Katica: és priviben, vagy msn-en sem szabad kérni?
Tessék pihikézni
Katavirág: most te vagy a következő, hetente drukkolhatunk, most épp a 33. héthez
Pár pillanat és Olivér hipp-hopp itt van
ÉS NAGYON CSINI A POCID!!
Kicsit irigy-irigy
Nyulasz: tavaly a lapar után nekem is a 24-25. nap körül jött meg, egyébiránt akkor a műtétkor látta is a dokim a Graaf-tüszőt
Nagyon érdekes
Tényleg jól bekuksizott
Legyélmami
Szerintem sem gond ha egy oldalra adod, csak mindig kicsit odébb, ahogy Kata is írta, az nem jelent problémát, ha kicsit vérzik, hiszen ha belegondolsz a hasfalat is behálózzák a kis hajszálerecskék, azokat pedig kiiktatni nem tudod, nekem is volt tavaly amikor ki-ki buggyant a vérem
Az pedig szerintem nem baj, ha mindent szeretnél tudni, hogy ki kivel van, miért merre hogyan minek meddig
Panda: nagyon szép DóraBaba! Kis Hercegkisasszony! De én úgy veszem észre, mostanság csakis kizárólag szééép Babák születnek, Kishercegek, Hercegkisasszonyok
Egyébként voltam fodrásznál.. Tisztára felfrissültem
Most kicsit jobban felszedettem a tarkómon, zavart hogy lóg..
Egyébként most azon morfondírozok jelenlegi nagy "magányomban" hogy áprilisban befestetem vörösre
és szőke melírral
Egyébként megvagyok, vérzés megszűnt, hála az égnek, cserébe nem vagyok oly' pirospozsgás - kiváncsi lennék egy vérképre
Hasam is jól viselkedik, már edzem magam, hajolok, persze nem egész nap, emelni még a Zuram nem enged nagyon
fittnek és tettrekésznek érzem magam.. Vissza is mennék dolgozni már jövő héten, de félnék, mivel nem tudom odabent mi újság a varratokkal, azért még nem akarok betegeket emelgetni, ha nem muszáj..
Na tessék - kisregényt írok
Így jár aki egész hétvégén szinte magán és házon kívül van
.. Majd ha még eszembe jut valami jövök
ÉS most már nem törlöm, de szinte fetrengek a nevetéstől, hogy minden mondatom azzal kezdődik, hogy egyébként
Jah! És nem ÉN lennék, ha képet ide nem tennék
Kérlek Benneteket! Ne dolgozzatok sokat
Engedjétek, hogy más is hozzáférjen
És különben is
Hétfő van