Sziasztok!
Na eddig tartrott, mire utolértem magam... és tegnap óta csak olvasok, amikor csak tudok...
Igaz, nem ültem itt sokat, mert csavarogtunk a kicsi lányommal. És naggggyon jól esett.
Nem jegyzeteltem, igy nem vagyok benne biztos, hogy minden témát érintek, ami megragadott, légyszi nézzétek el nekem...
Gwini!
Próbáltam szavazni, de valamiért a végénél befagyok... Mindegy, regisztráltam, mindenképpen megpróbálom ma még. Nagyon aranyos Nórika, tök jó lenne a tévében egyik szombaton viszontlátni benneteket.
Lanta!
Ha jól emlékszem te kérdezted a gyedet... hát én január óta többet kapok... van tippem, hogy az ismerősöd miért kapott levesebbet, de ezzel itt nem fárasztanám a jónépet, ha még nem jöttetek rá, és érdekel, priviben megirom. Amúgy ezzel, ilyesmivel foglalkozom (inkább könyvelés, mint bérszámfejtés), ha tudok, szivesen segitek bevallással kapcsolatos kérdésekben bárkinek.
Jajj!!! Majdnem elfelejtettem... BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Szeder!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van, és külön gratula, hogy kislány!!! Én is azt szeretnék megint...
Honey!
Valami álomszép helyen voltatok!!! Irigy-irigy-irigy... Mi minden nyáron az Adriára szoktunk csak lemenni... mikor rászántuk magunkat végre, hogy utazunk messzebb, ahol még nem jártunk, akkor jött a pici... most meg a következő... szóval egy időre (pár évre) nálunk is halasztva az egzotikus álomnyaralás... lagziról nem is beszélve (én biza pocakos menyasszony nem leszek)...
Starlark!
Az tök jó lenne, ha sikerülne összeegyeztetnünk a 12. heti uh-t. Végülis csak a napot kell kitalálnunk... pontositjuk, jó?
Amúgy remélem a görcs, stb nálad is végképp elmúlt. Mindig annyira szoritok, amikor valaki irja, hogy valami nem normálisnak tűnő dolgot észlel...
Ja, amúgy én koromnál fogva idén töltöm be a 3. x-et... Szóval első baba is már a huszas éveim végén jött. Paráztam, nem paráztam, Moneeval egyetértve úgy gondolom, hogy mindenki ösztönösen úgyis próbál tőle telhetően mindent megtenni, hogy ne legyen baj. Ha pedig ne adj Isten bekövetkezne, az ellen úgysem tehetünk, főleg nem aggódással. Ellenben az aggodalom pont annyira természetes, mint minden más emberi érzelem, és amig nem hatalmasodik el az emberen, addig teljesen normális is. Sok esetben a munkánk miatt is aggódunk, hogy ne éreznénk ezt, amikor a gyerekünkről van szó...
Amúgy ésszerű keretek közt azt gondolom, ha egyéb tényező nem indokolja (kor, vérnyomás, korábbi vetélés, stb.), akkor a kötelező vizsgálatok során szinte biztosan kiderül, ha valami nem stimmel. A rendszeres orvosi ellenőrzések pedig azért vannak, hogy ha indokoltnak látszik, javasoljanak egyéb vizsgálatot is.
De egyetértek azzal, hogy egy beteg gyerek, bármilyen kegyetlenül is hangzik, nem jó, ha megszületik. A szülőknek, a gyereknek, de legfőképpen az egészséges testvéreinek...
Hű, bocsi, hogy ennyit irtam...
jó éjszakát mindenkinek!