Üdv.
Melinda, nagyon szép volt Lotti a farsangon.
Niki, édes a lányod ebben a „kalapban”.
Szilcsi, ez a műtét nagyon rosszul hangzik…de remélhetőleg ezek után már minden OK lesz veled.
Kullancs elleni szurit a mi dokink csak egyéves kor fölött adja be, mi beadattuk, de nem azért, mert olyan helyen lakunk, hanem azért, mert sokfele járunk, és sajna nem tudom tetőtől talpig beöltöztetni.
Hefe, a D2 a Vásárhelyi P. utcában van, egy ruházati bolt, nagyrészt kínai, de vannak jó cuccaik. Én ott vettem Petinek harisnyát, cipőt, esőkabátot, stb. Még úgyis viszonylag hamar kinövi ezeket, de pl. a harisnyái még igen jól bírják a megpróbáltatásokat.
Enikő, látszik, hogy jó volt a hangulat a farsangon!
Gyerekülésügyben nem tudok segíteni, a miénk használatban van.
Zituska, szerintem Boti készül leszokni a tápiról. Nálunk ez még messze van szerintem, mert Peti úgy nyomatja befele, mint akinek muszáj, pedig előtte nekem már úgy tűnik, hogy teleeszi magát…
A bolti tejeket nem kell forralni, főleg nem a tartósat, mert ugye az UHT. Én a házitejjel most jártam meg, pedig tényleg csak öt teáskanál volt, viszont a 1,5%-os UHT-től semmi baja sem volt törpének, így én maradok annál. Mi is azt isszuk…
Zsuzsu, nálunk egyelőre még ugyanaz a cucc van, ami volt, azért csalóka az idő, főleg, ha a mamám kiviszi az udvarra. Inkább több legyen rajta, mint kevesebb.
Nem belevau, de a tartóstej nem a tartósítószertől tartós.
Kármen, azért kérdezz meg többeket arról, ami érdekel, lehet, hogy több szem többet lát! Egyébként nálunk azt hiszem már kapásból a legfelső lyukba fűztük a gyerekülés övét…
Zitaa, a Baby Outlet nekem nagy csalódás volt annakidején, szerintem minimálisan olcsóbb csak, ha egyáltalán olcsóbb.
Anett, a mai korban hároméves korig nem nagyon ajánlott tejet adni, de én is ismerek olyan anyukát, aki orvosi tanácsra tejet adott a gyerekének, és minden OK vele.
Zitacicu, gyors gyógyulást!
Bea, jó, hogy jól érzed magad úgy többé-kevésbé. Huh, akkor készülök én is lassacskán, hogy mit eszik a darázs. Tényleg jó az internet!
Egy másik fórum az anyuka tudományosan magyarázott a gyerekének, ami azt illeti szerintem nekem sem lesz erőm gyereknyelven magyarázni.
Szilde, hát Hanna sem egyszerű eset. Ja, ha már net, keress rá az agyvízre. Szerintem egyébként az ütésektől véd úgy javarészt.