Sziasztok!
Judy
Gratulálok Barbara babához!Jó egészséget kívánok nektek!!
Carpediem
Gratulálok mégegyszer!Hááát nem semmi amiket írtál.
Olyan embertelennek, és futószalagon működő dolognak éreztem ahogy olvastam. Pedig ez egy nő életében nagyon fontos dolog.Egy ilyen este után nem csodálkozom, hogyha az anyuka nem mer belevágni esetleg egy második babába.
De a lényeg, hog jól vagytok és együtt vagytok!!
Krisztinka
Megnéztem a görbéd!Hűűűűűűűűű, nem semmi!!Szépen felment a hőd, ebből még baba lesz!!!!+++++++++++++
Hétfőn szülői volt az oviban.Vegyes csoportok vannak, így végig hallgattam az iskolakezdősöknek a tájékoztatást is. Szóval az iskolába mentel sem egy gyalog galopp.Máté még csak 3 és fél, de már most elkell kezdenünk gondolkodni, hogy hova járjon suliba.Ha nem a lakóhely szerinti iskolába iratom, akkor legalább 1 de van ahol 2 éves tartozkodási helyet kell igaziolni.
Teszem azt, Gödöllőre szeretném iratni 12 évfolyamos suliba, legkésőbb 5 éves korában, keresnem kell valakit Gödöllőn, aki bejelenti Őt a lakcímére...Azért ez is vicc
Az az iskola ami nálunk van, na az meg szóba sem jöhet!A szülők állandóan panaszkodnak.Szeptemberben 92 első osztályos indul!!!4 osztályt indítanak, és nincs napközi.Ha mégis napközibe megy akkor a felsősökkel van együtt.Egy 7 éves egy 14 évressel(jó esetben nem idősebbel)
A lecke fel van adva...
Puszi mindenkinek!