Sziasztok!
Falfirka? nekem is küldjétek már el? honnan van? Szolnok, vagy valami netes?
Fanna!
Túrótorta engem is érdekel! A múltkor Olgánál láttam nagyon szép, és gondolom fincsi tortát, az milyen volt? joghurt? annak a receptjét is kérném!
Kata!
nagyon tuti a lánykád jelmeze! és látom Szonja is ott volt! Élvezte? gondolom!
Nálunk fordítva műkszik a dolog a nyaralással. én nem nézek semmit, a férjem csinálja az egészet. kalkuláció, ide megyünk oda megyünk, én meg csak bólogatok. A kirándulásokat viszont én találom ki menjünk, ide, menjünk oda, vagy csak kocsikázni akarok.
Pest az elég érdekesen alakult. úgy akartuk, hoyg mi lányok megyünk a barátnőmhöz, tőle 10 perc az ikea, árkád, Misi tovább Szfehérvárra méhész kiállítás-, vásárra. de miután Leti nagyon sírt az éjszaka kb 20 percet arra döntöttünk, mégsem. majd reggel mégiscsak. Misi elviszi Letit a kórházba a fül... ügyeletre, mi addig Grétivel beosonunk a corába, aztán Pest. így csak a barátnőmhöz mentünk, 3-ra értünk oda, finom ebéd, duma....majd legközelebb shopingolunk is.
a fülészeten azt mondták, tökéletesek a dobhártyák, szóval a füle most (kivételesen) nem. Igaz, már egy hónapja melegítem minden este. megijesztettek a múltkor azzal a lehetőséggel, mely szerint ha nem alakulnak a dolgok, akkor orrmandula-nyissz. reggel észrevettem, amikor öltöztettem, hoyg az felső ínye középen teljesen be van dagadva, szóval ez lehetett a ludas. várjuk az újabb fogacskák érkezését, hisz még a ketteske sem bújt elő, csak ott ínyen belül vigyorog.
Szami!
Tényleg nehezek ezek a feladatok, és a részvétel a fontos! sokan még addig sem jutnak el! bár annak is iagza van, aki azt írta, hoyg mi már nyakatekert módon akarunk dolgokat megoldani, akkor jutott eszembe, hoyg egyzser én si öcsémnek általánosban 3. gyök alatt akartam elmagyarázni egy feladatot, az meg csak bámult rám....
az első mennyit ért el, már ha ezt lehetett tudni?
Nagyon jó lehetett nektek si a kirándulás, ez az egy óra, hát tényleg... nincs olyan messze. fel kellene menni a Kékesre si.
na most már majd nézem miylen progik vannak, és hol? aztán mi is elindulunk! Lehet csatlakozni!
Hátha jönnek most már a jobb idők!
na kidobom, aztán olvasok tovább