Új privát üzeneted érkezett!

fanetta: na ez nem ér!!!! Megmondta a dokid is, hogy maradjál még nyugton 2 hétig :) :) :)

Nagyon drukkolok Nektek!!! ++++++++++++

Hétfőn megyek be ctg-re, akkor, ha lehet, megnézlek Benneteket!
linocs

Kvaszéva!

Milyen szép formás és nagyon picike a pocid! Kiszazsu mindenkit leköröz lassan :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Jóóóó reggelt Csajok :lol:

kezdetnek két gyors reakció:

Fanetta, drukkdrukkk!!!!

JIM: irány az orvos! pirosat köpni nem móka!!!! Én csak zöldet köhögtem, köhögök, de az más. Aztán meg tessék gyógyulni!!! Úgy mint én! :) Najó, gyorsabban mint én :P

végre olyan jót aludtam ma. jó felkeltem közben köhögni, na azóta a bordám fáj, de sebaj, jobban vagyok yeah..... :) mosogatással ünnepeltem eme örömteli eseményt :P

Éva, a Süsü jó ötlet, nem tudom már kimondta! Eszembejutott, hogy a tesómnak volt egy kis 7fejű sárkánya a férjétől kapta és amikor elkezdett sárkányosodni előkerült a polcra és addig elől volt, mig nem múlt el újra. :lol: De a Süsü sokkal aranyosabb ötlet :D Szerintem ez tutkó!
Ez a forrázás nem hangzik jól. Vigyázz magadra!!!! Viszont, hogy Neked milyen kis aranyos formás pocakod van! Enyém már olyan naaagy. :?

Az őssejt levételről bemásolom ide egy másik topik topiktárs véleményét, én is ide jutottam:
"Na, szoval csak azt akarom mondani, hogy utanaolvastam a KOLDOKVER levetelnek, es hat mi sem vetetjuk le. Raszantam nehany orat es orvosszakmailag nem tartom indokoltnak.
Eloszor csak irtam egy mailt a szuleszetre, egyaltalan itt engedik-e, mert pl. Osloban a legnagyobb korhaz betiltotta. Gondoltam, tipikus norveg prudseg, ez olyan mint az 1 szal UH az egesz terhesseg alatt.
Aztan elkezdtem olvasni a 2 cegrol, akik ide is dolgoznak: Cryo-save, ez egy savjci-holland-belga es Stem-save, ez meg dan. Az hagyjan, hogy innen mindketto kozel 3000 EURO-ba kerul, de a Cryo-save a csoringer magyaroknak 342.000. Ft-ert , azaz fele annyiert leveszi, elszallitja es 20 evig tarolja. Azt meg benyelheto osszegnek erzem. Tudjak, hogy a csoro magyar ugy sem fizetne egymilliot, csak a feketen meggazdagodott maffiozok.
Aztan elkezdtem cikkeket olvasni, milyen publikaciok jelentek meg eddig. Osszesen kb. 2000 transzplantaciot vegeztek eddig koldokverbol, amelybol egy sem sajat koldokverbol tortent (testver koldokverebol) es az eredmenyek vagy ugyanolyanok, vagy rosszabbak voltak, mint pl. egy allogen csontvelotranszpalntacional.
Tehat csajok, a megoldas: nem a koldokver levetele, hanem sok gyereket gyartani, hogy legeyen sok testveruk. Igaz, ez tobbe kerul 20 evre mint 3000 Euro, de tobb orom is :!: :lol:
"
Ez a külföldi topikból, remélem Katavirág nem haragszik meg, hogy bemásoltam, de engem ez győzőtt meg igazán.
De persze ha nem tudnék mit kezdeni a pénzemmel, akkor levetetném, mert sosem lehet tudni.

Jim, köszi a latin nevet, hétfőn megkérdem a gyógyiban. addig még nem dugom ki az orrom a lakásból :)

Melinda, dejó hogy megjött a babakocsi. Szerintem is tuti a szine :) és ne aggódj, megjön majd a többi része is ;)

Eduról még semmi hirem... :roll: remélem rendben vannak....

Ezen a tejfakasztó bulin nagyot mosolyogtam. Nem ismertem eddig, de akkor ezt itt is bevezettetem :) Hadd igyanak egyet az egészségemre :) Úgyis szép sorban fognak itt születni a babák, :)

Eszterxx, a két karton tejen meglepődtem, de tök igazad van, nem egyedül sétálgatunk már.... :) Ez a fránya víz meg már igazán békénhagyhatna! És én is nagyon remélem, hogy Apukád még láthatja a kis Andris mosolyát!!!

Mzx, annyira aranyosak a képek!!! köszönjük!!

Dany, Joseph is milyen cuki!!! Nagyon édesek a picik :lol: és mennyire kisfiúúú Joseph :) jaj olyan kiváncsi vagyok az én pocaklakómra, pedig még egy hónap.... :roll:

ja néztem, ma vagyunk 35hetesek.. tudomtudom mint mindig sereghajtó, de már csak 1 hét és misem koraszülünk. Az a hét meg kell a lakásra, ami 1 hete sehogysem haladt... najó, férjemuram összeszerel(te) a szekrénysort. lehet mint kitörölni és pakolni :D

ja és tegnap sikerült a lázmentes nap, ma szabadulok az ágyfogságból! :lol: lehet tevékenykedni itthon :P

Juditkecskemét, Ti hogy vagytok? Sokat gondolok Rátok! Gyere, mesélj!!!!

És végül, de nem utolsó sorban:

PATI DRÁGA már naggyonnagggyon hiányolunk!!! Főleg, hogy toxo gyanusvagy!!! :( Hadd segítsünk, felviditunk, vidits fel minket, meggyógyitunk, gyógyits meg minket :)
remélem ma már lesz Neted!
Ha nem, akkor eskü odaküldök valami gonosz manót, hogy átkozza el a netszolgáltató!!!!
[/b]

Kép

Kép
kolyok28

Halihó!

Fanettáról senki nem tud semmit?
Kvaszeva, nekem kb. két hónappal ezelőtt is nagyobb volt a hasam, mint a Tiéd most... :) Hol rejtegeted azt a gyereket? :lol: A kalács receptjét majd küldöm...
Mommy, Mzx, nagyon jók a képek! :)
Biztos az idő teszi, de én ma nagyon fáradt vagyok... pedig éjféltől reggel 6-ig aludtam egyhuzamban... most megyek epret meg kiwit ebédelni, mert máshoz nincs kedvem és du. 4-re még vendégek is jönnek. :cry:

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Fanetta barátnője vagyok az első gyerekeinket 2 nap különbséggel szültük és egy szobában voltunk a kórházi napokon.
A lényeg MA DÉLELÖTT MEGSZÜLETETT NAGY LÁSZLÓ NIMRÓD. Az adatokat még nem tudom, de délután meglátogatjuk és ha nem felejtek el fényképezőt vinni le is fotózom a babucit!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla! köszönjük a jó hírt!
Ha mész be hozzá vidd el az egész topik üdvözletét!!!!
Sok szeretettel gondolunk Rájuk! és kivánunk sok tejcsit László Nimródnak és a szülőknek sok örömöt Benne!!!!

Dejó :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Ja és megint fel van pörögve, mintfanni születésénél, úgyhogy nagyon jól van. Fannit éjjel szülte és amikor belöltözött a szobába nemhogy aludt volna, pörgött egyfolytában. :D Nagyon ari volt és most is a telefonban. :lol:

Drukk nektek és kitartás a ti babáitok is mindjárt kibújnak!!! :D :D :D
Jó hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mindenképpen megmondom és köszi a nevükben. Ha a picúr is olyan jó evő lesz mint Fanni, nem lesz probléma a tejcivel!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Fanetta!
Gratulálok a babához, jó egészséget, sok tejcit kívánok!!! :D :D :D

Szilvánusz,
Apa már évek óta tartogat egy üveg nagyon jó minőségű bort arra a napra, amikor megszületik a kislányunk. Haverjaival fogja meginni, de nem hiszem, hogy csak ez az egy üveg bor fog fogyni. :)

Jim,
ennek fele se tréfa, nézesd meg magad az ügyeletes dokival légyszi! Aggódom!

Nem tudom, hogy mennyibe kerül külön a pelenkázó táska. Amikor megrendeltem a babakocsit, a képen volt hozzá táska, aztán később azt állította az eladó, hogy az alapárban nincs benne. Én meg nem hagytam annyiban, mondtam neki, hogy a képen rajta van, és a leírásban azt írja, hogy táska nélkül is kapható a kocsi. Ezek után ingyen küldi a táskát. :lol:
Ma írt egyébként e-mailt, hogy hétfőn postára is adja. :)
5 ezernél többet én se adnék érte, ha úgy kellett volna megvennem, azért a 15 ezer baromi sok érte!

Mzx,
nagyon jók a gyerkőcös képek! :) Legjobban az tetszik, amin hárman vagytok, olyan meghitt!

Judit18,
melyik filmet néztétek meg a moziban?

Dany,
de aranyos Joseph! :)

Évi,
szegényke, Te is leforráztad magad. Én is. Kb. egy hete, amikor a cumisüvegeket forráztam ki, a hasamra csöppent egy kis forróvíz. Gondolhatod, hogy aggódtam, hogy pont a pocimra ment. Azóta már szépen gyógyul, már sebesedik, nemsokára szerintem el is múlik. Dokit mosolyogtam meg múltkor. Éppen vizsgált és az első kérdése volt, hogy "mit csinált, megégette magát?" Biztos más kismami is járt már így...:)
Csini vékony vagy, ari a pocód! :)

Kölyök,
a mai hozzászólásodon már érződik, hogy sokkal jobban vagy! Örülök neki! :)

Nemsokára megyek Anyuékhoz, este majd jövök.

Pussz

Melinda

Kép
melinda80

Jim,
Brendon honlapján találtam pelenkázó táskákat:

http://www.brendon.hu/shop/browser.aspx ... nkazotaska

Melinda

Kép
melinda80

FANETTA! GRATULÁLOK NEKTEK!!!! :lol:

Én is mennék már! Most is nagyon fájdogálok, de tök össze-vissza. Hétfőn megyek dokihoz, meg CTG-re. Meglátjuk hol tartunk! A 28 a kedvenc számom, én is kiegyeznék a dátummal!!!

Ja, most éppen cirkuszba megyünk a nagylánnyal, remélem végig bírom ülni az előadást.

Minden vérnyomi-problémásnak nagy drukk!

Mzx! Mommy! A csemeték gyönyörűek, olyan jó nézegetni a képeket!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Fanetta!! ha majd egyszer lesz időd visszaolvasni ...
NAGYON NAGYON GRATULÁLUNK!! mégiscsak bejött a február ahogy akartad!! :)

ezek szerint a közös orvosunknak mégsem volt szabad a szombat reggele :) (ha nem is én szültem mint tegnap gondolta)

de kár, hogy csak jövő pénteken megyek a kórházba legközelebb, különben benéznék, de gondolom addigra hazamehettek

Melinda, a pelenkázótáskák rohadt drágák, úgyhogy verd ki belőlük ha megígérték. én 10-15 körül láttam

a Michael Clayton-t néztük meg, George Clooney a főszereplő
a film nagyon érdekes volt, kicsit lassú de nekem tetszett
és hát George Clooney ... nem vagyok filmsztárokra ráizgulós, de ő olyan sármos....

Pati, ha majd olvasod megint, remélem minden ok lesz, azt hallottam toxémiánál meg kell indítani a szülést, de szerencsére Norton már koraszülöttnek számít, úgyhogy biztos jól van!!

KépKép
judit18

márinthogy Norton koraszülöttnek SEM számít

KépKép
judit18

Nekem még nagyon fent van a hasam. Sajnos.....
Íme: Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Még mindig itthon vagyok.

Judit,
én is nagyon csípem George-ot! :wink:

Lusie,
azt a mindenit, mekkora pocak! :shock:

Melinda

Kép
melinda80

Fanetta, nagy- nagy gratula!!!!

Kép

Olvasok és jövök vissza! :wink: :lol:

Kép
Vendég

Lusie, nagyon nagy a hasad! Nem csodálom, hogy Te szeretnél lenni a következő! És az a kép ott a háttérben... nagyon vidám! :)
Fanetta, gratulálok és jó egészséget kívánok Nektek! :)

KépKép
KépKép
mni

Fanetta
Gratulálunk!
Kép
Vendég

Sikerült végigolvasnom! :lol: :lol: :lol:

Juditkecskemét, Eszterxx, sok erőt Apukátoknak és Nektek is!

Fnora, gyere ezentúl sűrűn. És rakj fel pocifotót! :wink:

Mzx, nekem is volt rémálmom, néhány napja. Azt álmodtam, hogy nem is fiunk, hanem lányunk született és tökre lecs.sztük a dokit, hogy mit képzel. :shock: :shock: :shock: Nevet sem adtunk neki, mert nem tudtunk megegyezni, és az után érdeklődtünk, hogy hány napig lehet név nélküli a gyerek. Ráadásul úgy nézett ki, hogy a kis baba testén az egyik húgom mostani feje volt, csak kis méretben. Kép

Sok-sok drukk Patinak és Pumperkának! És persze Boseknek! Meg még akinek szüksége van rá! :wink:
Kép

Melinda, szuper a járgány! Nekem nagyon tetszik a színe. Nekünk még mindig nincs kocsink. :oops:

Jim, most már aztán gyógyulj meg :!: :!: :!:

Dany, kicsi Joseph is nagyon édi baba!

Évi, köszi a pocifotót! :lol: Téged tényleg lehagytalak! :wink:

Lusie, azta..... mekkora pocak!!!!

Niki, én is kérem fahéjas kuglóf receptjét!!! (Csak az a baj, hogy nincs is kuglófsütőm :roll: :shock: :shock: )

Én nem vagyok egészen komplett! :roll: :roll: :roll: Fanettának kisfia született, erre felrakok neki egy rózsaszín gratuláló képet!
Kép

Szóval akkor újra: Fanetta, gratulálok!!!

Kép

Ha valakit kihagytam, bocsi, de mindenkire gondolok ám!!!

Kép
Vendég

Mi még egyben, sztem még egy hét!

Fanetta: Nagyon örülünk a kisbabónak, gratulálok én is.
Megyek, megyek én is utánad, csak sajna a Marci még maradna.
Én is csak pénteken megyek elvileg a Kútvölgyibe, addigra már nem leszel bent, de Linoccsal küldünk nektek sok-sok üdvözletet hétfőn.

Judit18: küldtem neked privit.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

most jovok a konyhabol, ott vegre kezd olyan allapot lenni, mint 1 hete az agyfogsagom elotti idokben.... :lol:
paprikas krumpli lesz az ebed, elvben kesz van :)

es most kaptam a hirt Edurol, koszonom a drukkokat a neveben, kisfia szuletett ma hajnalban, 51cm es 3860g. :lol:

most megyek kicsit pihenni mert azert a 1oras konyhai szolgalat kifarasztott kicsit. de csak hogy ne irigykedjek ratok, itt is hetagrol sut a nap es az ablakunkbol latni a magas Alpokot. :)
kar hogy nem mehetek ki, de turelem.....

Lusie, aztamindenit, mekkora a pocakod.... nem semmi :shock: :shock: drukkolok, hogy hamar kibujjon a benne lako! nem is ertem, hogy tud ekkora pocak leszallni majd?

Pati, merre vagy :?:

Kép

Kép
kolyok28

Fanetta: nagy-nagy gratuláció a kisbabókához, nagyon sok egészséget kívánok neked is és a babókának is.

Melinda: nagyon jó a kicsi kocsi, és még jó is, hogy nem hagytad magad, hát ami jár, az jár!!!!

Drukk mindenkinek, akinek szükséges, le a vérnyomásokkal lányok,
már nincs sok hátra, kiktartás!!!!!

KépKép
bnesz.eva

Kölyök, kérünk szép svájci képeket! :lol: :lol: :lol:
(Én is minden nap gyönyörködtem a hegyekben, mikor ott dolgoztam.)
Vendég

eszerxx: nézd mit ír a vonalzóm? De ha ilyeneket gondol a kis prücsök, miért nem adja jelét, hogy jönne? :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

csajok, kicsit be vagyok ilyedve. hasmenésem lett pedig nekem ugye mindig ellenkező a problémám, kicsit csikar a hasam és az előbb mintha a hüvelyemből folyt volna ki valami

most beraktam betétet hogy lássam folyik-e még valami

ajjaj, Attila épp a mamájánál 2,5 órára...

nem tudom mi volt az a folyadék, ha azt nem veszem lehet, hogycsak elrontottam a gyomrom...

KépKép
judit18

ha nem jön több folyadék és nem kezdődnek fájások akkor nyugodjak le ugye??

KépKép
judit18

Judit18, Kép és ahogy mondod, ha nem folyik semmi és nem fáj, akkor semmi gond.
Milyen a folyadék? Magzatvíz lehet vagy a nyákdugó?
Vendég

Judit:figyeld hogy nem a magzatvíz-e,de ha nem akkor tényleg megnyugodhatsz.Fájások???Keményedések??

Fanetta!

Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Jim!

El kéne menni a dokihoz,nem?
Pihizz sokat!!

Dany!

Nagyon édi a kispicúr!! :wink:

Lusie!

Azért elég lennt van már az a pocak,nem??!!Szép nagy :wink: :wink:

köldökvérlevétel:én ugyanezeket hallottam mint amiben ti is megreősítettetek.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

amúgy is a wcn ültem és víz folyt ki úgy vettem észre a hüvelyemből, oda is tartottam a kezem, hogy lássam, és onnan jött - úgy 1 deci lehetett kb teljesen tiszta vízszerű
de azóta semmi, picit fáj a hasam, de nem nagyon, keményedés nincs

gondolom ha magzatvíz akkor még jönne több, nem?

KépKép
judit18

Húúú, fanetta, nagyon-nagyon gratulálok!

judit18: ezaz, pont én is így voltam Milussal, nem tudtam eldönteni, hogy most ez magzatvíz, vagy mi. Fájásom se volt soha. Rakj be egy betétet és nézd meg kicsit később. Szurkolok.

Még mindig dögrováson vagyok, de készülődnöm kell, jönnek Pécsről vendégeink. A legjobbkor. :x

meli, köszi a linket!

zsu:örülök, hogy ma már jobb kedved van.
pusszantás
Vendég

Sziasztok!

Nagy nagy gratula fanettának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És sok tejcsi! :wink:

Látom ez ragájos de reggel én is észrevettem hogy nedves a bugyim, nem tocsog de azért van rajta egy kis víztiszta folyadék, nedvesség. Azóta többször bugyit cseréltem és azokon is van de nem sok csak egy kicsi folt.És az a baj hogy nem tudom eldönteni hogy mi lehet, vajon szivárog a magzatvíz????? Mindig csak egy pici folt van de az van. Amúgy meg elég sok a hüvelyváladékom de ez nem hasonlít rá mert annak ügy van egy állaga és az nem vízszerű.

Jó lenne tudni hogy szivárog vagy nem nem tudom eldönteni, ha szivárog csak egy picit de az azért akkor sem jó.
Na mi tévő legyek???

Azt hiszem figyelem és ha holnap még van felhívom a dokim.

Megértem az aggodalmad judit18, azóta tapasztaltál valamit??
pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Judit18, próbáltam rákeresni a témára.

Más a helyzet akkor, ha a magzatvíz folyik. Ekkor semmi késlekedésnek helye nincs. A kapkodásnak, ijedtségnek sincs, a kórházba azonban haladéktalanul indulni kell. Akkor is, ha fájások a magzatvízcsorgás után nem jelentkeznek. Ez azért is fontos, mert a magzatot védő burok már nem védi a magzatot, és az egyébként nem steril hüvelyből kórokozók juthatnak fel, ami a magzatra nézve veszélyes lehet. A magzatvíz elfolyása miatt a méh belső nyomása, térfogata megváltozik, ez is a fájásokat erősíti. Kérdezik sokan, hogy meg fogják-e tudni különböztetni a magzatvizet az esetleg elcsöppenő vizelettől. Ha hirtelen, a méhszáj körül pattan meg a burok, akkor a mennyisége és az a tény, hogy nem tudja irányítani úgy, mint a vizeletet, egyértelművé teszi a magzatvíz-csorgást. Ha azonban csak kis mennyiség szivárog, akkor gyakran nehéz a megkülönböztetés. A magzatvíznek kicsit édeskés, sajátos szaga van, a vizeletnek sincs általában az ürüléskor annyira jellegzetes szaga, hogy otthon meg tudnánk különböztetni a kettőt. Ez mindenképpen orvos dolga. Tehát, ha kicsi is a mennyiség, mindenképpen szakemberhez kell forduljon a terhes.

Van választott szülésznőd? Ha igen, hívd fel őt, vagy a dokidat, ha úgy vagy vele. Szerintem. :oops:
Vendég

Pepike, te is???
Csak nem beindulnak a babák? :lol: :lol: :lol:

Megy a drukk!!!
Vendég

egyelőre nem jött több folyadék. egyszer pisilnem kellett és akkor a pisi mintha rózsaszínes lett volna. egyre furább.
a hasam fájdogál, de úgy állandóan, nem mérhető időközönként

lehet, hogy megvárom Attilát, már elindult és akkor azért bemegyünk, hogy nézzék meg

KépKép
judit18

pepike, judit, nagyon szorítok nektek. Én meg teljesen kiborultam a fiam miatt. Reggel is hívtam, földhöz vágta a telefont, meg kb fél órája is, kétszer egymás után üvöltve kinyomta. Bezzeg amikor apukája hívja, hiába játék közepén van, akkor is apa, apa! Komolyan, ezt érdemlem? Annyira el vagyok keseredve, lehet az lenne a legjobb, ha lemondanék róla, nevelje fel apuci! Bocsánat, de nem tudok írni többet, teljesen kivagyok. Szép lesz, lassan a vendégek is jönnek. :cry:
Vendég

beszéltem a szülésznővel azt mondta, hogy ha magától nem folyik akkor nem magzatvíz. a rózsaszín pisi meg lehet egy kis tágulási vér, de az is normális, attól még nem szülök

szóval lehet, hogy csak a sajtos-tejfölös lángos volt :)
ha mégsem az akkor jelentkezem...

KépKép
judit18

Judit, a rózsaszínes meg inkább nyákdugó gyanús nem? Mindenképp kérdezz rá, hogy mi lehet és jelentkezz, ha tudsz valamit. De izgi, még az is lehet, hogy mész Fanetta mellé!! :D :D

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jim: akartam már kérdezni, hogy a Milán milyen időközönként van az apjánál. Ha jól emlékszem most is szerdáig van nem?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Judit, a jó hír viszont, hogy akkor valszeg tágulsz!!!Az is valami. Én olyan zárva vagyok mint a Keravill. :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jaj, Jim, nem tudok értelmeset mondani, de ne keseredj el. Ő csak egy kisgyerek, ne gondold, hogy nem szeret! Ösztönösen cselekszik, nem akar téged bántani. Te vagy az édesanyja, és biztosan téged szeret a legjobban a világon!
Kép
És ne is beszélj olyanokat, hogy lemondasz róla!

Judit18, a rózsaszín valami lehetett a nyákdugó. Ha kezdesz fájdogálni, akkor lehet, hogy Eszter kifelé készül.
Tényleg inkább menjetek be a kórházba, még ha esetleg vaklárma is. DRUKKOLOK!!!

Kép
Vendég

Azta, Fanetta, nagy-nagy gratula!!!!!!!!! Ezzel ki is söpörtél minden gondolatot, ami előtte volt...

Na, majd ujrakezdem....

Viszont Judit, szerintem várd meg a párod és együtt irány be a kórházba, mert egy deci folyadék nem lehet szerintem más...

Jim, neked pedig kitartás! Azt te is tudod, hogy most hülyeségeket irtál, úgysem adjuk f..sz apjuknak!!!!!!!! Csak egyszerűen gyerek, próbáld elfelejteni, hogy milyen butaságokat csinál

Szilvánusz, már nekünk kellenének a jelek! 7 meg 10 nap... mi jövünk, hallllloooooooooooo!!!!!!!! Nem a többiektől sajnáljuk, hanem mi is szeretnénk!!!!!!!!!

Ja, és Dany, neked sem dicsértem meg, pedig Jo is gyönyörű baba :D

Kép

KépKép
eszterxx

Lusie, szép nagy poci!!!!!!!!!!! Nem semmi ezt hordani!!!!!!

Én képzeljétek, ma forditva másztam meg a Szabadság hegyet, lentről felfelé, mert azt mondják, a lépcsőzéstől, meg megerőltetéstől elindul a gyerek.

Jelentem, ez téves legenda. Gyerek végig tök jól aludt, csak én nem birok mozdulni, annyira izomlázam van. Úgyhogy az elkövetkező két napban nem is fogok tudni szülni, mert jajgatni sincs erőm...azért, ha mégis elkezdődne, nem mondanék nemet :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Itt vagyok és olvasgatlak benneteket, de sajnos vagy puhizek vagy szakdogát írok vagy családdal foglalkozok!

Most, hogy így beindultak a dolgok, úgy gondoltam írok egy kicsit.

Fanetta!
Nagy nagy gratula a kis Nimródhoz. Sok tejcit és egészséget kívánok!

Melinda!
Nagyon szupi a babakocsi. A pelenkázó táskával kapcsolatban meg igazad van.

Judit!
Barna és fehét színű volt a tengerimalac apuka!
Magzatvíz folyás! Mindenképpen menjél be a kórházba! Lehet, hogy bent is tartanak, de ha valóban az folyik akkor 24 órán belül antibiotikumot kell kapnod és meg kell indítani a szülést a fertőzés miatt. Én is így jártam a lányommal. Volt, hogy egy csepp jött (PEPIKE) és volt, hogy több. Néhány óra mulva pici kis szőröcskék is voltak benne, ez is normális, hiszen a babának is van haja szőrzete stb.

Jim!
Úgy sajnállak. Lehet, hogy mégsem volt jó ötlet a mobil!
Kitartás, biztos nehéz a Milánnak is, hiszen már nemsokára ketten lesznek és neki ezt biztos nehéz feldolgozni, kétségek között lehet, hogy mi lesz vele. Vagy ki tudja mit traktál az apja a fejébe!
Már nálunk is szoltak az óviban is és az iskolában is, hogy a gyerekeken látszik, hogy valami nincs rendben.

Poci képesek!
Gyönyörű a pocakotok! Még én is fogok csinálni és felteszem!

Bocsi, hogy mindenkire nem reagáltam, de megyek készülődök, mert vendégségbe megyünk!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bocsi az elgépelésekért, de agyilag K.O. vagyok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Fanetta: Gratulálok a fiacskádhoz!!!!

Judit18: nahát!!! csak nem??? Most mi újság?

Jim: mindig így lesz már, hogy a kisfiad ilyen sokáig lesz az exnél? mindenesetre rohadt nehéz lehet...
linocs

Délben leléptem vásárolni, most értem haza, és mit látok??? :shock: :lol:

FANETTA, hatalmas gratula Nektek!

Köszönöm a pocidícséreteket. :)

Zsu, tényleg lehagytál??? :shock: :shock: :lol: :lol:

Jim, ezt Te sem gondoltad komolyan!!!

Judit és Pepike!!! Mi újság??? :shock:

Pati ma olvasott és próbál jönni, de még mindig sz.rakodik a gépe. :evil:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Most nagy hírekkel jelentkezem nálatok:
]Kristóf nevű kisfiunk 2008.02.19-én 8,40-kor
2600 g-mal és 47 cm-rel megszületett. 3 héttel korábban jött, de a sárgaságon kívül semmi baja nincsen. A tejcsi már bőven megindult, úgyhogy van mit ennie :D
Képet mellékelek csak még nincsenek feltöltve.

Üdv: Cicuka

Kép
cicuka78

Azta, micsoda baba-eső!!!!!

Cicuka! Gratulálok Nektek!!! Már otthon?
linocs

köszi az izgulást meg tanácsot mindenkinek, de úgy néz ki vaklárma volt.

azóta sem jött ki egy csepp víz sem pedig mondta a szülésznő, hogy akkor még jönnie kell magzatvíznek, mert az folyamatosan szivárogna szülésig. lehet, hogy csak félrenéztem, mégsem onnan jött ahonnan gondoltam. a hasmenés csak gyomorrontás miatt volt a derékfájás meg a vasalástól. jól betrükköztem magam...

viszont jó nyomi vagyok, nem tudom mi ez, de most mindenestre lefekszem pihenni.

Pepike gyanúsabb, mert neki folyamatosan jött ha kevés is, kíváncsi vagyok!!

Jim, neked meg nyugi, lehet, hogy el kellene venni Milántól kicsit a telefont, hogy jobban értékelje! hátha a vendégség alatt elszáll a dühöd!

KépKép
judit18

[b]Cicuka,[/b] gratulálunk!! várjuk a képeket!!

most már megint kislánynak kell jönnie, hogy javuljon az ivararány.
én tudnék rajta segíteni ha mégis megindulna :)

KépKép
judit18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?