Új privát üzeneted érkezett!

Cicuka!
Gratulálunk a babához! Jó, hogy jelentkeztél!
Egy lány, egy fiú, egy fiú, egy fiú. Kislánykák ti jöttök, eszterxx mi meg türelemmel várunk persze :roll:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Cicuka!

Gartula!!!A Kristóf név meg különösen kedves a szívemnek... :wink: :wink:

Jim!

Ne vedd ennyire a szívedre Milán kitörését...kisgyerek még,nem akar megbántani és tutira nagyon szeret!!Ne add fel léccci!!
Biztosan a kistesó érkezése is megzavarta kicsit teljesen természetesen...biztos később jobb lesz.
Figyi,az én gyerekeim velem élnek mégis rendeznek ilyen jeleneteket ők is... :wink: nyugi!!!

Amúgy milyen időközönként és mennyi időre megy Milán az ex-hez?Mert mostanában elég sűrűn,gondolom a tárgyalásig,nem??!!

Pepike!
??????

Eszter!

Nem vagy semmi a túráiddal :lol: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

akarom mondani Gratula(bocs :oops: )

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Cicuka, Te is??? :shock: Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Gratulálok cicukának!
Jó olvasni hogy nem volt gond, pedig korábban jött a babkó!!!

Én meg csak sírok, mert olyan rossz hogy nem tudom nincs-e baj.
Nálam folyamatosan nedves a bugyim, de csak picit de mostmár egyre jobban úgy gondolom szivárog. Sajna Pepinél is ez volt a gond de nála hamarabb most már itt talán nem lenne baj mert már A 36.-OT BETÖLTÖTTEM.
Ha nincs változás azaz nem lesz semmi extra éjszaka csak holnap hívom a dokit délelőtt, most meg meg próbálok pihenni. Lehet hogy szükségem, lesz erőre! :?

puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

PEPIKE!!! nyugi, a pocaklakó tuti érett már :) és megy a drukk Neked hogy minden rendben menjen! Jelentkezz majd mizu Veled!!!!

Jim, fel a fejjel!! Dehogy hagyod annak a kreténnek! Hiszen Ő a Te drága kisfiad, aki butaságokat csinál, de ha éppen fájdogálsz, akkor jön Neked segíteni... nem is olyan régen irtad, milyen figyelmes volt Veled. ;) Hát mit csinálnál eme nagyfiú nélkül??

Cicuka!!! Gratula!! micsoda titokban szülés volt ez ;) Örülök hogy minden okés :)

Eszterxx! Nem is tudtam, hogy hegymászónak készülsz igy pocakosan.... Szval azért csak módjával most már tényleg. Amúgy nekem azt mondták, hogy a lépcsőzés télleg szülésinditó, de a szimplán felfelé gyaloglás nem. szval inkább a lépcsőházat ajánlanák Neked :roll: az perssze nem olyan szép és izgi...
Nem értem, a szabadság hegy nincs is olyan közel hozzád, hogy minden nap megmászod. vagy félrenéztem valamit?

én ma végleg meggyógyultam, csak még csúnyán köhögök. de sokkal sokkal jobban vagyok, mindenkinek köszönöm a drukkokat. A szekrényünk alakul holnap pakolhatok :lol:

Pati??? úgy hiányzol!!!! remélem most már megjavul az a fránya net és közben az is kiderül, hogy a toxo is félreértés volt...

jóccakát mindenkinek. Holnapra hánybabánk lesz? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!
Szeretnék gratulálni Fanettának, Cicuskának és a babáknak! Minden jót kívánok és sok-sok tejcsit.

Pepike, szurkolok Neked, Veled is egynapos a vonalzóm.
És Judit 18-nak is, és azoknak, akiknek már itt lenne az idejük!
Én is most voltam az első ctg-n 36+1 napon.

Jó éjszakát Mindenkinek! Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Cicuka! Fanetta! Edu!!!

Millió gratulációt küldök a kicsik születése mellé!!!! REngeteg tejcit és nyugodt, békés éjszakákat kívánok mindőtöknek!!!! Juppppppíííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Jim! Milán nagyon szeret! Apát ritkán látja! Nem ezt érdemled, de sajnos ezt még egy ideig fogod kapni, és nem akarattal teszi, bár Te végig ezt érzed majd, hogy "hátulról" formálják ellened!!! Átmentem ezen, és bár Ákos kicsit nagyobbacska volt, mégis nagyon nehezen vészeltük át, közben pedig rájöttem, hogy senkinek ehhez semmi köze nem volt, szándékosan senki nem hangolta ellenem, csak egyzserűen rendet kellett tenni odabent mindenkinek!! Ha az apjának adod, meg fogsz bolondulni, és bebizonyítod a f@szkalap exednek, hogy igaza volt, és nem vagy jó anya! Türelemmel szelídítsd meg Milánt kérlek, bár nagyon nehéz....... Légy hátország, a sütis, kényzetetős, puszilózós, ölelős, mesélős ÉDESANYA!!!!!!! Annyira megértelek! Nem tudok neked most mást kívánni, csak azt, hogy bármennyire is a végén járunk a türelmünknek az érkező kicsik miatt, kevés sírást, sok-sok-sok nevetést tudjatok Milán arcára csalni! Ölellek, mert nem merem kiírni, hogy szeretlek, még félreérthető leszek!!!! Szóval fejet fel, szemet megtörölni és előre!!!!

Lányok! Iszonyatosan viszketek! Test-szerte........ Semmi pirosság, semmi kidudorodás, semmi nem látszik, nem cseréltem sem mosóport, sem öblítőt, étrendet sem váltottam! Van ötletetek, mert lassan meg fogok bolondulni!
Pénteken GBS-t levették, vért levették. Vizsgálat szerint méhszáj zárt (mint a KERAVIL :lol: :lol: :lol: Nem tom kitől loptam, de tök igaz, sosem fogok megszülni így), kicsit puhul, de semmi extra.

Kaptok egy rusnya pocifotót!!!

Pumperka és Pati! Drukkolok, hogy rendben legyen minden, remélem PAtinál sinc semmi komoly, nagyon sokat szoktam gondolni rá!
Kölyök! Készülődjél, de pihenj sokat, mert ha most elmész megszülni, a munka is meg fog várni, és az biza nem, lesz leányálom!

Beuska! IMÁDOM A TENGERI MALACOKAT!!!! De párocska nem engedi..... Hüppppppppppppp

Akik betegeskednek, hamar gyógyuljanak meg kérlek benneteket, mert lassan mindne erőre szükség leszen! Homeos cuccokat elő, ágymeleget elő, apát betenni pluszba!

MZX, DANNY!!! A babák tüneményesek! És hogy már mindkettő elhagyta a köldökcsonkot..... :shock: Nagyon nőnek!

Itt a fotó, és megyek megbolondulni, vakarózni, néha véresre tudnám magam marni, tegnap már el is bőgtem magam miatta.... ( A csíkok régiek, még Ákos után maradtak!) Ja, és itthoni játszósban vagyok........................ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Nos, mivel a fotót elfeledtem, ezért megragadom az alkalmat, hogy Pepikének olyan estét kívánjak, amilyet magának is kívánna!
Ha szülni szeretnél hajrá, ha még azt szeretnéd, hogy amradjon kicist odabent, akkor azért drukkolok!!!!
Pepike! Várjuk a reggeli bejelentkezést!

Kép

Kép
Vendég

Kukucs....

SZIASZTOOOOK!!!
Megpróbáltam hevenyészetten visszaolvasni, hogy ti milyen szófosást bírtok rendezni néhány nap alatt :shock: :shock:

Tegnap egész nap azt fogalmazgattam, mennyi mindent fogok Nektek írni, most egész egyszerűen JÓ VÉGRE VELETEK!!!!

A számítógépünk benyalt egy szexuális úton terjedő vírust, és nekiállt mindenféle szaftos oldalakta nyitogatni, majd lelassult és végül el kellett neki énekelni a Time to say goodbye-t. :roll: ma végre jött egy infomókus és szép új agyat adott neki :D sajnabajna nem tökéletes a dolog, úgy néz ki, maga a gépecske is sz@r de legalább most üzemel-get.

Ahogy ügynöknő írta, iszonyat elvonási tüneteim voltak nélkületek napokig :shock: :roll:

Éva híreit megerősítve, felmerült a toxémia (felső határos vérnyomi+ fehérje a vizeletben). Két nepig mértem, 130-146/70-100 között méregettem, zúgott a fülem s fájt a fejem. Esküszöm, kiváltottam a gyógyszert is, de nekem ez egyszerűen nem megy. BASSZUS, rá van írva, hogy nem lehet szoptatás alatt szedni!!! És ha egy óra múlva kezemben a gyerek??? NA NEEEEE!! Talán jobb is, hogy nem volt netem, de voltak pillanatok, amikor azért nem ordibáltam és bőgtem, mert nem tudtam eldönteni, melyikkel kezdjem.... :roll: :? Extra kaka hangulatom volt.
Úgyhogy elhajítottam a keservesbe a mérőt és visszatértem a magam mozgalmas és aktív életviteléhez és úgy döntöttem, mérje a radai Rosseb, amíg tényleg rosszul nem vagyok. Azért a pisit néztem otthon csíkkal, az javult (+ helyett ma csak +-). Ja és egyáltalán nem vizesedek! Hogy mi a szöszme ez??

Nem reagálok mindenkire külön, a lényeg, hogy hihetetlenül sokat jelent a hiányolásotok és nagyon-nagyon jól esik!!!! KÖSZÖNÖM MINDANNYIOTOKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK A CSIPETKÉKHEZ!! Fanetta, Cicuka, jó egészséget, hosszú, boldog, gazdag életet a babáknak. Anyuciknak türelmet, nyugodt éjszakákat és tejcsárdás cickókat. :wink:

PEPIKE, EZERÖTSZÁZZAL MEGY A DRUKK és Juditnak is, hátha mégse vaklárma a dolog!!! Pepike, ekkora gyerekkel ha ki is bújik, 3 nap után dobnak kifele a kórházból! NO PARA, BÉBI!!!

Norton fiatalúr kirobbanthatatlanul jól érzi magát odabent. Tudja a kis disznó, hogy tök legálisan növesztegeti a potrohát. Ma igyekeztem aktívan kivenni a részemet az itthoni teendőkből (pl. garázspakolás), aminek következtében majd leszakadt a derekam és elnehezedett a pocim, amíg le nem ültem a géphez. Azóta pusztán a kölök kívánja minden irányban kibővíteni a lakosztályát- büntiből..... Bezzeg a burok bírja... én kevésbé.... :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Monácska!

Nem jött kép...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ja,közben megjött a kép is :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pepike
Ha folyamatosan folyik, az nagyon gyanús, hogy magzatvíz...
Ha kibújik a picur, már nem lesz semmi gond vele... Joseph 35. hétre született és minden okés...

Pati
Jó újra látni :lol:

Cicuka
Gratulálok!

Monácska
Szép a pocid!
Vendég

Ja és Dany és Mzx: álomgyönyörűek a lurkók!!!! :!: :!:
Irigykedem ám :oops: :roll: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Ezért érdemes éjszakázni :)
Megjött Pati :lol: hurrrá!!!!

Örülök, hogy újra itt vagy :)

Kép

Kép
kolyok28

Itt az éjszakai szolgálat!

Cicuka!
Nagy nagy gratula Kristófhoz. Sok tejcit és egészséget kívánok nektek!

Monácska!
Én is imádom a malacokat, sőt az egész család. Anno a férjem azt mondta, hogy egy darab állat nem jöhet a lakásba. Na ő hozta haza az elsőt a lányának, egy csupasz egeret, amit én 3 hét alatt elajándékoztam. Sajnos nem bírtam a szagát, így lett a fiamnak egy papagály éa a lányomnak egy malacka. Ami már nem él, de van helyette 2 lány malacka és az egyik fialt most. Na már most szerintem a férjem szereti a legjobban őket. Zöldségesbe jár, forgácsot készít nekik és minden este kiveszi őket játszani.
Nagyon szép a pocid!

Pati!
De jó, hogy vagy! Vigyázz magadra!

Pepike!
Ne izgulj, most már nem lehet baj, hiszen már 36. hétben vagy. Ha megvan a súlya akkor nem koraszülött, és miért ne lenne meg, hiszen olyan szép nagy pocid van!

Dany és Mzx!
Olyan gyönyörűek a babák. Én is én is szeretnék már babázni. De még ki kell bírnom az a 28-30 napot.

Most látom a gyerekeken, hogy mennyire örülnek a malackáknak, remélem így fognak örülni a kistesónak is. Biztos nem lesz könnyű mert már így is megviseli őket, hogy terhes vagyok. Anya más, anya egy nagy "sárkány".

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

EDU, Cicuk es Fanetta nagy nagy gratula!

Koszi csajok, h igy drukkoltatok Edunak :wink: !

Jim! Ugye most csak viccelsz?!!! A kisfiad imad, nem azt beszeltuk a multkor, h sajnos mi emberek hajlamosak vagyunk azt bantani, akit a vilagon a legjobban szeretunk? Hidd el bar Milan meg pici, de o is emberbol van, o egy kisember.... es nagyon nagyon szeret! Persze ilyenkor nagyon orul, h az apukajaval van, hiszen nem latja ot minden nap es gondolom, ilyenkor apuci jatszik vele, stb, de biztos nagyon orul, mikor vegre a te karjaidba ter vissza, szamara te vagy a vilagon a legfontosabb!!!!!!!!!!!!

Pepike! Minden rendben lesz :wink: es en szoritok neked/nektek!

Elfelejtettem kinek mit akartam irni :shock: :shock: :shock: !

jo ejt

Kép Kép
rima

jav. Cicuka :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
rima

Hú, most csak röviden jövök, mert úgy tűnik ma jobb éjszakánk van: már 9-től negyed 1-ig aludt, most tettem le szopi és büfi után (közben visszaolvastam :wink: ), és úgy tűnik, hogy visszaalszik, szóval megyek én is szunyókálni, amíg lehet :).

Fanetta, Cicuka, Edu, VÉGRE, VÉGRE! :lol:
Nagy-nagy gratuláció Nektek!

Fanetta, ez aztán gyors volt! :) Remélem beértetek rendben a kórházba! :)

Pepike, Judit18, a gyógyszertárban lehet kapni magzatvíz-szivárgást kimutató valamit, asszem betétszerű dolog.
Nagyon drukkolok Nektek! :)

Jim, Erik sem hajlandó most velünk beszélni, a nagyszülőknél van éppen, és nem hajlandó a telefonhoz jönni. Bezzeg amikor hazaér, akkor meg lóg a nyakamban percekig :).

Eszterxx, most már aztán tessék abbahagyni ezeket a brutális sétákat! Valakinek ki is kell nyomni azt a bébit, tartogasd arra az erőd! :wink:

Pati, de jó, hogy megint vagy! Vigyázz magadra Te is, hagyd a garázst, és végre pihizz már egy kicsit, utána úgyis prögés lesz! :)

Beuska, szép szaporulat :)! Hatalmasak, tényleg csak most születtek???

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Ébresztő! Kép
Na, azért ez így vasárnap hajnalban egy kicsit túlzás. De tényleg ébren vagyok. Sőt négy óta ébren vagyok, csak nem akartam máris géphez ülni.
De már jó alaposan megreggeliztem (padlizsán krém) és citromos mézes tea.
Az biztos, hogy az influenza vírus haldokló leszármazottja költözött belém és mindenféle tüneteket produkálok tőle. Persze enyhe formában, de éppen elég idegesítően ahhoz, hogy aludni ne bírjak. Lásd. orrdugulás, orrfolyás karöltve!! :?

Mzx!
Nagyon szép család vagytok! :)

Mommy!
Nagyon aranyos a kisfiad pofikája! :)

Fanetta, Cicuka!
Isten hozta fiatal urakat ebbe a világba! :D

Pepike, Judit!
Legyetek szívesek azonnal jelentkezni, hogy milyen volt az éjszaka :?: :!:

Beindult a babaeső. Ez már így lesz április elejéig! Mert ugye lesz aki túlhordja! :lol: :lol: :lol:

Eszterx!
Hogy te milyen aktív nő vagy! :shock: :? Én a harmadik emeletre alig bírok felcammogni, a pocakom nagyon nem szereti. A testem többi részével nem lenne gond, ami a csatangolást illeti, sőt, még időm is lenne hozzá. :lol: :lol: Csak éppen a pocak tiltakozik.
Bár gondolom a 37-ik héttől a doki a Magnéziumról is leállít!

Pati!
Úgy látom a humorod a régi! :lol: Azért megnéznélek abban a tanácstalan pillanatodban, amikor nem tudod hogy ordíts vagy bőgj! :lol: :? :wink:

Beuska!
Családom és egyéb állatfajták. A gyerekek igénylik az állatokat. Kutya macska van?
Vagy az már nem fér be?
Hogy haladsz a szakdogával??? Mennyi a minimum oldal és mennyi a maximum oldalszám? :lol: Tudod ez roppant fontos, hogy mennyire lehet bő lére ereszteni! :lol: :lol:

Monácska!
Nagyon csini a pocakod! :) Pénteken jól fog mutatni a ruciban! :)

Jim!
A kisfiaddal kapcsolatos ilyen jellegű negativ gondolatokat hessegesd el magadtól. Az a kisfiú imád téged! :wink:

Kölyök!
Örülök, hogy jobban vagy már! Pakolgatással csak csínján! :lol: Úgysem csinálja meg helyetted senki! :lol: :lol:

Most ennyi fussa! :lol: :lol:

Az az igazság, hogy érzem, hogy kezdek álmosodni! :shock: de szerencsére ma vasárnap. Ebéd tegnap óta megfőzve. Lehet dögleni! :lol:

csók

36+5
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt olvasok vissza, csak gyorsan felteszem a kérdésem, mert nagyon nem tudom, mi volt éjjel:
szóval éjjel a pisiben volt egy rózsaszín folt, de nem nyálkaszerű (bocsi a kifejezésért, nem tudom, másként leírni). Ettől ez még lehetett a nyákdugó egy darabja, amit teljes egészében nem vettem észre, mert már lefolyt? Nem tudom, érthető vagyok-e. A hasim alja tegnap óta tompán fájogat, meg néha szurogat.

Melinda

Kép
melinda80

Fanetta, Cicuka, nagyon-nagyon sok boldogságot a "vadiúj" topik-bébikhez!!!!! :D :D

KépKép
kmanna

Sziasztok!

De jó hogy újra itt vagy Pati!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velem minden ok volt éjszaka, reggelre megint pici folt a bugyin.
Csak az a bajom hogy nem sok, de az mindig van. Na mindegy elmegyek az ügyeletes patikába megkérdezem van e olyan magzatvízkimutató bigyójuk aztán majd hívom a dokit is.
Édik vagytok jól jön a drukk!
A szüléssel kapcsolatban felőllem jöhet, csak nehogy beszedjen Liza valami bacit, inkább azért izgulok!!

puszi, majd jelentkezem!

pepike

Kép

Kép
pepike

Judit18,
látom, kb. ugyanezeket a tüneteket produkáltam én is, mint Te, csak azzal a különbséggel, hogy nekem nem folyt semmilyen víz. Délután megyek úgyis a szülésznőhöz nst-re, meg ott lesz a doki is ügyeletben, akkor majd megnézetem magam.

Melinda

Kép
melinda80

Cicukának, Edunak hatalmas gratula a kisfiúkhoz!!! :D :D :D

Melinda

Kép
melinda80

Izgulok mindenkiért, akinek valami gyanus van!!!
Tippem, hogy ma babaeső lesz ebből!!!
HAJRÁ, CSAJOK!!!

Szilvánusz, Ügynöknő, Mni, mi, sorosak csak várhatunk.... :roll: :roll: :? Ezek csúnyán beelőznek :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok Lányok!

Fanette! Cicuka!

Nagy nagy gratula nektek és kívánok nagyon jó egészséget és minden jót, amit csak szeretnétek!

Az éjszaka estétől szörnyű volt nálunk. Estétől akárhogy feküdtem mindig hányinger, rosszullét jött rám, nem győztem wc-re menni. Fájások nem jöttek, úgyhogy bíztam benne, hogy nem megyünk szülni. Hát nem is mentünk. De most is fáj és elég kemény a pocim.
Ma úgy látom pihi lesz!

Jim!
Nálam is elő szokott jönni ilyen, főleg, mikor Ádi a válásunk utáni első időkben ment az apjához. Én is mindig azt hittem, hogy apa az Isten én meg csinálhatok bármit. De nem így van Milán imád téged!!!!!!!! Oldalakat tudnék írni én is, hogy milyen nehéz így egy ex-szel, mert nem lehet sajnos soha kitörölni a mi életünkből. A gyerekéből meg nem is szabad.

Lusie
Mekkora a pocid!!!!!!!!!!!! Gondolom már nagyon nehéz!!!

Most amilyen idők jönnek szerintem beindul sok kis babó!!!!!
Legyen szép a napotok!

Kép
Kép
tündérmanó27

Na úgy maradt a kövérítés a betűkön.
Bocs

Kép
Kép
tündérmanó27

Jim,
Te vagy a legfontosabb Milusnak, hessegesd el gyorsan ezeket az negatív gondolatokat!!!

Monácska,
ejha, elölről milyen nagy a pocid! :)

Pati,
hurrá, megint köztünk vagy, de jó! :D

Pepi,
remélem kapsz ilyen magzatvíz tesztet a patikában!

Judit18,
mi újság???

Melinda

Kép
melinda80

Melinda!

Valszeg tényleg a nyákdugó darabja is lehetett a cucc,de az is lehet hogy tágulásos vérzécske volt...Sztem ne ijedj meg,de ha úgyis mész a szülésznődhöz meg a dokidhoz akkor a bizti kedvéért(meg hogy fel tudj kszülni a nagy napra :wink: )nézessétek meg!
Nagyon izgi :wink:

Egyébként a nyákdugó távozásáról is olvastam, hogy valakinek a szülés előtt 1-2 nappal,1 héttel távozik,de van akinek 4-5 héttel előtte.... :?

Pepike!

Remélem kapsz olyan magzatvízszávárgást kimutató tesztet...kivi vagyok mi a helyzet!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny,
köszi a nyugtatást! Nagyon kiváncsi vagyok, délután mit fog mondani a doki!

Melinda

Kép
melinda80

Cicuka, gratula!!!

Pati!!!!! Hurráááááááá!!!!!! Reméljük, most már nem csak olvasó módban!!!!! Nekünk meg Pati elvonási tüneteink voltak!!!!!!!!

Nekem pokoli éjszakám volt, elaludtam 11-kor, felébredtem 12-kor, majd 4ig tévét néztem és rejtvényt fejtettem... 4-6ig újra alvás, azóta meg vártam, hogy végre reggeli idő legyen... És képzeljétek, mit álmodtam a 3 óra alvásomban... Lexa irt, hogy megszült :lol: Vajon mi lehet vele??? :?:

Pepike, Judit18, drukk-drukk-drukk!!!!!!

Olyan jó lenne minden nap arra belépni, hogy valakinek gyönyörű, egsézséges babája született!!!!!!

Szilvánusz, tök jó, neked már megváltozott a vonalzód aláirása!!!!!!!!

Csajok, én arra gondoltam éjszaka, hogy jövő héten elmegyek 3x is ctg-re... a doki ugyan csak kettőt mondott, hogy menjek szerdán és pénteken, de én, mivel jóval kevesebbet mozog, ezért egyfolytában aggódom... nálunk csak be kell menni a kiskönyvvel, szerintetek figyeli bárki? Végülis már csak egy hetem lesz hátra szülésig :lol:

Ja, és nálunk nincs olyan gombnyomogatás, csak ráteszik a hasamra a két tappancsot és méri a gyerek szivműködését meg az én fájásaimat. UH legközelebb nekem a 40 hét és 4 napra van kiirva és áramlásvizsgálat is csak akkor lesz először és gondolom utoljára. Ez igy rendben van szerintetek???

Szabadsághegy - jó messze van, mert a József A. lakótelepen lakom, de ott nőttem fel, muszáj oda visszamennem... ott érzem jól magam, nincsenek hajláktalanok, van tavasz, napsütés, nyugalom és hegyek... na, most elkeseredtem, hogy csak a lépcsőzés marad....akkor csak az izomlázért hajtottam tegnap... ma olyan, mintha én lennék a fából faragott bálnakirálylány :lol:

Na jó, eldugulok, elküldöm az üzit is, hátha közben valaki megszült!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Áhh, senki nem szült közben...

Norco, téged is ilyen ritkán vizsgál a doki? Csak mert belegondoltam, hogy utoljára 13-án vizsgált meg és legközelebb 29-én szeretne. Mindenki irja, hogy jár az orvoshoz, nem szokták ilyenkor már gyakrabban nézni, hogy zárt-e a méhszáj, stb?

Kép

KépKép
eszterxx

Ügynöknő, Andris is a 9 napra gyúr, amit a vonalzód ír.... Norton is a 12-re.
Tudják ezek a kis mocsok pasikák, hogy mennyi idejük van vissza. Meg azt is sejtik, hogy az Idekint korántsem akkora buli, mint az Odabent....
A franc a kis pofájukat :roll: :lol: :lol:
Mi meg nyuvadhatunk addig.

Aztán a szülőszobán meg majd visszasírjuk a nyugalmas (?!) pillanatokat... Evvan Anyóca. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Ja, hogy kicsit dicsekedjek meg gusztustalankodjak is, kiderült, hogy a múltkori pozitív strepto után 3x is negatív lett a kontroll, így nem kell antibiotikum :D :D :D JESSSZ!!!
De hogy nehogymá csak ennyi legyen az élet, bekaptam egy kis gombát... :? helyette. Csöbörből.... :roll:
Na most jön a guszti: kaptam rá Canesten kombit. Ez 3 db hüvelytabletta+egy tubus krém. 3 éjjelre kell feltenni. Képzeljétek, az este tettem fel az uccsót, és közben érzem, hogy az előző napi maradéka be van betonozódva a méhszájamhoz :shock: :shock: szétesve olyan kis szöttyös szarrá, mint a kötőfélben lévő cement. Alig fért mellé a tegnapi adag.
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :? :? :? BOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
És mi van, ha emiatt nem tud kilökődni a nyákdugeszom (jól van, nem is akar a kis rohadék, de ez most más kérdés... :roll: ) és például bebetonozódik a gyerek a méhembe???

BANYEK!! BEFALAZTAM A KÖLKÖMET :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol:

Kép
Kép

mpatr

Az én kis görénykém szerintem március 13-t szeretne, illetve azt sem, de akor már nagyon fogják piszkálni a fenekét! Végülis helye van bőven, rázom a seggét egyfolytában, nem kell egyedül szenvedni a kiságyban, kajáért sem kell küzdeni... akkor meg minek annyira sietni kifelé?

Ha próbálok vele beszélni, akkor a hasam bal oldalán ki szokta dugni a fenekét. El tudom képzelni, hogy közben a kezével mit mutathat :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

No problem, Szüzike helyett immár Kőmivesnének szólitunk majd :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxx
Ha próbálok vele beszélni, akkor a hasam bal oldalán ki szokta dugni a fenekét. El tudom képzelni, hogy közben a kezével mit mutathat :lol:

Ez gyilkos volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

mpatr: gomba, és canesten nekem is megvolt - a 3 napos dugdosás után még kb. 3 napig gyütt a vakolat kifele - ebben a bugyifigyelős időszakban jól bekavart, mit is látok...
linocs

PEPIKE, NAGGYON SZURKOLUNK, JÓ VOLNA, HA ÜZENNÉL, MI A HELYZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:

A többieknek is szól, hogy ne csak ijesztegetős meg háthalehetnemtom hírekkel gyertek, hanem, hogy mi van azóta.

Aki ismeri az úszásról Nikolt (Jimm, Judit18): megszületett hajnalban a kisfia!! :D

Kép
Kép

mpatr

Csajok, emlékeztek még a szextopikunkra?
Háát, legalább annyiban még emlékeztetünk rá, hogy itt van sok kisbálna, derékfájással, nyuvadással,

DE LEGALÁBB NEDVES A BUGYINK!!!! :wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Be kell mennem a korházba, hívtam a dokim.
Amiért kivagyok hogy pont ügyel csak éppen nem ott ahol nekem jó lenne. Azaz ő a Nyírőbe van, és hát ügye én nem oda terveztem a szülést (180.-Ezerért + a doki) Úgy hogy most mehetek az Istvánba csupaszon se dokim se szülésznőm( szabin van)
Be vagyok szarva :cry: :cry: :cry:
Tessék értem izgulni hogy jó ügyeletes dokit fogjak ki!!

Olyan tesztet meg nem kaptam, még nem is hallottak róla sajnos pedig sokat segített volna.
Ha valami lesz üzenek!

Puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Huhhh, Pepike, drukkolunk nagyon!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Fanetta, Cicuka!
Nagy-nagy gratula! Sok boldogságot, és örömöt a bébikhez!

Pati!
De jó, hogy megvagy, és mindennek ellenére a humoroddal is minden rendben. :lol:

Pepike!
Drukkolok, hogy minden az elképzeléseid szerint haladjon, ha van még dolgod akkor egy picit még maradjon a baba, de ha jön akkor is okés vele már minden.

Judit18, Melinda!
Nektek végülis már teljesen időszerű..... Figyelgessétek magatokat! :wink:

Kölyök!
Örülök, hogy jobban vagy, és jövő héten biztos sikerül mindent elrendezni a lakásban, és akkor Ti is készen álltok a bébi fogadására.

Monácska!
Nekem is látszanak halványan a régi csíkok, de új nem jött még. :D

Képzeljétek, én érthetetlen módon éjszaka 9 órát aludtam egyhuzamban. Pisi nélkül. :shock: :shock: :shock: Lehet, hogy nekem is kezd vizet visszatartani a szervezetem????

A tegnapesti színházat teljesen jól bírtam, a lábam zsiborgott néha egy kicsit, de a pici teljesen jól helyezkedett, a szék is kényelmes volt. Első felvonás alatt aludt, a szünetben megivott ásványvíz hatására felébredt, és a második felvonást végigélvezte. Zenére mindig táncolt. :wink:

Most, hogy már a színházjegy se vész kárba, tőlem....... :wink:
Csakhát nem én döntök, hanem a főnök a pocimban. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pepike, nyugi és drukk!!

Még jól is sülhet el!
Ki tudja, kifogsz egy hiperszuper dokit, akit milliókért kellene megfogadni amúgy, rendes, hozzáértő és kedves.

NAGYON SZURKOLUNK, VELED VAGYUNK, MINDEN RENDBEN LESZ! TUTIRA!!!!!!!!
KÉREK SÖMÖST!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Ja, Pepike, kérd meg a dokid, hogyha van olyan jó fej, hogy telcsizzen át, hogy Te VIP páciens vagy és eszerint illik bánni veled!!! Nem biztos, hogy megteszi, de hátha.
Javíthatatlan idealista vagyok :roll: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Basszus, nem akartam még eküldeni. :evil:
Lemaradt:
hívd fel azzal, hogy kit keressél az Istvánban. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Pepike! Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden rendben lesz :wink: !

Melinda! En is ugyanezt vettem eszre az ejszaka! Kimentem WCre es a bugyin 3kis veres pottyot lattam es a WC papiron, meg egy kis rozsaszin folt volt :shock: :shock: :shock: ! Normalis az alhasi fajdalom ilyenkor?

na megyek muffint kesziteni reggelire :roll: !

Kép Kép
rima

Pati!

Te már elkezdted szedni a caulophyllum-ot?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, hogy itt mennyi mindenkinek elkezdett csöpögni, vérezhgetni, fájdogálni, stb.! :shock: :D
Itt tényleg babaeső lesz!

Pati, :lol:, dugj utána egy ásót! :wink: Egyébként is minek nyúlkálsz olyan magasra, még a végén ezzel indítod meg a szülést! :wink:

Megnéztem, Al-sense kit a magzatvízszivárgást kimutató betét neve. Egyes források szerint már nincs forgalomban, de a Lágymányos Patika honlapján megtaláltam. Elég drága, 1600/db és 3 van egy csomagban.

Kép

Kép
mzx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?