Új privát üzeneted érkezett!

LINDA BOLDOG SZÜLINAPOT!

na még jó,hogy eszembe jutott hiába na aki csak magával törődik...na megyek pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

True!
Szücsi nagyon hosszan válaszolt, olvastad?

Melinda!
Boldog szülinapot kivánok!

Kép
Vendég
 


Na sziasztok!

Ma nem voltak ugyan vendégeim,de felborult az egész napom,voltunk tanácsadóban (hát nem hízott a gyermek,de a kaja botrányait figyelembe véve nem is csodálom,szóval már 3 hónapja 11kg,remélem azért csak egy ideig fog állni a súlya) gyermek nem aludt,most mondja a lefekvés-elalvás előtti nagymonológot,elmeséli asszem a macijának mi volt ma vagy ilyenek,de mindent leszámítva jó egy órás csúszásban voltam ma,a nagy szigorú napirendem ezt pedig nem viseli el.

Timi,
Ünneplés majd pénteken,akkor elmegyek bulizni (na nem sokáig,de nem apával,hiszen ő Rékára fog vigyázni,cserébe ma ő ment bulizni szóval nehéz ezt megszervezni :lol: de kaptam egy klassz cipőt úgy hogy ott sem voltam és tök tetszik pont jó stb...
Riz,
(Van okosság abban,hogy azt fogja szeretni amihez szokik,de kétségbeesett paragép anyu már nem tud mit kitalálni... :? )
Gyerek iszonyatosan válogatós lett,nem tudom miért lett ez így,de hiába próbálok finomabbnál finomabb dolgokat mutatni adni neki már jó néhány hete nem fogadja el az újdonságokat,de még a kedvenc régieket is csak ímmel ámmal nyomja,jójó tudom,hogy van ilyen időszak,meg nem ér rá a sok érdekes dolog miatt az evésre satöbbi,de végső elkeseredésemben nyomtam a kezébe a sült krumplit,amit felzabbantott (le volt tojva a marhadrága füstölt tofu,meg az én kajám a bébiételes üveggel együtt...)kipróbáltam,hogy nem adok neki,csak a következő kajakor akkor sem,semmit sem, az aduász kolbászt sem.
Akkor vacsira, gondoltam én hát nem erőszak ez...akkor sem még a tápszert sem. Pedig nem beteg,nem jön a foga,vagyis nem látom,de nemnemnem és nemnemnem és mondja is hozzá. Tápszer egy hónapja egész nap egy dl kb,sehogy máshogy nem kakaót nem turmixot nem cukorral :shock: amit nem szoktam semnem nem értem én ezt.
Tegnap ebédelt de ott be is fejeződött a nagy kajálás,ma már nemnem kirámolja a hűtőt,összemángálja a dolgokat,de meg nem eszi. A puding állagú dolgokkal az a bajunk,hogy sűríteni kellett a tápszerét és az olyasmi állagú lett mint a puding,na azt rendre kihányta,így hát ami csak egy picit is olyan állagú(szójapuding,a gyógyszerek,szuszpenziók,krémek stb) az azzal a lendülettel vissza is jön (gondolom a rossz élmények miatt)... röviden: teljes csőd.
Lehet,hogy megszoktam a jó és jóízűen sok evészetét és ezért furcsa ez most,de nagy paragép vagyok ugyebár...na mindegy leállok a témáról.

Dokinéni szerint a gasztro-része a leletünknek negatív,viszont az IgA szint az alsó határon van,ezért olcsóbban írta fel a Prevenár oltást (aminek azért nem örülök,mert kifizettem volna én a sokkaltöbbet,csak ne ez lett volna...)továbbra is tej és tojásfehérje mentes dájet,hááááááát jóóó kezdek beletörődni.

Befejezem az írkálást,mert nem jut eszembe,hogy kinek mit szerettem volna,ezért bocsánat csajok,ha valaki kérdezett én meg kihagytam vagy ilyenek.

Pusz és még egyszer köszi a köszöntést!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 

 
 

Zuzs Kép !puszi!Pistike,Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Szóval:Boldog névnapot kívánunk!Ez lemaradt! :oops:

Kép
Kép
melódia78
 
 


Linda! Kép
Melódia,Pistike

Kép
Kép
melódia78
 
 


True: hát mi ehhez nem értünk szerencsére :roll:
Azt a bizonyos antibiotikumot nem kellett kiváltanunk, csak ha terjedt volna.... Elég volt a glycosept. :roll: :?
De mint mondtam, nincs benne múltunk, tapasztalatunk. Én az aftáról a terhesség utolsó hetében hallottam először, mert a legyengült végsőket rúgó szervezetem "bekapta". S vala, a háziorvos széttért kezével, meg a fogorvos is csak hümmögött. De utóbbi megemlített valami aftra-valamit... -neten utánanéztem, kismamák utolsó hetében előjön- ajánlott corsodylt... Aztán ctg-s néni felfigyelt rám, és felzavart az újszülött osztály doktornénijéhez, aki a tantum verdevel gazdagított. Nekem valóban nagy fajdalmaim voltak, nem is tudtam mást enni, mint széétfőtt rizst levesnek, max kis füstöltsajtot tettem rá... más minden mart...fájt... Se inni-se enni. A fogak, mint valami fűrész, minden percben karistolták a legyalult nyelvem....
Barátnőm belőlem okulva, az első aftánál már ecsetelt... megúszta :D

Ma reggelt nem is említettem, mikor ördögkisasszonyról írtam:
reggel azzal nyitott, hogy kiment a konyhába az apja után, majd belecsimpaszkodott a munkapulton lévő konyharuha kilátszó részébe, ezt jól lerántotta, az én kedvenc bögrémmel. Mert előző este én balga a sötétben rátettem a bögrémet a konyharuhára. Nem maradt belőle, csak a takarítás :( :evil:

most ennyi
sziasztok :)

KépKép
rizibizi
 
 


Na sziasstzok miért van itt mindig ilyen pangás???

Riz, akkor jól bekaptad az aftát :x Nekem csak 1 max 2 szokott lenni, szerencsére már régen nem volt, és megfigyeltem, hogy stresszhelyzet is kiválthatja, pl. utazás, költözés stb. A férjemnek mindig vizsakor volt :shock: Érdekes, hogy a doki antibiot rendelt rá, egyébként nekünk is régebben glycoseptet mondtak, de mondta a gyógyszerész, hogy az halottnak csók. Viszont a glycosept nekem torokfájáskor nagyon bejön, de a tantum még jobb.

Zsuzs azért komolyan mondom ez durva... Összevissza hány a gyereked, és nem képesek normálisan kivizsgálni?? Valami oka csak van neki. Ezeket a dokikat kéne agyonvágni komolyan mondom. És ha negatív a gasztro lelet, akkor miért kell diétáztatni???

Levi evése nálunk is iszonyú, semmi főzeléket nem akar megenni, még a régen jolly joker húslevessokzöldséggel sem... Amúgy ez ilyen korban szerintem normális, hogy így válogatnak, fene a jódolgukat, emlékszem, Hanna is ilyen volt, kb. 2,5 éves lett, mire normálisabban elkezdett enni. De ő a főtt kaját szerette legalább, de Levi..... Jó, most beteg de akkor is. De legalább akkor a tésztákat szeretné, de az se kell neki. Pogi, pékáru: NEM. Na jó, a tortát imádja meg a krémes sütiket na dehát az nem kaja. Mi csipszet pontosan ezért nem veszünk, azt tuti zabálná két pofára. Viszont van a Lidl-ben CIRCUS nevezetű krumpliszirom, 89 ft egy zacsi, és nagyon fini, és semmi E betűs dolog nincs benne!!!! Azt imádják, próbáljátok ki. Na megyek, sütök kuglófot, mama kivételesen jön ma kicsit unokázni. Pusz, írjatok máááá

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Nagy pangás van itt, ez való igaz... nem úgy mint tegnap este msn-en :D

Mi voltunk 15-hós oltáson.... Rendelő, és maga a doktornő látványától a gyerek operettbe kezdett... zengett az egész épület. Én már meg sem lepődtem. :) Mondta doktornő, hogy így a torkát jól meg tudta nézni :P meg látja, jön a hátsó rágó foga. Hmmm. :)
Feltornásztuk magunkat 9,41 kg és 74 cm-re :D
Nagyot sétáltunk tanácsadás után, nagy játszóterezés is volt :) Egy anyukával összefutottunk az úton újra... ők is ma kaptak oltást.... Anyuka már a tanácsadásra vitt láz elleni kúpot, meg a játszótéren is folyamatosan megfogta a babakocsiban ülő gyermek fejét, lázellenőrzés. Ha nem fogdossa, meg mondja, nekem eszembe sem jut, mint lehetséges napi történés, mint utóhatás... Azóta nekem is eszembe jut néha, hogy csak be ne lázasodjon :( Mit kell itt beparáztatni a másikat is?! Meg se fordult volna ilyen badarság a fejemben... csak, hogy esetleg pár nap múlva taknyos, vagy pöttyös lehet... erre ez a jóasszony miatt, most én is fogdostam lefekvés előtt a homlokát :o :oops: :x
A túlparás anyukákat el kellene különíttetni :D:D:D:D

Kaja ügy nálunk is mindig változó. Tényleg meg kell próbálni nem túlaggódni. Majd esznek annyit, amennyi kell. Amíg nem fogynak, nincs gond.
Santos: Stagnálás súlyban, anno nálunk is volt.

Na mék pihizni én is. Pedig hajtogatni, meg teregetni kellene :oops: .
Spenótot elnapoltam :)

KépKép
rizibizi
 
 


Helló Pangók!

Melódia!
Köszi a jókivit,és az elmaradt dícséret: Jók a képeitek,aranyos Pistike nagyon!

Riz,
Ma sikeresen megtaláltam a táskámba begyűrve az oltási tájékoztatót,azt írja,hogy 5-12 nap közt lehet láz,meg pöttyök,göböcskék...még azt hittem én vagyok paraanyu. :D néha engem is el kéne szeparálni. (Majd veszek e célra zsugorfóliát :lol: )

True,
Hát igen összevissza vizsgálják (az egyébként szerintem tök egészséges gyereket,jó volt egy kis reflux-a amit be is bizonyítottak kétkedő anyukának, de jól elcseszték nekem ezzel a sűrítővel a dolgot azt hiszem. Na mindegy már,a tejbalhé végére járok,az Újpalotai pékségek borzasztóan hülyéket vesznek fel,senki sem tudja hogy miben van tej miben nincs,zsemlét vettem..így hát egy csaj hívta fel a főnökét,hogy miben mi van és hogy ha több csajt szerzek,akkor sütnek nekünk tejmentes péksütit,csak hetente be kell szólni,de legalább 30 db-ot így érné meg nekik azt mondja

Na megyek mert ma még nem kávéztam,az uram meg szabin van...hát igen,tegnap jó volt a buli,ilyenkor egyből van szabi tartalék. :lol:

Spenót holnap tükörtöjással gyereknek külön füstölt tofu és rántott hal mellé (hogy jó drága kajákat lehessen szétdobálni) na pá

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Szia Santos!

Ismerős történet. Én a liszt miatt játszottam el ezt a pékségben. Lehetett rendelni de akkor minden nap muszáj volt elvinni egy 75dkg-mos graham kenyeret. Egy egyéves gyerek hol eszik meg ennyit minden nap? Neked meg 30zsömit tömnének a gyerekedbe? Érdemes lenne a nagyáruházakban is faggatozni hogy mi van benne a kiflibe zsömlébe. A zacskos cuccokra is fel van tüntetve hogy mit tartalmaz. Időigényes tudom, de ha valami izlik neki utána már nem kell válogatni. Az Auchanba láttam egy polc sort, amin cukorbetegeknek és tejérzékenyeknek vannak dolgok. Pl.csoki, kakopor.

Szia
Vendég
 


Helló,

én is itt pangok,aludni akartam a tegnapi "buli "után no meg hogy rákésszülhessek az esti Lostra(így is,úgy is mindig be kell állítanom az ébresztőt)de közben csöngettek és oda az egész szunyóka,bezzeg Lau,a cumedli is kifordult a szájából és most táttott szájjal alszik :lol:
Na ha már így fennt vagyok gondoltam benézek ide,(ez amúgy már függőség)meg ,megraktam a cserépkályhát,és mindjárt tornázni is fogok,ami kb 3/4 óra,kell is mert ma megettem az utolsó száraz sütit(fél tenyétnyi,vagy 10 lett volna elég belőle vagy 20 :oops: :lol: )a lecsó után ,ne szomorkodjon egymaga a hasamba :mrgreen: de azért megy a diéta,de gyakran bekapok én is valami finit,de csak keveset,és inkább este nem eszem,tegnap sem ettem vacsit,csak Lau kidarált sajtját meg szalámiját,pedig kefírt akartam,de nem kívántam,a szója fasírt meg mára olyan szeleket gerjesztett bennem,hogy gázálarc jól jött volna....a torna tök hatásos,érzem,ma felvettem egy inget ami karikor a mellemnél szinte szétpattant,most meg már jó,a farmerom is kinyúlott vagy mi deréktájt :lol: Szerintem nem is a szétválasztás a lényeg ,hanem hogy kevesebbett eszel ezáltal,szóval Ildi,tornázz egy kicsit ha nem ugálsz eleget a gyerekek mellett.Úgy látszik szófosásom van,bocsi.
Ma voltunk játszóbölcsibe,tök jó volt,mire el kell jönnünk mindig addigra lendül be Lau,már csak jővő héten lehet menni,uána nem lesz,mert sok gyereket íratnak be és azokkal kell foglalkozni.Ma SPENÓT :lol: volt,ette,ő meg csak a főziket eszi,meg nem enné a spagettit :roll: de a krémest bizti de azt nem kap :lol: holnap is az lesz,aztán tök főzi,nekem meg pizza rúd,meg valami sütike,most keresgélek,még jó hogy nincs több száraz...
Kis Rékénak remélem megoldodík a problémája.Nagyon durvákat olvastam,de bizti ki lehet bírni épp ésszel :wink: Koncertes apu meg csak használja ki hogy szabin van.

Köszönöm a szülinapi jókat:puszi érte!

egy kép ha nem bánjátok vagyis kettő:

Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


sziasztok,
Linda, Zsuzs, boldog névnapot utólag is:-)

Jubi, Bettus,
azért nem rosszak ezek a virág-fotók... Nálunk dzsungel van, úgy látszik itt szeretnek lakni. Régen én sem tudtam egy növényt sem átteleltetni.

Edi,
tényleg írhatnál ide.

Santos,
fotóval még mindig hadilábon állok. De majd ugye lesz a tali, és akkor mi leszünk a nagy meglepetés:-) Corában klassz egészséges pult-sor van. Élelmiszerallergiáknak megfelelő földijók is vannak.


Timi,
ez a fotó egy ovisról is készülhetett volna, olyan nagyos:-)

Linda,
Karostól Ti mennyire vagytok, ott leszünk pár napot:-) remélem szuper lesz és végre tudunk kicsit pihenni.
Tényleg Lányok, Ti nem vagytok hulla fáradtak? Néha úgy érzem itt a tavaszi fáradtság. Annyira le vagyok pukkanva....Igaz, hogy nem alszom sokat, node mégis.

sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Spenótos a fal,gyerek nem eszik továbbra sem (illetve eszik,csak nem azt amit én szeretnék vele megetetni)
Gyümölcsnapot tart a szentem,hát mindegy tegye,csak fogyjon valami kaja. Biztos ezt igényli a szervezete.

Linda,
Felbuzdultam az ötleteden,túrtam tök jókat,vadiúj is van közte,2 póló 3 felső hosszú ujjas,nagyon jók,Esprit meg Nexxt...nem is gondoltam volna,hogy találok. Majdan fotózom én is,de most lusta vagyok. Helyes a pálmafás csajszid,ja a szója hasonló puffadást idéz elő bennem is,sajnos elég sok szójacuccot eszem mostanában mint tudjuk :lol:

Judit,Beusa
Köszi az ötletet,majd nézelődök Cora és Auchan környéken is,de egyelőre feltankoltam és úgy tűnik,hogy ehetem is meg a dolgokat.

A tofu a párom szerint radír ízű,még azt is meghatározta hogy Koh-i-Noor ha emlékeztek rá, én nem tudom összehasonlítani,mert én a szagos radírt nyalogattam folyton,a natúr szóba se jött :lol:

True,
Valamit akartam,de elfelejtettem,mindegy is,mert úgyis telepatikus úton kitalálod.

HOL VANNAK A TÖBBIEK?
TIMI,BETTUS,TINA,HETTIE,MELÓDIA,JUBI? ANITA IS ÍRHATNA HA VAN KEDV ÁÁÁM

megyek vasalok,de még előtte szörf

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Hali,bocsi most nem írok sokat,kint voltam a kertben egész délután míg Lau aludt,most kap egy kis gyümit.Aztán játék és móka meg kacagás ,nem bírja ha itt ülök a gép előtt.
Este 9 -kor aki ráér:msn parti!
Spenótosok mindenképpen jöjjenek :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


sziasztok, na én is itt vagyok a jóban rosszban reklámja alatt :lol: :lol: Terveim szerint jövök msn-re, pedig mit kellene csinálnom helyette, na mit zsuzs??? hát természetesen vasalni... Mibe, hogy nem vasaltál délután ehehe?
Linda fogyi témában ez a 3. hét, hogy stagnálok, szerintem akár abba is hagyhatnám, annyit eszek, nem csoda, hogy nem fogyok....
Miért nem kap ez a kis szépség krémest?? Én adok neki egészségtelen dolgokat, mert azok olyan jók, és ha én megeszem, akkor ő miért maradna ki a jóból?

Riz: ezektől az új oltásoktól nincsenek ilyen durva reakciók, a régi Di-Per-Te na az tényleg durva volt, Marcinak 3 hónaposan 39 fokos láza lett, és akkora csomó a lábában, hogy a sebészeten nyomkodták ki a gennyet belőle szegénykémnek... A következőt ahogy megkapta, rögtön jegeltem neki, de még így is csomós lett. Ja, és az az éjszaka az, amitől fogva nem aludt éjjel. Na megyek, mert megkezdődött a sorozatom....

Kár, csajok, hogy nincs mikrofonfülhallgatóm, mert istenien tudnék vasalni csevely közepette.... Na igyekezek majd pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Kép ITT A BIZONYÍTÉK

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hell

Ildi,
Csak gyerekruhát vasaltam :lol: meg azokat bazirgáltam,amiket túrtam.
Annyit szörföztem és bambultam,hogy nem maradt időm,most meg nem fogok már...

Megyek a "géptől elfelé" mert életem párja gitározni fog (egész délután nem hagytam szegényt) szóval az msn-partiról kimaradok :( NEM KIDUMÁLNI SZEGÉNY ARANYOS SANTOS ANYUT!
Puszi csajok!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok,

voltunk délelőtt csípő kontrollon. Míg az ortopédiára vártunk, a nagy mosolygások közepette a kis-kincsem szépen lefejelte a padot... annak a vas szélét... én felvettem vigasztalni... mire szóltak vérzik... :o :oops: :?: :shock: (eleinte gondoltam, talán csak az ínye egy picurit, majd a vérzik...vérzik...vérzik hallatán megszemléltem mi a helyzet...vigyem-e át a balesetire mostdeazonnal, ami öt-tíz méterre van csak...) felmértük a helyzetet a háromgyerekes anyukával, hogy "csak" a szája széle lett bibis.
Én a vállamon vigasztaltam, kedves ismeretlen anyuka meg tamponált a pézsékkel. De Veronika egy perc múlva már újra vihogott, esett-kelt-dülöngélt (mit ivott :?: :roll: :lol: ). Viszont mikor sorra kerültünk, doki és a rendelő láttán belekezdett a tegnapi féle áriába... hiába szerette volna megszeretgetni a doktorbácsi :D:D:D csak az aaanya!
Úgy tűnik fehér köpeny fóbiája van :) Volt kiktől örökölni :P
Azt mondta doki, semmi baja, egy év múlva vigyem újra kontrollra.

Szánom-bánom, spenót itten elmaradt. Pedig úgy ettem volna. De ma vettem végre boltban mirelitet, holnap tuti az lesz--remélem nem jön semmi közbe ;) Helyette Manci, paradicsomos-káposztát evett, oldalassal (belekockázva)... és ette :shock: :lol:

Holnap három kismama jön hozzánk babáikkal.... és még akkora rumli van :o :roll: reggel kaphatom össze magam. Nekem még csak egy csemetém van, de ha jó idő van inkább sétalok vele, játszóterezünk... így itthon minden álll, vagy csak a kosz, szennyes, mosatlan gyűlik. Ha valaki beállít, úgy szégyellem magam :o :oops: ez olyan ciki, pedig már annyiradeannyira leadtam... :) És mindig akkor jön valaki, amikor még az ágy sincs bevetve... :( amikor végre "rend" van, akkor napokig senki :shock: Ezt ti is megfigyeltétk? Vagy csak én vagyok ilyen nyomi?(...Jól van True, de neked három van)


Lindalányka és Levifiú nagyon nagyon aranyosak!!!!!!!!!!

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Ejha! Volt termés bőven :lol: :lol: Legalábbis amióta nem voltam. Most ne hari, h nem olvasok végig, de most is csak egy nagyon gyors, helyzetjelentésre jöttem, h megvagyunk.

Diéta még működik, bár a mai gyüminapra nem szívesen emlékszem, mert sokat bűnőztem :oops: . Eddig olyan 2-3 kg ment csak le Rólam. Még van 12 napom és vége. De utána következik új 45 nap, de csak délig lesz gyümi. Majd akkor jövök egy jelentéssel.

Ma levittem Cinka Pannát az orvoshoz és nem tudom miért, de annyira sírt. Pedig aztán nem jellemző ez rá. 82cm hosszú és 12 kg. Jó húsban van a szívem. De olyan 2 napja elkapja egy ilyen sírás és képes úgy üvölten és sikítani, h azt aztán nem bírom( SANTOS RÁD GONDOLOK ILYENKOR) :lol:


Linda!

Nekem tudod mi a kedvenc virág fajom? Bromériák: Aechmea és Tillandsia ionantha. Aechmeám most is van, de még pici nagyon. Imádtam amikor láttam, h jönnek a sarjak. Azóta az anya kiszáradt, de nagyon sok "gyereket" eltudtam ültetni. De valahogy elszáradtak. Ilyan szép rózsaszín virágom már nem lesz? Vagy évekbe telne? Tillandsiám még régen volt, de ott is jöttek sorba a sarjak, de lehet korán szedtem le őket, mert mindig elszáradtak. Képzeld amikor megvettem még nem volt lila virága. Egyszer jöttem haza a munkahelyemről és olyan szép látvány volt, h ott volt a lila virág. Szinte meghatódtam. Szeretem a virágokat, de főleg azokat amik virágoznak. Én a vágott virággal úgy vagyok, h sajnálom amikor elhervad. Amúgy persze vannak olyan virágaim, amik nem virágoznak, de azok pont azért szépek, mert látom, h fejlődnek és nőnek. Bettusnak most gyökereztetek egy Seflera tövet. Bazi nagy volt már és muszáj voltam elvágni. Így maradt egy szár ami azóta nagyon szépen kihajtott.

Hú! Bocsi, de ez nagyon hosszúra sikerült :oops:


Léptem :wink:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok csak pár kép erejéig ugrottam be

Ezt a tündérkét most rajzoltam Hanna falára, most találtam ki, majd kifestem, és fotózom úgy is Kép Kép Na nálunk ítt kezdődik a kupi Kép így nézik a thomast a gépen

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hello,
Linda, True, Timi... bocsi, hogy tegnap csak úgy elviharoztam, de nem volt időm elköszönni, utolsó sorokat nem is olvastam.... Timit is alig érzékeltem-tehát nem miattad léptem le! :roll:

True: nagyon klassz a gyerekszoba. És a tündér.... roppant ügyes vagy!!!!!

Mindenkinek szép napot, jó hétvégét!!

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok lányok!

True!
Nagyon szép lett a rajzod. Én is csináltam mikiegereket a lányom szobájába amikor kicsi volt. A kiságy fejvédőjén volt a két egér azt másoltam a falra. Majd nézek képet rola.

Azért jöttem hozzátok hogy elmeséljem, a fiam kezd beszélni. Ma hallodtam hogy fentvan, nem akartam berontani a szobájába igy kopogtam az ajton. Megszolal bentről: KI? Erre én, bementem és agyon pusziltam. Tegnap este azt mondta, nagyra tátva a száját Á dám. Igy hivják a bátyját. Már régebb ota ugy hivja a nővérét hogy i, i. Mert a neve Vivi, végülis dallamra ugyanaz. A papa mama régota megy már. Engem ugy hiv hogy Anyí.
Tegnapi képek a szekrényes lányok után a fiam is ezt csinálja.



Kép Nincs itt senki!
Kép Vagy mégis?
Kép Kukucs!
Kép Észrevettek!

Sziasztok
Vendég
 


Hali lányok!


Judit!

Ez tetszik amit feltettél :lol: Dóri is nagyon szeret elbújni a szekrénybe és nálunk is kezdi a szavakat mondani. Most a legmurisabb amikor felmutatom a papucsomat. Dóri arra azt mondja: papa. :lol: Végül is p betűvel kezdődik. Imádom, h egyre több mindent megért. Robika még nincs is annyi idős, mint Dóri , úgyhogy tök ügyi.


Riz!

Azt hittem én miattam léptél le :lol: :shock:


True!

Te ilyen kis kreatív vagy? Ügyes nagyon. Azt tegnap el is felejtettem kérdezni, h te mit csináltál gyerekek előtt?


Többiek hol vagytok?????????????????????????
Jó hétvégét.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok, itt vagyok én is. :D

Judit!
Jazi is szeret a fiúk ruhásszekrényébe bujkálni, a fiúkkal is sokat szokott bújócskázni. Ügyesen megkeresi őket, csak hunyni nem tud még :D

True!
Nagyon kedves lett a tündér, nagyon kreatív vagy! Én is összefirkáltam már a Jazi falát, majd megmutatom. Én virágokat pingáltam rá.

Timi!
Szép kis méretei vannak Dórinak! Jazi is 12 kg körül van, de már régen nem mértük. A magasságára kíváncsi lennék, már 86-os rucikat hord, a 80-asok hirtelen kicsik lettek...

Riz!
De jó neked, hogy találkozol más babákkal/mamákkal!! Nálunk az a gond, hogy nincs kortárs társasága Jazinak, ezért úgy döntöttem, hogy beiratkozunk baba-mama klubba. Remélem jó társaság lesz...
Kupival kapcsolatban:
"Míg cseperedő gyerekek vannak otthon, addig olyan a takarítás, mint havat lapátolni hóesésben" (Phyllis Diller)

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi!

Egyszerűen nem tudok írni, h megláttam Jazit! Annyira szép kislány! Úgy látom, h Ők egy súlykategóriában vannak. Jazi is lazán ovisnak néz ki a gyönyörű tekintetével :lol: :lol:


Szép hétvégét Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Süt a nap lányok :lol: :lol: Alvás után megy a család Tropicáriumba. Biztosan Dóri reagálása ez lesz:
ÓÓÓÓÓHHHHH!!! :lol:

[KÉP]

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Jubi!


Helyesbítés: nem tudok írni=nem tudok nem írni :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Szia H. Timi!

Mi is délután megyünk a Camponába!
Időt még nem tudok mert Robika jo alvo. Tegnap is 3-kor kelt fel.

Szia
Vendég
 


Na sziasztok

én is gyorsan, mert nemsokára megyünk sógornőmékhez gyerekek névnapjára. Jajj, még el nem felejtem Jubi, Jazinak sok boldog névnapot! :wink: Ez a kép szenzációs róla.

Kösz a dicséreteket, a tündér nekem is nagyon tetszik, Brico-ban láttam ilyen szivacsfigurákat falra valókat, de kb. 15 cm-esek voltak, 2500 Db-ja. Először vettem ilyen vékony szivacsot, és meg akartam csinálni, de nem nézett ki túl jól, ezért gondoltam egyet, és felrajzoltam a falára. Amúgy abszolút nem tudok rajzolni, de ez kb. 10 perc volt. (Addig csinálta a két kicsi a képen látható kupit - mikor megfordultam az a kép fogadott.) Majd veszek hobbyfestéket, és akkor kifestem, de lehet, azt apára hagyom, mert ő nagyon ügyes. Nyáron ugyan festés lesz, de ha beválik, akkor újra megrajzolom neki.

Timi, Jubi: mindkét csajszi tényleg olyan nagylányos, biztos a hajuk miatt. Dórinak milyen kis pocija van! :lol:

Timi: én világéletemben irodában dolgoztam, Hanna előtt a mentőknél, azelőtt meg 10 évig a yardon.

Judit, tök jó a bújócska, Levi most azt csinálja, hogy a bugyijaimat meg melltartóimat kipakolja a fiókból, és abba mászik bele, de azt nem szeretem, mert félek, hogy leszakad a fiók.

Na mentem készülődni, további jó hétvégét mindenkinek! Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

H.Timi!

Látátok a bábelőadást is? Ti közel laktok a Camponához?

Irjál hogy tetszet a lányodnak!

Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!

Ba.....us, most látom, h ti is a Camponában voltatok? Talizhattunk volna. Egy picit megálltunk a bábelőadás előtt. Persze tátotta a száját. A Tropicárium is nagyon tetszett neki, de rohant állandóan. Úgyhogy én is lemerűltem így estére. Ez a jó kis kondi :lol: Nem vittünk babakocsit, így elég fárasztó volt. De a lényeg, h Ő jól érezte magát. Szeret így szabadon rohangálni, pláne a rengeteg színes bolt, hossszú-széles áruház stb......rohangálhatott kedvére. Mi Kispesten lakunk. Nektek tetszett minden? A nagy család volt?

True!


Has az van :lol: Nem egy egyszálbélű hála :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Nekem is megakadt a szemem Dóri pociján...kis Döbrögi :D

Látom itt a tavasz, mindenki ki a szabadba, nagyon helyes! :D Délután vasalás helyett én is inkább az autó mosást választottam.

Linda!
Bocs, hogy megint kérdezek :oops: Mi az a virágpalánta, amit már most kiültethetek?

Pussz Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szia H. Timi!

Igen kár hogy nem olvastad elöbb az üzenetemet. Mi vittünk babakocsit, mindig visszük. Már boritották fel szegény, igy legalább kikerülik. Csak 3gyerekkel mentünk, a nagynak mindig más programja van. Ő ment Ujpestre a barátnőjéhez. Szoktunk eggyütt menni de akkor 2kocsival. :lol:

Szia
Vendég
 


Sziasztok!

Jajj nekem annyira lassan jött be a babanet,alig bírtam kívárni!
Mióta ilyen gyönyörű idő lett azóta megszaporodtak kint és bent és fennt a munkák :? :lol: sőt nekem még ezer más dolgom is van/lesz,megjöttek a terasz korlátai,amit 2x át kell festeni,közben peig 1x átcsiszolni,már le vannak kenve lenolajjal aminek még száradnia kell.Aztán a tetőtérben (ahol még nem lakunk)ott is rendet kell csinálni,ablakpucolás,porszívózás...szóval,tavaszi nagytakaírítás :roll:
Nagyon kellemes hétvége volt,tegnap anyukáméknál voltunk,Laura örömmel ment a térdig érő száraz falevelekben a Balcsiparton,csúzdázott is,azt a vigyort az arcán... :lol: a nagy víz láttán szinte sikított örömében,olyan édi volt.
Nagyon helyes a kis kalapos Jazi,a kukucskálos Robika,a pocis Dóri,a spenótos Levike,és a tündér a gyerekszobában :wink:

Beusa,Karos egy kicsit messzebb van tőlunk,kb 30 km.Mikor jöttök?

Jubi,hát még nem árulnak sok virágpalántát,azt majd egy kicsit később,mikor már nem lesz fagy,hiába a jó idő de még csak február van.Most még csak kankalint,árvávcskát,kicsit később majd boglárkát, nefelejcset,törökszegfűt lehet kapni,de most még korán van-ami most jó lehet:nárcisz,tuli,krókusz,kanka,árvácska :wink: nem vagy elkésve.

Timi,bizti tök jó lehetett a tropicáriumban,1x mi is voltunk ,lenyűgözött.(akkor még Lau seholsem volt)Nem tapogatta meg Dóri azt a sok akváriumot?

Ildi,nagyon kis ügyi vagy,én is imádok rajzolni,nekem az egyik konyhafal van megfestev,a barinőmmel alkottuk ,majd keresek képet.

Fogyisok :hogy vagytok?megyeget még?Nekem ma ch nap,még nem tudom mit eszem,lehet csak kalácsot,lehet kapni tök fini mákosat. :lol:

na megyek,gyorsan befestem a hajam.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Ildi,még eszembe jutott mit akartam tőled kérdezni.Melyik Gliss kur-os terméket veszed Hanna hajára,azt az olajosat?ami két komponensű?Nekem annak nem tetszett az illatta,de láttam Elsev hajkibontót is,citrus illattal,na az fini illatú és olcsóbb is 200 ft-al :lol: Muszáj lesz venne,nagyon kócós....

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Linda: Gliss kur mélyregeneráló 19 vitaminnal, más nincs ráírva, de két komponensű, de tudom, hogy van ebből egy drágább is, azt hiszem az az olajos. Ez nem vészes árú, kb. 600 ft, ha jól emlékszem Rossmannban, de nagyon sokáig elég, pedig én minden nap fújok pár fújást a hajára. Az Elsev-et se kell kiöblíteni? Mert én szárazon is fújom neki, és nem zsírosodik tőle a haja. nagyon jó, ezt csak ajánlani tudom! Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hell Mindenki!

Hétvége,jóidő,séta,motor,fertengés...ez volt pár szóban...mostmár én is teszek fel képeket,de annyi " dógom" van,hogy nem érek rá itt a géppel tökölődni.

Ildi!
Itt a képen ez a hajasbaba most Hanna vagy Levi????? bocs a kérdésért,de annyira jó dús frizkója van a gyereknek,hogy nem tudom eldönteni... :oops: (bár inkább Levis a kép...)

Linda!
Én használok hajkibontót is és hajkiegyenesítőt is. Amúgy vasalni kell a séróm,mert pont az a borzasztó se nem egyenes se nem göndör vacak...szóval szerintem jobb minőségileg a Gliss kur... (ha számít hogy Santos néni mit szól itt bele a dolgoba :lol: )

Timi!
Pocakos kislány aranyos nagyon...hogy vágtátok le a haját elöl? Erre készülök,mert Rékabébi nem tűri a hajcsatokat és a pálmafát,szóval megegyelem a haját egy picit ,de csak elöl...szóval Dóri hagyta,vagy két emberes művelet volt?

Jubi!
Király a hólapátolós idézet...hát igen,kupi az van errefelé is,olyan jó képeket teszel fel Jaziról. Nekem a kedvencem az a téli,amikor piros pofival ül a kocsiban...mint egy reklámbaba.

Judit!
Most ebéd után és lefekvés előtt szedtem ki Rékát a szekrényből,mert muszáj volt bebújni oda,hiszen oda dugta el a kacsáját és ha már megkereste,akkor ott kuksol egyet vele a sötétben.

Képzeljétek,meglepődtem,kapott Réka egy babát,olyan alvós,csecsemőszerű gumibabát. És eteti, itatja, pelenkázza...még popsikrémet is rakott rá :shock: csak lestem (egyébként lehet,hogy ez normális,csak én vagyok ilyen fényezős,de persze én nem láttam kisgyereket Réka előtt csak képről. :lol: )

megyek kávékávékávé,hogy tartsam a napirendem...na puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Na jó a pelenkázza erős azért,de rápakolja a pelenkát és dühös,ha leesik róla,de a krémezés az tényleg kemény,egész baba be volt kenve fini cinkoxidos babylove krémmel...na pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!


Santos!

Valóban 2 emberes a haj, bár most azért ilyen iszonyat rövid, mert vizes volt amikor apa belevágott a hajába :lol: Mondtam, h túl rövid lesz amikor megszárad, de erre azt mondta: majd legközelebb te csinálod :shock: Ilyenek ezek, nem lehet szólni......Valóban imádni valók a bébik, mert napról-napra újat és újat produkálnak. Olyan jó látni. Én már azt várom, h beszélgessünk.Most jelen pillanatban több a hiszti, sírás stb....amit nem nagyon tudok jól kezelni. Amikor a fáradtság miatt ordít, akkor sima ügy van. De amikor ok nélkül ordít, akkor én is ordítok :lol:


True!

Milyen gyönyörűséges Levi! Ezek a gyerek úgy látom nagyon jól sikerültek :lol: :lol:


Linda!

Szaladt Dóri, mint pók a falon. Szerintem azért még nem kötötte le annyira. Azok voltak Nekik élmények amikor megmozdultak az állatok. Úgyhogy tavasszal irány az ÁLLATKERT!!!!! Lesz ott sok: OHHHH!Fogyi még megy, most már csak nem hagyom abba a finis előtt. Jövő héten szerdán jár le a 45 nap. Majd következik ismét 45 nap ami délig gyümi. Megcsinálom ha már elkezdtem :lol: Megyek én is véglegesre(szőr). 2 hét múlva hétfőn(ez csak konzi lesz). Nagyon fáj?

Jubi!

Már anno megkérdeztem a dokinőt, h nem-e baj, h ekkora a hasa Dórinak. De hála nem :lol:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Jol elveszek én is mindig. Most sem tudtam olvasni valami sokat, mert Arti itt rángat, meg lázas a foga miatt, és nem megy le neki tegnap este ota. 2x volt hőemelkedése csak, de jobb lenne ha lemenne. Kapott antibiotikumot is, de még nem adtam neki. Ti adtatok már ilyet a gyereknek?
Nem igaz, egyszerűewn nem birok tőle irni sem. Csak rángat.
Enni sem eszik, de inni se akar, nem tudom mi lesz igy.
Remélem azért majd egyszer tudok már normálisan is irni.
Szombaton megyünk barátnőm kislányának szülinapi partijára, utána meg barátokkal megyünk egyet bulizni. Már nagyon rég vágyok egy kis kikapcsolódásra, rám fér. Havonta minimum most már beiktatunk egyet.

na megyek, kis lázas manomhoz. :cry:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Jó, mi?
Kép
Vendég
 


Itt a tavasz, mindenki odakint, NAGYON HELYES!!! :D Jazival mi is kertészkedtünk, kapáltaunk, gazoltunk. Tetszik neki, anyja lánya :D
Linda ismét csak köszönöm az infokat!!!
A mai baumaxos katalógusban láttam csüngő barkafüzet, amire már nagyon régóta fáj a fogam. Holnap megyünk beszerezni egyet.
Jazus 11 óra óta horpaszt, lassan ébresztgetem, menni kell a fiúkért. Ebben a jó időben olyan nehezemre esik bent maradni, pedig írni kellene a dogámat is. Lehet, hogy kiköltözöm a laptoppal a napra - tényleg, ez jó ötlet! :mrgreen: Tudjátok mi a téma? A szex a Biblia tükrében. Jó kis téma...olyan tavaszi :wink: :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok

Húúú már én is rég jártam, de látom most nem is pörög annyira a topic.

Mi is betegek vagyun-voltunk mint hettiék. Ugyanaz a fog a probléma amitől szombaton hányt és lázas volt, aztán vasárnap is lázas volt, folyik az orra, a szeme be van gyulladva. Azt se tudom mikor milyen cseppet, kencét, gyogyit kell neki adnom. :x
Megy a lakásba és egyszer csak elsírja magát aztán matat a szájában. Eddig semmi bajunk nem volt a fogzással, de ez most nagyon megviseli. Ezek a szemfogak azt hiszem, az alsó 4 utániak.

Ráadásul most volt 25-én másfél éves, és lehet hogy van benne valami, hogy etájt jön a hisztikorszak, mert egy pár napja kibírhatatlan. Hisztis, akaratos, öntörvényű, nem fogad szót, és néha nagyon durva tud lenni.
Ma elmentünk a piacra ami babakocsival egy 15 perces út, de ebbe már benne van a vásárlás is, és az egész utat végigordította, de nem sírt csak üvöltött könnyek nélkül.
Ha meg csak simán megyünk az utcán vagy motorral soha nem fogad szót.
Szóval már én is várom a beszélgetős mesemondós időszakot, meg a gyöngyfűzést a pasik kibeszélését, hábár ez még messze van. :lol:

Panelbe lakó anyukák, nekted is horror összegű lett a főtáv szla?
Nekünk több mint 30. ezer ft lett. :? Miért ilyen durva? NEm tudom.

Jubi: Jó kis téma a dogád :lol:

Judit: az a képen a te kisfiad?

Poci: Kittinek veszett nagy szokot tenni a hasa, és mondta a dokinő, hogy tele van neki gázzal, kaptuk erre a normaflore-t aztán most attól jönnek ki a jó gázok :lol: Remélem lejjebb megy a hasa, mert néha félelmetesen feszül neki.
Meg elfelejtettem mondani a dokinak hogy horkol. Valakinek horkol még a gyerkőce???

Santos: babaitatás, etetés, a kádban fürdetése majd megtörlése nálunk is nagy sztár. Aztán a fürdés végén a baba feje lekerül a nyakáról és kirázzuk belőle a vizet. Úgyhogy a napi horror is megvan :D

Tru: MÉg neked akartam írni, hogy nagyon szép a gyerekszoba, és jó tágas is. Nálunk annyi hogy beléptem és már jöhetek is ki kb. annyi a hely hogy megforduljak azt hiszem valami 7-8 nm-er körül van. Ez a háló is :roll: Majd 1* egy kertesház nyami :D

Na jó éjt, mert már megint éjjeli bagoly vagyok, huhu-huhu :lol:
Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok,
képzeljétek, tegnap is voltunk babázni. Sok-sok kismama meg baba jött össze, ismerősök :) Na, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy mikor hazaértünk a megszokott időben, és melegítettem az ebédet a kicsinek, addig a nagy ágyunkra szoktam tenni, párnával, cumival, alvós kutyával, hogy lazítson, pihenjen... ne zaklasson :D És most ki volt húzva az ágy... bevetetlenül :oops: (reggel sietve mentünk) És az én tündérem csak úgy elaludt ott, a nagyágyban :D míg mikróztam :D:D:D (ebéd mondjuk nem hiányzott, mert sajna állandóan nasikat tettek ki a kicsik keze ügyébe... aminek én nem nagyon örültem... mert nem ch-val akarom jóllakatni ebéd előtt/helyett).
aztan átvittem a kiságyába, és ott jó nagyot aludt. Kifáradt délelőtt :lol:

Príma ez a jó idő... Ha lehet, csak kint vagyunk mi is... Nagyokat sétálunk babakocsi nélkül :D:D:D Van, hogy két órát is... néha kell cipelni azért, ha elfárad... Meg szeret leülni a boltok-kirakatok padkáira... Nagyon élvezem, hogy így fejlődik :)


Dobok pár képet, ha nem baj
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Megszomjaztunk :-)

Sziasztok!!!!
Betegeknek jobbulást!

KépKép
rizibizi
 
 


sziasztok,
True,
gyönyörű a tündérke:-) a fali és a falra mászni készülő is:-)
Hát én ilyet sajnos nem tudok, pedig már képzem magam a sok kutya és cica rajzolással,

Linda,
már megjöttünk Karosból, sajna összeszedte Minna a hányós - hasmenős vírust, rémes. Már végén tart, de nagyon kiborító.
Azt hiszem itt véget is ért a családi wellnes hétvégék sora...

Beuka,
nektek milyen volt Kehida? Nem szedtetek valamit össze a vízben?

MSN-esek: nagyon irigyellek Titeket, az tök buli.
Sziasztok, Mentem is, mert gyorsan csinálok valamit míg alszik Pöttöm.
B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Háát tényleg nem pörög most a topic...

Riz,
Amikor megláttam az első két képet Veronikáról ez jutott eszembe: szétpuszilnámaztapiciaranyospofikádattekölök!Annyira édes képek!
Volt ilyen ebéd előtti elalvása Rékának is,főleg akkor,mikor átállt a napközbeni egy alvásra,és nagyon kifáradt addigra...most kb fél kettőkor alszik el,de előfordul,hogy szundít 10 percet ebéd előtt a babakocsiban,már ha bele tudom préselni,mert nem olyan egyszerű.

Bettus,
Piacramenős ordítás ismerjük,ismerjük,kipréselése néhány könnycseppnek direkt,hogy sajnáljanak a szembe jövő öreg nénik..
.ja fűtés 26ezer (a 35nm-re jó mi?) fogalmam sincs,hogy miért ennyi,míg,a házban lakó csajék ugyanekkora lakásra 19 ezret fizetnek,az is sok (jelzem,hogy nem használok több vizet náluk,mert "egyeztettük óráinkat " :twisted: nem tudom hogy számolják ki Főtávék ezt.) Most meg tök hideg a radiátor,lehet,hogy a jövő hónapig polgári engedetlen leszek és nem fizetem be,majd csak késve...

Nekem az uram horkol,de veszettül,nem lehet tőle aludni beremeg az ablak is,felkelteni meg mégúgysem lehet,szóval ha jót akarok akkor előtte kell elaludnom...Rékagyerkőcöt még nem hallottam horkolni.

Megyek mert tényleg nem csinálok semmit itthon,ha netezek...sziasztok.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Ma már nincs olyan szép idő,de azért kint lehet lenni.Ma voltunk délelőtt játszóbölcsiben,bringával,csuda jó volt,Lau is élvezi a járgányt :lol: ezért kimaradt a délelőtti alvás,negyed egy óta alszik,még nem is ebédelt :oops: finomfőzeléket csináltam neki,míg aludt addig festettem a garázsban,tegnap meg rendberaktam a tetőteret,már "csak" ablakot kell pucolni,11-et :roll: :cry:
Betegeknek,lázasokna,fososóknak jobbulást!
Számlák:elképesztőek,én bizti panaszkodnék!mármint az illetékes helyen,nemcsak magamban fortyognék :?

Rizi,nagyon cukik a képek :wink: Lau is imád ilyen patkákra leülni,a minap a babakocsi fékezőjére ült rá,egyszer meg a cipőmre mikor nagyon fáradt volt :lol: anyukám munkatársa is csokival kinálta Laut 1x,mondtam nem eszik ilyet,eltettem magamnak :mrgreen:

Santos,hol vannak a képek,??Csütörtökön parti?Vagy megint bealszasz?Erkélyetek van legalább ?
Ja,nem az én ,hanem Lau haja kócós,mint állat...az enyém még annál is egyenesebb mint amire gondolsz :roll:

Beusa,te is jöhetsz dumcsizni,van msn telepítve?sajnálom a hétvégét :o

Bettus,húha már másfél éves Kitti?Lau még nem hisztis,de a foga sem jön, :lol: majd probálok a foga fehérjéről képet ide tenni nektek.Ő is szokott azért könnyek nélkül szenvedőzni.
Launak is nagy a pocijamde olyan cuki,tegyél fel képet a pociról hadlámm kié nagyobb.

Timi,le a szőrrel!Annyira nem fájt,hol fogod?
Virágokról akartam még írni,a bromélia lehet többet nem is fog neked otthon virágozni ,vagy ha mégis nagyon sokára,amúgy nekem is tetszenek,a tillandzsia is,meg az ekhmea is :wink:

Edi,láttam most jelentekeztél be,írjál már egy kicsit magatokról,nagyon leköt Kata?miket játszatok?Sokta vagytok ti is kint?Ugrál már a zebrával?

ILDI,hol vagy háziaszzonyok gyönygye :?: nagyon cuki a kis göndi-böndi hajú :wink:

Na megyek megnézem már mivan ezel a 7 alvóval.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

Itt vagyok én is, azért nem írtam, mert nem akartam magammal levelezni. Na meg nincs túl sok időm sem, Levinek is jön a foga, plusz taknyos kb. 3 hete, de ömlik neki, már 3 hete eszi a köptetőt, orrcseppet és semmi változás. Egész nap (ha nem alszik) nyafogva jön megy, nem találja helyét, az udvart is unom már, állandóan belehempereg a porba, kenődik a takony a fején, esik-kel... Én nem tudom ezek a gyerekek nem tudnak játszani. Most vonatoztam velük, nézték a gépen a Thomast meg kerestünk Gryllus zenéket rajzfilmmel, addig elvannak, de ha otthagyom őket, hogy játsszanak, akkor fogják a cumit tetét és a minimaxot bambulják. Ha kikapcsolom a tévét, akkor rajtam lógnak. Külön-külön ellennének, Hannával rajzolnánk, vagy valami, de a másik sose hagyja, hogy játsszunk, na mindegy.

Linda: háziasszonyok gyöngye.. most épp ki vagyok készülve, elveszek a mosott - vasalni-teregetni-ahjtogatnivaló - szennyes ruhák tengerében, ha látnád mi van itt, nem neveznél így...

Zsuzs: fűtésszámla: nem lehet, hogy a szomszéd csajék kapnak támogatást? Mi általányt fizetünk, eddig 13-at fizettünk, de nyáron is, (mi kapunk támogatást) de kiderült, hogy az EON önkényesen levette a fogyasztásunkat, ezért most sürgősen felemeltettem 20-ra a havi összeget, mert egyösszegben nem akarok ráfizetni.

Beusa, ha van msn-ed, gyere nyugodtan.

Riz: Veronika csókos szájacskájától el vagyok ájulva. Nekem is aránylag vastag szám van, de csak Marci örökölte :( Szexis kiscsaj lesz, majd meglátod :wink: Mostanában tök sokat gondolkodom, milyenek lesznek a gyerekeim nagykorukban.

Bettus: a gyerekszoba tényleg nagy, viszont 3-an osztoznak rajta... De mint ahogy a te példádból is látszik, sok gyereknek külön sincs akkora, mint nálunk 1 gyerekre jut egy rész 10m2 :lol: :lol: Egyébként nem bánom, hogy együtt vannak, még Marcinak sincs igénye különvonulni, és így legalább van hely játszani. Csak tudnám, miért csatatér állandóan a nappali :?: :?: :?:

Azt akartam kérdezni, hogy a ti gyereketek is állandóan issza a fürdővizet?? Már az idegeimre megy vele, ahogy megkaparint valamit, amiből inni lehet, nyomatja lefele.

Most a héten elég rosszak voltak a kicsik, hiába lehet kimenni az udvarra, tegnap elkezdtem a redőnyöket lemosni - gondoltam, ha már úgyis kint vagyunk... De mondom, Levi állandóan fetreng, Hannának mindig valami baja van, pisilni kell, inni kell, hiába jöttek át a szomszéd csajék 4 éves és másfél éves kicsikkel, csak szenvedtek úgy is. Aztán bejöttünk, a gyerekszobában meg orvul úgy szétpakoltak, amikor nem láttam, hogy majdnem elájultam. Van egy doboz, amiben egy csomó színes meg zsírkréta, meg mindenféle van, Marci elsős korongjaival együtt meg még ilyesmik, és az egész szét volt szórva. Enyhe ideggörcsöt kaptam mikor megláttam és üvöltöttem (akkor már elmentek szomszéd szörnyecskék), én meg az egészet beszórtam a dobozba úgy ahogy volt nem vagyok én Hamupipőke hogy szétválogassam, na de megyek mert Levi itt fújkálja a takonybuborékjait - bocs- puszi

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Azért én is vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit!

De rendi vagy, h írtál. Már el is felejtettem. A fiadból sztár lett? Végül is nem kell itt csodálkozni, hiszen egy kisherceg!!!!


Jubi!

Valóban jó kis témája van a szakdolidnak. Már elkezdted? Ha van kedved akkor néha egy-egy gondolatot szívesen olvasok. Valóban kint vagyunk a szabadban , ilyen szép tavaszi napokban. Jobban kiszívja Dórit a levegő és így lazán 2 és ½ óra alvás garantált.

Riz!

Dehogy baj, h dobtál képet. Még mindig egy gyönyörűség a kisasszony. Látom siet valahova az a kiskutya a falon……Te csináltad? Tök klafa. Dóri hiába fárad ki neki kell a babakocsiban altatás a déli alvásnál. Na! Ez kb 5 perc amikor már elfáradt. Este meg hála sima ügy van. Csak beteszem a kiságyba és becsukom az ajtót. Persze még hallom ahogy cseveg és izeg-mozog, de ez is kb 20-30 perc és már alszik is.

Linda!

Szerintem pociban Dóri nyerne. Mikor kelt a lányod? Hihetetlen jó alvókája van. Szóval ez a szőrdoki a belvárosban van. Nagyon kivi leszek, h mit fognak alkotni. Persze izgulok is, h nehogy elrontsanak valamit. Nem szeretném ha rondává varázsolnák a bőrőmet. Van egy másik virág amit kisasoltam a virágárusnál , de nem tudom a nevét. Szerintem az is bizti broméria. Gyönyörű virág az is. Szóval én broméria imádó vagyok.

True!

Nyugi, nyugi, nyugi. Ezek a gyerekek ilyenek. Szétpakolnak. Azért olvasom, h redőnyt pucoltál. Azért az sem semmi. Ügyi vagy. Amiatt meg ne aggódjál, h mosatlan, szennyes, vasalás, stb……van. Éppen azt akartam kérdezni, h mindenkinél olyan hamar gyűlik a szennyes? Na! A szemetes se semmi. Kiborítom és már szinte estére megtelik.




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?