Jóóóó reggelt Csajok
kezdetnek két gyors reakció:
Fanetta, drukkdrukkk!!!!
JIM: irány az orvos! pirosat köpni nem móka!!!! Én csak zöldet köhögtem, köhögök, de az más. Aztán meg tessék gyógyulni!!! Úgy mint én!
Najó, gyorsabban mint én
végre olyan jót aludtam ma. jó felkeltem közben köhögni, na azóta a bordám fáj, de sebaj, jobban vagyok yeah.....
mosogatással ünnepeltem eme örömteli eseményt
Éva, a Süsü jó ötlet, nem tudom már kimondta! Eszembejutott, hogy a tesómnak volt egy kis 7fejű sárkánya a férjétől kapta és amikor elkezdett sárkányosodni előkerült a polcra és addig elől volt, mig nem múlt el újra.
De a Süsü sokkal aranyosabb ötlet
Szerintem ez tutkó!
Ez a forrázás nem hangzik jól. Vigyázz magadra!!!! Viszont, hogy Neked milyen kis aranyos formás pocakod van! Enyém már olyan naaagy.
Az őssejt levételről bemásolom ide egy másik topik topiktárs véleményét, én is ide jutottam:
"Na, szoval csak azt akarom mondani, hogy utanaolvastam a KOLDOKVER levetelnek, es hat mi sem vetetjuk le. Raszantam nehany orat es orvosszakmailag nem tartom indokoltnak.
Eloszor csak irtam egy mailt a szuleszetre, egyaltalan itt engedik-e, mert pl. Osloban a legnagyobb korhaz betiltotta. Gondoltam, tipikus norveg prudseg, ez olyan mint az 1 szal UH az egesz terhesseg alatt.
Aztan elkezdtem olvasni a 2 cegrol, akik ide is dolgoznak: Cryo-save, ez egy savjci-holland-belga es Stem-save, ez meg dan. Az hagyjan, hogy innen mindketto kozel 3000 EURO-ba kerul, de a Cryo-save a csoringer magyaroknak 342.000. Ft-ert , azaz fele annyiert leveszi, elszallitja es 20 evig tarolja. Azt meg benyelheto osszegnek erzem. Tudjak, hogy a csoro magyar ugy sem fizetne egymilliot, csak a feketen meggazdagodott maffiozok.
Aztan elkezdtem cikkeket olvasni, milyen publikaciok jelentek meg eddig. Osszesen kb. 2000 transzplantaciot vegeztek eddig koldokverbol, amelybol egy sem sajat koldokverbol tortent (testver koldokverebol) es az eredmenyek vagy ugyanolyanok, vagy rosszabbak voltak, mint pl. egy allogen csontvelotranszpalntacional.
Tehat csajok, a megoldas: nem a koldokver levetele, hanem sok gyereket gyartani, hogy legeyen sok testveruk. Igaz, ez tobbe kerul 20 evre mint 3000 Euro, de tobb orom is
"
Ez a külföldi topikból, remélem Katavirág nem haragszik meg, hogy bemásoltam, de engem ez győzőtt meg igazán.
De persze ha nem tudnék mit kezdeni a pénzemmel, akkor levetetném, mert sosem lehet tudni.
Jim, köszi a latin nevet, hétfőn megkérdem a gyógyiban. addig még nem dugom ki az orrom a lakásból
Melinda, dejó hogy megjött a babakocsi. Szerintem is tuti a szine
és ne aggódj, megjön majd a többi része is
Eduról még semmi hirem...
remélem rendben vannak....
Ezen a tejfakasztó bulin nagyot mosolyogtam. Nem ismertem eddig, de akkor ezt itt is bevezettetem
Hadd igyanak egyet az egészségemre
Úgyis szép sorban fognak itt születni a babák,
Eszterxx, a két karton tejen meglepődtem, de tök igazad van, nem egyedül sétálgatunk már....
Ez a fránya víz meg már igazán békénhagyhatna! És én is nagyon remélem, hogy Apukád még láthatja a kis Andris mosolyát!!!
Mzx, annyira aranyosak a képek!!! köszönjük!!
Dany, Joseph is milyen cuki!!! Nagyon édesek a picik
és mennyire kisfiúúú Joseph
jaj olyan kiváncsi vagyok az én pocaklakómra, pedig még egy hónap....
ja néztem, ma vagyunk 35hetesek.. tudomtudom mint mindig sereghajtó, de már csak 1 hét és misem koraszülünk. Az a hét meg kell a lakásra, ami 1 hete sehogysem haladt... najó, férjemuram összeszerel(te) a szekrénysort. lehet mint kitörölni és pakolni
ja és tegnap sikerült a lázmentes nap, ma szabadulok az ágyfogságból!
lehet tevékenykedni itthon
Juditkecskemét, Ti hogy vagytok? Sokat gondolok Rátok! Gyere, mesélj!!!!
És végül, de nem utolsó sorban:
PATI DRÁGA már naggyonnagggyon hiányolunk!!! Főleg, hogy toxo gyanusvagy!!!
Hadd segítsünk, felviditunk, vidits fel minket, meggyógyitunk, gyógyits meg minket
remélem ma már lesz Neted!
Ha nem, akkor eskü odaküldök valami gonosz manót, hogy átkozza el a netszolgáltató!!!!
[/b]