkezem, peteérés oké, papa oké, voltr 2 inszem és az elspő lombikom jön a pesti Kaáliban Krizsa dokinál ...no jól kimerítettem remélem magamat :wink:

mitől függ a visszakapott embrikék száma? már azon felül nyilván hogy mennyi lesz 8) kaphatok hármat? egyáltalán ti javasolnátok a hármat?
Vendég

Sziasztok!
Először is ez borzalmas ami Brumival történt de azért a lényeg mégis csak az, hogy szerencsésen megúszta és maradt 2 szuper embrió. Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Legyekmami
Nem szabad izgulni, ez a helyes hozzáállás :lol: Én úgy tudom, hogy 3 a maximum amit visszaültetnek azt hiszem a tájékoztatóba is benne van, nekem eddig még csak kettőt ajánlott a dokim nem mintha lett volna több amit visszaültethetett volna :oops:
Rólam: Volam a megbeszélésen azt mondta sz orvosom, hogy olyan szépek voltak az embriók, hogy nekem már terhesnek kéne lennem mivel eddig még nem találtak semmi kizáró okot. Tehát igaz, hogy ez csak a 1.5 lombikom volt ezt ő fogalmazta így mert az első az elég gyengén sikerült a második napi összeeresztés miatt. Ajánlotta, hogy ha gondolom akkor már most csináltassam meg a lapart és a hiszterót mert a 3. sikertelen után úgyis ajánlaná, ezen kívül még az inzulinszint mérést és a kromoszóma vizsgálatot is. Szerencse a szerencsétlenségbe, hogy a saját nőgyógyászom megcsinálja így nem járhAtok úgy mint szegény Nyulasz legalábbis remélem :oops: Hétfőn megyek a nőgyogyimhoz kiváncsi leszek, hogy mikorra tud időpontot adni. Hazafelé menet azon gondolkodtam, hogy vajon még mi mindent kell végig csinálnom és megéri-e ez az egész? Kicsit aggódok, nyugtassatok meg, hogy megéri tudom többen átestetek már ezeken.

Jó éjszakát mindenkinek.

Február 21. megbeszélés
guppy21

Brumm - apával együtt olvastuk a történetet sűrű felhördülésekkel. Oltári mit kell kiállnod! A segítőkészség viszont pozitív - én is ugyanezt a figyelmet kaptam mikor az ikreket elveszítettük. Talán nem veszett el mindenhonnan az emberség! Gyors felépülést kívánok! Hidd el, oka van annak, hogy így jóra fordultak a dolgok! Van még dolga annak a petefészeknek bőven!!!!!!!! :lol:

Voltunk dr. bácsinál, nem kell a szigorú diéta, csak figyeljek kicsit! Biztosan menni fog. Gyönyörűségem nagyon jókedvű ma, vettünk diétás kekszet, azt hiszem ízlik neki (ez is). Apa is jókedvű - ennek örömére felfalta a fél rúd diétás kekszemet.... :lol:

Legyekmami -én nem javasolnám a hármat. Az ikrek ugyan dupla-tripla öröm, de a veszélyeztetettség csupa nagybetűs. Nekünk Győrben nem is engedték az elsőnél sem, most meg az ikrek elvesztése után kettőt engedtem maximum. Persze lehet, hogy ez csak az én félelmem az ikrek elvesztése óta (22 hetesen veszítettük el őket), és remélem a lányok győzködnek majd, de nekem ez a véleményem. Nagyon drukkolok neked!!!!!!! :lol:

Többiek - imádlak titeket ahogy drukkoltok a diétámhoz!!!!!!!!!!!!!!!!! Igen, megnyugodtunk így betöltve a 28. hetet! Örülök, ha bíztató a történetünk, remélem is, és tudom is, hogy mindenkiben van elég kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Legyekmami,
Attól függ mennyire szépek, hányan vannak, hány éves vagy, milyen a nyálkahártyád stb. A biológus, doki javasol majd egy számot, de elsőre nem szoktak hármat. Én nem kérnék hármat, de ez az én véleményem.
Vendég

Köszönöm a javaslatokat megfogadom őket!!! Én nagyon szeretnék ikreket, de hármasat semmiképpen...és pont hogy a terhességi kockázatok miatt nem, úgyhogy feltétlen megfontolásra érdemes. Tudom a kettes terhesség is kockázati tényező, na de még talán talán....nehéz döntés..persze még azt sem tudjuk mennyi petécském lesz és mennyi termékenyül meg, csak gondoltam kialakítom addigra az álláspontomat :lol:

azt hiszem ebben is mint mindenben a dokira bízom magam :lol:

Julika!

nagyon gartulálok a 28. héthez egy kis diéta meg igazán...nem lesz rossz :lol: anyósom cukorbeteg és rájárok néha a diétás csokijaira annyira finomak :lol: :wink: próbáld csak ki :lol:
hmmm a canderel kakaója is finom :)

Guppy!

Ne félj a laparoszkópiától...én abban a szerencsés? helyzetben vagyok, hogy engem nem küldtek el egyből lombikra mikor kiderült a HSG n, hogy mindkét oldal el van záródva, hanem laparoszkopiával megkukkantották mi a helyzet és valóban ki is tudták pucolni az egyiket ugyahogy....orvosom eme döntése, ha spontán teherbe estem volna, szupeeeeeer lett volna, így viszont úgy érzem 1 évet elvesztegettem, hisz tavalyelőtt decemberben derült ki HSG n hogy átjárhatatlan vagyok...

node...bánja kánya...valamiért így alakult, most örülünk ennek a lehetőségnek :lol:

szóval szerintem ettől függetlenül, hogy nekem nem vált be (legalábbis a spontán terhességet illeően) a laparoszkopia egy nagyon nagyon jó diagnosztikai eljárás...
Vendég

legyekmami!mi is elsőre hármat akartunk viszakérni,de a dokinéni nem engedte,és örülünk is neki hisz tényleg elég para az ikrek aggódunk is hogy minden rendben legyen,nemhogy esetleg hármas ikrek,a doki mondta nem attól fog sikerülni hoyg többet teszünk vissza,vagy sikerülnie kell vagy nem.drukk és puszi mindenkinek :D
julika nyugi nemsokára a kezetekben lesz a kisdrágátok kb még 12.hét oksi :wink:

lanyané

Sziasztok Lányok!

Legyekmami!
Nekem viszont az a véleményem, hogy mehet a 3. A korom miatt nekem a kezdetektől 3mat adtak vissza mindig. Szerintem oly kicsi az esély hogy létrejöjjön a terhesség, pláne, hogy ki is hordja az ember, és a végén a kezében tarthassa... :? Talán 30% hogy lesz belőle valami és 70%, hogy nem. Ugyan én soha nem kértem a 3mat, de mindig így alakult. Aztán mégis egyedül vagyok, pedig 4* voltam már... :cry: Lehet az is, hogy intézetre válogatja. :roll: De a lényeg, hogy majd az orvos megmondja, mi a legjobb a Te számodra. :)
dezsina

Sziasztok!
Egyetértek Dezsivel!
Egyébként az orvos tényleg megmondja hányat javasol!
Vendég

Sziasztok,

Legyekmami azt mondta anno a dokink, hogy 35 éves kortól már 3 ebriót ültetnek vissza.

Kép

csibe
csibe32

Köszönöm Lányok, na mos tmár teljesen elbizonytalanodtam :lol:

én is véntyúk vagyok, ugyhogy a korom miatt jöhet a 3...

na

a doki meggmondja

maradjunk ebben

meg hogy legyen legyen sok egészséges petikém.... :lol: :wink:

Még egy kérdés...mit tudtok a magyarországi donációs lehetőségekről??mi ha sikerrel járunk és túlvagyunk a tesóprojekten is, akkor ha marad petike, vagy embrike akkor azokat feltétlenül felajánlanák meddő pároknak. Lehet nálunk ilyet?
Vendég

sziasztok!

legyekmami: beírtalak :wink: drukk a szurikhoz++++ nekem kettőt javasolt a doki. ha mind a 3 megtapad, eléggé veszélyessé tud válni a helyzet. szerintem kérd ki a dokid tanácsát.

guppy: hajrá vizsgálatok!

rólam: ma megyek fodrászhoz :lol: :lol: :lol: levágatom hosszú hajamat.

katica
katica30

Drukk a Fodrászhoz Katica!!

Én is msot vágattam rövidre a hajamat az inszem utáni idpszakban :lol: szuuper érzés...drukkolok hogy szeresd az új hajadat is!!! :wink: :lol:
Vendég

legyekmami: köszi, aranyos vagy. :lol: még most dillemmázom, hogy milyen fazonú is legyen. de valószínűleg rábízom a fodrászomra :wink:

katica
katica30

Katica, képet kérünk majd ugyanúgy, mint kis*-tól :D

Nekünk ugye 3 életképes embrikénk lett, őket mindet, kérés nélkül visszatették a pocakba...bár már én is elmúltam 35.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kislányok!
nyitunk egy +35-t :?: :D :lol: :lol:

Legyekmami!
Én úgy tudom, hogy lehet adományozni és nagyon örülnek neki. Legalább is ezt vettem ki a dokim szavaiból, mikor egyszer fagyasztottunk....

Katica!
tényleg kell kép az új frizuról! Válalj be valami vagányat! Úgy átalakul tőle az ember lánya :wink:
dezsina

Dezsi, Nyulasz!

Ment privi :cry:
gizmixxx

Sziasztok!

Dezsi: én is átalakultam a hajvágástól :wink:

katica: képet kérünk :D :wink: Én is feltettem :wink:

Legyekmami: én 27 vagyok, vagyis leszek hamarosan, de én 3at kértem vissza tavaly.. Amiból 2-nek indult, 1 maradt.. De az biztos, hogy idén csak a 2 legszebbet kérem vissza.
Embriókat úgy tudom fel lehet ajánlani, mi úgy rendelkeztünk, ha szétmegyünk akkor.. :roll: Hát remélem nem :lol:

Julika: örülök a híreknek! :D

Rólam: tegnap semmi nem volt, ma megint elkezdtem kicsit vérezgetni.. :oops: :oops:
Teringettét..
De attól még hurrá péntek :lol: :lol:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Legyekmami,
én anno a 3. lombiknál mondtam a dokimnak, hogy 4-et szeretnénk visszakapni és nem kétnaposan, hanem 3-4 naposan. Belement. Igaz én akkor 26-27 voltam. Elindultak, de ... Sajnos vagy sem, de nem maradtak meg.
Viszont azóta van egy gyönyörű spontán babám a 2. férjemtől. :D
Pedig nálam volt a bibi. :?

Brumi,
felfoghatatlan ami veled történt, de öröm az ürömben, hogy jó helyen voltál mikor rosszul lettél. Tessék ügyesnek lenni és mihamarabb felgyógyulni. Az a zebrácska ne várjon olyan sokat. :lol: :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, barmit is mondtak a vizsgalatok, a bibi tutira nem 100%-ig nalad volt. Ket ember kell egy gyerekhez, es a masodik ferjedtol valo azonnali spontan terhesseg egyertelmuen magyarazza azt a tenyt, hogy ha nem tojnak a tyukok, a kakassal van a baj :lol:

Legyekmami, megneorujjelmanteeee :!: 3 embriket elsore :shock: :shock: :?: Azt sem tudod, hogy tapadnak meg. Lehet, hogy a lombikkal, beultetessel minden problemat atleptek es azok sepercalatt ottragadnak :!: Masodikra, harmadikra en is preferalnam, de elsore :shock: :shock: :?: Bar a te dontesed....

Rakok fel mult heti hasfotot:

31 + 3 (rejtett 13 kg plusz)

Kép
katavirag

Fejlodesunk.... :lol: 14 - 22 - 27 - 31 hetesen

Kép Kép Kép Kép

Azta milyen sovany voltam...... :shock:
katavirag

Katavirág!
Hm!Milyen bomba kismami vagy :D Tényleg,hol van az a 13 +?
Lehet,hogy szülés után egy deka sem marad rajtad :D

Lmami!
Adnak majd néhány papírt punkció elött,amiket ki kell töltenetek,és ott kérdeznek olyat is,hogy hány embrikét kérsz vissza.Úgyhogy agyalj csak rajta,mert be kell írni.Én elsőre bevállaltam a 3-at,de ha csak most kezdeném,elsőre kettőt kérnék.Igaz,hogy csak biokémiai lett,de mai eszemmel félnék,ha mindhárom megmaradna.De,mivel ez már a negyedik lesz,természetesen 3-at kérek,ha lesz annyi.De amúgy függ attól is,hogy kinek mennyi lett.Mert ha csak 3 lesz,egyet nem fagyasztanak(tudomásom szerint)akkor biztos nem lesz szivetek csak 2-őt kérni.De ha mondjuk 4 lesz,akkor meg azért nem kértek 3-at,hanem csak 2-öt,hogy a másik 2-őt elküldhessétek sítáborba.Persze kívánok Neked legalább 10 szép petesejtet,és inkább dilemmázzatok azon,mennyit rakjanak visza :wink:
Brumi!
Vajon meddig kell még kórházban lenned?Remélem szépen gyógyulgatsz!
Katica!
Jó szépülést!
Vendég

Katavirág!!

Most is karcsú Mami vagy ne izgulllj... :lol: nagyon szépek a pocakok :lol:

No embriószám ügyben a döntést a leszivás utánig elnapolom..majd akkor meglátjuk :lol: de minden tanácsot, tapazstalatot nagyon szívesen veszek :lol:
Vendég

ahaaaa Nyulaszka :lol:

egyszerre írtunk...akkor annyiban helyesbítenék, hogy punkció előttre napolom a döntést :wink:
Vendég

sziasztok!

rövid leszek. előbb értem haza a fodrásztól. de most épp rohanásban vagyok, csomagolok, megyünk a szüleimhez.

jó hétvégét!

katica
katica30

Koszonom a bokokat. A sok plusz puceran latszik... :oops: nem is kicsit. A jo ruha apol s eltakar. Szules utan a farmerjaim a terdemig fognak feljonni... he-he

Legyekmami, szerintem is gondold at, es merlegeld helyzettol fuggoen, hogy bevallalnal-e adott esetben egy harmas terhesseget. Kivanok sok petecsket :!:

Brummi, remelem, gyogyulsz es minden rendben :!:

Lanyok, szep hetveget mindenkinek :!:

Kép
katavirag

Katavirág

íííígy lesz!!

Hármas ikreket bármikor, hármas terhességet soha! :wink: :lol:
Vendég

Legyekmami!
Csini a vonalzóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:

Katavirág!
Bomba kismama vagy! :wink: Gratulálok! :D

Katica!
fénykép az új frizuról? :?: :wink:

Nyulasz!
:)
dezsina

Katica!
Azt írtad :
[quote]r írta:övid leszek. előbb értem haza a fodrásztól. de most épp rohanásban vagyok, csomagolok, megyünk a szüleimhez.

...és rövid lettél?
Vendég

Sziasztok!
Ha valakinek kell,itt van a női hormonokról táblázat.
http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

Továbi szép hétvégét!

Brumikám!
Hogy vagy?
Vendég

:oops: további :D
Vendég

Sziasztok!
Szia Nyulaszka! LÁtom kirajzott a csapat nagy része a szabadba! :)

MINDANNYIÓTOKNAK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A LELKI TÁMOGATÁST! Ez nekem annyira sokat számít, el sem tudjátok képzelni! Már sokkal jobban vagyok, tegnap már hőemelkedésem is csak minimális volt, nagyvécézni is sikerült, így haza is engedtek! (Igaz, merci taxit hívtunk, merthogy annak jó a lengéscsillapítója, ehhez képest jött egy rozoga yaris, amit egy prüszkölő, bedugult orrú sofőr vezetett. Nem is értem, hogy milyen pénzéhes sofőr lehet az olyan, aki egyértelműen beteghez odamegy a rozoga verdájával, betegen. ! Férjem jól be is olvasott a diszpécsernek. Mindegy, most már isteni itthon, tisztán, a napsütötte ágyikóban. :) A pocim inkább csak kellemetlen, húzódik, ha mocorgok, de fájdalmam semmi :) Most írok először egyedül, a laptop felpolcolva az ágyon, de már egy kézzel megy a hosszú írás. :)
Jövő szerdán veszik ki a varratokat. A vérképem azt mondták 2-3 hónap, mire a régi lesz... Kapok antibiotikumot alhasi gyulladásra, és vasat, és mindent, ami vérképző, eszem. Brumiapu azt mondta, mikor jöttünk ki a kórteremből,hogy legközelebb a másik oldalra megyünk! Ott van a szülészet... Kicsit le is merészkedtem tegnap az első emeletre egyedül, mert kávét kellett szereznem, a hashajtáshoz... Nézegettem a babatablókat...Olyan kis drágák.. Közben ott cirkáltak a kis bevásárlókocsijukkal a kismamák, benne a picurokkal... Jó hatással volt rám.:)

Tegnap délelőtt telefonált a biológusnő, hogy mindkettő embrike eljutott a harmadik napig, 6 és 8 sejtesen sikerült őket tegnap lefagyasztani. Aranyos volt nagyon, gyógyulást kívánt, aztán mondta, hogy majd ha bemegyek, megbeszéljük az életünket :)

Nyulasz, most már nekem is küldd el légyszi a laparosprivit .. :( hogy van a heged? Kened valamivel?

Lányok, megyek, fáradok így oldalvást, jövök mostmár gyakran! Remélem még ma tudok írni rendesen, nem csak magamról...

Puszi Nektek!
Brumi
Vendég

Szia Brumi!
Örülök, hogy újra otthon vagy, ha hazaengedtek, az bizton azt jelenti, hogy a gyógyulás útjára léptél. Remélem, mihamarabb teljesen felépülsz, és visszakaphatod a 2 picurit, aztán 9 hónap múlva mehettek a "másik oldalra". Novemberben én is ott voltam kénytelen eltölteni 1 hetet, akkor még nem adták át az új szülőszobát, de én is arról álmodoztam akkor, hogy hamarosan oda jövök.
A beültivel meg kell várnod a 2-3 hónapot, vagy visszakaphatod őket korábban is? Mit szeretnél, illetve mit javasoltak az orvosok?

Kép
petne

Katica, Legyélmami!

Nekem kb. 25 évig nagyon hosszú hajam volt, 2 éve vágattam le, de fél éve megint csak nő és nő és nő, és már megint féhosszúnak mondanám.
Meghoztátok a kedvem a fodrászhoz, be is jelentkeztem, március 7-ig kitalálhatom, hogy mennyire legyek bátor. Én nem feltétlenül a hosszúságában, inkább stílusában szeretnék valami egészen mást. Itt a tavasz is, megújulást akarok!!!

Kép
petne

Kedves Brumi!

Nagyon örülök, hogy otthon vagy már és egyre jobban vagy!!!!!!!!!Látod az embrikéid milyen szépen fejlődtek, szépen kivárják a sorukat és valóban ilyen előzm,ények után 100millió százalék hogy veled maradnak!!!!!!!!! :lol:

Petne!

Ügyesen :wink: nagyon jó érzés uj frizurát csináltatni, légy bátor, a tépett haj úgyis nagyon duvatos félhosszúban is :lol:

Nekem már kellemesen szúrkál a hasam, mint pékor, gondolom ez most normális...a vérzés mára elmúlt és meglepetésszerűáen már jelentkezett is a tojcsifehérje :lol: Örülök neki, remélem azt jelzi, hogy minden szuperül műkődik odabent és nőnek amiknek nőnie kell. :lol:

Segítsetek jányok mit várhatok úgy nagyjából csütörtökön az első Uhn? szeretnék felkészülni nehopgy rosszul érintsenek a hírek...addigra túl leszek 7 nap szúrin, ebből négy nap Suprefact (napi 0,5 ml) és 6nap Gonal (egy kilencszázas és egy háromszázas (abból még amrad) toll) kerül belém. Tudom tudom mindneki másként reagál nade mégis???? :wink: megosztanátok velem nektek mi szokott lenni így a hetedik napon? iszom a napi 4,5 litert vizet remélem segít...törpevizierőmű vagyok, napi 35 pisivel k,. de sebaj... :lol:
Vendég

Sziasztok,

Brumi de jó, hogy már hazaengedtek Very Happy . Mihamarabbi gyógyulást kivánok. Vaspótlásra Humet R ajánlom, mert ebben nem csak vas van,hanem plusz egy olyan adalék is van benne, ami szükséges a vas felszívódásához. A sima vas tbl. nem ér sokat, mert nem tud felszívodni folsav és B12 nélkül.

Fogyókúra ügyileg hétfön lesz 1 hete, hogy 90 napozok, holnap fogok mérlegelni. Elkeztem azon filózni, hogy a fagyibabáért csak akkor megyek vissza, ha a súlyom 100 kg alá megy. Hú nem semmi mi, még leirni is, mennyire kövér vagyok. Ha nem sikerülne a fagyis beültetés, akkor a következő lombikot csak akkor kezdem el, ha lefogytam 90 kg-ra. Hát ezek a terveim, amik jól hangzanak, nade nem tudom, hogy fogom megvalósítani öket. Végülis kedden megyek hcg vérvételre, mert szeretném elkerülni a hétfői tumultust, ja és szeretném elintézni az éves szüréseket is.

Legyekmami a 7. napon már látni fogják, hogy állsz tüszőügyileg, és annak függvényében majd változtatják majd a szurid adagjaidat. Nyugi, minden rendben lesz :wink:

Dezsi kikertészkedted magad?

Kép

csibe
csibe32

Szép napot mindenkinek!

Brumi, nagyon örülök, hogy már otthon vagy és határozottan gyógyulsz :D A babáitok is ügyesek voltak, és bízom benne, hogy amikor beköltöznek a pocakodba, ugyanilyen ügyesen meg is kapaszkodnak.

Legyekmami, megnézik, hány tüsződ van és mekkorák, méhnyálkahártya rendben van-e, kell-e még szuri vagy ha nem, akkor megmondják, mikor lesz a leszívás. Ne izgulj, minden rendben lesz :wink:

Petne, én is a növesztés stádiumában vagyok, most kb. vállig ér, de nem egyforma hosszú. Nekem a szárítással vannak komoly problémáim, illetve hogy hamar behullámosodik a hajam, de annyira nem, hogy jól is nézzen ki...már gondolkoztam a hajkiegyenesítőn...vagy a vágatáson. De mindig hosszú hajat szrerettem volna, és többnyire rövid volt (gimi 1 éve és az esküvőt kivéve), úgyhogy kitartok.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Most csak gyors bekukk, mert szaladok fodrászhoz!

Brumi: nagyon örülök, hogy már otthon lehetsz, és hogy a gyógyulás útjára léptél! Pihenj sokat, vigyázz Magadra nagyon! :D :D :wink: Ölellek!!!!!
Pocikádat tessék süttetni egy kicsit ebben a ragyogó tavaszi napsütésben!

Majd még jövök, s bővebben kifejtem magam - bár nem volt túl nagy aktivitás :wink: - mindenki beszabadult a természetbe :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Legyekmami,
Nekem a 7. napon már megmondták hány tüszőm van, nem is kellett több szuri, másnap kaptam a repesztőt.

Kata,
Szép pocak :wink:
Vendég

Brumi!
Örülök,hogy már otthon,és már jobban.Kívánok gyors felépülést,és hogy az a szépséges két picuri kárpótoljon mindenért!

Pandus!
Megnéztem a videódat,hát lenyűgöző :D Micsoda nő :D

Lmami!
Küldöm a tüszőnövesztő drukkokat!A lányok már jól leírták,mire számíts :wink:

Ha mindenki fodrászhoz megy,akkor bejelentkezem én is.
Vendég

Legyélmami!
A 7. napon megkuksizzák, hogy hány tüsződ készülődik. Amit mondanak, az még a stimuláció végéig változhat. Nagyságrendileg viszont lehet már látni, hogy mi lesz. Nekem 1. alkalommal 10-et láttak, végül 7-et szívtak le. Akikkel együtt voltam, azok közül volt, akinek 15-öt számoltak, végül 12-őt szívtak le, és egy lánynak 2 volt első kontrollon is és annyi is maradt. Olyannal is találkoztam, akinek folyamatosan szaporodtak, végül 24-et szívtak le. Szóval ebből is láthatod, hogy teljesen eltérő mindenkinek a szervezete, de biztosan minden rendben lesz, ne aggódj! Főleg, ha érzed, hogy szúrkál, akkor biztosan már szépen növögetnek.
Annak alapján, amit a doki látni fog, eldönti, hogy az injekciókkal hogyan tovább.
Sok sikert, izgulok érted! Már csak 3 nap :wink:

Kép
petne

Sziasztok!

Brumi,
nagyon örülök, hogy már otthon vagy!

Legyélmami
hajrá tüszőcskék!

Lányok,
nekem meg az a bajom, hogy szögegyenes hajam.
Vendég

Bella!
Nekem is elég egyenes a hajam,régen mindig hullámosat akartam,most meg hajvasalót vettem,és szögegyenesre csinálom :D
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Köszönöm az infokat nagyon sokat segítenek nekem :lol: mint szűzlány ugye izgulok, de úgy állok hozzá hgy úgysem lesz több, maximum a tesókért :wink:

mától szabin is vagyok, lehet kicsit túllihegem az óvatoskodást, nade nembaj 8)

azt vettük észre hogy a hasam baloldalára kapott szurikkal semmi porblémo, a jobbolddalon viszont mindig pici vér jön utána és belilul...(felváltva adjuk a két oldalra)...kérdés gond lenne e ha csak az egyik oldalra adnánk? gondolom én amúgy sem közvetlen a petefészekbe adjuk, hanem a véráramon keresztül stimulál...

tényleg tudja valaki hpgy műkődik ez? szeretem tudni mi történik a testemben, adoki is megőrül tőlem, hogy mindent orvosilag is el kell magyaráznia, persze lebutitott módon, ezt még elfeljtettem megkérdezni 8)

szóljatok ám ha sok vagyok a kisregényeimmel!!!!
Vendég

Ja,azt nem is írtam,hogy nekem mindig 30 napos a ciklusom.Erre most megjött 23.napra.De úgy rendesen.Még azt sem mondhatom,hogy a lapar kavart be,mert a 9.napon már éreztem a peteérést,és az a lapar elötti napokban volt.Még gondoltam is,ha tényleg jól érzem,akkor ez nagyon rövid ciklus lesz.Hát,az lett.
Vendég

Sziasztok :!:

Legyekmami, ne viccelj mar. Senkit nem farasztasz itt, hiszen pont az a lenyeg, hogy itt megbeszelheti az ember a problemajat masokkal, akik hasonlo cipoben jarnak. Hasszurit szerintem oda add, ahol nem tul erzekeny a bor. Biztosan lehet ugyanarra az oldalra, csak 2 cm-rel arrebb.
En is izgultam, igaz, csak az altatas miatt. De itt vannak lanyok, akik tapasztaltabbak es tobbedjere mar biztosan rutinos az ember. Persze kivanom, neked ne kelljen tobbedjere menned.

Brummi, orulok, hogy mar otthon vagy. Pihenj sokat :!: Hogy lesz a terv tovabb :?: Most van nehany fagyibabatok, de tobb stimud lehet meg :?:

Lanyok, mindenki fodraszhoz megy :wink: :?: Itt a tavasz.....
katavirag

sziasztok!

legyekmami: hajrá szurik!

katavirág: szép poci :wink:

brumi: gyógyulást kívánok neked!

rólam: kissé fáradt vagyok, belefáradtam a hétvégébe, utazásba. fényképet nem csináltam meg, de nem is merem ide felrakni. túl sokan olvassák a topicot. vállig érő lett a hajam, és kicsit göndör.

katica
katica30

Katica: és priviben, vagy msn-en sem szabad kérni? :oops: :roll: :wink: Tessék pihikézni :D

Katavirág: most te vagy a következő, hetente drukkolhatunk, most épp a 33. héthez :D :wink: Pár pillanat és Olivér hipp-hopp itt van :wink: ÉS NAGYON CSINI A POCID!! Kicsit irigy-irigy

Nyulasz: tavaly a lapar után nekem is a 24-25. nap körül jött meg, egyébiránt akkor a műtétkor látta is a dokim a Graaf-tüszőt :) Nagyon érdekes :) :lol: Tényleg jól bekuksizott :lol: :lol:

Legyélmami :) Szerintem sem gond ha egy oldalra adod, csak mindig kicsit odébb, ahogy Kata is írta, az nem jelent problémát, ha kicsit vérzik, hiszen ha belegondolsz a hasfalat is behálózzák a kis hajszálerecskék, azokat pedig kiiktatni nem tudod, nekem is volt tavaly amikor ki-ki buggyant a vérem :D Az pedig szerintem nem baj, ha mindent szeretnél tudni, hogy ki kivel van, miért merre hogyan minek meddig :)

Panda: nagyon szép DóraBaba! Kis Hercegkisasszony! De én úgy veszem észre, mostanság csakis kizárólag szééép Babák születnek, Kishercegek, Hercegkisasszonyok :D

Egyébként voltam fodrásznál.. Tisztára felfrissültem :) Most kicsit jobban felszedettem a tarkómon, zavart hogy lóg.. :lol:
Egyébként most azon morfondírozok jelenlegi nagy "magányomban" hogy áprilisban befestetem vörösre :D és szőke melírral :D :lol:
Egyébként megvagyok, vérzés megszűnt, hála az égnek, cserébe nem vagyok oly' pirospozsgás - kiváncsi lennék egy vérképre :) :lol: :lol: Hasam is jól viselkedik, már edzem magam, hajolok, persze nem egész nap, emelni még a Zuram nem enged nagyon :lol: fittnek és tettrekésznek érzem magam.. Vissza is mennék dolgozni már jövő héten, de félnék, mivel nem tudom odabent mi újság a varratokkal, azért még nem akarok betegeket emelgetni, ha nem muszáj.. :oops: :oops: :oops:
Na tessék - kisregényt írok :lol: Így jár aki egész hétvégén szinte magán és házon kívül van :lol: :lol: :lol: .. Majd ha még eszembe jut valami jövök :lol: :lol:
ÉS most már nem törlöm, de szinte fetrengek a nevetéstől, hogy minden mondatom azzal kezdődik, hogy egyébként
Kép Kép Kép
Jah! És nem ÉN lennék, ha képet ide nem tennék :lol: :lol:

Kérlek Benneteket! Ne dolgozzatok sokat :arrow:
Kép

Engedjétek, hogy más is hozzáférjen :arrow:
Kép Kép

És különben is :arrow: Hétfő van :arrow:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Brumi!
nagyon örülök, hogy végre hazaengedtek és jól vagy! További javulást kívánok, hiszen várnak rátok a babókáitok!!! :D :D

Csibe!
Kitartás és drukkok a fogyihoz! :!: Én már alig bírom, pedig csak alig egy hete csinálom… De azért is végig csinálom! Vékonyka akarok lenni! :lol:
és úgy kikerteztem magam, hogy most alig élek. Izomlázam van a talicskázástól, de még milyen! :evil:

Nyulasz!
nahát! átmentünk csiguból halba? :D :lol:

Legyekmami!
én sokszor szúrtam ugyanarra az oldalra, mert érzékenyebb lett az egyik, mint a másik és az no problem… :)

Bella!
miután nincs vonalzód, én már elfelejtettem hol tartasz! és Hol is tartasz? :oops:

Katica!
Azért jó lett a frizud? Sajnálom, hogy nem bátorkodsz… :)

Kis-Csillag!
Ma ismét jó kedved van, ugye? Örülök, hogy ilyen jól átvészelted ezt az időt! És vörös haj, szőke csíkokkal? Ezt nevezem! Tessék mihamarabb kipróbálni! :!: :wink: Olyan klassz érzés! Nekem állandóan más színű volt a hajam, most 3-4 hónapja maradtam a szőkénél… :)

Jaaaa, és én is megyek fodrihoz! A jövő héten! :lol: :lol: :lol:
dezsina

Kis-csillag!
"Egyébként :lol: "Én nem dolgozom :D
De van aki szeret dolgozni,én a gépet csacsogásra használom,mert annyira szeretlek titeket :lol:

Kép

Az emelgetést mellőzd,amíg megteheted.Nekem nagyon picik a vágások,de egy nagyobb nyújtózkodásnál még mindig megfájdul....és ugye láttuk a tiédet.

Dezsikém!
Betemet a munka?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?