Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Először is szavaztam Nórira, tényleg édes a képen! (mellesleg nálunk is szóba jött a Nóra név :D - épp tegnap beszélgettünk róla)

Para-no para ügyhöz a véleményem: első babámat várva barnáztam, akkor azt mondtam, ért már annyi csapás az életben, hogy most nem lehet baj belőle: 15 hetesen nem volt szívhang :cry: - no comment.
Második terhesség: egyből táppénz, 9 gyönyörű, pihenős hónap itthon. Ő lett Balázs.
Harmadik terhesség: 2 éves rosszcsont mellett - még szinte pozitív sem lett a tesz - elment.
Negyedik terhesség: egyből gyógyszer - majdnem 3 éves mellett sem pihenni, sem stresszelni és aggódni nincs időm. Remélem a vége ismét baba lesz!!!! Azért most is bennem van a félsz és csak a 12. hét után fogok megnyugodni igazából, de egyszerűen babócára gondolni sincs sok időm. Dokinénim (homeós) azzal nyugtat, hogy elég, ha napi 5 percet szánok babócára, azt is érzi!!!

Honeymoon, nagyon szépek voltatok az esküvőn! És a nászút is gyönyörű lehetett! Mi most a húgom esküvőjére készülünk, ahol ha minden igaz már 6,5 hónapos "bálna" leszek. :D


Húúú mit is akartam még.... nem tudom.
Mindenki vigyázzon magára!

Kép
Kép
netti77
 
 


Ja igen.
Lanta, boldog szülinapot! :D

Kép
Kép
netti77
 
 


Igen Roni :oops: és köszönöm :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 

 
 

Netti köszönöm Neked is! :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Olyan aranyosak vagytok! Amúgy kicsit szomorú vagyok mert egész héten este 8 után ért haza a férjem alig találkoztunk mert reggel meg korán ment! Egész héten ezt a napot vártuk, hogy időben hazaér és egész délután együtt Kornéliázunk! Hát sajnos ez nem jött össze! Megint csak 7-kor fog hazaérni :cry: De Ti mosolyt csaltatok az arcomra! Köszönöm mégegyszer Mindenkinek!

Kép
Kép
lanta
 
 


Lanta! Ne szomorkodj, majd bepótoljátok! :D

Netti!Részben elég szomorú a történeted. :cry: Reméljük a legjobbakat!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Luca
Stressz es veteles itt is van.
A kerites nincs itt se kolbaszbol. :wink:

A stressz, a túlzott aggodalmaskodas viszont konnyen vezethet veteleshez.

Nekem a munkahelyemen tudjak, hogy babat varok.

Vizsgalatok
Itt a biztosito fele nagyon meg kell indokolni, hogy egy-egy vizsgalat indokolt-e. Amit nem tartanak indokoltnak, azt neked kell kifizetned... es eleg draga :cry:
Vendég
 


Luca
Stressz es veteles itt is van.
A kerites nincs itt se kolbaszbol. :wink:

A stressz, a tulzott aggodalmaskodas viszont konnyen vezethet veteleshez.

Nekem a munkahelyemen tudjak, hogy babat varok.

Vizsgalatok
Itt a biztosito fele nagyon meg kell indokolni, hogy egy-egy vizsgalat indokolt-e. Amit nem tartanak indokoltnak, azt neked kell kifizetned... es eleg draga :cry:
Vendég
 


Kép Tabyana Beach--Honduras

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(itt meg nem voltam kismama :oops: :oops: :oops: ... kicsit molett vagyok :cry: )
Vendég
 


Köszi lányok mindenkinek a szavazatokat és a dicsiket! :lol:

Én már minden vizsgálaton túl vagyok. Ma voltam fogászaton is, leszedték a fogkövet és van 2 tkisebb tömés, de az ráér. Jó, hogy itt van a szomszédban a fogorvosom. :lol:

gwini
 
 


Ilerica!
Nagyon szép kép!Szép pár vagytok!Mondjuk, ha egy ilyen helyen élhetnék, lehetnék, nekem sem lenne semmi problémám, no para!!! :D :D :D

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Erica, helyesek vagytok a férjeddel!
Tényleg egy kicsit molett vagy, nem baj az, attól még egy nő lehet nagyon csinos és ápolt!
Én meg a másik véglet vagyok, iszonyú vékonyak a kezeim és lábaim, engem meg az zavar.
Nem vagyunk egyformák...

Szerintem itt sem sok az alap vizsgálat, de mivel a fizetős vizsgálatok is viszonylag elérhetőek, ezért sokan igénybe veszik.
Már sok dokinak a magánrendelőjében is van ultrahang, így sokszor rutinszerűen csinálják.Mi meg örülünk neki, hogy látjuk a babánkat. :oops:

Jövőre nálunk is megváltozik a biztosítási rendszer, utána biztosan minden más lesz itt is.Minden vizsgálatot és beavatkozást sokkal jobban meg fognak nézni, hogy indokolt-e.
A társadalombiztosításba belépnek az üzleti elemek is...ki tudja, mi lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttünk a 4D Uh-ról, és genetikai vizsgálatról. Minden rendben van a KISLÁNYOMMAL!
IGEN IGEN kislányka van a pocimban!
Két fiú után ez nekem maga a Menyország..:)
Gyorsan jöttem, meséltem, most rohanok zuhizni..és pihi.
Jövök és teszek képet is.

szeder74
 
 


Sziasztok!

Lanta Boldog születésnapot!!!!!


Gwini!

Szavaztam én is Nórikára!
Én veled vagyok majdnem egyidős, én augusztusban leszek 28.

Kép
Kép
petra1980
 
 


Szeder!


Gratulálok a kislányhoz! És mi lesz a neve, tudjátok már?

Kép
Kép
petra1980
 
 


Sziasztok!

Na eddig tartrott, mire utolértem magam... és tegnap óta csak olvasok, amikor csak tudok... :)
Igaz, nem ültem itt sokat, mert csavarogtunk a kicsi lányommal. És naggggyon jól esett.

Nem jegyzeteltem, igy nem vagyok benne biztos, hogy minden témát érintek, ami megragadott, légyszi nézzétek el nekem... :oops:

Gwini!
Próbáltam szavazni, de valamiért a végénél befagyok... Mindegy, regisztráltam, mindenképpen megpróbálom ma még. Nagyon aranyos Nórika, tök jó lenne a tévében egyik szombaton viszontlátni benneteket. :)

Lanta!
Ha jól emlékszem te kérdezted a gyedet... hát én január óta többet kapok... van tippem, hogy az ismerősöd miért kapott levesebbet, de ezzel itt nem fárasztanám a jónépet, ha még nem jöttetek rá, és érdekel, priviben megirom. Amúgy ezzel, ilyesmivel foglalkozom (inkább könyvelés, mint bérszámfejtés), ha tudok, szivesen segitek bevallással kapcsolatos kérdésekben bárkinek.
Jajj!!! Majdnem elfelejtettem... BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :D

Szeder!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van, és külön gratula, hogy kislány!!! Én is azt szeretnék megint... :)

Honey!
Valami álomszép helyen voltatok!!! Irigy-irigy-irigy... Mi minden nyáron az Adriára szoktunk csak lemenni... mikor rászántuk magunkat végre, hogy utazunk messzebb, ahol még nem jártunk, akkor jött a pici... most meg a következő... szóval egy időre (pár évre) nálunk is halasztva az egzotikus álomnyaralás... lagziról nem is beszélve (én biza pocakos menyasszony nem leszek)... :) :D

Starlark!
Az tök jó lenne, ha sikerülne összeegyeztetnünk a 12. heti uh-t. Végülis csak a napot kell kitalálnunk... pontositjuk, jó? ;)
Amúgy remélem a görcs, stb nálad is végképp elmúlt. Mindig annyira szoritok, amikor valaki irja, hogy valami nem normálisnak tűnő dolgot észlel...

Ja, amúgy én koromnál fogva idén töltöm be a 3. x-et... Szóval első baba is már a huszas éveim végén jött. Paráztam, nem paráztam, Moneeval egyetértve úgy gondolom, hogy mindenki ösztönösen úgyis próbál tőle telhetően mindent megtenni, hogy ne legyen baj. Ha pedig ne adj Isten bekövetkezne, az ellen úgysem tehetünk, főleg nem aggódással. Ellenben az aggodalom pont annyira természetes, mint minden más emberi érzelem, és amig nem hatalmasodik el az emberen, addig teljesen normális is. Sok esetben a munkánk miatt is aggódunk, hogy ne éreznénk ezt, amikor a gyerekünkről van szó... ;)

Amúgy ésszerű keretek közt azt gondolom, ha egyéb tényező nem indokolja (kor, vérnyomás, korábbi vetélés, stb.), akkor a kötelező vizsgálatok során szinte biztosan kiderül, ha valami nem stimmel. A rendszeres orvosi ellenőrzések pedig azért vannak, hogy ha indokoltnak látszik, javasoljanak egyéb vizsgálatot is.
De egyetértek azzal, hogy egy beteg gyerek, bármilyen kegyetlenül is hangzik, nem jó, ha megszületik. A szülőknek, a gyereknek, de legfőképpen az egészséges testvéreinek...

Hű, bocsi, hogy ennyit irtam... :oops:

jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
lolababa
 
 


Szeder: én is gratulálok a lányhoz:) várjuk a képket!!:)

Lanta: Boldog szülinapot!! :lol:

Az aggódással kapcsolatban: én izgulok,amíg el nem jön a 12. heti Uh és szerintem ez természetes nálam ... A tavalyi terhességemnél nem izgultam, fel sem merült bennem, hogy bármi gond legyen, azt hittem, hogy velem nem történhet meg... Eljött péntek 13, az Uh napja. Bizakodóan feküdtem fel az asztalra, és mikor megmondta, hogy nem lát babát a petezsákban, egy örömteli világ dőlt össze bennem akkor. Nagyon beleéltem magam...
Hát ezért nem tudok nagy nyugodtsággal csak a jóra gondolni, de most már megpróbálom... Egyébként a péntek 13 nekem semmit nem jelent, NEM VAGYOK BABONÁS!
Azokat is teljesen megértem, akik azt mondják, hogy nem kell annyit aggódni, de ahogy már többen írtátok, aki ilyet átélt annak nem egyszerű ez!

De tt mindenkinek egézséges babája fog születni szeptemberben :D :)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Petra, Lola, Judit köszönöm Nektek is!! :)

Szeder gratulálok a kislányhoz ez szuper!!! Akkor most már minden rózsaszín??? :lol:

Lola mindenképpen érdekel a dolog, mert akit érint az Én vagyok és kicsit sem vagyok nyugodt tőle! Úgyhogy ha van egy kis időd megköszönném!!!

Nekem pocsék éjszakám volt. Kornélia még az este lefekvés után 2x hányt! Ez volt Nála az első! Szörnyű volt! Szegénykém! Nem tudom mivel ronthatta el a gyomrocskáját! 11-kor sikerült elaludnom, de ugye Ő 3-kor megébredt mert a poci üres volt! Úgyhogy akkor egyik cici, Fél óra múlva újra nyüszi akkor másik cici! Aztán 6-ig negyed fél óránként nyüszi egy kis simi aztán 6-kor adtam neki tápit és azóta fent vagyunk megy a mosógép is!! Most meg büdi van :o Úgyhogy megyek is!!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Hogy bírtok olyan sokáig fent lenni?Én este 8-kor kidőlök!

Szeder, gratula a kislányhoz, szuper!
Asszem Te vagy az első, akinek a babájának kiderült a neme, ugye?
Ilyen korán látják már?Nem is gondoltam!Csak 4D-n látják, vagy simán is?

Lola, "csak" az Adriára????Hiszen az csodálatos!Én imádom!Alig várom, hogy újra mehessünk!Sajna pár évet még várhatok rá.
Asszem a családi nyaralásoknak már búcsút mondhatok, mert mire a babákkal lehet menni, nem biztos, hogy a nagyok is jönnek még velünk... :cry: Bár, ha van egy kis eszük, a tengerpartot nem hagyják ki. :lol:

Én is próbáltam szavazni Nórikára!Asszem sikerült is!

Erica, hogyan van az időeltolódás?Ti hogyan vagytok hozzánk képest?Amikor mi felébredünk, Ti mit csináltok? :oops:
Vendég
 


Lanta, jobbulást Kornéliának!
Vendég
 


Luca köszönöm a jókívánságot most mértem meg a lázát és sajnos 37,6 már most a hőemelkedése! :cry: Nagyon bágyadt is szegénykém!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Ilerica, és Honey! Nagyon jók a képek! Irigyelni valók!

Képzeljétek, nálunk nincs kötelező fogászati vizsgálat Én ugyan elmentem már akkor, amikor belevágtunk a "bébigyárba" de a védőnők erről nem szólnak semmit.

Szeder! Gratulálok! Hihetetlen, hogy már látszik a neme! Nagyon örülök!

A para témáról: egyetértek Minyuval. El kell fogadni, hogy vannak parázós, és vannak nyugis anyukák. Viszont ez egy babaváró oldal. Nem jó egymást ijesztgetni, és szomorú történetekkel elültetni másban is az aggódást. Én a rossz történetemmel kapcsolatban más, erre való oldalakon írok, ha szükségét érzem. Az aggódós anyukákkal abszolút megértő vagyok (én az idegbajig aggódom) Csak azt akartam kifejezni, hogy mi, akik rossz dolgokon mentünk keresztül legyünk bölcsek, és a konkrét sztorikat próbáljuk máshol... Nem akartam senkit megbántani!

Kép
blúmi
 
 


Gwini!
Sikerült!!!!!!!!!! Én lettem a 22. :)

Lanta!
Jobbulást a kicsinek, remélem semmi komoly baja nincs, nem lesz...
Az éjszaka nálunk is katasztrofális volt... :( Aludtunk összesen talán 3 órát... és fogalmam sincs, mi volt a gond. :?
6-kor mi is végképp keltünk, és azóta 1 órát szumdiztunk... hulla vagyok. Ilyenkor jó lenne egy nagymami, akinek le lehetne passzolni pár órácskára...

Felöltöztetem, meg megpróbálok kilátni a fejemből... :)

Kép
Kép
lolababa
 
 


[quote="roni0422"]I írta:roni0422lerica!
Nagyon szép kép!Szép pár vagytok!Mondjuk, ha egy ilyen helyen élhetnék, lehetnék, nekem sem lenne semmi problémám, no para!!! :D :D :D


Nem itt lakunk, ez csak a nyaralas volt... egy zsufolt nagyvarosban elunk... :wink:

Munka utan csavarogtam a baratnommel, betertunk nehany bababoltba... olyan jo volt nezelodni... kezdem osszeirogatni, kinezni, hogy miket kell venni...
Vendég
 


[quote="luca68"]E írta:luca68rica, hogyan van az időeltolódás?Ti hogyan vagytok hozzánk képest?Amikor mi felébredünk, Ti mit csináltok? :oops:


Most keszulok lefekudni... 0:20 van...
Vendég
 


Lola hát ez nem jó, hogy Ti sem aludtatok!!! Mi a franc lehetett éjszaka??? Most Kornélia alszik már másfél órája remélem mire felkel addigra már jobban lesz!!!
Azért ha sikerül kilátni a fejedből megírod Nekem priviben mait írtál, hogy szerinted miért fogok kevesebb pénzt kapni??? Légyszi-légyszi-légysziiiiii :):) Tiszta ideg vagyok miatta!! Köszike :)

Kép
Kép
lanta
 
 


llerica Jó éjszakát :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Lanta!!!
Nem te fogsz kevesebb pénzt kapni!!! Szerintem csak a barátnőd kapott, de feltételezem, hogy neki nagyon magas volt az alapbére, amiről elment tgyásra és gyedre...

Kép
Kép
lolababa
 
 


Csatlakozunk a katasztrofális éjszakás táborba :cry:
Kb óránként, félóránként nyüszitett fel Nándi, pedig végig szokta aludni az éjszakát. Rajta persze semmi nem látszik, mi meg mosogatórongyok vagyunk apájával... Biztos van valami front, ha ennyi baba rosszul aludt. :?

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Lola küldtem privit!

Minyu érdekes ez az éjszakai táborozás, reméljük ma már jobb lez!

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok!
Jaj édes pici babák! Megviseli őket ez a front rendesen.
Én igen erős frontérzékenységgel küzdök már hétfő óta..fáj a fejem folyamatosan..
Gondolhatjátok szegény pici Kornélia és a többi babócának milyen rossz lehet!
Nálunk fúj a szél, nálatok? Lehet, hogy ezt érezték az éjszaka.
Nehéz lehet nektek kisgyerekes anyukáknak..a pocitokban meg ott van a csöppség. Sajnállak benneteket.
Kornélia gyógyulj meg!!! :D Küldök gyógypuszikát :D

Köszönöm lányok, hogy velem örültök a kislánykámnak.
Olyan jó érzés, hogy belecsöppentem ebbe a társaságba, így sokkal könnyebb elviselni az örömöt és az aggodalmaskodást is.
Gondolom, hogy Ti is így vagytok ezzel.


Luca
Ez a 4D Uh úgy zajlott, hogy folyamatosan váltogatta 3-ról 4 D -re a gépet, ezáltal a kép is hol fekete-fehér, hogy színes volt. A méreteit 3D-n mérte le, 4D-n meg forgatta és mutatta, hogy hogyan helyezkedik el és fantasztikus látvány volt számomra. A nemét, hogy kislány a 4D-n tudta jobban beazonosítani.
Hát képzelheted, elsírtam magam..annyira vágytam rá, hogy pici lánykám legyen.
Tartóredőmérésre mentem, ez nem a kórházban történt, hanem a Baross utcában egy magánrendelőben. Bárki bejelentkezhet.
Jövőhéten a kórházban is lesz tarkóredőmérés.
Lehet, hogy hülyének néztek, de úgy voltam vele, hogy több szem többet lát..azért mentem el ebbe a magánrendelőbe.

szeder74
 
 


megállt a vonalzóm...olvastam korábban, hogy már másnak is volt ilyen. mit tegyek???

szeder74
 
 


Lanta!
Válaszoltam... :)

Minyu!
Akkor neked sem lehet egyszerű... pedig Nándi tényleg már nagyfiú az éjszakázáshoz... ezek szerint tuti, hogy front van. Mondjuk ennyire eddig még nem éreztük meg... :?

Szeder!
Nem is az a legjobb, hogy kislány, hanem, hogy minden teljesen rendben van. Főleg a múlt heti ijedtség után. Ez a nagyszerű hir pedig már csak hab a tortán. ;) :D

Az én gyermekem most bezzeg húzza a lóbőrt........ :o :o :o

Kép
Kép
lolababa
 
 


lolababa!
Igazad van, az a lényeg, hogy minden rendben a babámmal, és egy hihetetlen örömmel párosul.
Persze én is így gondolom. Ugyanakkor valahogy az van a szívemben és a lelkemben, hogy egészséges nem kétség!
Én amitől inkább parázok, az az , hogy nehogy elmenjen. Nekem ez az egy igazi aggodalmam van!
Pontosan azért, ami az elmúlt hetekben volt, és van is, hogy fájdogál a hasam. Nekem ez az egyetlen félelmem. Ha Isten is úgy akarja és megmarad, akkor tudom, hogy minden rendben lesz vele.
Idiótának érzem néha magam már emiatt az aggodalmaskodásom miatt..és tényleg igaz..nem úgy éljük meg többnyire ezt az állapotot, ahogyan kellene...felhőtlenül, örömmel..hanem az aggodalmaskodásunk az úr most...éésss hiszem ugyanakkor, hogy ez a természetes. Anyukák leszünk-vagyunk és ennél nagyobb felelősség az életben nincs!!!


Laura édeske..meg csicsizik..milyen jó neki :D
Milyen gyakran alszik napközben?

szeder74
 
 


Norkának megy a hatalmas drukk én is regisztráltam!!!

2 éve amikor a kislányomat vártam gondtalan,boldog terhesség volt. 7,5 hónapos pocakkal még dolgoztam+ egyetem utolsó évét csináltam + szakdolgozatot írtam + vizsgázgattam. 12 nappal a szülés előtt 200 km-re Szegedre utaztam,szakdogámat védeni.
+ háztartás+babacucc beszerzés. Atom fittipaldi voltam semmi negatív gondolatom nem volt.
Aztán jött a vetélés és a műtét...hihetetlenül felkészületlenül ért.
Most,hogy az újabb babácskával betöltöttem a 12 hetet már nem paráznék... de most meg a szinte mindennapos barnázás rémísztget...

Szóval aki egyszer már megégette magát az már nem tud olyan laza lenni..
holka
 
 


Szeder!
Megértem az aggodalmad, de most neked és mindenki másnak is mondok egy pozitiv ellenpéldát is.
Laurával annak idején kétszer bevéreztem (6 hetesen és 21 hetesen), egyszer legurultam a lépcsőn (14 hetesen), iszonyú sokat stresszeltem, és lekopogom, de egy iszonyú massziv kiscsaj lett a végén, aki ráadásul a kiirt napon született. Jobban viseli a betegséget is, mint én valaha.

Amúgy nem alszunk sokat nap közben, délelőtt egy órát (talán), és délután is kb ennyit, néha kicsit többet. De volt már olyan is, hogy semmit nem volt hajlandó... na az szivás, mert egyedül hagyni már nem lehet, olyan, mint egy eleven tűz.

Neked a fiúk mennyi idősek? Mintha már irtad volna, de most nem ugrik be... :oops: Két kamasz, ha jól rémlik? :roll:

Kép
Kép
lolababa
 
 


holka!
én nem azt írtam, hogy laza vagyok...félreértettél??? épp azt, hogy parázom, de nagyon, nehogy elmenjen a babám.

lolababa!
Milyen nagylányosan bírja a alvás nélkül. Nem semmi! :lol:
A fiúk igen már nagyok 13 és 10 évesek, hát a maguk kis kamaszkori dolgaikkal rendesen helyreteszik az idegeimet. :? Ugyanakkor nagyon jó, hogy ilyen nagyok már. A mondás igaz..kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond...soha nem hittem volna, de nagyon illik rájuk.
Várják a tesókát, bár a kisebbik az már most bontogatja a féltékenységét...vele azt hiszem majd nehéz lesz.

szeder74
 
 


Lanta!
Múltkor már akartam irni, de ha jól rémlik, mindig kilőtt a net, és végül meguntam, nem küldtem el... ha most duplázok, akkor bocsi.
Szóval a láz.
Ha Kornélia láza nem megy 39 fölé (popiban 39,4), akkor 3 napig próbálkozz csak otthoni csillapitással, mielőtt dokihoz viszed... Természetesen ha fölémegy, vagy nagyon rosszul van, azonnal vidd el. De ha esetleg nektek is a 3 napos láz jött ki (ami nekünk volt 2 hete), akkor az a 4. napra úgy múlik el, ahogy jött, mintha sosem lett volna... és rózsaszin pöttyök boritják majd a mellkasát meg a hátát.
Azért nem jó, ha ebben az esetben doki hamarabb látja, mert piros torokkal jár együtt, és antibiotikumot adnak rá feleslegesen...
Remélem, hogy legrosszabb esetlben ez a bajotok, esetleg néhány fogacska, és semmi komolyabb nem lesz. Bár ez is épp elég, a láz bármi váltja is ki, mindenkit megvisel... :(

Kép
Kép
lolababa
 
 


Lanta
Isten éltessen a szülinapod alkalmából. Majd jövőre a 30.on nagy bulit csaptok!!!
Szegény kis Kornélia,jobba van már?

Szeder
Ez csodálatos hír!! Gratula a kis rózsaszín babádhoz!!
12 hetesen már meg is mondták??
nem neked szántam a lazát hanem azoknak a szerencsés lányoknak akiknek nincs rossz tapasztalatuk...
holka
 
 


holka
már azt hittem...
igen, megtudták mondani :D
kérdezhetek?
írtad,hogy elvetéltél. nem értem, hisz már nagy volt a baba 7,5 hónapos.
van is kislányod, azt tudom, ő indult meg 7,5 hónapra... kicsit zavaros a kép. segítesz képbe kerülnöm? persze, ha nem vagyok tolakodó..

szeder74
 
 


Tegnap olyan szuper napom volt!! Németországból hazaugrott a hétvégére a barátnőm itt volt egész délután fél 11-kor ment el.
+ a másik barátnőm,aki amúgy Szegeden lakik nálunk tölti a hétvégét.
Annyira jót csacsogtunk,nevetgéltünk este. :D :D
holka
 
 


bocsi!!!
a 2. terhességem volt amit elvetéltem a 11 héten,
Henim itt ugrál körülöttem ,9 hónapra született egészségesen:lol: Csak azt akartam írni,hogy Henimmel dolgoztam 7,5 hónapig, egyetemre jártam és semmi para nem volt!!!!
holka
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek! :lol:
Hát nem tudom mi volt itt az éjszaka! Én szinte semmit nem aludtam! :cry: Fel voltam puffadva, hányingerem volt, fájt a fejem, a pulzusom egész éjjel 100 felett volt. Olyan voltam mintha fel lennék pörögve, nem is voltam álmos. Most se nagyon vagyok. Nem tudom mi lesz ma! Norka és a párom aludtak rendesen.
Tegnap székelykáposztát ettem! Lehet, hogy attól volt az egész! + egy kis pánikroham. Egyszerűen nem ment le a pulzusom, csak mostanra. Még reggel is 110 volt! :shock:

gwini
 
 


Sziasztok!

Szeder! :D :D GRATULÁLOK a kislányodhoz!!!!Tudom, hogy mennyire szeretted volna. Hihetetlen!!MOndtam is a páromnak, hogy kb 2 max 3 hét múlva mi is megtudjuk a nemét!

A kisbabóknak meg jobbulást kívánok!

Nekem is szőrnyű éjszakám volt. Biztos, hogy a front. Többször fenn voltam, alig aludtam. Na persze ehhez hozzájárult a náthám, amit 2 napja sikeresen elkaptam, és nem nagyon kaptam levegőt!
Tényleg. Ti nem szenvedtek az éjszakai pisitől? Legalább 2-szer fel kell kelnem éjszakánként, mert be pis..lek.!Borzasztó!

Gwini! A puffadás nálam mindennapos, pedig nagyon odafigyelek mit eszem, vagy mégsem? :shock: Remélem lejjebb megy a pulzusod!Ja, és most szavazok majd a lánykádra!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Winona
Gratula a picikédhez!!! éljen a 13 hét! :lol:
Gwini
a káposzta tényleg okozhatta a puffadást...
Honey
nagyon szépek vagytok az esküvői képen :D
Ilerica
Ne izgulj :) ha majd szaladgálsz a picikéd után gyorsan potyog le a felesleg..
holka
 
 


Sziasztok!!

roni, holka, UFF!! Már ami a para-no para témát illeti. Tökéletesen egyetértek veletek. Akinek van oka rá, azt úgysem lehet lebeszélni róla. Akinek meg nincs, az meg nem értheti, hogy mi ez a "felesleges" para. Arról nem is beszélve - és ezt most monee nem bántásnak szánom - hogy az ember lánya 23 évesen rohadtul más szemmel látja ám a világot!! A tapasztalat hiánya lényegében a félelem hiányát is eredményezi.
Nekem minden barnázgatásom ellenére, semmi kétségem sins afelöl, hogy a babám egészséges és hogy egy kis odafigyeléssel minden rendben lesz!
Tegnap suttyomban fel is függesztettem a 2 hetes szobafogságomat és elmentünk moziba. Jaj olyan jó volt végre levenni a trenyát és emberi módon felöltözni!!! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


szeder,
gartula a kislányhoz!!!! :D Nem is tudtam, hogy már ilyen korán meg tudják mondani a nemét.
Titokban én is lánykát szeretnék... de ezt a férjem meg ne tudja, mert ő már most "kis tökösnek", meg hapsikámnak hívja a babócát. :D :D :D
Mintha a fiun kívül más opció szóba sem jöhetne... :lol: :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Mi volt az éjszaka?? Én sem aludtam semmit, egész éjjel fájt a fejem és jegeltem, szörnyű... :?

Lanta
Kornéliának jobbulást kívánok, írd majd meg, hogy van.

Szeder, raksz fel képet a kislányról?
Persze, csak ha nem gond :) :roll:

Már nincs 2 hetem az Uh-ig. Addig elhatároztam, hogy megprobálom az aggódást félre tenni :) (remélem sikerül)

Gwini: én is megpróbálok szavazni Nórira.
Nagyon aranyos :lol:

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Alacson vérnyomásra van valami tippetek?
Extra alacsonyra.... ( 94 / 54 pulzus: 71 )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honey!

Az én vérnyomásom is pont ennyi! :cry: És erre volt 110 a pulzusom! Csoda, hogy nem aludtam?

Szeder!
Én is gratulálok a lánykához! :lol: Titkon én is azt szeretnék! :wink: Mert Norka az felér 3 fiúval! :wink:

Judit!
Neked nem használ fejfájásra a gyógyszer? Én 6-kor bevettem és másfél óra múlva már nem is fájt.

gwini
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?