Új privát üzeneted érkezett!

Edith!

De jó képek!!!
A tornázós nagyon teszik! A produkciós is! 8) És az a jókedv.... :D
A vízfestékes dolgot meg el sem tudom, hogy hogyan kéne kivitelezni. Legalábbis nálunk. :oops: Pedig milyen jó lett a végeredmény.

Ibolya!
Lehet beneveznék arra a viedeós Teletubbies-ra, ha nem lenne nektek gond átmásolni, és elpostázni. Persze fizetem a költségeket! Most írtam egy barátunknak, nekik 28ezer DVD-jük van, amit a kislányuknak írogattak anno, hátha van köztük ilyen is. :roll: Bár végülis mindegy, hogy video vagy DVD, egyiket sem használjuk. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Akkor a szülinapi köszöntős képek! :wink:

Gerinek:
Kép Kép

Rolandnak:
Kép

Edih,
mint mindig nagyon édesek a lányok.Ahogy Kriszta szeretgeti Borókát tündéri!


Pusz
timiban
 
 


Drága Gergő, nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk Neked!

Rolandnak is nagyon boldogságos születésnapot kívánunk. Millió puszit is!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

 
 

Megtanítottuk Zsombit, hogy mondja a hugicája nevét :lol: :lol: :lol: NINI!!!!!! :wink:
Most négyesben heverésznek a nagy ágyon!!!!! :wink:
Én meg ugrok neki a túrótortának, holnap viszi be a Roland, most a saját szülinapjára!!!!! :wink:

Köszi a köszöntéseket mindenkinek!!!!! 8) Csokitortáztunk, meg alkoholmentes pezsiztünk, azért én se maradjak már ki minden jóból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edith:édesek a csajok és Boró nagyon hasonlít rád!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok csajszik :lol: !

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket.És Márti,ha már a párod is e jeles napon született :lol: ,akkor engedd meg,hogy én is sok boldogságot,és még legalább 3x ennyi szülinapot kivánjak neki jó egészségben.

Andi,szerintem ha megtalálom a kazikat :oops: ,akkor elküldöm mindet,mert mi már elcsomagoltuk a videónkat :roll: ,most akarom feldobni a tesz-veszre,hátha még el lehet adni.
Nekünk is 128.432 mesénk van :roll: ,de a teletubbies nincs köztük,azon kívül minden más megvan,de ilyen "régi" /Encsi idejéből való különben-ő ezen nött fel nem a minimaxon :lol: / meséket már nem töltenek fel sajnos.

Edith,azért Kriszta produkciója is hagy némi szívinfarktus gyanut maga után :lol: .Nem semmi azért a kiscsaj , lány létére ilyeneket csinálni.A képet vagy 5 percig nézegettem és azon gondolkodtam, hogy hogy a fenébe mászott bele a székbe.Mert felrakni még csak-csak,de hogy bele is üljön a kisszékbe :roll: :?: Legközelebb kamerázzál,mert hülyén fogok meghalni,ha ezt nem meséled el nekem.
bibolya
 
 


Zsu!

A bölcsibe járatásról azért nekem más véleményem van. Gonosz anya nem vagy, ha tényleg szereti a gyerek a közösséget. Én csak az ellen ágálok, hogy sokan munka mellett sem tudják bölcsibe adni a csemetéjüket, mert nincs hely. Azt gondolom, hogy aki otthon van, és a bölcsit választja a kisgyerekének, az fizesse ki a magánbölcsit, és ne vegye el a helyet mástól, akinek tényleg létkérdés a dolog.

Andi!

Virág a tengerpartra akar menni.
Akkor végül letettetek a ház eladásról, inkább alakítotok?

Geri és Roland! Nagyon boldog szülinapot Nektek!





KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!!!

GERINEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!! Kép

Márti,Párodnak is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK,és jó tortázást az egész családnak!!! :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Ibolya!

De aranyos vagy, köszi!
Lehetne megtudni abból az 128.432 meséből címeket? Mi eléggé nem vagyunk ilyen téren a magaslaton. :oops: Hátha, ha küldök üres CD-t, akkor átírnátok nekem belőle egyet-kettőt. Vagy ez már pofátlanság? :oops: Esetleg címet nem tudtok, ahonnan a neten le lehetne tölteni ezt-azt?

Márti!
Csokitortázzatok, meg pezsizzetek helyettem is! :)
Jó ez a NINI! Máris két szó egyben! :wink:

Edit!
Nem tettünk le a lakáseladásról, sőt, most született meg a gondolat, hogy a festés után csinálunk képeket, és megy egy ingatlanügynökséghez. Először komoly átalakítások voltak tervben, de inkább csak belül szigetelünk és festünk, hogy ne legyen akkora a költségvetés. A fürdőt meg azért kell átalakítani, mert már elég rossz, hogy nincs kádunk, a gyerekek miatt. Szóval, megpróbáljuk a lehetetlent. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Gergőnek én is nagyon Boldog 2. szülinapot kívánok!!!!!!

Márti, Rolandnak is add át kérlek jókívánságaimat, születésnapja alkalmából!

Zsandi, azéééé nem vagyok olyan tyar anya, hogy rosszul érezze magát itthon, de unatkozik, nem találja a helyét. HIába ülök le vele, még énekelni se szeret velem csak 5 percig. Leülök vele játszani, és 5 perc múlva észreveszem hogy egyedül játszom, mert ő már valami mást csinál. Nem tudja egyedül lekötni magát.

Ibolya, nálunk Bence ilyen, még ma is majdnem minden reggel könyörögni kell hogy menjen oviba. De ott feloldódik, igaz kellet neki majdnem 2 hónap az ovónénik szerint. De most ő az egyi kvezéregyéniség a csoportban, csak a reggeli hisztik ne lennének :) De vele is próbáltuk anno a bölcsit, nem tudott beszokni...

Edit, ebben azért nem egészen értünk egyet. ugyanis a törvény nem úgy szól, hogy az járhat bölcsibe, akinek a szülei dolgoznak. Ugyanis a bölcsödét javasolhatja a gyerekorvos, a védőnő, ill a gyámhivatal is.

Van egy olyan kitétele is, hogy "különösen azoknak a gyerekeknek van joguk a bölcsödei ellátáshoz, (...)akinek a családjában 3 vagy több gyereket nevelnek. Nos nálunk a gyermekorvos, és a védőnő együttesen javasolta Kata bölcsiben maradását. MInt mondtam nem azért akarom tovább járatni, mert nekem kényelmes, (ha így lenne nem vállaltam volna ennyi gyereket sem) hanem mert neki nagyon-nagy szüksége van rá.

És megint más lenne a helyzet, ha eddig sem járt volna, akkor tuti nem iratnám be. De egy megszokott napirendből, tevékenységből, amit élvez, és hasznos számára, azért kiszakítani, mert én most otthon maradok, szerintem nem lenne fair.

A lényeg hogy nekem tiszta a lelkiismeretem, mert nem fű alatt, nem protekcióval, nem lefizetéssel, hanem a törvény segítségével marad a lányom ott. És nagyon örülök neki, mert látom neki mennyire fontos.

(A magánbölcsit megfizetném, ha megtehetném, azonnal!!!, de sajnos így hóvégén ennünk sincs mit.)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsandi, az én csajom fél a teletabitól!!! Egész pontosa na napocska-babától benne. Ha meglátja, iszonyat visítással rohan ki hozzám. De ő is mostanába nkezdte el nézni, eddig ne mkötötte le. Mostmár azért fél órára talán...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Bölcsi-nem bölcsi:én is szerettem volna Szonit beadni, de mivel itthon voltam nem lehetett, de én nem is bántam meg!!!!Nagyon jó volt hármasban, sokat segített a lánykám!!!! :lol: Most hogy Zsombival milyen lesz nem tudom, mert egy kis vadóc, de imádja a picit............majd látjuk, de rá jobban kell majd figyelnem szerintem!!!!
Az meg hogy mi egyszerűbb, 3 gyerekkel útnak indulni reggel meg du-án, vagy 3 gyerekkel na jó otthon lenni ................... öööööööööööö nem tudom.
Katának ez a jó, meg Zsunak is, akkor így lesz jó :wink:
Magánbölcsi??????????????? :shock: :shock: Megfizetni??????????Aha szép álom!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsu!
A "rossz neki, ha otthon van" dolgot úgy értettem, hogy a bölcsiben jobban érzi magát, mert ott közösségben, és főleg gyerektársaságban van. Az eszembe sem jutott, hogy egy gyerek nem szeret az anyukájával lenni. :roll:

Szép kilátások Teletubbies fronton. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ezer éve nem voltam és most se jó hírekkel jöttem. Olvasni nagyjából tudtam, de olyan jó kedv volt itt nem akartam elrontani a kínjainkkal... Viszont most már bunkóság, hogy nem köszöntem meg még a névnapikat sem meg nem köszöntöttem senkit. Szóval nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket aranyosak vagytok és a Rolandnak meg az újabb kétéveskénknek is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk betegségdömping van. Kezdődött egy kis női gombával a Dorinánál. Igen jól olvassátok! Szegénykém összeszedett valamit, amitől is nem kicsit lett lelkiismeretfurdalásom, hiszen mindig kínosan ügyelek a pelus előtt-után kézmosás, rendes popsi tisztítás... és mégis. Komolyan mondom összetörtem, mert ugyebár ebből mi jön le... nem vagyok tiszta anya, hiszen nem tudtam a gyerekem helyett vigyázni a női tisztaságára... De a gyerekorvos nem csak a gyereket szokta kezelni, hanem az idióta szülőket is, szépen elmagyarázta, hogy ebben a korban ez még nem az a hüvelygomba, hanem a szájpenészhez hasonló és azért érzékenyebbek mert nincs még semmilyen hüvelyflórájuk. És hogy a pelusok,a popsitörlők nem 400 fokon vannak sterilizálva, ráadásul még rajtuk a pelenka... Remek táptalaj... De akkor is a szívem szakad(t) meg amikor egy pisi után a gyerek szétterpesztett lábbal sír, hogy viszket, csíp. Természetesen ezt a Livi is elkapta, a baj előtt együtt fürödtek. Ezek után kérdés, hogy majd ha egyszer megint újra jól lesznek együtt fürödjenek-e. De úgy szeretnek együtt pancsolni és végülis, talán akkor is elkapták volna egymástól... Aztán jött egy kis takonnynal kezdődő izé, ami Dorinánál 40 fok körüli lázakat produkált, amit nagyon lassan és nehezen lehetett levinni. Már kikerestük az ügyeletet is, mert ez aznap éjjel volt (mikor máskor...) amikor a Livi már félájultan köhögött. Nem volt ugató, szimpla száraz köhögés, de olyan rohamban... Szóval mókás éjszaka volt, de szerencsére ez azóta nem ismétlődött meg. Természetesen én is szarul vagyok, betaknyosodtam, de ami a legrosszabb, hogy fáj a fejem is. Az antibika miatt a Livinek éjszaka hasfájásai vannak, de ez már megszokott ilyenkor. Ja azt nem is mondtam... fogzanak. Nem kicsit. Amúgy jól vagyunk... :?

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Jajjjjjjj,Julcsi,annyira sajnálom ezt a dömpinget.
Nem szabad,hogy magadat okold emiatt,tudod,hogy mindent megtettél ezellen!!!!!
Nem lehet mindent elkerűlni sajnos.
Na a ráadás nátha meg a fogzás.........,nem lehet semmi.
Én,nem is tudom,mit tudsz ilyenkor kezdeni,két beteg gyerkőccel,amikor eggyel is nehéz,ha beteg.
Ráadásúl,még te sem vagy jól!!! :cry:
Hát nagyon gyors gyógyulást kívánok nektek!!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Sziasztok!

Utólag nagyon boldog 2. születésnapot kívánok Gergőnek!


És Rolandnak is nagyon boldog születésnapot!!


Julcsi: nem szabad magadat okolni, nem te tehetsz róla, hogy betegek lettek a lányok. Emlékszel a Szandinak is volt ilyen fertőzése, a mai napig nem tudjuk, hogy mitől. Pedig én is mindig mindenre gondosan ügyelek. Tudom milyen érzés, nekem is a szívem szakadt meg amikor sírt a pisilésnél, de észrevettétek és ez a lényeg.
Szerintem nyugodtan fürödhetnek továbbra is együtt, mert annak hogy egymástól kapják el, ugyan annyi az esélye, mint mondjuk később, hogy az oviban a közös WC-én szedik össze.
(de az is lehet, hogy a fogzást legyengült szervezetük, miatt lett most ennyi betegség)
Takonykor, láz, fogzás, hát nem lehet semmi, nagyon-nagyon sok erőt kívánok, és sok pozitív energiát küldök.
Neked is jobbulást!!
(nekem is napok óta fáj a fejem, már lassan migrén erejű, én a frontra fogom)

később, még jövök, most megyek rendet rakni :?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Julcsi, húha! Mi mindent nem bírnak a gyerekek összeszedni. :shock: Nagyon sajnálom, és ebből aztán tényleg ne vond le azt a következtetést, hogy te vagy a hibás... Nekem szegény Samunál a kukibőr letapadás a para, meg a tisztítása (amikor Balázs itthon van, akkor az ő dolga, de ugye ő mostanság nem nagyon van), viszont a lányok sem egyszerű esetek, úgy látom...
További betegségeket sajnálom. Remélem, hogy kilábalóban vagytok mindannyian. Van ilyenkor napközben valami segítséged? Gondolom, Drev későn jár haza...

Rolandnak és Gergőnek utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Márti, torta hogy sikerült?

Samu nagyon rosszul aludt éjjel, ilyen már jó régen volt - sajnos elképesztően hamar hozzászoktam az ébredés nélküli éjszakákhoz... :D :roll: Felriadt éjfél után kicsivel, aztán pedig negyed 3 és 4 között teljesen éberen ugrált rajtam (mivel átszállítmányoztam hozzám, hátha könnyebben visszaalszik - no, ez nem jött be). Reggel meg fél 9-kor alig tudtam kiszedni az ágyból, gondolom a mai bölcsis alvásról ennyit...
Nála is van egy kis nátha, gyanakszom a fogára (még vissza van a 4 hátsó), mert eddig ezek a tünetek jártak együtt a fogzással, a nátha és a szar éjszakák, no meg persze a nyűgösség...

Barbi, tök rég nem írtál már az éjszakáitokról. Kicsit javult a helyzet Ádám alvását illetően?

Bölcsitéma: nem akarom túlspirázni a dolgot, és szerintem Editnek és Zsunak is részben igaza van.
Ha nagyon szűkös adott településen, kerületben a bölcsödei férőhely, akkor szerintem sem elfogadható az, hogy ha anya otthon van a kicsivel, akkor a nagyobb gyerköc bölcsibe járjon, és esetleg emiatt azok nem tudják beadni saját csemetéiket bölcsödébe, akik már mennének vissza dolgozni (mert mondjuk nagyon hiányzik anya fizetése a családi kasszából). Ezt sajnos a saját bőrömön tapasztaltam, és mázlink van, hogy meg tudtuk fizetni a csanát arra a 4-5 hónapra.
De ha van elég bölcsödei férőhely adott kerületben / településen, akkor egészen más a helyzet, és igaza van Zsunak. Ha a gyerköcnek láthatóan jót tesz a bölcsöde és az érintett szakemberek (gyerekorvos, védőnő, stb) szintén így látják, akkor szerintem is tök jó, hogy maradhat...
No, okoskodásról ennyit :)

Megyek, munka van (vagy mi :) :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Julcsi!

Olvasni is rossz volt ezt a sok betegséget, amit hirtelenjében átéltetek. :( Nagyon remélem, hogy hamar vége lesz. Jobbulást kívánok Nektek!
Emiatt a gomba miatt meg igazán ne magadat hibáztasd, nem hinném, hogy rajtad múlt.

Andi
Kép
zsandi
 
 


minimax:Zsombi felébredt és rohant ki mert hallotta hogy a thomas megy :shock: :lol: :lol: :lol:
a Sam a tűzoltóról lecsúszott , arra szokta mondani hogy apa :lol: :lol: :lol:
kiscsomag itt szuszog a karomban szóval bocsi az írás minősége miatt :oops: 8)

Julcsikám itt is küldöm a gyógypuszikat hátha így gyorsabb, meg neked is sokat sokat :wink:

Nissza olyat csinált mint még soha :lol: :lol: :lol: este 7 kor vacsizott és csak hajnal 3kor kelt :shock: :shock: :shock: tartsa meg ezt a jószokását :wink:
ismét egyedül vagyunk, de most elég jól viselem :roll: , lehet hogy a sok alvás miatt :shock: , még fejni is elfelejtettem felkelni éjfélkor:oops:

Évi:sajnálom a vacak éjszakát

Ti a borostyán babanyakláncról tudtok valamit???tényleg segít????????

néztem a gyerkőcök naplóját, Zsombi még 4 hósan is 6x evett :shock: :shock: ,Szoni meg 5x olyan különbözőek 8) :lol:

drev:tényleg mi van veled????????????,,

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


minimax:Zsombi felébredt és rohant ki mert hallotta hogy a thomas megy :shock: :lol: :lol: :lol:
a Sam a tűzoltóról lecsúszott , arra szokta mondani hogy apa :lol: :lol: :lol:
kiscsomag itt szuszog a karomban szóval bocsi az írás minősége miatt :oops: 8)

Julcsikám itt is küldöm a gyógypuszikat hátha így gyorsabb, meg neked is sokat sokat :wink:

Nissza olyat csinált mint még soha :lol: :lol: :lol: este 7 kor vacsizott és csak hajnal 3kor kelt :shock: :shock: :shock: tartsa meg ezt a jószokását :wink:
ismét egyedül vagyunk, de most elég jól viselem :roll: , lehet hogy a sok alvás miatt :shock: , még fejni is elfelejtettem felkelni éjfélkor:oops:

Évi:sajnálom a vacak éjszakát

Ti a borostyán babanyakláncról tudtok valamit???tényleg segít????????

néztem a gyerkőcök naplóját, Zsombi még 4 hósan is 6x evett :shock: :shock: ,Szoni meg 5x olyan különbözőek 8) :lol:

drev:tényleg mi van veled????????????,,

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi, én is itt is küldöm a sok-sok gyógypuszit. Most már igazán odaérhetne!

Évi, az éjszakáink egy fokkal javultak. Már van olyan éjjel, hogy csak 3x kelünk. Mondjuk ma nem ilyen volt, kb. 100x. De összességében szerintem javulunk. Cirka 10 év, és átalussza az éjszakát. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Csütörtökön voltunk Hannával medencés tornán.Pontosan nem tudom mit takar,mert oda nem lehet bemenni a szülőnek.Ugyan az a fejlesztő pedagógus csinálja,mint a másik foglakozást.Hanna nagyon élvezte,amikor kihozta hozzám üvöltött,mert nem akart még kijönni.Alíg tudtam felöltöztetni,mert húzgálta le magáról a ruháját,amit már nagy nehezen ráadtam! :? :roll:

Julcsi,
elhiszem,hogy el vagy keseredve.Nem semmi amin átmentetek.Mindig jön vmi betegség!De magadat ne hibáztasd!!!!Ahogy a dokinéni is elmondta,ilyen korban még nincs hüvelyflóra,ami jobban megvédeni a fertőzésektől.A gombát a legkönnyebb összeszedni.Most az a lényeg,hogy felismertétek mi a gond,és szépen kikezelitek a csajokat!
Utána szerintem is fürödhetnek együtt.
Küldöm én is nektek a gyógymanókat,remélem hatékonyak lesznek!!! :lol: :wink:

Bölcsihez csak annyit,mint tudjátok én bölcsi párti vagyok.Editnek abban igaza van,hogy azok a gyerekek ne vegyék el a helyet másoktól,akiknek az anyukájuk otthon van.
De amit Zsu írt az teljesen igaz,törvényileg orvosi indok alapján,pláne 3 vagy több gyerek esetén javasolhatják a bölcsödei felvételt,pláne,ha már jár is bölcsibe és az jó hatással van a gyerek fejlődésére.
Nálunk egyik gyereknél sem vetődött fel(Rebi,Zsolti)hogy amikor testvére született kitegyék a bölcsiből.Biztos az is közrejátszott,hogy nem volt éppen akkora helyhiány abban az időben amikor mi voltunk bölcsisek!Ezt csak halkan jegyzem meg,talán nem leszek megkövezve ezért :P meg volt protekcióm.
Most mit nem adnék egy bölcsiért!!!!!!!

Márti,
milyen jó baba Nissza,nem lehet panaszod rá!!!!! :P :wink:Még aludni is enged éjszaka! :lol:

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Julcsi,jobbulást a csajoknak,ja meg hát neked is
Gergőnek is 2 hete ilyen makacs láza volt,akár mit adtam neki,semmivel sem tudtuk levinni neki 3 napig.
A lányok gombáját meg -hát ne okold magad,nincs értelme,az a lényeg,hogy időben észrevettétek és kezelik őket.Ez akár attól is lehet,hogy a kaki a hüvelybe vagy a közelébe kerül /és ez a lányoknál,hát elég valószinű,hogy oda is kerül/,a fogzástól az immunrendszerük gyengül,és ez remek táptalaj ennek.

Andi,kazikat még nem néztem :oops: ,de a hétvégén körbe nézek.
Meséket csak akkor tudunk másolni,ha a dvd lejátszótok le tudja játszani a divx formátumot.
Oldalakat nem tudok küldeni,mert majd mind meghívás alapján működik és meghívónk meg nincs-mert általában ezek zárt körü oldalak ahova csak ritkán van tagtoborzás.De a Lajos azt mondta,hogy a keresőbe ha beirjátok,hogy filmletöltés akkor azért feldob egy párat,csak nem biztos hogy tudtok most regisztrálni,de érdemes gyakran megnézni,hátha pont akkor van regisztrálási lehetőség.
Nagy-nagy türelmet és kitartást az átalakításhoz!
Mi is az idén be akarjuk fejezni az emeletet és akkor a földszint széjjel lesz bombázva és teljesen átalakítjuk.Hát már előre félek tőle.

Zsu,én is ettől félek,hogy nem fog tudni beszokni vagy csak rengeteg sirán árán a Geri a bölcsibe a túlzott ragaszkodása miatt.De ez nálunk valami "genetikai hiba" lehet,mert az Encsi is ugyanilyen volt.Örülök,hogy ennyire ragaszkodik hozzám,de mellette meg valahol rossz is,mert az anyósomon kivül nem tudom senkire otthagyni.De egyszer ez is elmúlik sajnos,Encsinek már nem hiányzunk annyira.
De szeptembertől megpróbáljuk,hátha.....Böcsivezető hivott valamelyik héten,és ő javasolta ,hogy bölcsibe irassam inkább a Gerit,mert az oviba nagyon pici az esélye hogy felvegyék év közben.Meg azért nem mindegy,hogy 12 gyerek vagy 26 gyerek közé kerül.

Évi,a kukibőr huzogatása nálunk is "probléma",ugyanis hetek,hónapok óta nem nagyon hagyja,hogy hozzá nyúljunk.De az egyik ismerősömnek azt mondta a gyereksebész,hogy 3 éves korig teljesen természetes,addig nem is nyúlnak hozzá.
A Gergőnek is "elromlott" az éjszakai alvókája,péntek éjjel nálunk is volt egy másfél órás "buli" hajnali 3/4 3-és 4 között.Én is a fogára gondolok /nálunk is hiányzik még 4 /,mert állandóan túr a szájában.Persze már 1/2 8-kor fent is volt,és 1/2 1-kor ebédelés nélkül zuhant az ágyba,majd 3 órás alvás után 1/2 4-kor közölte,hogy ő nem éhes és nem akar ebédelni :roll: .És ezt már nem először játszotta el.

Márti,ma éjszaka is megismételte a kicsi lánykád a tegnapi produkcióját???Ez akkor lenne az igazi,ha nem 7 és 3 között aludna,hanem mondjuk 9 és 5 között,nem :lol: ????
bibolya
 
 


Ibolya, hát igen, nekünk is mondta a bölcsivezető hogy Katát év közben tuti nem veszik fel, mert az ovi 50 férőhelyére csak a bölcsiből 65 gyereket küld, akik már szeptemberben mehetnek. Szóval nálunk tuti nem mehet. És úgy nagyon sok maradt volna ki neki, ha nem mehet bölcsibe.

A beszoktatásról: A szomszédasszonyom lánya a ZIta is hihetetlenül anyás volt, senkire nem lehetett rábízni, sírás nélkül 5 percig sem volt el az anyja nélkül, most mégis mosolyogva, jókedvűen megy bölcsibe minden reggel.

Bence is csak nekem csinálja a cirkuszt, azt hittem, hogy olyan kis mulya az oviban, de a múltkor voltam nyílt napon, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nemhogy nem mulya, de ő irányítja a gyerekeket. Azok meg hallgatnak rá. Ezt nem gondolta mvolna róla sosem.

Megvizsgálta az óvódapszichológus is, azt mondta, hogy az értelme szerint nagycsoportban lenne a helye.... Érzelmileg is stabil, sőt, szerinte a reggeli nyavajgásokat tudatosan azért csinálja hogy nekem lelkiismeretfurdalásom legyen. És tényleg hétvégé nalig várja hogy menjünk oviba, hétfőn reggel meg megy a hiszti :)

Julcsi! NAgyon, nagyon sok gyógypuszit küldünk nektek, sajnálom hogy így rátok jár a rúd :(

Mondjuk KAta is nemrég lábalt ki egy hányós-hasmenéses vírusból, majd a köhögős-taknyos vírusból, erre ma reggel már megint köhögött....

De azon látom hogy erősödik, hogy már nem dönti le hetekre az ilyen nyavalya, mint régen, 3-4 nap alatt túl van rajta.

A bölcsiben amúgy skarlátos beteg volt, az oviban meg bárányhimlős, és egyiket se siekrült bekapnunk. Pedig utóbbinak még örültem is volna.....

Mennem kell, szép idő van, megyünk játszótérre :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu,köszi az infókat a fiaddal kapcsolatban-remélem nálunk is csak erről van/lesz szó.

Mi most jöttünk be a játszóról,háááát,azt hittem elvisz a szél :roll: .

Nem is meséltem még nektek,hogy sikerült vettem a Gerinek 4 kerekű rollert.Mikor meglátta csak a dobozát,közölte,hogy "hűha"meg "autó".Azóta is csak 2x használta rendeltetésszerüen,inkább motor vagy autót csinál belőle.
bibolya
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép
bibolya
 
 


Ibolya drágám!!!!!!!!!!!Szerintem te vagy félre informálva és a Geri tudja, hogy hogyn kell használni!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Látom a csúszdából nem lehet kinőni, mi is tavaly tök élveztük a játszóteret a Rolanddal :oops: 8) !!!!
Akkor Zsombi még nem volt ilyen nagy garázda billegető(ugye Barbikám :wink: ), majd ha már ötösben megyünk oda is!!!! :shock: Azt hiszem rá kell majd gyúrnunk!!!!!!!!!!!!!!!

Ma fél 2kor kelt a kiscsaj, aztán elég nyugtalanul aludt :shock: , csak beetetés volt a tegnap előtti éjszaka!!!! :lol: :lol: :lol: De olyan jól esett!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ma megint tortázunk :oops: , a Szonit köszöntik ma anyósék!!!! :wink:
HA majd befejeződik a boci státuszom gyorsan le kell fogynom!!!! :roll: :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Akkorát sétáltunk, leszakad a lábam. Persze visszafelé fél úttól cipeltem az Ádámot is, meg a motort is. Király volt.

Mártikám, jaja. :wink:
Ha holnap nem keverednék ide, akkor előre is,
Drága Szonja, nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked! Millió puszit küldünk!

Tudjátok mire jöttem rá? Éjji édesség szindrómám van. :lol: Napközben semmi gond, simán elmegyek a csoki vagy a süti mellett, nem hoz lázba. De éjszaka felébredek és belehalnék, ha nem ehetnék valami édességet. Kijövök úgy, hogy szinte még a szemem sem nyitom ki annyira alszom, és bezabálom a sütit vagy csokit. Gáz, mi?
Gondolkoztam azon, hogy valami hiányzik a szervezetemből, amiért ennyire kívánom a sütit. De csak éjjel? Nappal nem? Úgyhogy felállítottam a diagnózist: éjji édesség szindróma. :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Megint itt...

Ibolya, szerintem is te tudod rosszul a roller használatát! :lol:

Nálunk két napja láznélküliség van, aminek NAGYON örülök. Én is jobban vagyok, de én szedegetek mindenféle csodabigyót, Árpi még vacakol, de ő nem vesz be semmit... Tudjátok ő a FÉRFI! :lol:
Ma nagyon vicces kedvünkben voltunk. Ugyebár a takonymanó miatt szívjuk a csajok orrát. És kíváncsiságból magunknak is kiszívtuk. Hááát... Nem fáj, de olyan vicces-fura-nemtommilyen érzés. Szegények csak néztek, hogy mi hogy fetrengünk a röhögéstől... Nagyon jó volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem holnap jó idő lesz! Jó lenne sétálni, ma csak elszaladtunk vásárolni. Ill. repültünk...

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Julcsi: örülök neki, hogy jobban vagytok!
Én szoktam magamnak szívni az orromat :oops: , nekem nagyon bejön, sokkal jobb mint kifújni. :wink:

Ibolya: azért nem biztos, hogy gond lesz Gergővel a bölcsis beszoktatásnál. A nővérem kislánya, soha senkivel nem maradt meg. Mindig sírt, alig lehetett megnyugtatni. Ennek ellenére a bölcsibe már 2. nap fél napra ott hagyta és nem volt gond. Szerencsére azóta sincs.

Zsu: egy kicsit rosszul esett ez a protekció dolog a bölcsivel kapcsolatba. Mi azzal kerültünk be, és nem bántás, de azért volt erre szükség, mert nincs hely. És miért, mert tele van olyan gyerekkel, akinek otthon van az anyukája kisbabával.
Persze az senkit nem érdekel, hogy esetleg elveszíthettem volna a munkámat.
Mi meg tudnánk fizetni a magánbölcsit, de azt remélem te is tudod, hogy az nem azért fizetős, mert annyival jobb lenne az államinál.

Márti: én is hallottam a nyakláncról, de senkit nem ismerek, aki használna. Lehet egy próbát megér. Én csak azért nem vettem, mert a Ferkó para apuka :lol: , tuti nem engedte volna, hogy ráadjam a Szandira, nehogy megfulladjon.

Évi: kérdezted a munkát, sajnos, muszáj visszamennem. :cry: Már elküldték a könyvelőt, nem mondhatom vissza a dolgot.
De tényleg sajnálom, mert most, hogy kezd kommunikálni a Szandi, annyira jól elvagyunk.
(azért egy kicsit félek, hogy 2 év kihagyás után, milyen lesz újra dolgozni).

Barbi: akkor nekem is édesség szindrómám van :lol: :lol: . Tegnap éjjel félálomba kimentem egy csokiért, de megenni már nem ettem meg. Nekem az is elég, ha csak mellettem van az ágyba.
De olyan is volt már, hogy a fele a kezembe maradt, és reggelre az egész ágy tiszta csoki lett.
Tényleg kíváncsi lennék mitől vagyunk ilyenek.

Csatlakozom az éjjel ébredőkhöz, a Szandi is megint elromlott, 100x ébred éjjelenként. Nem tudom mitől, de már nagyon fárasztó. Igaz nem kell bemenni hozzá, de azért mindig felébredek a nyöszörgésére.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Megint elaludtam az éjfélt :oops: , DE most extra adag tejcsit fejtem 200 ml-t!!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ennyi még sosem volt, bár 180 volt 1x 2x, de pl. tegnap a reggeli adag(ugye ez szokott több lenni) 120 volt!!!! :roll:

Julcsikám:úgy örülök, hogy jobban vagytok, annak meg pláne, hogy titeket egy szimpla orrszívás is így feldob!!!!!!!!!!!!!! :shock: 8)

Zsuzsi:csak hogy melletted leygen a csoki????????? :shock: :D Ez jóóóóóóóóóóóóóó!!!!Akkor készíts be magadnak mindig egy táblával a párnádhoz!!!!
Én sem hinném, hogy lesz, Roland is egyből arra gondolt :shock: , igaza is van!!!!!

Ja és tegnap lementek a gyerkőcök, aztán Zsombi feljött és olyan jól elvoltunk, nem volt annyira balhés, mint mikor ketten vannak, ez bíztató a jövőre nézve!!!!! :lol:
Teregettem, rohanok be hogy mit csinál a gyerek:csak üldögélt az ablakban!!! :lol: Aztán jöttek fel anyósék, hol a Zsombi?????Bent a szobában könyvet olvasott :shock: , nálunk ez nagy szó, mert ha csöndben van és nincs szem előtt akkor semmi jó nem szokott kisülni a dologból!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anyósék szülinapjukra cipőt vettek nekik, Szonié hercegnős, rózsaszín , csilivili és világít a talpán 1 pici szív ha rálép!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: 8) :lol:
Zsombié ennél egyszerűbb :lol: :lol: :lol: :lol: , de nagyon jó tetszik, a Deichmannban vették 5500 volt mind a 2. :shock: :D
Na léptem szundizni..........................

Ibolya:ma fél 9kor evett a kiscsaj és még nem ébredt!!!!! :shock: Lehet, hogy jósnő vagy bár ezen nem csodálkoznék!!!!! :wink:
De előtte úgy fájt a pocija, húzkodta a lábát aztán pukizott nagyokat :shock: , én meg tornáztattam így könnyebben ment!!!! :lol:
Dr. Bakos Barbara:ezt is megoldottad!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:az utolsó mondatban a nyakláncra gondoltam!!!! :lol: :lol: :lol:

4 éves a nagylányom :shock: , el sem hiszem!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy öregszem!!!!
JA és tegnap megkapta a hőn áhított babakocsit anyóséktól, naggggyon tetszett neki!!!!!!!!! :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mégis ide jutottam.

Akkor:
édes kicsi Szonó, nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Zsuzsi, Márti, én is gondolkoztam azon a láncon, de nálunk is az István mondta, hogy eszembe se jusson. Nehogy megfojtsa magát. :roll: Pedig az Ádám is kínlódott a fognövesztéssel rendesen.

Zsuzsi, nem édesség, hanem éjji édesség szindróma! :wink: (üdv a falánkok között)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Hú, éppen hogy elküldtem, amikor az Ádám újraindította a gépet. :evil:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


DRÁGA SZONI!NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!MÁR IGAZÁN NAGY HÖLGY LETTÉL!!!!
Kép Kép

Puszi

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Drága Szoni!

Nagyon boldog szülinapot kivánunk!

Kép Kép
bibolya
 
 


Köszi csajok!!!!
Timi azt mondta rá, hogy tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

Szonónak nagyon-nagyon boldog 4. szülinapot kívánunk, és sok-sok puszit küldünk!!!! (Tegnap nézegettem az iwiw-es képeket, teljesen ledöbbentem, hogy Szonó mennyit nőtt, amióta "ismerjük")

Kép
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti,én a borostyán nyakláncról hallani hallottam,aki viseltette a gyerekével az azt mondta,hogy használt,de hát ezt ki tudja megállapítani?Lehet,hogy ha nem hordta volna akkor is ugyanolyan zökkenőmentes lett vona a fogzás :oops: .Meg szerintem ebben hinni is kell :oops: , én nem hiszek benne,ezért aztán nem is vettem :roll: .Meg tartottam a "saját magam megfolytom" dologtól.
Szoninak akkor most nagy az öröme,ha megkapta a hőn áhított babakocsit.
Jósnő :lol: :lol: :lol: ??? Hát jó lenne, :lol: akkor lenne egy olyan "szakmám" :lol: ,amivel hülyére kereshetném magam :lol: :lol: :lol:
Márti,Enikőnek voltak olyan napjai 4 hósan hogy csak 4x :roll: evett.Igaz,balerina alkat a mai napig is :lol: .

Barbi,nekem esti édesség szindrómám van :lol: .Azért annak az 1-nek örülök,hogy éjjel nem ébredek erre fel-jól is néznék már ki,igy is bálna vagyok,hátha még éjjel is csokit ennék :lol: .Rajtad legalább nem látszik -Zsuzsiról nem tudok vélemény alkotni,mert ő soha nem tesz fel magáról képeket :oops: -.
Tényleg akartam is kérdezni tőletek,hogy mennyire volt hatásos a 90 napos diéta?Tudjátok tartani a sulyotokat?

Különben meg igazatok van a rollerrel kapcsolatban,hisz nincs ráirva,hogy hogyan is kell használni-tehát ugy használja mindenki ahogy jól esik :lol: :lol: :lol: .

Julcsi,párodhoz kitartást :lol: .Az enyém is ilyen,inkább meghal de be nem venne semmit.Emlékesztek rá mikor a szemét elintézte a heggesztővel?Kinlódott,nyöszörgött / haldoklott :oops: /,de eszébe nem jutott volna azt mondani,hogy vigyem el az ügyeletre :twisted: .MIkor azt mondtam neki,hogy indulunk ,akkor is csak ellenkezett velem :twisted: .FÉRFI!!!!!!!!!!!!

Mártikám,neked minek fogyókurázni?????Igaz,nem tettél fel mostanában képet magadról,de amit láttam rólad azon még az arcod is olyan kis beesett volt :oops: .Vagy csak a kialvatlanságtól?
Különben sokat hiztál a terhesség alatt?

Julcsi,most olvasok csak vissza,hova is repültetek :roll: :lol: ??

Ja,még egy utsót,aztán megyek.A Gergőnek is elromlott az alvókája :twisted: :twisted: :twisted: .Most már elég rég óta 7-kor kelt,hát mostanában kb 2 hete 6-kor :!: :!: :!: ébred,és nem hajlandó visszaaludni.Nem tudom,hogy van-e összefüggés azzal,hogy kb szintén 2 hete a 2-2,5 dl tej helyett jó ha 1 dl-t megiszik este is és reggel is.

na jó,most már tényleg megyünk ki a levegőre-ha már egyszer kirándulni nem tudunk elmenni :twisted: .
bibolya
 
 


ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, DRÁGA SZONI!!!! :) :) :)
Kép
Rolandnak is Boldog Szülinapot utólag! :) (Nagyügyesen akkor elfelejtettem kívánni... :oops: :oops: :oops: )
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Szoninak mi is nagyon boldog szüeltésnapot kívánunk!!!!!

Hogy telik az idő????

Kaja, Bence még 1 évesen is 7x evett, Kata már két hósan átállt az 5x-i kajára. Szerintem ezt gyereke válogatja. ÉS elég korán kezdett el 4x enni.
MI sose tízóraiztunk itthon, most is csak a bölcsis gyümölcs v. gyümölcslé a tízórai.

Most értünk haza a játszóról, nagyon szép idő van, úgy feldobott :)


Zsuzsi, véletlenül sem szerettelek volna megbántani, azt hiszem ha csak a protekciós lehetőségem lenne, én is megpróbálnám :) Anyatigris vagyok, mindenképp elérem azt, ami szerintem a gyerekemnek a legjobb :) Mint gondolom minden anya :)

Barbi, én is rá vagyok kattanva az édességre, ma estére is beszereztem egy adag pudingot :) Éjjel is ha felébredek, mindig megfordul a fejemben, de szerencsémre túl lusta vagyok kimenni :) MEg nekem ahoz leg. a számítógép kell, maga melé meredve nem szeretek enni.... CSak úgy ha olvasok, vagy filmet nézek. Az meg éjjel már tényleg nagy macera lenne :)

Már minden éjjel ébredek leg. 2x és mindig felkelek, ha megjön apa. Ha még Kata is átjön 1-2x akkor szuperek az éjszakáim... NEm csoda, ha már este 9-kor az ágy felé kacsingatok....

Apjuk meg reklamál hogy minden este elalszom :) Na ja, ő meg egy reggel sem kel fel velem, hanem csak ha már elvittem a gyerekeket oviba-bölcsibe, akkor meg kinek van már kedve újra lefeküdni???
Szóval nem sokat látjuk most egymást :) De nemsokára már nem csak én fogok felébredni a kiscsajra azt hiszem :)

Kata megint köhög :( Vennem kellene egy párologtatót, mert ha ki van terigetve a szobájába, akkor semmi baja. De akkor meg alig tud játszani... Sehogy se okés...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Drága Szonja!

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!



Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Szoni! Nagyon-nagyon boldog 4. születésnapot kívánok!
Kép

Samu & Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Nagyon köszi mindenkinek a köszöntéseket, megkapta a kiscsaj!!!! :wink:

Zsu:1 évesen 7x evett?????? :shock: :D Az nem semmi.
És lesznek még mozgalmasabbak az éjszakáid nemsokára!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kiscsaj(a legkisebb) tegnap előtt kaja napot tartott 950-et evett összesen :shock: :shock: :shock: , tegnap meg nem győzött kakilni :shock: :? alig aludt szegénykém napközben!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


DRÁGA SZONIKA,BOLDOG SZÜLETÉSNSPOT KÍVÁNUNK!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Márti,950-et?????? Úr isten,1 évesen nem evett szerintem ennyit a lányom.
Képeket kapunk a "kis"nagy családodról?

Zsu,már csak 8 hét :lol: :lol: :lol: ????Izgulsz már?Beszereztetek mindent már?Megmutizod az új babakocsit amit vettél?

Képzeljétek,elvoltunk délelött jó sokat sétálni / min.2 óra/,és a Gerit hiába tettem le 1/2 1-kor 2 elött nem sokkal aludt csak el.Ja,persze ehhez tudnotok kell,hogy megint volt éjjel buli nálunk hajnali 3-4 között :lol: .Kezd rendszeressé válni,és egyszerüen nem jövök rá,hogy mitől.Létezik,hogy a fogától ébred?Még 4 rágó hiányzik.Mert hogy mostanában csuklóig tur a szájában / errő már legalább 1 éve leszokott / és állandóan kéri a cumit is.

Edith,mi van veletek?Olyan szükszavú vagy /vagy egyáltalán nem is jössz mostanában.Remélem nincs semmi baj?
bibolya
 
 


Ahhhh, a szita agyammal elfelejtettem megkérdezni,Julcsi hogy vagytok??????
Megállt a vonalzód,tudsz róla?
bibolya
 
 


Ibolya!!!Csak a tE kedvedért :wink: ...meg a többiekért. 8)
gézengúzok
Kép


ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó:
Kép


gondolkodom...... tehát.........................hmmmmmmmmmmmmm
Kép

hármasban:
Kép


torta:
Kép


manóink:
Kép


pirinyónk:
Kép


Szoni pociján:
Kép


Zsombi pociján:
Kép


Zsombi elaludt :mrgreen: :
Kép

közelebbről is aki nem hiszi:
Kép


apa és lánya:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Valaki nem tud egy jó kis cukrászdát Pesten (vagy Budán :lol: ) ahol készítenek figurás tortát???!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti: Horváth cukrászda – nagyon jókat csinálnak

http://www.horvathcukraszda.hu/index2.php

- valamikor itt dolgozott a nővérem, akkor még kedvezményt is tudott volna, ma már sajnos nem jár neki :(

Szonónak utólag nagyon boldog születésnapot kívánok!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


http://www.vanilin.hu/

itt is jókat csinálnak :wink:

KépKép
zsuzsi78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?