Jó reggelt!
Akkor mostani állás szerint jönnek:
Mikegirl - Ati+anya+apa
Sziszike - Hanga+anya+apa
Kis Pupu - Máté+anya
Horvviki - Fanni+anya
Csokinyuff - Maja+anya+ikertesó+(keresztapu esetleg)
Agnesgoboly - Eszter+anya
Noémib - Luca+Csenge+anya+apa (14 órára jönnek)
Dincuska - Emma+anya + apa
Tuza Edit - Alex+anya+(apa+2 tesó?)
Mamiblue - Sebi+2 tesó+apa
Bkrisztike - Eszterke+anya+apa kérdéses
H.bogesz - Szaffi+anya
Zeze - nem tudom hányan jönnek???
Mandala - Emese+anya+apa+3 tesó
Még nem biztos hogy jönnek:
Leko - Csani+anya
Mirosz
Italoman
(Remélem mindenkit beírtam, aki jelzett, hogy jön...)
Bogárka: kitartást, és nagyon sajnálom ami veletek történik
Mona: ahol dolgozom az kb. 5000 főt foglalkoztat, szóval biztos azért kaptam még tőlük. De küldtek papírt, amiben felhivták a figyelmemet, hogy egyeztessük az adatokat, hogy ők helyesen tudják lejelenteni az adatokat. Legalábbis remélem jól értelmeztem, és ők intézik és nem nekem kell(ett volna) az államkincstárral felvenni a kapcsolatot...
Csokinyufff: boldog féléves szülinapot Majának!
Babakocsi: ilyen gyorsan kinővik???
Most vettem még csak... Nekünk Bergon van, ami sportkocsivá is alakitható, de én úgy láttam a méretek alapján, hogy az még jó lesz Fanninak egy-másfél éves koráig. Van valakinek Bergon kocsiban tapasztalata?
Hordozót viszont már mi is kinőttük, mi is autósülést használunk már, 0-18 kilósat, és nagyon jól bevált, Fanni sokkal jobban elvan benne, és végig nézelődik a kocsiban.
H.bogesz: a 2. babakocsi tényleg túlzás... meg nem venném. De én az elsőt is drágának találom egy kicsit, de ez csak az én véleményem. Nyáron Szaffi egy éves lesz, meddig fog még babakocsit használni? Szóval én egy olcsóbb esernyőkocsit választanék, de mondom az Én lennék
És Mikegirl módszeréről:
Képzeljétek Fanni az éjjel egyáltalán nem kért cicit, elég volt a gyümiléből pár korty
Igaz, Fanni még felkelt inni, de legalább már nem kért cicit
(Vizet nem fogadja el, de gyümilé mehet) És ivás után rögtön aludt is tovább