Új privát üzeneted érkezett!

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tényleg helyes a kis Bálintka. Szilvi, mi itt vagyunk és türelmesen várunk. Mindenesetre sokat gondolunk rád.

Képzeljétek, ma itt volt egy barátnőm a 9 hónapos kislányával. :lol: Olyan jó volt kicsit dumálni, egymás gyerekét kicsit dögönyözni. Sétáltunk is egyet a Kis-Dunaparton. még du 5-kor is kellemes idő volt. :lol:

Kép

Kép
syrynx

melyiknap én is meg a barátnőim fogtuk a gyerekeket és reggel 9-től délután fél 2-ig kint sétáltunk mert ilyan jóidő volt és a gyerekek is élvezték a sétát.Már olyan jó volna ha végleg bejönne a jóidő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvi: nagyon nagyon szép Bálint!!! Pihenj sokat és ha van időd energiád gyere, addig türelmesen várunk rád!!!

Mi is voltunk ebben a szép időben sétálni, de ma sajna nagyon fúj a szél.

Képzeljétek ma megszületett az egyik barátnőm kisfia. Reggel ment be a kórházba és 1-2 órán belül megg is lett. Az első gyerekét is ilyen könnyen szülte és utánna teljesen gfel volt pörögve. Most is. Az elsőt éjjel szülte és amikor bejött a szobába elfoglalni az ágyát ahelyett, hogy lefeküdt volna aludni egyfolytában csk pörgött. Mondtuk neki, hogy aludjon egy kicsit, de nem tudott. Ja mi a kórházból ismerjük egymást Olivér 10-én az ő lánya és a másik barátnőnké(szobatársunké) pedig 12-én. Nagyon jóba lettünk és a barátságunk azóta tart. Kb.: 2 hónaposak voltak a gyerköcök amikor elkezdtünk hetente összejárni. Nagyon jó volt sokat tudtunk egymásnak segíteni, főleg lelkileg. A kórházban állandóan nevettünk tőlünk zengett a folyosó és egyszer be is jött a csecsmős, hogy kicsit hallkabban, mert a többiek pihenni szeretnének. Ja és hogy ovatosan a nevetéssél, mert szétreped a friss sebünk ( ketten a másik csajszival császárral szültünk). Nagyon jó erre visszaemlékezni, észre sem vettük, hogy telnek a napok.
A szoptatásnál egyikünk jobban jajgatott mint a másikunk de gyorsan elütöttük a fájdalmat nevetéssel.
Bocsi, hogy ilyen sok voltam, nem akartalak titeket ezzel untatni, de megint feltörtek az emlékek. Ma délután megyünk be a másik barátnőmmel a kórházba, akkor megint lesz sztorizás az biztos. Majd hozok képet, ha nem felejtem el elvinni a gépet.

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja és képzeljétek a párom ma elment egy hétre sielni, ugyhogy egyedül vagyunk hármasban. :roll: :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla:tök jó,hogy leírtad ezt a történetet,jót nevettem rajta éni s.Anno én is kötöttem barátságot a lányokkal a kórházba de valahogy szétszakadtunk:(
Ti mért nem mentetek?HA nem is síelhettek ugye de azért ki tudtatok volna kapcsolódni kicsit:) :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Boldog Szülinapot a kisfiadnak!Most tartjátok a hétvégén?? Mesélj, tegyél képet.

Betsy
ha megtalálom az e-mailcímed, megkérnélek tegyél fel pár képet Mátéról. köszi (én továbbra sem tudok!!!!!!! :evil: )

Kép

Kép
syrynx

syrynx:ma tartottuk nagyon jól sikerűlt.Úgy tetszett neki a tortályán a tűzijáték.Képet majd csak holnap vagy holnapután tudunk felrakni mert holnap hozzák a konyhabútort.:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nittácska: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MÁTÉNAK!!!!

Mi nagyon jól megvagyunkcsak mostanában, hogy a lurkók bölcsisek, nem tudunk sűrűn találkozni. Nagyon bizom benne, hogy mi nem fogunk elszakadni egymástól.
Voltunk bent a kórházban Anettánál. Sajna a picurit nem láttuk, mert inkubátorban van és kis oxigént kap, mert nehezen veszi még a levegőt. 3 héttel korábban jött, mint a nővére 2 éve.
2 óra alatt megszületett. Kicsit belekakilt a vízbe, de hamar kijött így nincs gond. Ja és gátvádelemmel. Az elsőnél vágtak.

Azért nem mentünk mi is, mert sajna most nem emgedi a keretünk. A páromnak meg azért "kellett" mennie, mert ő szervezte sz egész sítábort mg szeptemberben. Akkor még nem tudtuk, hogy találunk lakást amit hitelre veszünk meg. Pénteken írjuk alá a papirokat a közjegyzővel. Így kissé le vagyunk égve. De megbeszéltük, hogy valamelyik hétvégén elmegyünk hármasban is valahová "sielni".
Talán én is megpróbálok kicsit, hátha nem esek, de még nem tudom, hogy merjek e.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

NITÁCSKA: Boldog szülinapot Máténak!!!!
Vendég

betsy:köszünjük szépen!!!!!!!!!!!!
Kis bence jól van?és a petike is?
Puszi!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Koszonom szépen mindenkinek a gratulációkat! :P

Csutortokon jottunk meg, egy kicsit még nehezen megy a "beilleszkedés". Sajnos megint elég hoszzúra nyúlt a kórházi látogatásom, de megérte. Bálint nagyon jó baba, szinte csak eszik és alszik. Kivéve éjjel, akkor tobbszor van fenn.
Ádám egy picit féltékeny, ot is kell bofiztetni :wink: , meg babusgatni. Meghát majdnem két hetet nem voltam vele, így állandóan csak én kellek neki.
A vágásom még eléggé fáj, egy kicsit nagyobb lett, mint az elozo, de szerencsére megcsinálták a sérvet is.
Majd részletesen elmesélek mindent.

Sajnos még nem tudtam visszaolvasni, bocsi, hogy nem írok név szerint senkinek.

Betsy
Koszonom, hogy tudadtad a jó hírt.

Majd jovok, addig is puszi mindenkinek! :P
Vendég

Carpe
jaj de jó, hogy jelentkeztél. :lol: már nagyon vártunk!!!! :lol: örülök, hogy minden ok. sebed idővel jobb lesz, de ezt te is tudod, hisz az előző is császár volt. fő, hogy a sérvet is megcsinálták.Ádi helyzete napról napra jobb lesz, csak most még idő kell neki. (egy barátnőm is azt mondta, aki most szült ikreket, hogy a kisebbik lánya- 4 éves, "átment" kisbabába, mikor hazajött az ikrekkel. szerintem ez természetes ilyenkor.) Üdv a kicsinek(Ádi) és a picinek(Bálint.) Majd várunk képet is. Jók az újvonalzók. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Carpediem

Gratulálok Bálinthoz, nagyon szép baba!
Gyors felépülést, és jó egészséget kívánok nektek!

Titanilla

síelés nagyon jó mi is voltunk januárban, de 22 hetesen nem biztos, hogy bemerném vállalni a csúszkálást. Lehet, hogy Te vigyázól de sajnos dok őrült van a pályán :evil:

málna2162

carpediem:Annyira jó,hogy jelelentkeztél.
Te is szerencsés vagy a Bálintal,hogy jó baba.
várunk,hogy nihamarabb újra gyere.sok puszi nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Málna: igazad van, biztos nem fogok sielni, csak nézni ahogy a Tamás meg Olivér bohockodnak egy kicsit. Talán egyszer kétszer csúszok a szánkóval, ha lesz kedvem és nem lesznek sokan.

Szilvi: Annyira jó, hogy minden rendben veletek és jól vagytok! Örülök, hogy jelentkeztetek és várunk kihamarabb vissza!!!

Többiek: jól vagytok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Betsy!
Küld el privibe mégis a telo. számodat köszi !

Caprediem!

Örülök hogy jól vagytok! Nekem a Viktor anno nem volt féltékeny de most a Gergő nagyon az és félek hogy ettől már csak rosszabb lesz mert a viiktorra is és az apjára féltékeny ha őjk bújnak hozzám!

titanilla!
Én nem mernék sielni!!!

Nitácska!
Boldog szülinapot Máténak!

Kép
Kép
Kép
márti80

NITÁCSKA: Köszi, jól vannak a fiúk. Hogy telt a szülinap? Miket kapott Máté? Képet még mindig nem tudsz felrakni?
SZILVI: Örülök, hogy már otthon vagytok! :lol: Sajnálom, ha nem tudtál sms-t küldeni, de remélem, azért az enyémet megkaptad. Köszi az öcsédnek, hogy tájékoztatott az eseményekről :) Pihenj, amennyit csak tudsz! Ádámot ki viszi oviba? Vagy most nem jár? Hogy telnek az éjszakák? Eleinte Bence is sűrűbben kelt éjjel, de aztán rájött, hogy éjszaka aludni kell, és nappal nézelődni :)
TITANILLA: Megkaptad a privimet? Várom ám a mailt ;)
JULI: Ha Neked úgy jó, akkor írd meg priviben, hogy mely képeket rakjam fel ide az iwiw-ről, onnan le tudom menteni, így nem kell átküldözgetni.
MÁLNA: Megnéztem a nyaralásos fotóitokat! Nagyon szép helyen voltatok! És milyen bátor fiú Máté. Nem semmi, ahogy beleugrott a vízbe, és lecsúszott azon a nagy csúszdán! ;)
Vendég

TITANILLA: Bocsi, összekevertelek valakivel, nem neked akartam írni, amit feljebb írtam :oops: Hogy vagy mostanában?
Vendég

Fixb
inkább küldök, mert vannak frissebb képek. Teszel táblát valamikor? (ha van időd rá.)

Titanilla
a helyedben én sem reszkíroznám a síelést. lehet sétálni, jó a levegő a hegyekben és a táj is gyönyörű általában, már ez maga kikapcsolódás.

Kép

Kép
syrynx

márti:köszönjük szépen.
Betsy:nagyon jól telt a szülinap,olyan szép lett a torta és finom is.
képet én még mindíg nem tudok ide feltenni,a párom tud de ő meg már unja a kicsinyítést.
Azt nem tudnád megtenni,hogy e-mailedre küldök át képeket és te ide beilleszted????????
Ajándékai:kisbicikli,autós szőnyeg,ruhák és sok kisautó.Nagyon örűlt neki!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

MÁRTI, JULI, NITÁCSKA: Ment priviben a mail cím, illetve a teló szám. Kinek mi..
Vendég

betsy:elküldtem a képeket az e-mailedre.köszi hogy segítesz!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép Kép
Vendég

betsy:megkaptad a képeket?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA kisfia MÁTÉ
Kép
Kép
Kép Kép Kép
Vendég

Nitácska

:D :D
Nekem is Mátém van :D Ő is imád vezetni :D és ma uygailyen pólóban ment oviba :D :D :D

málna2162

Betsy

Na igen félelem érzet az nincs :? Még a saját hülyeségéből sem "tanul"...Van egy kis sírás és már folytatja is tovább az életveszélyes mutatványokat :shock: :D :wink:

málna2162

tök jó,hogy neked is Mátéd van:)
Meg még egyforma plójuk is van..hmmm...érdekes :lol:
Aranyos a te kis Mátéd is.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szuléstorténet:
Február 11-én hétfon befekudtem a veszélyeztetett terhesek osztályára /"rizikó", ahogy mi hívtuk/. Ott naponta 3x mentem CTG-re, persze soha semmi fájás nem volt. Kedden reggel tudtam meg, hogy csutortokre tervezték be a csaszit. A napok nagyon lassan teltek, foleg, hogy nagyon hiányzott az Ádám. Szerencsére o jól elvolt az anyuéknál, oviba is szépen eljárt. Szerda délután, kb. 5 óra korul szóltak, hogy azonnal csomagoljak, visznek le arra a helyre, ahová majd mutét után fogok kerulni. Ketten mentunk, mert mint akkor megtudtam, másnapra még egy császár volt betervezve. Mikor leértunk, elkapott a sírás. Az a hely elso ránézésre siralomvolgy volt. Ez egy nagy terem volt, ahova 8 mutét utáni no fér el. Tele volt az egész, kivéve két ágy volt ures a számunkra. MIndenki jajgatott, mutét után voltak. Szóval nagyon ijeszto és félelmetes volt. Este megkaptam a beontést, és mehettem aludni. Gondolhatjátok, hogy talán egy órát sem sikerult pihennem. Nagyon féltem. Másnap reggel már korán ébresztettek, megkaptuk a szukséges szurikat, és kb. 9 óra korul átkísértek a szuloszobára. Ott még várnom kellett kb. negyed órát, nem akartak telni a percek. Szerencsére apa velem volt. Megengedték, hogy bárhova bejojjon, mivel o is ott /abban a kórházban/ dolgozott. Végul nem spinált kértem, hanem altatást, mert nagyon féltem. Bekísértek a mutoben, ott elokészítettek, láttam, ahogy bemosakodnak az orvosok, és korulállnak engem. Ekkor már csak arra vágytam, hogy aludhassak. Beszúrták az infúziót, éreztem, hogy csukódnak a szemeim, és filmszakadás. Aztán arra ébredtem, hogy valahol mellettem beszél Apa. O hozott ki a mutobol, és o fektetett le az ágyba. Beszélni akartam hozzá, de nem tudtam megszólalni, csak elkezdtem sírni. O torolgette a konnyeimet, és puszilgatott, símogatott. Késobb már pár szót tudtam szólni, de a szemeimet nem tudtam kinyitni. Egybol Bálint felol érdeklodtem. Kb. 2-3 óra múlva már hozták is szopiztatni. Szóval így szuletett meg Méri Bálint, 2008. február 14-én, 3150 grammal és 49 cm-vel. Apgarja 8/9.

Bálint nagyon édes. Csak felcserélte a nappalokat az éjszakákkal. Ádám állandóan puszilgatja, segít nekem mindenben. Csak azt nem engedi meg, hogy apa, papa, mama felvegye a kicsit. De reméljuk ez majd megváltozik.

Amint lesz idom, teszek fel képeket is.
Vendég

Carpediem: GRATULÁLOK BÁLINTHOZ!!! Ahogy olvastalak a hideg rázott teljesen átéltem a dolgot. Gondolom még fúra az új helyzet de ha beáll a rend nálatok akkor gyere többet mesélj a kicsiről na meg a nagyról is:)
Miért volt az apgar 8/9?
Millió puszi nektek:

Era

Kép
csucsu05

carpediem:picit elpityeregtem magam a történeteden.
de az a lényeg a sok kellemetlen dolog után már jól vagytok és együtt a család!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betsy:Semmi baj! Köszi jól vagyok, csak kicsit fáradékony. Ma megpróbáltam aludni amig Olivér aludt, de nem sikerült mert állandóan tele volt az egyam mindenfélével. Csak félálomban voltm.

Carpe: Nagyon jó volt olvasni a történeteteket és teljesen megértelek a félelmeid miatt!!
Én sem éreztem volna jobban magam. Én úgy tervezem, ha esetleg megint császárra kerül a sor akkor én szeretnék ébren lenni. De majjd ott eldől mert Olivérnél is fellélegeztem amikor azt mondták altatnak. Valahogy féltem attól hogy elájulok attól a tudattól, hogy ébren vagyok amikor felvágják a hasamat és én értem, ahogy túrkálnak bennem.

Nitacska: nagyon édes Máté!!! nekem is tetszik ez a név, de már van a családban és a páromnak nem jön be.

Csucsu: nálatok mi újság?

Syry: Ti hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla:előszőr nem ezt a nevet akartam adni a gyereknek.Hanem a Belián név nagyon tetszett skkor nekem de a családban senki másnak nem jött be,.ezért lett máté

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="[size=200]JUDY[/size] sms-ben"] írta:[size=200]JUDY[/size] sms-ben2008. febr.25-én 21.19-kor császármetszéssel megérkeztem végre. Súlyom 3850gr és 58cm-es nagylány vagyok. Anya és apa nagyon boldogok. Puszi. Király BARBARA
Vendég

Judy
Gratulálunk Barbara érkezéséhez!

Fixb
köszi, hogy megírtad.

Kép

Kép
syrynx

Judy: NAGYON NAGY GRATULA NEKTEK ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET MINDKETTŐTÖKNEK!!! BARBARÁNAK SOK FINOM TEJCIKÉT!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Betsy: köszi a jó híreket!!!! :D :D :D

Nitácska: nem mondod???? Nekem is nagyon tetszik ez a név és ha a páromnak is tetszett volna Olivér Belián lett volna! Ezt el sem hiszem. Pedig egyáltalán nem ismert ez a név, csak az utónévkönyvben láttam.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Judy: gartulálok a kicsi lányhoz. Sok örömöt kívánok a babához a királylánynak pedig sok sok tejcsit :)

Kép
csucsu05

JUDY kislánya BARBARA:

Kép Kép
Kép
Vendég

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Judy!
Gratulálok a puncishoz végre teljesült az álmod és magadhoz ölelheted a pici lánykádat jó egészséget és sok sok tejcsit kívánok.
Batsy!
Köszi a híreket.

Kép
Kép
Kép
márti80

titanilla:úgy néz ki nekünk majdhogynem ugyanolyan az izlésünk :lol: :lol: :lol:
Én a Belián nevet anyukám munkatársától hallottam,így hívják a fiát.

Judy:gyönyörű a kis Barbara.GRATULÁLOK hozzá!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azért ha megnézem a táblázatot akkor az anyukák köre is igazán bővül. És a kismamik is lassan a babára vágyók is elfogynak :)

Kép
csucsu05

jóreggelt mindenkinek.Használjuk ki a jóidőt mert jön a rossz esős szeles idő :? :? :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

SZILVI: Nagyon megható volt a szüléstörténeted. :cry: Sajnálom, hogy az előzmények nem voltak túl jók, de gondolom Ádám és Bálint kárpótol mindenért! :lol: Örülök, hogy Ádám jól fogadta a tesót! Sebed hogy van? Tudsz azért pihenni kicsit?
KINGA: Merre vagy? :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
JULI: Üzit megkaptad? Várom a képeket! ;)
ERA: Előbb-utóbb mindenki sorra kerül.. ;)
KRISZTINKA: Mi volt ma a dokinál? :?:
MÁRTI: Eldőlt már a pici neve? :wink:
NITÁCSKA: Itt már be van borulva :?
Vendég

Sziasztok!!!

Szilvi és Judy! Nagyon szép babáitok vannak! Gratulálok!!!!

Tianilla! Az ovit az alapján próbálom kiválasztani, amit hallok az anyukáktól, na meg látok a saját szememmel. Itt mellettünk is van egy ovi, de az nagyon gáz. Ide nem akarom beiratni Gergőt.
Van a egy JMK nevezetű ovi, meg még a Pozyonyi utcai ovit mondják jónak. De nem tudom nagyon nehéz döntés.
Nagyon jó lenne, ha nem kellene még ezen gondolkoznom, sőt az lenne a legjobb, ha a kistesó beköltözne, akkor 1 évig még az ovira se gondolnék.

Bettsy! Olyan szépen rendesen vezeted a táblát, mindig frissíted, nagyon rendi vagy.
Délután megyek csak dokihoz 16,30-ra. Majd jövök az infókkal.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Judy

Gratulálok Barbara babához!Jó egészséget kívánok nektek!!

Carpediem

Gratulálok mégegyszer!Hááát nem semmi amiket írtál.
Olyan embertelennek, és futószalagon működő dolognak éreztem ahogy olvastam. Pedig ez egy nő életében nagyon fontos dolog.Egy ilyen este után nem csodálkozom, hogyha az anyuka nem mer belevágni esetleg egy második babába.
De a lényeg, hog jól vagytok és együtt vagytok!!

Krisztinka

Megnéztem a görbéd!Hűűűűűűűűű, nem semmi!!Szépen felment a hőd, ebből még baba lesz!!!!+++++++++++++

Hétfőn szülői volt az oviban.Vegyes csoportok vannak, így végig hallgattam az iskolakezdősöknek a tájékoztatást is. Szóval az iskolába mentel sem egy gyalog galopp.Máté még csak 3 és fél, de már most elkell kezdenünk gondolkodni, hogy hova járjon suliba.Ha nem a lakóhely szerinti iskolába iratom, akkor legalább 1 de van ahol 2 éves tartozkodási helyet kell igaziolni. :shock:
Teszem azt, Gödöllőre szeretném iratni 12 évfolyamos suliba, legkésőbb 5 éves korában, keresnem kell valakit Gödöllőn, aki bejelenti Őt a lakcímére...Azért ez is vicc :x
Az az iskola ami nálunk van, na az meg szóba sem jöhet!A szülők állandóan panaszkodnak.Szeptemberben 92 első osztályos indul!!!4 osztályt indítanak, és nincs napközi.Ha mégis napközibe megy akkor a felsősökkel van együtt.Egy 7 éves egy 14 évressel(jó esetben nem idősebbel) :shock: :shock:

A lecke fel van adva...

Puszi mindenkinek!

málna2162

betsy:mostmár itt is beborúlt :(

hála égnek nekem még van egy kis időm gondolkodni az ovin,de azért már nézelődök. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

képzeljétek a párom március 10-től 2 hétig itthon lesz.tök jóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok merre vagytok?????,megint nincs senki :cry: :cry: :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: De jó lesz neked akkor március 10-től:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?