Sziasztok!
Nem tudok mindenkinek válaszolni, mert hihetetlen ez a termésmennyiség...
Mzx, nagyon köszi a wc leirást, kijegyzeteltem, hogy mit hol érdemes... jó lesz szülni menni a kis papirkáimmal, de legalábbis vicces
És igen, én is gondoltam rá, hogy ha pénteken szültünk volna, már egy hetes lenne Andris is, Laura meg már milyen nagy lány köldökcsonk nélkül
Kérünk még róla sok-sok képet, olyan jó nézegetni!!!
Kvaszéva: nem ér az összeveszéseteket leirni, én is itt bőgtem rajta... persze előtte én is összevesztem a párommal, igaz, mi csak telefonba, hogy máshogy... max. 2 hét és mindenképp szülök és egy helyiség sincs a házban, ahova majd le tudnám tenni a gyereket aludni, meg enni. Erre az volt az érve, hogy amikor megszülök, két hétig úgyse megyek sehova, mozdulni sem tudok, az alatt majd megcsinál egy szobát... hát, ott csak a sárkány jött elő belőlem, most irás közben meg a bőgés, hogy tök jó, hogy úgy gondolja, hogy miközben én itthon mozdulni sem tudok, majd nem lesz velem... áhhh, mindegy is, tudom, hogy ez a hormonok, meg a bizonytalanság, de akkor is!!!
Juditkecskemét: Az én apukám is igy van, 3 hónapos voltam, amikor kiderült, hogy gyomorrákja van, áttéttel a májba, igy operálni sem lehet. Kapott kemot, de semmit nem használt, viszont végig fogy, gyengül ,fázik, nem mozdul ki, pedig előtte olyan volt, mint én... Én ettől féltem a legjobban, hogy szép lassan fog legyengülni, ami meg is történt... ő is látja, meg mi is... azóta minden alkalommal, amikor megyek, akkor elmondja, hogy benne csak az tartja a lelket, hogy még lássa Andrist... na, ilyenkor nehéz nem bőgni... úgyhogy tudom, miről beszélsz, ha gondolod, bármikor irj akár privit, akár itt is mindannyian meghallgatunk, többet segiteni sajna úgysem lehet.
Pati: nem igazság, hogy te és a toxémia!!!! Szerintem nem is igazi toxémia, csak hiánybetegség, hogy nem tudsz velünl kommunikálni!
Séta: Judit 18 kérdezte, hogy jobb lett-e a vizesedés! Nem, sőőőőt!!! Mivel végig lóbáltam a kezem, ezért a hegy felénél már annyira bedagadt, hogy be sem tudtam hajlitani!!! Holnap reggel majd ráállok a mérlegre és megnézem, hogy lett-e valami hatás, de igy este, ránézésre... nem, sőőőőőt! Viszont hihetetlen izomlázam lett!!!!!!! ELőször szörnyülködtem, mert azért ahogy sétáltam az minden volt, csak nem egy túratempó... aztán rájöttem, hogy igen, csak éppen olyan, mintha közben két karton tejet is vittem volna
Aztán valaki tett még fel képet a kertről: az valami csoda!!!!!!! Még-még-még, kérünk szépen képet, hogy irigykedhessünk!!!
Na, hirtelen ennyi, amire vissza tudtam emlékezni...
Nem, még arra is, hogy mostmár minden beteg gyógyuljon meg, nem ér az amúgy is nehéz időszakunkat még betegséggel neheziteni!!!!!
Ja, és Mni, nem izgalmas, hogy neked már egy héten belül tuti kinn lesz a gyerkőc? Milyen érzés? Én szerintem egyfolytában a percet lesném már, hogy mikor...
A kocka pedig nekem nem tetszett annyira, mint a ti fotóitok, de én elfogult vagyok
Jó éjt lányok, aztán hét végén sem ér ám eltűnni!!!!!!!! Olyan uncsi nélkületek
Áhhh, és Jim, kitartás a gyerek nélküli időhöz, ilyenkor te is be szoktál kattanni!!!!
Na, tényleg megyek!!!
E.