Sziasztok!
Olyan szép idő van.Remélem nem lesz meg a böjtje húsvétkor.
Tegnap este már akartam jönni,de nem volt babanet.
Keresztelő nagyon jól sikerült.Laura a templomba végig beszélgetett a másik keresztelt baba nagyszüleivel./Totál nem érdekelte mit mond a pap/Szerencsénk volt,mivel nagyon jó papunk van és nagyon tetszett neki Laura,hogy ilyen életvidám volt.Na de a türelme a fényképezésre elfogyott,azért látszik a képen is,hogy már hagyják békén.Étterembe voltunk.Picit féltem mit fog csinálni.De türelmes volt,inkább tetszett neki,hogy ő van a középpontba.Az étlapot vágig ette,meg még a főzelékét is amit vittem.
Ria
Én is voltam már így,hogy reggel Zsolti mondta Laura fenn volt az éjjel.
Máktorta receptet elmentettem.Fininek hangzik.
Nem felejtettem el a recepteket,de ma adta vissza a csaj,hogy sok és nem vállalja.
/majdnem 1 hónapot ült rajta/Holnap viszem máshova és neked meg Nanicának küldöm postán.
Blin
Hogy van Gréti?Vinni kell orvoshoz?
Panka
Jó kis szomszédok.
Laura is imádja a buborékfújást.
Férjed mikor jön haza Japánból?Szokott ajándékokat hozni?Mikor Apu ment mindig gyerekkorunkba külföldre,már alig vártuk hazaérjen,hogy valamit kapjunk.Egyszer Angliából küdött haza egy böröndnyi édességet.
Kditke
Milyen rendes Anyósod lesz a végén.
Ma szabadnapos vagy?
Timi
Gratula a lépegetéshez.Nagyon jó a bicikli.Múltkor nem is figyeltem a képen,hogy ő is tudja tolni.Megkérdezhetem?Férjed fogyózik?/A többi képhez viszonyítva vékonyabnak tünik./
Emőke
Én is így vagyok Az okos babával.Az első csomag is húzós.Azért is kérdeztem mivel hátha valaki tudja mennyi csomagból áll,és miket tartalmaz.Köszi utólag is a választ.
Cipővel ne idegeskedj,nekik még szokniuk kell.
Cipőméretet én is észrevettem,hogy akárhány márka annyi különbség.
Lora
De nem rossz értelembe hosszú hétvége?
Nanica
Jó kis pénteketek volt.Még szerencse nem 13-a.Jobbulást férjuradnak.
Helga
Gratula a fogacskához és a felmászáshoz.Bizti a lejövetelt is hamar megtanulja Áron.
Mi a pappal beszéltük meg a keresztelőt,de most új püspök van és nem engedi,hogy 1 gyereket kereszteljenek hanem össze kell várni párat.Nálunk nem kérdezett jóformán semmit se.Szerintem ez pap válogatja./Szerintem amit kérdez csak arra válaszoljatok,amit nem kérdez azt ne mondjátok/Bocsi,hogy ilyet mondok,de mi is féltünk,mivel mikor Danit keresztelték kérték a keresztszülök bérmálkozási papírjait és a keresztelő papírokat is.
MOst csak azt kérdezte a keresztszülők házasok-e,ha igen nem kell neki semmi.Pedig dariztunk,mivel egyikük,evangélista,a másikuk meg majd jövő szep.-től jár majd bérmálkozni.Pénzen én is csodálkoztam,mivel nem kért semmi összeget,hanem a most épült új templom javára esetleg amennyit gondolunk adjunk.De egy másik templomba hallottam egy esküvő 8000-8000ft volt.
A kereszvíz leöntés nagyon tetszett Laurának,mivel hátra tartani a fejét imádja és a víz is meleg volt.
Képeket este rakok mivel Oviba kell mennem.