Cicuka! Fanetta! Edu!!!
Millió gratulációt küldök a kicsik születése mellé!!!! REngeteg tejcit és nyugodt, békés éjszakákat kívánok mindőtöknek!!!! Juppppppíííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Jim! Milán nagyon szeret! Apát ritkán látja! Nem ezt érdemled, de sajnos ezt még egy ideig fogod kapni, és nem akarattal teszi, bár Te végig ezt érzed majd, hogy "hátulról" formálják ellened!!! Átmentem ezen, és bár Ákos kicsit nagyobbacska volt, mégis nagyon nehezen vészeltük át, közben pedig rájöttem, hogy senkinek ehhez semmi köze nem volt, szándékosan senki nem hangolta ellenem, csak egyzserűen rendet kellett tenni odabent mindenkinek!! Ha az apjának adod, meg fogsz bolondulni, és bebizonyítod a f@szkalap exednek, hogy igaza volt, és nem vagy jó anya! Türelemmel szelídítsd meg Milánt kérlek, bár nagyon nehéz....... Légy hátország, a sütis, kényzetetős, puszilózós, ölelős, mesélős ÉDESANYA!!!!!!! Annyira megértelek! Nem tudok neked most mást kívánni, csak azt, hogy bármennyire is a végén járunk a türelmünknek az érkező kicsik miatt, kevés sírást, sok-sok-sok nevetést tudjatok Milán arcára csalni! Ölellek, mert nem merem kiírni, hogy szeretlek, még félreérthető leszek!!!! Szóval fejet fel, szemet megtörölni és előre!!!!
Lányok! Iszonyatosan viszketek!
Test-szerte........ Semmi pirosság, semmi kidudorodás, semmi nem látszik, nem cseréltem sem mosóport, sem öblítőt, étrendet sem váltottam! Van ötletetek, mert lassan meg fogok bolondulni!
Pénteken GBS-t levették, vért levették. Vizsgálat szerint méhszáj zárt (mint a KERAVIL
Nem tom kitől loptam, de tök igaz, sosem fogok megszülni így), kicsit puhul, de semmi extra.
Kaptok egy rusnya pocifotót!!!
Pumperka és Pati! Drukkolok, hogy rendben legyen minden, remélem PAtinál sinc semmi komoly, nagyon sokat szoktam gondolni rá!
Kölyök! Készülődjél, de pihenj sokat, mert ha most elmész megszülni, a munka is meg fog várni, és az biza nem, lesz leányálom!
Beuska! IMÁDOM A TENGERI MALACOKAT!!!! De párocska nem engedi..... Hüppppppppppppp
Akik betegeskednek, hamar gyógyuljanak meg kérlek benneteket, mert lassan mindne erőre szükség leszen! Homeos cuccokat elő, ágymeleget elő, apát betenni pluszba!
MZX, DANNY!!! A babák tüneményesek! És hogy már mindkettő elhagyta a köldökcsonkot.....
Nagyon nőnek!
Itt a fotó, és megyek megbolondulni, vakarózni, néha véresre tudnám magam marni, tegnap már el is bőgtem magam miatta.... ( A csíkok régiek, még Ákos után maradtak!) Ja, és itthoni játszósban vagyok........................