Sziasztok!
nem vagyok nagyon mostoha ám.... csak végre meggyógyultam és van energiám. Gondolhatjátok egy hetes lemaradás a mosásban, a mosogatásban. No meg végre főzőcskézni is volt erőm. ÉS sütöttem is végre.
Első süti az új lakásban.
Látom voltak itt nagy izgulások, igazából napközben ide-ide néztem és izgultam is rendesen mindenkivel....
Pepike, pihipihi és drukkdrukk. Örülök, hogy nem kellett az ügyeletesnél sem a méregdrága kórházba szülnöd. Tudja a kiscsaj hogy most még nem jött el az ideje
Judit18, köszönjük a hireket Fanettáról, megy a drukkdrukk neki is. Meg persze neked is, bár ezek szerint van még egy kis időd
Melinda, én azt hittem, hogy 36dik hét után már mindenki felkészül lelkiekben hogy bármikor szülhet.
De még ezek szerint van egy heted
Mni, nagyon szépek a képek! Énisénisénis akarok ilyet!
Ésmár én is gondolkodtam,hogy Feri vajon miért nem ir mostanában ide. pedig jó lenne tudni egy kispapa mit érez igy pár nappal az apaság előtt....
De Te is tolmácsolhatod, hogy szerinted mit érez ő?
Dany, olyan édes a ki Joseph, jójó tudom, már biztos uncsi ezt olvasni, de akkor is.... nem ér, én itt fogok minden kiskölyökre irigykedni, mire az én Maszatom megszületik....
Eszterxx elhiszem én hogy inkább a hegyekbe vágysz mint a JA lakótelepre...
de ha emlékeim nem csalnak pl a Gellérthegyen jó sok lépcső van, ha gondolod
Pati, gondolom nem nyugtat meg, de 10 napja én is kaptam hüvelybe felrakó bigyot, de sokkal viccesebbet mint egy kúpot. kenőcsöt, amihez adtak "fellövő" készüléket
namármost az jó hosszú volt és mondták, hogy amilyen mélyre csak lehet
akkor én télleg féltem, hogy megbirizgálom a kis porontyot odabent. No ráadásul nekem még korai is lett volna 10 napja is az inditatás...
Gratula Nikolnak a kissráchoz és legyen benne soksok öröme!!
és sok tejcsije is legyen nekije
Pumperka, örülök, hogy jól sikerült a színház
kicst elszomorodtam és elszégyeltem magam, mert mi jó rég voltunk utoljára és most egy darabig nem is megyünk majd....
jaj, szegény Bosek.... de legalább jövő héten anyuka lesz
remélem minden rendben lesz vele
drukkdrukk
Monácska, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! Sőt, minden rendben lesz, Nóribaba makk egészségesen fog születni, de csak hetek múlva. Rád elsőnek vár a nagy nap! Szval no para
Zsuuu, jól megnőtt a pocid
azon morfondirozom, hogy nekem vajon ennél kisebb van-e de én nem tudom eldönteni. kéne egy fotót csinálnom... már aktuális lenne... az elmúlt 2-3 hétben nem is csináltam
na, majd holnap, vakuval nem a legizgibb...
Jim, ezek szerint meggyógyultál? ezt örömmel hallom. A hisztid meg teljesen jogos volt, én is bőgtem volna a helyedben. viszont veled örülünk a pelenkázótáskának
Csujzi, remélem fincsi volt vacsi, tök jó fejek a párod haverjai!!!
Mzx, ez a repülős dolog télleg hihetetlen. Én azt gondoltam volna, hogy hetekbe tellik, mig ennyire rákoncentrál valamire, és még érte is nyúl!!! Hihetetlen!!!! gratula!
Lusie.... sokat gondolok Rád!!! (tudod, ha otthon lennék, én is Járányinál szülnék. nem féltelek, szerintem a legjobb kezekben leszel. ) Szval minden rendben lesz! Adj hirt, mi történt az éjszaka és holnap is jelentkezz!!!
na elteszem magam holnapra, ma azért csak nem bírtam ki és kipakoltam 3 dobozt
nemis, 4et!
a többibe viszont már könyvek vannak ahoz könyvespolc is kell, no türelem...