Márti,én a borostyán nyakláncról hallani hallottam,aki viseltette a gyerekével az azt mondta,hogy használt,de hát ezt ki tudja megállapítani?Lehet,hogy ha nem hordta volna akkor is ugyanolyan zökkenőmentes lett vona a fogzás
.Meg szerintem ebben hinni is kell
, én nem hiszek benne,ezért aztán nem is vettem
.Meg tartottam a "saját magam megfolytom" dologtól.
Szoninak akkor most nagy az öröme,ha megkapta a hőn áhított babakocsit.
Jósnő
??? Hát jó lenne,
akkor lenne egy olyan "szakmám"
,amivel hülyére kereshetném magam
Márti,Enikőnek voltak olyan napjai 4 hósan hogy csak 4x
evett.Igaz,balerina alkat a mai napig is
.
Barbi,nekem esti édesség szindrómám van
.Azért annak az 1-nek örülök,hogy éjjel nem ébredek erre fel-jól is néznék már ki,igy is bálna vagyok,hátha még éjjel is csokit ennék
.Rajtad legalább nem látszik -Zsuzsiról nem tudok vélemény alkotni,mert ő soha nem tesz fel magáról képeket
-.
Tényleg akartam is kérdezni tőletek,hogy mennyire volt hatásos a 90 napos diéta?Tudjátok tartani a sulyotokat?
Különben meg igazatok van a rollerrel kapcsolatban,hisz nincs ráirva,hogy hogyan is kell használni-tehát ugy használja mindenki ahogy jól esik
.
Julcsi,párodhoz kitartást
.Az enyém is ilyen,inkább meghal de be nem venne semmit.Emlékesztek rá mikor a szemét elintézte a heggesztővel?Kinlódott,nyöszörgött / haldoklott
/,de eszébe nem jutott volna azt mondani,hogy vigyem el az ügyeletre
.MIkor azt mondtam neki,hogy indulunk ,akkor is csak ellenkezett velem
.FÉRFI!!!!!!!!!!!!
Mártikám,neked minek fogyókurázni?????Igaz,nem tettél fel mostanában képet magadról,de amit láttam rólad azon még az arcod is olyan kis beesett volt
.Vagy csak a kialvatlanságtól?
Különben sokat hiztál a terhesség alatt?
Julcsi,most olvasok csak vissza,hova is repültetek
??
Ja,még egy utsót,aztán megyek.A Gergőnek is elromlott az alvókája
.Most már elég rég óta 7-kor kelt,hát mostanában kb 2 hete 6-kor
ébred,és nem hajlandó visszaaludni.Nem tudom,hogy van-e összefüggés azzal,hogy kb szintén 2 hete a 2-2,5 dl tej helyett jó ha 1 dl-t megiszik este is és reggel is.
na jó,most már tényleg megyünk ki a levegőre-ha már egyszer kirándulni nem tudunk elmenni
.