Sziasztok
Itt vagyok én is, azért nem írtam, mert nem akartam magammal levelezni. Na meg nincs túl sok időm sem, Levinek is jön a foga, plusz taknyos kb. 3 hete, de ömlik neki, már 3 hete eszi a köptetőt, orrcseppet és semmi változás. Egész nap (ha nem alszik) nyafogva jön megy, nem találja helyét, az udvart is unom már, állandóan belehempereg a porba, kenődik a takony a fején, esik-kel... Én nem tudom ezek a gyerekek nem tudnak játszani. Most vonatoztam velük, nézték a gépen a Thomast meg kerestünk Gryllus zenéket rajzfilmmel, addig elvannak, de ha otthagyom őket, hogy játsszanak, akkor fogják a cumit tetét és a minimaxot bambulják. Ha kikapcsolom a tévét, akkor rajtam lógnak. Külön-külön ellennének, Hannával rajzolnánk, vagy valami, de a másik sose hagyja, hogy játsszunk, na mindegy.
Linda: háziasszonyok gyöngye.. most épp ki vagyok készülve, elveszek a mosott - vasalni-teregetni-ahjtogatnivaló - szennyes ruhák tengerében, ha látnád mi van itt, nem neveznél így...
Zsuzs: fűtésszámla: nem lehet, hogy a szomszéd csajék kapnak támogatást? Mi általányt fizetünk, eddig 13-at fizettünk, de nyáron is, (mi kapunk támogatást) de kiderült, hogy az EON önkényesen levette a fogyasztásunkat, ezért most sürgősen felemeltettem 20-ra a havi összeget, mert egyösszegben nem akarok ráfizetni.
Beusa, ha van msn-ed, gyere nyugodtan.
Riz: Veronika csókos szájacskájától el vagyok ájulva. Nekem is aránylag vastag szám van, de csak Marci örökölte
Szexis kiscsaj lesz, majd meglátod
Mostanában tök sokat gondolkodom, milyenek lesznek a gyerekeim nagykorukban.
Bettus: a gyerekszoba tényleg nagy, viszont 3-an osztoznak rajta... De mint ahogy a te példádból is látszik, sok gyereknek külön sincs akkora, mint nálunk 1 gyerekre jut egy rész 10m2
Egyébként nem bánom, hogy együtt vannak, még Marcinak sincs igénye különvonulni, és így legalább van hely játszani. Csak tudnám, miért csatatér állandóan a nappali
Azt akartam kérdezni, hogy a ti gyereketek is állandóan issza a fürdővizet?? Már az idegeimre megy vele, ahogy megkaparint valamit, amiből inni lehet, nyomatja lefele.
Most a héten elég rosszak voltak a kicsik, hiába lehet kimenni az udvarra, tegnap elkezdtem a redőnyöket lemosni - gondoltam, ha már úgyis kint vagyunk... De mondom, Levi állandóan fetreng, Hannának mindig valami baja van, pisilni kell, inni kell, hiába jöttek át a szomszéd csajék 4 éves és másfél éves kicsikkel, csak szenvedtek úgy is. Aztán bejöttünk, a gyerekszobában meg orvul úgy szétpakoltak, amikor nem láttam, hogy majdnem elájultam. Van egy doboz, amiben egy csomó színes meg zsírkréta, meg mindenféle van, Marci elsős korongjaival együtt meg még ilyesmik, és az egész szét volt szórva. Enyhe ideggörcsöt kaptam mikor megláttam és üvöltöttem (akkor már elmentek szomszéd szörnyecskék), én meg az egészet beszórtam a dobozba úgy ahogy volt nem vagyok én Hamupipőke hogy szétválogassam, na de megyek mert Levi itt fújkálja a takonybuborékjait - bocs- puszi