Bocsika csajok, eltűntünk...
Na nem önszántunkból
Most sem olvastam vissza, majd pótolom, épp csak Pil fotóján akadt meg a szemem: nagyon szépek vagytok, gyönyörűek a gyerekeid, gratulálok!
Rólunk: jelentem, hogy dögrováson vagyunk....
Bálinttal szombaton ügyelet, mert köhögött, reméltem még idejében elkapjuk, amit kell....nem sikerült. Gyakorlatilag szombat éjjeltől tegnap estig nem bírtam a lázát 38 alá szorítani, iszonyúan köhög, állandóan felköhögi magát, szakadozik fel, és persze megijed, nem érti, meg gondolom fáj is. Hétfőn visszavittem doktornénihez, az eddig javasolt Acc és Nurofen/avagy Panadol mellé megkaptuk az ospamoxot, tök gyulladt a torka, a gyulladás elérte a gégefőt és a hangszalakat is....Tegnap fél négy óta fent voltunk.
Ja, nekem arcüreg-gyulladásom van.......
A férjem tegnap reggel 3 napra Németországba utazott, így most a szüleim abajgatnak/tutujgatnak/babusgatnak minket....
Én mára egész jól vagyok (elvégre érjen már valamit az 5 darabos 3000 Ft-os gyógyszer
), végre 4 nap után már nem fáj a torkom és tudok enni, inni, beszélni.
Bálint szerencsére éjjel 5ig aludt, csak akkor ébredt meg, hála láztalan, és már nem sír minden köhögés után. Viszont tegnap este a 3 deci vacsiját sugárban hányta ki, gondolom a sok torkán lefolyó cucc miatt. Sajna pont a gyógyszert vette volna be, mikor jött ki minden, így ma már semmit nem akart bevenni (holott "híresek voltunk arról, hogy kiskanálból mindent....), aztán csak sikerült vele "üzletet" kötnöm
: ha beszi a gyógyszert, nézheti a Thomas a gőzmozdonyt. Elég cumis lett, dehát jön a foga is. Enni nagyon nem akar, tegnap tulajdonképp üres hassal feküdt le, reggelire 160 kakaó, ebéd kb. 7-8 kiskanál főzelék. De legalább iszik.
Mivel lázatalan, doktornéni leengedett minket egy kis sétára. Ez a szép idő csak jót tehet nekünk!
Bálint tök jól elvan anyuékkal: végre van kit húzkodni ide-oda. Persze ha valami nyomora van, akkor egyből aja-aja.
Ígérem, amint jobban leszünk, visszaolvasok mindent!
Remélem Ti jobban vagytok, élvezzétek ezt a csodás időt!
Pussz