Új privát üzeneted érkezett!

Na most jól becsapott a gép azt hittem laptetős vagyok de ciki
angelo2
 
 


Na jó most tényleg az vagyok hmmmmmmmmmm :oops:
angelo2
 
 


ztt vagyok bocsi csak cudarul vagyok szóval megyek is vissz apihenni húzz az ágy.
Vissza olvasok igérem és írok nektek.
Ági: A laptető az tutti :)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Sziasztok!

Era:Szegény! Gyógyuljatok gyorsan! Jobbulást Nektek!!!

Jenny? Hogy vagy????

Ági: Igazad van. Csak valahogy annyira belekerültem ebbe az ördögi körbe, hogy nehéz kimászni.
Majd azért igyekszem.
Egyébként én inkább a magas vérnyomásra voltam hajlamos régebben. De azt is úgy csináltam magamnak, hogy behergeltem magam.A nőgyógyász is szívritmusszabályzót írt, ( de nem szedtem be, mert tudtam, hogy alaphelyzetben nem vagyok olyan) Mindig a határon mászkált a vérnyomásom. Volt, hogy nem tudták lemérni a digitálissal a vérnyomásom, mert nem érzékelt rendesen.Másoknál jó volt, én annyira felhúztam magam, hogy velem nem bírt a mérő. :twisted:
Aztán itthon megméregettem mindig, vittem a jó eredményeket, és látták, hogy a dokinál produkálom a rosszat. De onnantól, hogy a cukor előkerült, onnantól a vérnyomásom mérhetik, jó. Felülírta a másik probléma. Ilyen hülye vagyok.

Délelőtt voltam a drogériában. Vettem jégzselét. Állítólag itt a kórházban nem jegelik a mandulakivétel után a nyakat. Ez jó állítólag. Meglátjuk.

Megyek, még benézek.Szép napot mindenkinek!!!
Ildi
brumm
 
 


Szép napot nektek is!

Hát van is mert ritka jó idő van.Az biztos.
Csak pár szóra néztem én is be mert megyek hajat mosni most olyan jó idő van megszárad magától hiszen az én hajam elég hosszú nehéz vele jók legyetek Era jobbulást!
Ági
angelo2
 
 


CSAJOK: Náthám most van a csúcson. Hál istennek a párom ma jobban van tegnap volt ő nagyon cudarul. Lánykám bírja a legjobban. Tényleg szép idő van mi voltunk délelőtt vásárolni vettünk a házra kültéri lámpákat meg megcsináltuk a nagybevásárlást. Utána elmentünk bicajozni mert a lányom nem akart bejönni. Jól elfáradtam talán azért köhögök most jobban. Holnap meg megyünk venni karnisokat lemértük az ablakokat még reggel az új házban. Szóval azért nem fekszek folyamatosan van valami.
Majd még én is jövök.

Puszi lányok!!


Jenny: Nem buslakodni mert nincs miért. Nyugi ma már tutti van szívhang ha ma mennél dokihoz.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Akkor ma nálunk volt a legszelesebb idő? Szép volt, csak főleg délelőtt azért fújt.
Mi is voltunk kint, még a játszótéren is voltunk. Csak a csúszdától elég nehéz volt elhozni a Bercust. Nem akartam, hogy felfázzon, nem volt agyon öltöztetve. És rozsdamentes csúszda volt.
Legközelebb ráadom az overált, és csúszhat többet. Ugye a pelenka már nincs, és volt már felfázásunk egyszer.
No, megmértem délután evés után egy órával a cukrot. 5.0. ( Mondjuk nem ettem sokat.De akkor is jó.)Szóval ha nem lennék ilyen dilis, lehet, hogy semmi bajom nem lenne. Agymosást kéne csinálnom. :twisted: Majd elmondom a dokinak is.
Szóval most azért megnyugodtam.

Era: Jaj, de jó, hogy halad a házatok. Biztosan nagyon szép lesz.
Ez nálunk is ismerős, hogy nem akar bejönni a fiacskám. Ki sem lehet csalni sokszor, aztán meg nem akar bejönni.

Ági: Jól telt a napotok? Férjed hogy van? Elmúlt már a nyirokduzzanat?

Jenny: Hogy vagy???????Ugye nem szomorkodsz??? Biztosan rendben van minden. Gyere!!!

Majd még benézek. Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


jóóóóóóóóóóó rég nem jártam erre...

csucsu remélem hamar meggyógyulsz!

jenny, tényleg nem mondtad a másik topikban hogy mi a helyzet. szorítunk neked, de úgyis minden rendben lesz!!!!!!!! én azért a helyedben elmennék egy másik helyre is (akár egy 4d-s helyre is) és akkor tuti meg tudnál nyugodni!

KépKép
muffin
 
 


Muffin : SZia. Én is írtam Jennynek de sajna nem jött. pedig írtam neki nincs semmi baj higgye el a baba egészséges.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Ma sem volt nagy forgalom erre! :) Persze itt a jó idő.
Hogy vagytok??

Szia Muffin!Mi még nem beszéltünk, de szívesen megismernélek Téged is. Gratulálok a babához.

Era: Jobban vagytok már?

Jenny: Tessék jönni!!!! Nincs semmi baj biztosan. Ilyenkor úgy nem szeretem az ultrahangot. Úgy meg tudják ijeszteni az embert.

Ági? Nálad mi újság???? Hogy vagytok.

Én a kedvem nem részletezem.Hol így, hol úgy. De majdcsak túl leszek az egészen.
Majd benézek, mennem kell!!!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Azt nem lehet mondani, hogy jobban vagyok de remélem holnap már jobb lesz. Irtóra csavar az orrom meg fáj a fülem. DE ez múlló állapot :) Ennek ellenére voltunk délután bicajozni mert szép volt az idő és a levegő kell. Na meg eladtuk a nappali szekrénysorunkat azt vittél el délután most pedig a nappalinban lehet focizni is :) Hétfőn megvették a sarokgarnitúránkat most a szekrénysort. Lassan nem kell semmit átköltöztetni az új házba :)


Ági: Merre jársz?

Jenny: Gyere légyszi írj mikor mész ujra uh-ra.

Ildi: ami a kedvedet illeti hidd el jön a tavasz és csak jó dolgok jönnek majd a kedved meg fantasztikus lesz:)

Kép
csucsu05
 
 


szia brumm! kedves vagy. Az az igazság, hogy a kezdő csapat oszlopos tagja voltam, csak aztán volt egy szerencsétlen időszak amikor többen elvesztették a babát, én meg pont akkor lettem terhes és szanaszét esett a csapat. Akkor indult a novemberi topik, és átmentem oda (jennyt is onnan ismerem) aztán meg ugye egy kismamis topikba is becsatlakoztam, és ezért nem járok errefelé mostanában... de ígérem majd igyekszem jobb kislány lenni. :)
és köszi a gratut is.
és azért örülök hogy kezd megint fellendülni itt is az élet, mert szeptember-októberben ez volt a legtutibb topik...
na most megyek. holnap reggel indulunk csütörtökig wellnesselni a férjemmel. :) úgyhogy majd talán jövő hétvégén benézek... :)
mindenkinek jó éjt! :)

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Én is előkerültem.Voltunk a férjem nővérénél hétvégén.Békésszentandráson laknak.Jó volt kicsit kikapcsolódni...

Muffin de örülök neked emlékszem rád nagyjából akkor tüntem el mikor te jöttél azt hiszem.Gratulálok neked de neked már egész nagy pocid lehet nemde?
Mi is aggódunk Jenny miatt nem jelentkezik és ezek szerint a ti topicotocba sem járt .Hmmm,reméljük felbukkan.

Era akkor lassan nem is kell költöztetőt hívnotok.Gondolom jobb is lesz,mert ilyenkor elég a sok apróságot meg ruhát bedobozolni...
Örülök hogy haladtok és jobban vagytok.

Ildi issza a férjem a teát meg a nővére adott valami vitamint azt hiszem javul de nem kiabálom el.
Velem nem sok újság márc.7 én kell megjönnie ez az akciózással teli hónap kíváncsi vagyok hoz e eredményt...
Most mennem kell este jövök jók legytetek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

De jó,hogy ennyien vagyunk, de vajon Jennyvel mi van?
Jenny gyere, izgulunk értetek!!!!

Era: Ez nagyon jó, hogy elvitték a bútort. Akkor hasznljátok ki az alkalmat, és feltétlenül focizzatok a nappaliban! :D :D :D
Emlékszem, amikor mi is költöztünk, ezt azt már elvittünk a lakásból, üres kezdett lenni, de akkor már nem éreztem ott jól magam. Akkor már jobb volt itt az anyuéknál a bebútorozott házban. A kedvem remélem javul majd, de most nagyon megvisel ez a kivizsgálás, meg a műtét előtti napok, remélem minden helyrejön.
Gyógyulást Neked, biztosan hamarosan teljesen rendbejössz már. :)
Ági: No, hátha alakul akkor a nyirokcsomó. Aztán meg egy bő hét és itt van a márc.7. És hátha nem jön meg, és babuci jön. :)
Muffin: Igen, visszaolvastam, emlékszem, hogy akkor jött a babó, amikor itt szomorú dolgok voltak. De fő, hogy minden rendben Nálatok, szépen növekszik a babuci.
Most megyek, szép napot Nektek!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ja, Ági: Békésszentandrás nagyon jó hely!!!
Mi rendszeresen átutazunk rajta, de nagyon tetszik. Még nem töltöttem ott több időt, de minden évszakban nagyon tetszik, ahogy áthaladunk rajta. Biztosan nagyon jól éreztétek magatokat. :D
brumm
 
 


Sziasztok!

Nagyon ramatyul vagyok.Annyira fáj a hátam hogy ülni is alig birok.Holnap ráadásul fogorvos.Tudjátok 9 re kell menjek kifogják húzni a fogamat :?
Mellesleg a mellem feszül és mikor Ágikával voltam terhes a fene sem tudja nem figyeltem annyira de (na meg interneten sem tartózkodtam ennyit :wink: Szóval szerintetek milyen a mell ha terhes valaki mert nem is az hogy feszül meg érzékeny de ma ahogy öltöztem reggel a fürdőben arra lettem figyelmes hogy a mellbimbó udvara olyan feszes nagy ha érthető és a mellbimbómon vannak kitüremkedések és a mellbimbóm egyfolytában olyan mint mikor fázik az ember cicije tehát kitüremkedő...
Na szóval szerintetek????????
Ez viszont most nagyon feltünő meg amúgy sem vagyok kis mellekkel megálda de most a pulcsiban is olyan nagynak tűnik.Úgy izgulok remélem megvolt az eredménye ennek a bőséges hónapnak.Meg most valahogy nem úgy gondolok a babavárásra olyan nyugis vagyok mintha...Meg ez a szép idő olyan happy vagyok mint akivel madarat lehetne fogatni.Tegnap azon kaptam magam hogy éneklem ÉN!!!
Na jó hagylak titeket is szóhoz jutni .Vajon mi lehet Jennyvel?
Muffin ugye be benézel?
Era veled mi jó történt?
Ildi neked is ilyen szép napod legyen!!!!!! :wink:
Mentem este benézem...:Ági
angelo2
 
 


Ági: Énekelj csak az a jó ha jó a kedved. És ez a mellfeszülés meg amit leírtál elég kecsegtető. hmm.. éN eldugulok csak várok :) A holnapi fogorvoshoz kivánok egy kalappal.

Muffin: gyere sürübben jó?? Tényleg mekorra a pocakod már??

Jenny: ???????????????????

Ildi: Én sem érzem már jól itthon magam. üres a lakás olyan mint egy nagyker bolt. Bedobozolva már sok minden meg van az a lenti kisszobában van össze rakva. Oda alig lehet bemenni. A nagyszoba üres. Szóval már mehetnékem van. És még van bő 1hónap. Náthám még nem igen javult de remélem holnap már jobb lesz.
Este még benézek puszi Nektek.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek,mert a férjemnek kell a gép.
Ági: Lesz itt baba!!! :D :D
Leülni én is alig tudtam, nekem a forgóim fájtak. A mellfeszülés is nagyon jó jel. Mire én hazajövök a kórházból már pozitív teszt lesz itt. Legalábbis ezek a jelek nagyon jók!!!! :D :D :D
Fogorvosról: majd gondolok rád, de én lehet hogy épp az EKG-n leszek. Bár időpontom nincs, még nem kértem, mert jól félreértettük egymást. Fél 11-re megyek a belgyógyászhoz, előtte kell az EKG. Odamegyek reggel korán, majdcsak adnak időpontot. Ha nem, felhívom a gégészt, hogy megyek a háziorvoshoz, és nem érdekel. Fogadja el azt.
Era: jaj, de ismerős a dobozolás, félüres lakás. De hamarosan elkészül az új, és ott már nagyon jó lesz.
Nátha is majd javul.

Jenny,Muffin: Gyertek!!!
Sziasztok, mennem kell!!!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Majd gondolhatunk egymásra Jenny .Ez a fogorvosnő (ez nekem már jó)húzott k már egy fogamat akkor 8. hónapban voltam Ágikával akkor nagyon jól húzott észre sem vettem.Most reménykedem hogy legalább annyira jól sikerül húznia,még az a furi hogy a fúrástól jobban félek.Nekem terhesség előtt jók voltak a fogaim csak az alatt romlott el.Azért inkább fájjon 5 percet a húzás mint ahogy a múltkor fel voltam dagadva.Aztán ha tényleg jön a baba antibiotikumot sem szedhetek rá ha fájni fog és hát mint tudjuk a fogfájásnál jobban nem sok mimden tud fájni.Szóval Ildi készülődsz a műtétre szupi majd írd meg mikor mész.
Era biztos alig várod már hogy ott legyetek és lesz net mire átköltöztök?
Vagy igazoltan távol leszel egy kicsit?
Lehet hogy én is fogok hiányozni mert tele vagyunk vírussal attól félek egy nap megadja magát a Winchester és formázhatjuk a gépet szóval ha ne adj Isten nem leszek egy pár napig ne aggódjatok.De remélem erre nem kerül sor és sikerül leírtani.
Jenny vel mi lehet másik topicba sem ír be?
Na jó most mennem kell holnap...Ági
angelo2
 
 


Jenny t írtam látszik hiányolom Ildit akartam a hozzászólásom elején írni...
angelo2
 
 


Ági: Köszi, majd gondolunk egymásra holnap. De szerintem Te már végzel, mire én sorrakerülök, de majd kiderül.
Szerdán reggel kell befeküdnöm, és csütörtökön csinálják.
Holnap már mindent össze kell pakolnom. Már ezt azt összeraktam, nem viszek sokmindent. Majd behozzák, ha kell valami.
Hú, de nincs kedvem hozzá. :cry:
Megyek, ma már nem jövök.
Jó éjszakát Nektek! Sziasztok:
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok, hogy aggódtok értem, nagyon jól esik!
Natinak és Muffinnak is, hogy itt is kerestek.
A hétvégém pocsék volt, pénteken mikor hazaértünk az orvostól, csak sírni tudtam, nem is ettem, csak sírtam és aludtam.
Párom sem engedtem magamhoz közel, nem bírtam elviselni, ahogy vígasztal. Ő nagyon bizakodik, ahogy anyukámék is, mert ott voltunk náluk egész hétvégén. Én nem tudom miért, de érzem, hogy ez a baba nem fog megszületni.
Anyukám nem adja fel, és felhívta az otthoni nőgyógyászomat, aki nő, és magánrendelőben rendel, hozzá járok 17 éves korom óta. Ő mondta anyunak, hogy az nem jelent semmit, ha még nem látszik a dobogás. Holnap megyek hozzá este fél 6-ra, emiatt haza kell utaznom meló után. Bízom benne, tudom, hogy alaposan meg fog vizsgálni, és hüvelyi uh-al végre, amivel sztem amúgy is kellene egy első trimeszterben járó nőt vizsgálni. A doki hasival nézett, egy ősöreg géppel.
A Móri sztk-s uh rendelést meg messzire elkerülöm ezentúl. Nekem, meg apának is megéri inkább kiadni azt az 5ezret, de nincs várakozás, idegeskedés, személytelenség.
Ami a legrosszabb, hogy már melóban mindenki tudja, keresik a helyettesemet is, és ha valami rossz fog történni, milyen kínos lesz lefújni az egészet...
Sajnos nem tudok bízni, én lemondtam már erről a babáról.

Na de veletek mizu? Azt tudom, hogy holnap mentek orvoshoz, Ági és Ildi, és nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek! Biztos hamar túl lesztek rajta!!! Szorítok majd nektek!
Era, nincs képed az új házikóról? Nagyon izgi lehet készülődni.
Na legyetek jók, sok puszi mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Irgum burgum mi az, hogy nem bizol a babódban!!! Pedig bizz benne kérlek!!! Azt nem is irtad, hogy hasi uh-on néztek. Ez alap, hogy az első 12hétben hüvelyi uh-ot kell végezni. Tehát ma akkor megnyugtat a dokid hisz végre hüvelyivel vizsgálnak meg. na tessék ösze szedni magad és este vagy holnap várlak a jó hírrel! Én akkor is bizok a kis Jenny babóban:) :) :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, leírom, ami velem van.
Nem járultak hozzá a műtéthez, mert nagyon gyorsan ver a szívem.
Ugyanis, ha vizsgálnak, mérik, akkor mindig ideges vagyok.Na de ennyire, kérdezi a doki. Igen. amikor terhes voltam is ez volt. otthon nyugalmi állapotban normális.
Rám raktak egy állandó mérőt, ami negyedóránként vérnyomást mér, meg a pulzust. Éjjel meg félóránként.
Nem akartam engedni, mert tudom, hogy egész nap ezen idegelem magam, de rábeszéltek. Viszont azóta olyan rosszul vagyok. Most már fáj a szívem. Egy merő ideg. Szerintem levetetem, és visszamondom a műtétet. Csak nehogy szívbetegnek tituláljanak.
Tudom, hogy normál helyzetemben nem ez van.
Ilyenkor kikapcsolni sem tudok. nem tudok pihenni, olvasni, tv-zni...
Bercust elvitte az apja, pihenhetnék, de képtelen vagyok.
Megyek, csak leírtam, hogy mi történt.

Jenny: Jaj, hányszor éreztem én is így, ahogy Te. De ez a baba meg fog születni. Hüvelyi uh kell. a másikkal alig látszik valami. Pláne a lényeg. Rendben lesz minden. Nem értem, hogy nem nézték meg hüvelyivel eddig!!!??? Ne keseredj el, ne csináld azt amit én, mert én is tudom, hogy milyen az idegeskedés. Most is emiatt szívok.
De biztosan marad a mandulám egyelőre.

Era, Ági nektek is szép napot, most megyek, és nem tudom mi lesz.
Elmegyek a házidokihoz. Majd mond valamit.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok !

Először is Jenny ha a baba megfogan akkor hidd el mindenki tart az első 11-14 ik hétig hisz az első trimeszterben bármi történhet...Mikor én a lányommal terhes voltam 5 hetesen szakrendelésen vették észre de azt mondták 2 hét után menjek vissza mert addig nem állíthatnak ki kiskönyvet sem,de én tudtam már nem lesz baj,tudom könnyű mondani de bízz magadban nem tehetsz le ilyen könnyen a babáról.
Ó még hányszor fogod ezt érezni szülésig sőt mi mindannyian akik már anyák vagyunk is mindig élünk mi csak ilyenek vagyunk anyák,és szerintem is hüvelyivel kellett volna vizsgálni nálunk is a 12 hetes kötelező uh a hüvelyi :?
De hát mire ezt olvasod már jót mosolyogsz és nem szabad ilyet mondani hogy ez a baba nem fog megszületni.Mert megfog csak hidd el és van ott már szívhang is .

Era veletek mi újság?Nekem kihúzták a fogam és van még egy ami még szülés előtt tönkrement arra is kaptam időponto 11-re.Nem fájt de még mindig nem érzem a fél arcom.
És éhes vagyok de még nem tudok enni.
Ildi hát jól megjártad akkor írd meg hogy mit mondott a dokid most mennem kell nyugodtság legyen veled is:Ági
angelo2
 
 


Ági: Hú nagyon átérzem a fogorvosi dolgokat én is jártam két hónapon keresztül dokihoz. Nekem is a szülés miatt ment tönkre két fogam. Tudom milyen szar amikor még nem érzed az arcodat egészen. Kitartás pár óra múlva ehetsz is.

Ildi: Tudom nem könnyű mondani de ne görcsölj. Gondolj arra amikor a vérnyomsámérő éppen mér, hogy valahol mondjuk a balaton parton ülsz és éppen napozol. Ne gondolkodj miközben mér mert tényleg felhergeled magad és fals adatokat fog mérni aztán kitalálnak valami hülye szivbetegséget. Mond el a dokinak hogy a tudata miatt is felmegy a vérnyomásod. Nem lesz baj akkor ha mégse műtenek? Hisz ha az góc az nem fog ott jót tenni.
Na majd írj mit mondot a körzeti doki.
szoritok.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az orvostól.
Csak petezsák van, semmi más. Doki szerint 1-2 hete halt el szegénykém. Nézett hüvelyin is, hasin is, sokáig. Elintézi nekem a műtétet is, csütörtökön műtenek. 2-3 napig leszek bent, ez majd attól függ, hogy reagálok a dolgokra.
Sajnos ez van, jól éreztem én, és 1-2 hete voltak erősebb görcseim is.
Hazajöttünk, egymásba kapaszkodva sírtunk apával...
A legjobban az fáj, hogy láttam anyut, aput, ahogy sírva próbáltak vígasztalni.
Remélem majd minden szép lesz újra...Egyszer.
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

A házidoki nem volt bent, az asszisztens megigazította rajtam a valamit, de továbbra sem tudtam kikapcsolódni. Azt mondtam elég volt, mert ez hamis adat, én nem vagyok ilyen alapjáraton...
Addig nyavalyogtam a Jánosnak, hogy visszavittük, megkértem, hogy vegyék le rólam, mert nem bírom tovább. már tiszta zizi voltam. Nem tudom leírni mit éreztem. Nem lesz műtét, majd lesz valami, majd megpróbálok megnyugodni. A doki már ment el, nem szólt semmit, az aszisztens levette rólam. Most már remélem nem elemzik azt a fél napot, mert nem szeretnék következményeket. Már most jobb, hogy nincs rajtam.
Közben meghalt a nagymamám. :cry: :cry: :cry:
Szóval paff vagyok. Így ez pláne nem valós adat. Minden nap nem történnek ilyesmik.
Mi lesz, ha góc a mandulám? Nem tudom. Egyébként érdekes, mert a gégész nem erőltette annyira a kivételét. Azt mondta, hogy ez a babához nem játszik közre. ( Akkor esetleg mégsem annyira gáz? Csak azért is támogatta a műtétet, mert az előző doki már három éve ezt mondta?) Szerinte még ráérek kivetetni. Majd felhívom a nőgyógyászt is, hogy mi van ilyenkor.
Egyébként a terhességkor is ez volt, de otthon mindig megmértem a vérnyomást, pulzussal, és normális volt. Írogattam, és azzal mentem vizsgálatra. Elfogadták. Mondjuk azért tanultam ezekből, csak most már hagyjanak nyugton. Azért is akarok a nőgyógyásszal beszélni, mert ő megért. Ismer már. ( Nem nála szültem a Bercust, de már bánom.) Múltkor is úgy megnyugtatott.
Na, eldugulok mára.
Era: Olyan jókat mondtál, csak abban a helyzetben valahogy nem ment. Bercikét is megviselte rajtam az a kütyü, meg az én feszültségem. Most este úgy sírt. :cry:
Ági: A fogak rendben lesznek, és utána nem lesz velük gond. Nekem hála Istennek a fogaim nem mentek tönkre.
Jenny: nagyon várom, hogy mit mondott a másik orvos. Biztosan szépen fejlődik a babóka.
Megyek, megpróbálok most már tényleg pihenni.
Sziasztok, jó éjszakát!
Ildi
brumm
 
 


Ó Jenny!
Most olvastam csak: Nagyon sajnálom!!!!!!!!
Szutyok ez a mai nap minden szempontból. :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon Veled érzek, nekem más formában ment el, de a végeredmény ugyanez volt. Nagyon nehéz bármit is írni. Nem is lehet ilyenkor. Itt ülök, és nem tudom, mit írjak. Nagyon átérzem a helyzeted. Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry:
brumm
 
 


Jenny: :( Nem is tudom mit írhatnék. Még én is elpityeredtem. Nagyon nagyon sajnálom. Tudom ez neked nem vígasz. És közhely amit írok de hidd el minden rossz után a jó jön. Nekem mikor ezt mondták amikor padlón voltam az illetőt legszivesebben megrúgtam volna. De rá kellet jönnöm tényleg így van. Hidd el kérlek hamarabb mint gondolnád jön a jó . Kitartás és gyere légyszi mi van veled illetve veletek.


Ildi: Nagyon sajnálom a Mamádat. :( De mi történt?
Annyi rosszat írtatok hát nem is tudom mit lehet ezekre írni.
Az jó, hogy levették a kütyüt legalább nem tuningolod magad.
Hidd el azért mert a mandulád meg van lehet te babás. És előre mond meg a dokinak, hogy a vérnyomásodat majd te méred nem kell semmi mert te attól stresszelsz.
Jajj lányok gyertek valami jó hírrel mert elég a rosszból.

Ági: ??? gyere írj valami jó hírt.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon volt ma senki.
Nekünk nagyon összevissza napunk volt.
A temetést intéztük. Itt van anyósom is, sokat segít, már azzal is, hogy itt van, és vigyáz a Bercusra.
Nehéz megnyugodni, még rettegek, hogy nehogy tovább folytatódjék még ez a dolog a szívverésemmel.
Ha terhes lennék, megint úgy csinálnám, hogy előre mért eredményekkel mennék. De meg kell nyugodnom. Nem hiányzott ez a vizsgálattömeg nekem.
A mamám fokozatosan egyre rosszabbul lett. Először annyira reménykedtünk, örültük, hogy lábra állt, de aztán sokat volt rosszul, félrebeszélt, levetkőzött, sokat aludt, nem is tudtuk felébreszteni sem sokszor. Köhögött is, anyu kint volt nála, aludt, nem ébredt fel, anyu hazajött, egy óra múlva jött a telefon, hogy meghalt. Fokozatosan leépült két hét alatt. Nagyon sokszor már szinte nem volt észnél. Pedig az elesés előtt általában rendben volt. Persze felejtett azért, de ilyeneket nem csinált. Ez van. :cry:
megyek, kell a gép a férjemnek.
Mindenkinek jó éjszakát, és jó híreket! Most nem írtam név szerint mindenkinek, de gondolok Rátok! Mennem kell.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Hát ez nem semmi nem tudom mit írhatnék.Ildi Őszinte részvétem neked és családodnak.Talán annyit hogy nagyon szép kort élt meg nagymamid annak ellenére nem lkellett volna elmennie.De hát ez az élet rendje.
Istenem Jenny nem tudom mit írhatnék. :cry: Biztos nem könnyű meg ilyenkor mondhat az ember ,azért tudom nehéz de próbálj megnyugodni .És ha túl leszel a műtéten pihengess sokat és fel a fejjel előttem szólva követve Erát hidd el lesz még sok szép nap előtted nem is olyan soká.

Era nincs sok jó hírem illetőleg semmi említésre méltó.Rendberaktam a lakás nagy részét egy picit készülődöm a húsvétra.Nagyon fáj a fogam helye és iszonyú rossz vas ízű a fogam helye apa azt mondja kitisztul és jobb lesz de ez iszonyat olyan a szám mint aki berozsdásodott.
Lehet hogy nem megyek 11-én egy hónapban egyszer elég fogorvosból talán majd egy hónap múlva.
Különösen más nem történt de még mindig nem térek magamhoz ami Jennyvel is történt...
Sajnálom hogy tegnap nem néztem be.
Visszatérve akkor Ildi nincs műtét igaz de babát szeretnél akkor örülök ha meggondoltad magad.
Most mennem kell azt hiszem reggel benézek .Jók legyetek és vigyázzatok magatokra :Ági
angelo2
 
 


Ági: 1-2 nap és nem is fogod érezni ezt a rossz izt a fogad miatt. helyre jön hamar.

Ildi: Nagyon sajnálom a Mamádat. Nem is lehet ilyenkor semmi értelmeset írni. Csak sok erőt kívánok a temetéshez. Az nem egyszerű de utána egy kicsit a lelked megnyugszik majd. Én sajnos ezt a szüleimnél tapasztaltam. Jó lenne ha valami jó időszakod jönne , hogy babás legyél és egy kicsit az élettől kapjál egy jót azaz egy kisbabát.


Jenny: Kitartás. Minden rendbe fog jönni.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Kinek hogy telik a napja?Ildi remélem valamelyest megnyugodtál.
Ma nem voltál benn biztos sok az elintéznivalód.Azért remélem nap végén benézel kicsit.
Olyan jó látni mikor írogattok olyan jó elolvasni a személyes üziket és azt hiszem ezzel ti is így vagytok de néha jobb egy veletek hasonló baráttal megosztani bizonyos érzéseket mint közvetlen baráttal vagy ismerőssel.
Mára elmúlt a fogam melletti íz.. :?
Nagyon rossz volt.Mellette izgulva várom a 7-ét de most meg ugy hiszem nem lesz semmi.Mióta elmúlt a középidő 3 napja nem voltunk együtt mindig összejön valami na mindedj ha most nem majd legközelebb.Azért kíváncsi vagyok.Ja de még előtte 4-én lesz a szülinapom.27 leszek .
Aztán húsvét hogy repül az idő...
Era ti is nemsoká költöztök,Ugye Gondolom már nagyon várod tudom az lesz a legrosszabb az első hét még minden a helyére nem kerül.Aztán neked már nem kell húsvéti nagytakarit végezned.
Remélem Jenny is nemsoká újból köztünk lesz,és Ildi te is írj ha van egy kis időd.
Este benézek Sziasztok addig is:Ági
angelo2
 
 


Ági: Hát sajnos most húsvét hamarabb lesz március huszonvalahányadikán. Szóval itt már nem takarítok ott meg még nem lehet. SZóval nagyker hangulatú husvétunk lesz. Kiszoktam a házat takaritani meg disziteni most azt hiszem ez kimarad megse érezzük, hogy húsvét lesz. Aztán húsvét utáni héten megyek szombaton meg vasárnap takarítani. Szóval zsúfolt lesz. De legalább az plusz pénz. Aztán április elején valószinű, hogy hétköznap fogunk költözni. Mondjuk nem érdekel ha sok doboz lesz és sokáig fog tartani segítség hijján kipakolni de nem kell látnom már a sok rosszindulatú rokont az ablakból vagy a kertből. Ez lesz a legnagyobb ajándék.
Nekem holnap vagy holnapután kellene nem megjönnie. De sajna most nem voltunk rákapcsolva a babára mert mindig elaludtunk. Annyi mindent kell intézni, hoyg mire elalszik a Szabina és oda érünk, hogy most akkor itt az idő én elalszok.
:(

Tényleg ti otthon maradtok Húsvétolni vagy mentek valahova?
Este még jövök :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon jutottam ide, elég sokat rohangáltunk, ma is még menni kell, meg bevállaltam egy szerepést is, ha már itthon vagyok.
Ha nyugodt vagyok, jól működöm, egyébként meg ha rágondolok az elmúlt napokra, ideges vagyok. De majdcsak túljutunk rajta.
Era: szorítok, hogy ne jöjjön meg. :) A Húsvét most költözködős, de lesz még nagyon sok szép Húsvétotok az új házban. :D
Nem is tudom, hogy lesz most a Húsvét. Utazunk is meg nem is. Anyósomékhoz szoktunk menni, aztán jövünk vissza második napjára. Még nem beszéltük meg hogy lesz.
Ági: Az jó, ha már nem rossz a fogad helye. Neked is szorítok, hogy ne jöjjön meg a mensi. :)
Tényleg jó Nektek leírni a dolgaimat, de most úgy vagyok kicsit, hogy már saját magam is fárasztom. Már nem is szeretek beszélni a nyűgjeimről. Pedig még van néhány ember, aki úgy tudja, most veszik ki a mandulámat. :? Ma még el kell mondanom. De túl leszek ezen is , remélem.
Mennem kell! Várnak. Jenny nagyon gondolok Rád is. Túl vagy már a műtéten? Nagyon sajnálom a történteket. Sok erőt Neked! Jóra fordul minden meglátod.
Sziasztok! este későn jövök azt hiszem.
Szép napot!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Szerintem mindenki nevében írhatom, hogy nem unjuk a nyügjeidet ahogy te írtad. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai és tényleg olyan jó leírni nektek hisz talán nektek őszintébben is megirom. És mindannyian megértjük a másikat. Szóval bármi van írjuk csak meg nekünk is jó meg neked is.
Mindenkit az vigasztaljon hogy a rossz után a jó jön. Én ebben nem hittem de valóban ez igaz. Csak higgyjünk benne :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Nem gondolom hogy nyűg lenne meghallgatni téged.Akkor én is gondolhatnám hogy néha nem unjátok e a produkált terhességi tüneteim vagy hogy vajon van e baba vagy nincs.Engem ez nyugtalanít erről beszélek sokat(amúgy is sokat beszélek)téged az nyugtalanít tze arról ,beszélsz sokat Era is leírja ami nyugtalanítja.Szerintem nekünk mindig megíírhatod azt ami a szivedet nyomja.
Sőt szeretem is olvasgatni a napotokat.Szerintem ha egynap 100* megírnád ugyanazt is megértő fülekre találna.

Bízok benne hogy most tényleg jön a jö habár most úgy érzem nem volt sikeres a hónapunk.Vagy csak azért érzem mert ahogy közeledik a nem kellene megjönnie nep egyre jobban gondolom hogy negatív irányba próbálom terelni érzéseimet nehogy megint olyan rosszul essen ha mégis megjön a sok akció ellenére is.

Azért kíváncsi vagyok megjön e neked Era hátha ez volt a ti hónapotok...
Most mennem kell mert leég a kajám.Este leszek Sziasztok:Ági
angelo2
 
 


Ági: Szerintem az én hónapom sem most jött el. Én most ezt érzem. vagy ma vagy holnapkell megjönnie. Érzem alul a hasam szóval szerintem megjön. De már megse lepődők. Vaj miért??
Remélem azért neked nem jön meg :)

Ildi: jah mi is kiirjuk magunkból ami bánt és mindneki meghallgat szóval irj csak nyugdtan mi itt vagyunk :)

Kép
csucsu05
 
 


Ági: na nekem nem is volt sikeres ez hónap sem. Most jött meg:(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Szerintem nekem is ez lesz a vége igaz nekem még nincs itt az ideje de már azon tuningolom magamat hogy tuti megfog jönni.Vagy már csak a megszokás miatt is ,de neked több dolgod volt a múlt hónapban azért sajnálom.
Majd ha átköltöztök minden más lesz na de tudod a sok rossz után jó jön hátha nekem is meglesz az eredménye de nem bizakodom.
Ildi merre jársz azért benézel ugye?
Jenny vajon hogy vagy?
Mennem kell ez egy gyors bekukk volt sziasztok
angelo2
 
 


Sziasztok!

Először is Ildi, részvétem a nagyid miatt, nagyon sajnálom, ami történt! :(

Ma délelőtt értem haza, szerencsére a fizikai részén túlvagyok. Hát, nem volt egy egyszerű menet ez a 2 nap. Szerencsére a szobatársaim jó fejek voltak, nem unatkoztam, és rágódni sem volt időm a dolgokon.
A doktornőm nagyon rendes volt velem, odafigyelt rám, még a műtét előtt is megnéztük, nem változott-e valami a picivel. Na de csodák nincsenek...
Javasolta, tartsunk egy 3 hónapos méregtelenítő kúrát, ő majd beszerzi nekem a gyógynövényeket. Pont ennyit kell várni, ezalatt kiürülnek a méreganyagok, regenerálódik a méhem, és júniusban újra belevághatunk.
Nem tudom, mi történt velem, de elszállt a levertség, bizakodom, hogy rendbe fog jönni az életünk.
Apa nagyon maga alatt volt az elmúlt 2 napban, nem is hittem volna, hogy ennyire megviseli a hiányom. Imádom őt, és ez a tragédia csak mégjobban összekovácsolt bennünket.
Remélem minden rendbe fog jönni. Velem és mindannyiunkkal.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Úgy örülök Jenny hogy ennyire erős vagy .
Nem is szabad a rossz dolgokon rágódnod.Biztos jót fog tenni ez a 3 hónap ,ha teheted pihengess majd sokat aztán ha kivártátok majd meglátod egykettőre minden rendbe jön.
Aztán majd elmentek a nyáron valami szép helyre és szeretitek egymást...
Biztos nagyon megviselte párodat is ami veled történt de hidd el tudom az én férjemről az is erőt ad nekik ha te erős vagy.
Örülök hogy megint itt vagy velünk.

Többiek merre jártok?
angelo2
 
 


Jenny: Előszőr is minden tiszteletem a tiéd, hogy erős vagy. De hidd el minden helyre jön és a kúra után pocakosodni fogsz. Arról nem beszélve, hogy ezek a tragédiák nem jönnek kétszer tehát a következő terhesség szép 40hét lesz és utána pedig egy gyönyörű manó lesz nektek. Nagyon naygon örülök, hogy ilyenerős vagy meglátod minden helyre jön. szeressétek egymást a pároddal most neki is kell mégtöbb szeretett de ahogy láttam a képeteket rólatok a szeretet maximálisan megvan nálatok.
Azért az jó,hoyg a dokinőd is ilyen rendes megértő volt. Puszi.
És ismeretlenül a párodnak is küldök egy hatalmas puszit.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Jöttem, csak jó hosszú napom volt. Még szerepeltünk is egy kis amatőr zenekarral. Jól esett velük játszani. Népszerű dolgokat játszottunk, mint pl: Vangelis. Előtte meg Félegyházán voltam, egy kis rokonlátogató... Plusz a munkahelyemen. Szóval későn értem haza, aztán vacsora fürdés, babaalvás...
Köszi, hogy jöhetek panaszkodni is, csak már úgy értettem, hogy már saját magamnak van elegem magamból néha.
Jenny: Köszönöm Neked is. Épp ma gondoltam,hogy biztosan túl vagy a fizikai dolgokon, azért is írtam. Nehéz feldolgozni mindkettőtöknek,( nem is tudom, mi hogyan dolgoztuk fel: Talán ahogy telt az idő, és próbáltunk előre nézni.) de az a három hónap nagyon gyorsan eltelik ,és utána minden jó lesz. Nekem azt mondta egy ismerős, hogy egy kolléganőjének egy ilyen három hónap múlva jöttek az ikrek. :D :wink: Én is csatlakozom a többiekhez, most már csak jó jöhet. :wink:
Era: Megjött? :( :( :( De biztosan most már a költözés után költözik be a babóca is. Megnyugodtok, és már többen is lesztek. :wink: Húsvét előtt, vagy után költöztök?
Ági: A múltkor én is így voltam, hogy először azt éreztem,hogy lesz baba. aztán hogy áááá, nem lesz most. Aztán lett. ( csak elment.)
Szóval legutóbb én sem éreztem biztosan, hogy ott van. Bercikénél éreztem. :)
Mennem kell, mert a férjem vár a gépre. Bagolykodunk egy kicsit. :oops: Nem tudom,mikor jutok ide, mert anyósom is itt van, és mindig csinálunk valamit, így nehezebben jutok ide, de jövök azért.
Sziasztok, jó éjt!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Húsvét után költözünk . Sajnos most igy nem lesz húsvét szinte semmi mert a diszeklet is elpakoltam már meg tök üres a lakás most valahogy a diszités nem illene bele a képbe. Sonkát főzők de más húsvéti dolog nem lesz. Ez mostilyen időszak. Amúgy akkor lehet már majd elkezdeni pakolni szép lassan. Szóval pakolásos húsvét lesz.
Ildi te mit zenélsz? hol? Milyen hangszeren?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era: Nem baj, most ilyen a Húsvét, de utána már akkor tényleg jó lesz. :D Nálunk rokonlátogatós lesz, úgy néz ki.
Egyébként hegedülök, azt tanítom. Most, hogy ugye nem dolgozom, szoktunk egy vonósnégyessel próbálni, de nem nagyon szerepelünk még. Most húsvét előtt lett volna, csak közbejött más program a csellistának, úgyhogy inkább csak kedvtelés és szintentartás, hogy annyira ne felejtsek. :oops: Tegnap egy zenekarban játszottam, csak beugrottam. Ők kedvtelésből játszanak, de jó a hangulat. Most annyira jól esett, hogy eltereljem a gondolataim.

Jaj, de rossz idő van. ezt nagyon nem szeretem. Lehet, hogy délután elmegyünk aprók táncára. Jó kis ugri-bugri a gyerekeknek.
Ha már esik az eső, kint se tudunk lenni. :(
Szép napot Nektek !
Sziasztok, majd jövök.
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Hát nagyon ügyi vagy ha hegedülsz. Pláne tanitasz is. Én sajna tök hülye vagyok ilyen téren. Pedig biztos nagyon jó érzés lehet ha valaki valamilyen hangszeren tud játszani. Pláne a hegedű alapból nem könnyű hangszer. Legalábbis azt hallottam. Zenélj csak ha van lehetőséged és az biztos, hogy kikapcsolja az agyadat nem fogsz pörögni.
Legalábbis eltereli a figyelmedet. Ha másnem arra az időre de kikapcsolsz. A párod is zenél valamilyen hangszeren?

It is rossz idő volt fújt a szél nagyon féltem is. aztán mostanra elmúlt. Remélem nem jön vissza. na meg már március van mától ne is legyen rossz idő. Jöjjön a tvasz és akkor mindannyiunknak jó kedve lesz. Igaz csajok???

Majd még benézek.
Jenny, Ági tessék jönni nem itt hagyni minket ! :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era: írtam egy hosszút, aztán kitöröltem, mert nagyon OFF-oltam volna a topikot. :oops: Úgyhogy rövidített verzió:
Nincs más zenész a családban. Tényleg jó érzés hangszeren játszani, bár hosszú út vezetett odáig, mire szakmájává válik az embernek. Hol fenn, hol lennt. De tényleg jó, és tanítani is nagyon szeretek, mindig ezt szerettem volna.
Tényleg nehéz hangszer a hegedű, de a maga nemében egyik sem könnyű. ( Gyerekkorban viszont egyszerűen megtanulható.) Nem biztos, hogy nem lenne tehetséged hozzá, legfeljebb még nem próbáltad. :D És olyan sokfelé el lehet jutni a világban a zenével. Szerintem nem sok helyen jártam volna, ha nem zenélek. :D

Milyen volt a napotok? Nekünk úgy eltelt. Nem szeretek egész nap bent lenni, de ma ez volt. Nem mentünk aprók táncára, pont esett az eső, és fújta a szél, leszavaztuk. Majd máskor.

Hogy vagytok lányok? Jenny? Milyen méregtelenítő teát kapsz? Leírod majd, vagy valamilyen titkos recept?
Ági? Mi újság felétek? Jövő hétvégén utazunk Békés megyébe. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy Te is ott laksz. :D
Megyek, lehet, hogy benézek még, megnézem a Társulatot. :oops:
Sziasztok, jó éjt!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Na ma csak mi tartjuk életben a topicot. jenny gondolom pihen Ági meg ki tudja mit csinál. Remélem azért mindketten jól vannak.
Ildi nem baj az ha offoltad volna a topicot hisz már beszéltük, hogy jó kíírni magunkból ami bánt. Néha tényleg a közvetlen barátokkal vagy rokonokkal nem merek megosztani olyat amit itt nálatok igen.
Itt sem volt túl jó idő esett az eső és nagyon fújt a szél. Bár ahogy láttam a tv-ben itt ahoz képest nem is volt orkán erejű szél. Valahogy én szélben hülye vagyok és félek is. mert az esővel nincs bajom de a szelet olyan nehéz megállítani illetve kivédeni a károkat.
Szóval mi sem nagyon voltunk sehol illetve egy ismerősünk mondta, hogy van egy bolt ahol olcsó a bőrgarnitúra. Hát az illető sem fizetésből él ha ezek olcsók voltak. Szóval ott biztos nem veszünk bútort.
Délután nem is tudom mi ütött belém de a láynommal aludtame gy jót. A férjem is aludt velünk de ő csak egy órácskát. Mi a lányommal 2,5órát aludtunk. Olyan jól esett hogy csak na.
Amúgy az órát csak úgy tekerném, hogy teljen már az idő mert mehetnékem van. Itt már nincs ami ide kötne. Dobozolva van szinte minden. Bútor nem sok van tehát nem éppen otthonos most a környezet. Lehet ezért is vagyok most zizi. Na majd az új helyen istenem még nem vártam igy semmit. Nem lesz anyós szemben meg irigyeskedés csak szép nyugalom és béke.
Na nem panaszkodok tovább.
Szép hétvégét nektek.

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?