Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Mzx: azt elfelejtettem, MILYEN GYÖNYÖRÜEK EZEK A GYEREKEK!!!! Nagyon-nagyon irigy vagyok a babázás miatt, már én is ott szeretnék tartani, föleg, hogy olyan üres igy egyedül a lakás!
Vendég

Csujzi!

Szerinted vegyem be a gyógyszert. Egészet, ahogy az orvos mondta?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Találó ez az "esti hajtás" :wink: én is így hívnám nálunk...
Nálunk is pénteken később és lazábban zajlanak a fekvési procedurák...

Tündérmanó!

Szal igen,a belső méhszáj varrása miatti hegek miatt nem tágultam,de a NO-SPA izomlazító után egyből!!Szal a megoldás ez az izomlazító szuri.A dokimmal meg is beszéltük hogy most is feltétlen kell kapjak és így meg tudjuk előzni a felesleges szenvedést...
Sztem kérdezd meg róla a dokid,nem?!

Nálunk is dolgozott apa néha éjszakánként másodállásban,de március végéig nem vállalta, mert én is mindig attól práztam ,hogy akkor kéne menni szülni... :?

Évi!

Tényleg valami frappáns kéne a párodnak..valami névre szóló,vagy valami a leendő babátóktól,UH képpel vagy pocis képpel vagy ilyesmi,nem?!

Patinak nyugi és drukkkk!!!!!Légyszi továbbítsa aki beszél vele :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jé, ma vagyok 37+1. Ezen a napon szülte Mzx Laurát! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsu: látom már jelentkeztél. Ne aggodj én is ma voltam elöször nst-n! (hivatalosan, mert ugye egyszer csináltak, mikor befektettek!)
Vendég

Hello!

Én is itt vagyok. Délelőtt itt volt a védőnő, 2,5 órán át beszélgettünk. Végigmentünk a szülés, szoptatás, babaápolás témákon. A vége felé hazaért a párom, akkor meg arról volt szó, hogyan segíthet szüléskor nekem, mint pl. masszázs, támaszt adjon fizikailag és lelkileg, kitolásnál váll nyomás-tartás.

Egész nap extra punnyadt voltam, nem tudom, mi van velem, de az utóbbi két napban nemsok mindenhez van kedvem. :( A sárkányosodás is előjött, ma folyamatosan beszólogattam szegény páromnak, de ő meglepetésemre egész türelmes volt velem. Mondtam is neki, hogy ez mitől lehet? Szerintem úgy van vele, hogy már csak max. 2 hét és elmúlik... :roll:

Megjött az új babakocsink:

Kép

Azért van egy kis szépséghibája: nem azt a színt kaptam, amit kértem + nem volt hozzá pelenkázó táska + hiányzott a garancialevél. Ettől jól elbőgtem magam, aztán felhívtam az eladót, hogy mi legyen. Végülis nem cseréljük ki a kocsit, mert a páromnak nagyon tetszik ez is, meg nekem is. A táskát meg a gar. levelet meg ingyen küldi postán.

Melinda

Kép
melinda80

Melinda!

Szép a kocsi, és kalassz, hogy világos a tetője. Ez nyáron előnyös lesz.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Szerintem igen, ha a dokit azt mondta, mert a magas vérnyomás okozhat egyéb gondot is (ezt a dokim mondta, mikor befektetett!)
Ugyhogy legjobb amit tehetsz szerintem hogy szotfogadsz a dokinak és gyogyival lejjebb nyomjátok egy kicsit!
Vendég

DE akkor itthon miért nem magas??????

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csujzi!

A keselyűorrú k...öggel kapcsolatban nagyon egy véleményen vagyunk,egyetértek :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Melinda: már hiányoltalak épp írni akartam! Szerintem is klassz a kocsi, nekem tetszik! (ja és a mi kis járgányunknak is hasonló szine van!)
Vendég

Mzx,
Annyira hasonlít Rád Laura, gyönyörűséges! :)
Erik is nagyon aranyos volt picinek is, meg most is! Tényleg hasonlít rá Laura.

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!!!

Kölyök,
drukkolok Edunak!

Eszterxx,
de jó, hogy írtál, már aggódtam!

Boszi,
csini a pocód! :)

Judit,
sajnálom, ami Apukáddal történik, remélem a kis Nimi is erőt fog neki adni!

Beus,
arik a malackák! :)

Panny,
nem semmi a szüléstörténeted. Köszi, hogy Te is leírtad!

Márti,
szorítok, hogy márc. 15-e után induljon csak meg a szülés. Durva, hogy most derült ki a dokid szabija.

fnora82,
persze, hogy nem késő csatlakozni, gyere és írj gyakran! :)

Boseknek nagyon szorítok!!!

Patinak is nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond a toxémia miatt!!!

Csujzi,
örülök, hogy rendben van a vérnyomásod, meg hogy jó lett az nst eredménye! :)
Az én férjem is Sanyi. :) Én szeretem a nevét, de nem igazán hívom így. Inkább becézzük egymást.

Bocsi, hogy ilyen rövid voltam. :oops:

Melinda

Kép
melinda80

Köszi a poci és kocsi dicséreteket!

Melinda

Kép
melinda80

Hát nem tudom Pumperka mi tévő lennék a helyedben, lehet hogy csak fél tabit vennék be. Milyen adagolást javasolt a doki?
Mert hát a túl alacsony se jó, de a magas sem, mert mind a kettőnek van kockázata! Ne stresszeld magad ezen is, neked is kítartás már nincs messzi a vége!!!!!
Vendég

Ja és tenyér dolog: nekem is befér a tenyerem a cicim és a hasam közé, és egypár napja olyan furi érzésem is van, mintha a hüvelyemre súly nehezedne, és enyhén nyomna!
Bár azt mondta pár ismerösöm, hogy lent van a hasim! Lehet hogy már nekem is behelyezkedett a kis csuri?
Másnak nincs ilyen érzése?
Vendég

Már megint velem van tele a lap eleje!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Sorry, nem akarom, hogy sok legyen belőlem!!!!
Vendég

Alszik a család, végre.... :lol: :lol: :lol:

Szóval, szerdán nem voltam CTG-n, mert a férjem megkért, tegyem át péntekre, mert fáradt. Ma reggel ideges volt, mert tegnap du. nem kapta meg a fizuját, tegyem át du.-ra, amikor alszik ő is meg a gyerek is. O.K. Kettőre be is értem a klinikára. És meddig van pénteken ambulancia??? KETTŐIG!!! Majdnem elbőgtem magam! :cry: :cry: :cry:

Normál esetben nem érdekelt volna, de tegnap este vagy három órán keresztül keményedett a hasam (hosszú lenne leírni: egy hülye hisztis p.csa nagyon felidegesített, egy nulla ügy miatt), szóval este 10-ig azon paráztam, hogy nehogy megszüljek az idegességtől, főleg, hogy Apa reggelig dolgozik. Végül el tudtam aludni, de ma megnyugtatott volna, ha tudom, hogy minden rendben van, és mondjuk a méhszájamra is ránéz valaki. És ráadásul hétfőn kellene vinni a házidokimhoz a táppénzes javaslatot a nődokitől, hogy kiírhasson, ugye azt sem tudtam elkérni ma.
Ja, Jim, a dokim nem mond semmit, ugyanis nincs, mert a legutóbb helyette egy vadidegen dr.nővel beszéltem, pedig az állítólagos dokim is ott volt az ambulancián. Innentől meg úgy döntöttem, nem érdekel, kinél szülök, a baba így is, úgy is kibújik!

És erre még vannak egyéb gondjaink is:
Kép

Egyébként a korábbi felvetésemre úgy érzem választ kaptam (a hozzászólásokat elolvasva), igenis van szülés előtti depresszió-féleség, legalábbis sokunknak vannak lelki problémái!

Bocsi, hogy most nem reagálok senkire, vagyis egyvalamire muszáj:
Mzx, gyönyörűek a gyerekek!!!
Vendég

[quote="csujzi."]J írta:csujzi.a és tenyér dolog: nekem is befér a tenyerem a cicim és a hasam közé, és egypár napja olyan furi érzésem is van, mintha a hüvelyemre súly nehezedne, és enyhén nyomna!
Bár azt mondta pár ismerösöm, hogy lent van a hasim! Lehet hogy már nekem is behelyezkedett a kis csuri?
Másnak nincs ilyen érzése?

Csak nem egy napra vagyunk kiírva??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is néhány napja lejjebb van a pocim, marhára nyom! El is ájultam, hogy Eszterxx három órát sétált! :shock: :shock: :shock:
Én ma csak a Nyugatitól sétáltam egy metrómegállót a Lehel térig, de a végén már alig vonszoltam magam, úgy húzott a hasam lefelé!
Vendég

Mni: Őssejtet nem kell eldönteni a 35.hétig, legalábbis akikkel mi kapcsolatban vagyunk, ott nem. Fú, de izgi neked, lehet, hogy már jövő7-en csütörtökön anyuka leszel? Kíváncsi leszek, lesz-e addig valaki előtted.
Kvaszeva:Mi is úgy gondoljuk, hogy ha nem vetetjük le, de később kellene, akkor sosem bocsájtanánk meg magunknak.
Jim: Hát nagyon drága, az biztos, de szerencsére egészségpénztárból tudjuk fedezni, ha úgy döntünk, hogy igen. Te biológusként miért nem?
Judit18: Szinte már kedvet kaptam a fájdalomcsillapításhoz. De tényleg, ez így elég megnyugtatónak hangzik. Figyi, priviben megbeszéljük majd, hogy te mennyit adsz a dokinknak? Na most te taníts, mi az a flown????
Kiszsazsu: én is a 36+5- ön voltam először, sztem nem gáz egyáltalán.

Ti ismeritek azt a fogalmat, hogy tejfakasztó buli? Friss apuka hívja össsze a cimbiket, és arra isznak, hogy legyen minél több teje az asszonkának. Vagyis eggyel több ok a pasiknak a legális és hivatalos bebasz...ra. Na ott van az uram éppen. Hihetetlen nem, nálunk lányoknál miért nincsenek ilyenek? Na nem baj, majd nyáron mikor összejövünk 50-en babanetesek az egyidős csemetéinkkel, az lesz ám a nagy buli! :D

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Zsu: megnyugodtam akkor, hogy ez talán még nem a nagyon vége, bár ki tudja, lehet hogy a jelekből itélve elöbb szülünk és még az is meglehet, hogy egy napon!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az újak és a újonnan jövő régiek :wink: figyelmébe ajánlom a vonalzóim alatt látható két linken kívül a
http://www.babanet.fotoalbum.hu/
oldalt, ahova még mindig nem késő pocakos képet küldeni! :D
Boszi és Tündérmanó most kerültek fel!
Vendég

Jaj, csajok, nem akartam elszomorítani senkit, csak muszáj volt megosztanom veletek, mert annyira nyomott a súlya. :(

Jim, én is megtanultam bocsánatot kérni és be tudom ismerni ha hibázok. Tudom, hogy nem vígasztal, de az Anyumnak sem teremnek a citrusféléi otthon. :?

[quote]H írta:uhhhhhhhh de utálok indent, ami evvel a h...e keselyüorrú k.csöggel kapcsolatos!!!
Milyen igaz!!! :lol:

Pumperka! A vizesedés Patinál sincs, de az orvosa azt mondta, hogy mégis toxémia. :shock: :?

Meli! Nagyon klassz a kocsitok! Remélem hamar megkaptok hozzá mindent, ami hiányzik! :wink:

Zsu! No stressz!!! Relax!!! :)

Szilvánusz! Nálunk majd csak Botond megszületése után lesz ilyen buli. Békéscsabán ez így szokás. Még szerencse, hogy akkor mi még a kórházban leszünk a Törpével... :roll: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Ja, még akartam írni, hogy az én kezem eddig is befért a hasam meg a cicm közé, mivel eleve nem rendelkeztem említésre méltó mellbőséggel. Most ugyan jól megnőtt, de ugyanolyan hetykén áll, mint eddig... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

MZX! Gyönyörűek a gyerekeid és szerintem is hihetetlenül hasonlítanak egymásra! :D 8)

Évi

KépKép
kvaszeva

csujzi: neked a pulzusod nem szokott magas lenni? pumperka, mérd naponta többször és ha nem magas, ne vedd be szerintem. De amint magasabb, inkább vedd be. Nekem tök jó a vérnyomim, viszont a dokinál mindig felmegy kicsit. Engem a pulzus idegesít, naponta mérem, 105-nél soha nincs alacsonyabban, de volt már 125 is...

zsu: szegénykém, nem csoda, ha az idegbaj kerülget téged is. :(:(:( Kár, hogy messze launk egymástól, jól ellennénk itt a nyűgünkkel.

meli: jó a kocsi! a pelenkázó táskát lehet külön venni? nekem sajna még nincs, 15ezerért láttam múltkor egyet, annyit nem adok érte, úgy 5 körül jó lenne egy. Nem semmi a védőnőd. Mármint, hogy ennyi ideig ott volt:D:D:D Az enyém egyszer sem jött, azt mondta, majd szülés után úgyis kell néha. Azt hiszi, hogy nemrég szültem és mindent tudok, pedig nem így van!

el is felejtettem, bosek! már alig várom hogy babásan végre visszatérj hozzánk!

szilvánusz: azért nem vetetem le, mert kevés olyan tanárom volt, akire felnéztem, de dr Balogh Péterre nagyon, aki immunológus orvos-biológus. És ő elemezgette, miért ne, mert ez inkább olyan üzlet-féle, nagyon kezdetlegesek a kutatási eredmények, nagyon kevés dologra jó, nagyon rövid ideig használható fel, ha arról van szó, hogy 20 év és mondjuk átlagosan 65 évig élsz... pl leukémia is ezer féle van, nem mindegyik gyógyítható. És icipici esély van arra, hogy szükség lesz rá, ha meg mégis, ott a csontvelő. De, akinek van rá pénze, vetesse le, nem veszít vele semmit! Ha nekünk nem lenne annyi havi fix kiadásunk, lehet, levetetném!
Vendég

köszi a citromos hozzászólásokat, pumperka, az ablakban van a kamrában. VAn neki elég fény, meg azért raktam oda, hogy ne legyen neki melege, mert én 24 fokra szoktam befűteni, a kamrában kb 19 lehet, ott nincs radiátor. Mondjuk a citrom 10-15 fokon áttelel, szóval nem hiszem, hogy fázna, meg nem jön huzat, mert az ex lakó leszigetelt mindent...brühühühü. De legalább az orchideáim tök szépek. Azért majd holnap lefotózom a citromot is.
Vendég

Jim!

De magas a pulzusom mindig, nekem is olyan 100-110 között szokott tanyázni, de volt hogy alacsonyabbat is mértek, ugyhogy szerintem jól ugrál nekem az is!
Remélem a baba nem örökli ezt tőlem, jó lenne ha apa és az én vérnyomásom ötvözete lenne, mert apának meg sokszor alacsony és napi szinten iszik négy kávét, hogy szinten tartsa!
Vendég

Azt hiszem most már elteszem magam holnapra, meg már igy is sok volt belőlem mára!

Szép jó éjszakát mindenkinek, aki még fennt van és netalán olvasgat!
Vendég

Jim, látom még itt vagy. Küldtem privit!
Vendég

Kvaszeva: Ja, hát itt is utána szokás csak, az uram se az én tejemet fakasztja, azt majd néhány nap múlva, most a havernak született gyereke, ott van.
Jim: Tudod, nekünk mennyi a havi fix kiadásunk?? Fú, inkább nem is részletezem, de szerencsére a felét a pénztárból tudjuk majd fizetni, a felét meg törlesztjük majd 1 évig.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Nem tudok mindenkinek válaszolni, mert hihetetlen ez a termésmennyiség...

Mzx, nagyon köszi a wc leirást, kijegyzeteltem, hogy mit hol érdemes... jó lesz szülni menni a kis papirkáimmal, de legalábbis vicces :lol: És igen, én is gondoltam rá, hogy ha pénteken szültünk volna, már egy hetes lenne Andris is, Laura meg már milyen nagy lány köldökcsonk nélkül :lol: Kérünk még róla sok-sok képet, olyan jó nézegetni!!!

Kvaszéva: nem ér az összeveszéseteket leirni, én is itt bőgtem rajta... persze előtte én is összevesztem a párommal, igaz, mi csak telefonba, hogy máshogy... max. 2 hét és mindenképp szülök és egy helyiség sincs a házban, ahova majd le tudnám tenni a gyereket aludni, meg enni. Erre az volt az érve, hogy amikor megszülök, két hétig úgyse megyek sehova, mozdulni sem tudok, az alatt majd megcsinál egy szobát... hát, ott csak a sárkány jött elő belőlem, most irás közben meg a bőgés, hogy tök jó, hogy úgy gondolja, hogy miközben én itthon mozdulni sem tudok, majd nem lesz velem... áhhh, mindegy is, tudom, hogy ez a hormonok, meg a bizonytalanság, de akkor is!!!

Juditkecskemét: Az én apukám is igy van, 3 hónapos voltam, amikor kiderült, hogy gyomorrákja van, áttéttel a májba, igy operálni sem lehet. Kapott kemot, de semmit nem használt, viszont végig fogy, gyengül ,fázik, nem mozdul ki, pedig előtte olyan volt, mint én... Én ettől féltem a legjobban, hogy szép lassan fog legyengülni, ami meg is történt... ő is látja, meg mi is... azóta minden alkalommal, amikor megyek, akkor elmondja, hogy benne csak az tartja a lelket, hogy még lássa Andrist... na, ilyenkor nehéz nem bőgni... úgyhogy tudom, miről beszélsz, ha gondolod, bármikor irj akár privit, akár itt is mindannyian meghallgatunk, többet segiteni sajna úgysem lehet.

Pati: nem igazság, hogy te és a toxémia!!!! Szerintem nem is igazi toxémia, csak hiánybetegség, hogy nem tudsz velünl kommunikálni!

Séta: Judit 18 kérdezte, hogy jobb lett-e a vizesedés! Nem, sőőőőt!!! Mivel végig lóbáltam a kezem, ezért a hegy felénél már annyira bedagadt, hogy be sem tudtam hajlitani!!! Holnap reggel majd ráállok a mérlegre és megnézem, hogy lett-e valami hatás, de igy este, ránézésre... nem, sőőőőőt! Viszont hihetetlen izomlázam lett!!!!!!! ELőször szörnyülködtem, mert azért ahogy sétáltam az minden volt, csak nem egy túratempó... aztán rájöttem, hogy igen, csak éppen olyan, mintha közben két karton tejet is vittem volna :lol:

Aztán valaki tett még fel képet a kertről: az valami csoda!!!!!!! Még-még-még, kérünk szépen képet, hogy irigykedhessünk!!!

Na, hirtelen ennyi, amire vissza tudtam emlékezni...

Nem, még arra is, hogy mostmár minden beteg gyógyuljon meg, nem ér az amúgy is nehéz időszakunkat még betegséggel neheziteni!!!!!

Ja, és Mni, nem izgalmas, hogy neked már egy héten belül tuti kinn lesz a gyerkőc? Milyen érzés? Én szerintem egyfolytában a percet lesném már, hogy mikor...

A kocka pedig nekem nem tetszett annyira, mint a ti fotóitok, de én elfogult vagyok :lol:

Jó éjt lányok, aztán hét végén sem ér ám eltűnni!!!!!!!! Olyan uncsi nélkületek :cry:

Áhhh, és Jim, kitartás a gyerek nélküli időhöz, ilyenkor te is be szoktál kattanni!!!!

Na, tényleg megyek!!!

E.

Kép

KépKép
eszterxx

Éva!
Toxémiásnak akkor minősítik az embert, ha a három tünetből kettő van: Fehérje a vizeletben, magasvérnyomás, ödéma.
Na egyenlőre nálam csak egy van meg, de persze ilyenkor nagyobb a félsz, hogy befut egy másik a maradék kwettőből, vagy mind a kettő. Mivel nálam csak egy tünet, így elég csak egy hét múlva újra mennem ellenőrzésre, nem kell 2-3 naponta....
Hát ez is valami.

Patinak jobbulást, kitartást, mostmár minél hamarabb bújjon ki a kissrác. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hú, hogy mennyit írtatok! :)

Pati, ajajj! :shock: :( Még szerencse, hogy már nincs sok hátra, bármit is talál ki a doki a baba már biztosan érett!

Évi, tudom, hogy nem vígasztal, de a 11 év alatt tudnád, hogy én hányszor mondtam a páromnak, hogy utálom, otthagyom a francba, stb. , olyankor, amikor valami jelentéktelen dolgon felhúztam magam? Sajnos azt kell mondjam, hogy mostanára megszokta... :( Valamelyik nap azt találta mondani, hogy kupi van, erre azt mondtam, hogy tudom. Erre ő azt mondta, hogy hú, hogyhogy csak ennyit mondok, már pont kezdett aggódni, hogy hogy mert ilyet kiejteni a száján, mert tudja, hogy mi következik (erre elkezdett vékony hangon utánozni): " Hagyj már békén, most szültem, Te is rendet csinálhatnál, elköltözöm a francba, és akkor majd kezelheted Te a kupi a két gyerekkel", stb., stb.! Hú, hogy én hogy elkezdtem bőgni... :oops: :roll:
Esetleg egy Süsü-figurát adhatnál neki :D

Évi, Niki, annyira édesek vagytok, ahogy friss szerelmes-friss házas lelkesedéssel próbáljátok kiengesztelni a párotokat! :D

Pumperka, szerintem beszálj a dokival. Az anyósom is így van, a dokinál minidg legalább 30-cal magasabb a vérnyomása, neki mondták is, hogy nem kell gyógyszert szednie. Van olyan gép a háziorvosok egy részénél, ill. a kardiológián, amit egész nap magadon kell hordani, és folyamatosan regisztrálja a vérnyomást. Az okosak szerint csak akkor megalapozott a vérnyomásgyógyszer felírása ilyen esetben, ha ez a gép is alátámasztja, hogy nem csak fehérköpeny-szindrómáról van szó.

Szilvánusz, mi nem vetettük le, mert sok orvos barátom van, és senki nem vetette le közülük, sőt, egyetlen kollegájuk sem vetette le. Az egyik barátnőm hematológus-immunológus, pont most volt pl. csontvelő-transzplantációs gyakorlaton. Őt alaposan kifaggattam, ők sem vetettek le egyik gyereknél sem, az okokat Jim nagyjából felsorolta. A lényeg, hogy jelenleg gyakorlatilag semmit nem lehet kezdeni a levett őssejtekkel, kevés is a levett minta, és a kutatások is nagyon gyerekcipőben járnak, azt sem tudják, hogy egyáltalán milyen módosulásokra képesek ezek a sejtek, a felnőttkorban ugyanúgy vannak őssejtek, amikkel kapcsolatos terápiás elképzelések-kísérletek sokkal ígéretesebbek, úgyhogy leginkább a lelkiismeretfurdalásra alapozó biznisznek tekintendő az egész.

Zsuzsi, én is 36+3 voltam, amikor először voltam CTG-n, ki is voltam akadva, de végülis baj nem lett belőle...

Csujzi, de jó, vigyázz magadra!

Meli, tényleg nagyon jól néz ki a kocsi!

Eszterxx, hát, nem lehet könnyű neked sem! Komolyan csodállak, hogy ilyen lendülettel, optimizmussal és humorral tudod kezelni az életet! Apukádat nagyon sajnálom! :cry:

Köszönjük szépen a sok szépet, amit a gyerekekről írtatok. Krisszel úgy látjuk, hogy elég jó génkombinációt sikerült kikevernünk, az utódok szebbek és okosabbak lesznek, mint a szülők. :wink: (Nála biztosan :wink: )
Itt vannak még képek, ha depisek vagytok, akkor nézegessétek, és legyen jó kedvetek, mert hamarosan Ti is iyen gyönyörűségeket tarthattok a karotokban!

http://web.t-online.hu/krkv/gyerkocok/

Már igazán követhetne minket valaki, ugye Dany? :D

Kép

Kép
mzx

Hú, bocs a sok elütésért, de nagyon kómás vagyok, megyek is aludni, végre elszunyókált a kis hercegnő is.

Kép

Kép
mzx

Na csajok!!! Azt hiszem nem várok tovább arra,hogy valaki megszüljön!!!! Hozom én a következő babót!!!!!

Mni, Judit, Linocs, Szilvánusz! Akkor én odabent várok rátok. :lol:

Ez utóbbi fájás 5 perces volt, bár nagyon enyhe! Összevissza jönnek (14, 10), de ez Fanninál is igy volt. Plusz 2 szer volt szekletem -es is tuti előjel. Szóltam is a páromnak, hogy a mai délelőtti programját felejtse el.De úgy látom nem vett komolyan, mert most aludt visza -na mindegy-, hagyom még egy kicsit csicsikálni (hű-most megint egy-de elfelejtettem, hány perce volt az utolsó).

Szerintem mire felkeltek, Nimród (basszus, ez megint 5 perces volt-még a végén nem érünk be a kórházba) már kívülről szemléli a világot -ha reggel 10-ig nem jelentkezek, akkor mérget is vehettek rá.

Na szóval, többet nem bohóckodom, inkább megyek, összepakolom a fogkefémet és egyéb hasonló csemegéket.

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta!
:wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Drukkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

hű de izgi, remélem fanettának megvan valaki sms száma!!
linocs, szilvánusz, ti még csatlakozhattok, én szerintem nem fogom beérni.

Zsu,

ne aggódj, én 36. hét első napján voltam először ctg-n, de pont tegnap mesélte a szomszéd lány, hogy ő egyáltalán nem is volt, pedig nem hanyagolták el a terhesgondozáson

Évi, nyugi, ahogy leírtad a párod teljesen érti, hogy mi okozza az elsárkányosodást, és ha már ott lesz a baba rég feledésbe merül minden. esetleg csinálhatnál neki valami jópofa fényképet, a hasadra írhatnád, hogy ne haragudj és szeretlek vagy ilyesmi... ?

Őssejt - egyetértek az előttem szólókkal, engem is egy orvos barátnőm "beszélt le" a fenti indokok miatt

Szilvánusz,
a flow-ról:
Egy adott magzati érszakaszon a véráramlás vizsgálata ultrahang segítségével (ún. Doppler készülékkel). A magzati érszakasz áramlásának sebességét regisztrálják, értékelik. Olyan esetekben javallott, mikor felmerül a lepény elégtelen működésének gyanúja, pl. a magzat mérete jelentősen elmarad attól, amit a trehesség kora alapján várnánk, vagy az anya terhességi toxémiában szenved. A lepénykeringés rosszabbodása esetén a magzati vérkeringés jellegzetesen megváltozik.

már többen mondták, hogy ha a ctg ok akkor nem csinálnak, de nem tudom azon hogyan tudják ezeket a lehetséges gondokat észrevenni.

Priviben leírom, a pénzügyeket

Mzx, az a kép is nagyon cuki ahol Erika tartja Laurát :)
meg a sivatagi egér és kisvakond feliratok is :)

KépKép
judit18

mármint Erik :)) korán van még.

meg foghatom az ujjzsibbadásomra, nem tudok gépelni. tegnap a moziban a kukoricát alig bírtam kivenni a zacskóból. a fele a dekoltázsomba esett. azzal az erővel oda beönthettem volna az egészet, hogy onnan egyem...

én nem elsárkányosodom, hanem szép lassan elhülyülök és olyan ügyetlen vagyok, hogy hihetetlen.

tegnap reggel olyan voltam mint egy burleszkfilmben.
először egy bögrét dobtam el amivel még a padlólapot is felkarcoltam, aztán a kocsiban "elvesztettem" a kocsikulcsot, fél óráig kerestem. majd miután megtaláltam a lakáskulcsot ejtettem be úgy az ülés és a sebváltó közé, hogy le kellette róla tépnem a kapunyitót, hogy kijussak.

KépKép
judit18

fanetta:+++++++++++++++++++++++++ De jóóóóóóóóó!

zsu: tegnap már nem láttam, hogy írtál, mindjárt olvasom a prividet!

Véreset-sárgát-kemény csomókat köpök (bocsi :oops: ), hogy lehetek ilyen szerencsétlen?

eszterxx: :cry: de legalább te teljes mértéken tudod átérezni, min mehet keresztül juditkecsk. Én azt sem tudom, él -e apám, 4 éves koromban lelépett. Azt kívánom az apukáátoknak, hogy ne legyen nekik fájdalmas a hátralévő idő!
Vendég

Fanetta!!!!!! Hajráááááááááááá!!!!!!!!!! Valaki esetleg tudja a számát???

Mzx, nem semmi, hogy éjszakánként mennyi mindenre van erőd! És olllllyan nagyon jó nézegetni a képeiteket, mi is akarunk már!!!! Igazatok van, tök jól sikerült összerakni a gyerekeket, meg sem állnék 4-5ig... jójó, tudom, mindenki azt mondja, előbb legyek túl ennek az egynek a megszülésén...
Viszont ha megnyitod, akkor minden bank szabályzatában benne van, hogy évi 1% kezelési költséget levonhatnak, bár ahogy látom, nem teszik. NA de csak azért nem teszik szerintem, mert annyira kevés a babakötvény, ha megnőne a számuk, akkor nekik is érdekük lenne költséget levonni.

Viszont csak jegy banki alapkamatot garantálnak+a minimális adókedvezmény, ami ki tudja, hogy fog megváltozni az évek alatt ... de a gyerek cserébe még 18 éves korában sem használhatja fel akármire, csak amit jogszabály engedélyez... meg mi van, ha hamarabb hozzá kell nyúlni... a gyerek nem teheti, ha te teszed, akkor meg vissza kell fizetni minden addigi támogatást kamatostul, amikor ugyis akkor lenne rá a legnagyobb szükség.

Akkor már inkább nyitok neki a saját nevemre egy számlát, amihez akkor nyúlok, amikor szükség van rá. Mi garantálja pl, hogy nem azzal jár jobban, ha 16 évesen kiküldöm valahova nyelvet tanulni, hanem csak ha meg kell várni a 18-t???

Kép

KépKép
eszterxx

Pumperka, szerintem azt elfelejtettem irni, hogy a te gyerekeid is milyen ééééédesek voltak a farsangon!!!!!!! Irigykedek rájuk is, mikor lesz a miénk ekkora!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Amúgy mennyire nem tartjuk a sorrendet szülésben!!! Szilvánusz, te még egyben???

Kép

KépKép
eszterxx

Fanetta
Drukk!!!!!

MZX
Gyönyörűek a csemetéid :lol:

Őssejt
Nagy a reklámja, mert óriási üzlet...
Gyakorlati haszna viszont a köldökzsinór-vér levételének nem sok...
A kínai, ukrán állítólagos sikerekről tudományos cikket még sehol nem olvastam :cry:

Joseph elhagyta a köldökcsonkját :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hulladék vagyok... :( Összesen sikerült 4 és fél órát aludnom, azt is 3 részletben. Lehet, hogy a kialvatlanságtól és fáradtságtól jön ilyen sokunknál elő a hétfejűség?!?! :? :roll:

Nagyon köszönöm Mindenkinek az együttérzést és a megnyugtató szavakat. :wink:

Eszterxx, Juditk, borzasztó dolgok ezek. Szívből kívánom, hogy láthassa még Édesapátok a babócákat!

Pumperka, megy a drukk ezerrel, hogy ne fusson be egyik sem a másik két tünetből! Olyan kevés van már Neked is!

Mni, annyira izgulok értetek! Az én barátnőm még vékonyabb volt nálad, amikor a kislánya úgy beijedt, hogy a császár előtti napon fordult meg, és utána még 10 napig várt az előbújással. :wink:

Mzx és Judit, köszi a tippeket. Ma megcsinálom a fényképet, mert úgyis hétfordulós vagyok, meg valahol nézek Süsüt is. Azért a kedvenc kaják is maradnak neki. :wink: :lol:
Niki, elküldöd a kalács receptjét? Mi is imádjuk a fahéjat... 8)

Fanetta! De izgi! Szorítok! :wink: :D

Judit, az elhülyülés és ügyetlenség nálam is bejátszik. Mindent elfelejtek, néhány napja pedig harmadfokúra sikerült leforráznom a kezem. :shock: :? :oops: Még szerencse, hogy Anyukám itt volt és adott rá valami aloés csodakencét, ami nagyon szépen húzza össze a sebet.

Jim, ne már! Irány az ügyelet vagy legalább hívd fel az orvosod, hogy adjon valamit!

Annyit írtatok az őssejtlevétel ellen, hogy engem sikerült meggyőznötök. Ha felébred Apa, neki is megmutatom, hátha ő is elveti a gondolatot... :? :)

MZX! MÉÉÉÉÉÉG KÉPEKET! ANNYIRA JÓ NÉZNI! TÉNYLEG JÓL SIKERÜLTEK! :wink: ÉN IS, ÉN IS AKAROK MÁÁÁÁR! :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

DANY! TI IS NAGYON SZÉPEK VAGYTOK ÁM!!! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Csináltam ide is egy 36. heti pocakfotót, csakhogy eleget tegyek Zsu kérésének is. :wink: :D
Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Jó reggelt Mindenkinek!

Fanetta!
Drukk!

Tud róla valaki valamit? Már lehet meg is van az újabb baba? De jó lenne!!!!!!!

Évi!
Én is elsírtam magam amit írtál. Én csináltam egyszer olyat a páromnak, amikor jött haza munkából és valami fordulónk volt, hogy rengeteg szívet rajzoltam és beleírtam, hogy szeretem aztán mindenhová raktam belőle. Csináltam egy nagyot is azt pirosra festettem és úgy írtam bele és azt a bejárati ajtó beldejére raktam, hogy amikor bezárja lássa, valamint a szekrényére végig kiírtam A4es lapokra külön a betűket, hogy szeretem. Ezt nagyon értékelte.
De a pocirajz is jó ötlet!

Zsu
Én pont 37 hetesen megyek CTG-re. Én is aggódtam, hogy nem késő?

Csujzi
Én mondtam a dokimnak, hogy fáj ott lenn, és azt mondta nagyon lenn van a baba, de viszont a pocim és a mellem közé nem fér be a kezem. Eleve úgy helyezkedik. Tegnap is olyan volt mintha szétrepednék ott lenn. Meg néha azt hiszem kinyúl a kezével annyira lenn matat.

Mzx, Danny
Olyan jó nézni a képeket, és erőt ad, hogy nemsokára nekünk is lesz ilyen pici babánk. A fiamnak is nagyon tetszenek!

Tényleg mindegyikünk egyre türelmetléenebb és minden apró dologba belekötünk. Nálunk tegnap mondta a párom, hogy már inkább kerül, mert szeret és nem akar veszekedni velem, mivel ha más lenne ilyen vele nem hagyná annyiban a dolgot. De csináltam neki fini reggelit, mert csak egy snassz tojásrántottára gondolt én meg virslisen, sajttal szépen tálalva vártam az asztalnál. Meg is lepődött és jól esett neki.
Ma csak este jövök mert megyünk anyukámhoz és eszem a fincsi kajákat! Krumplilángos,gulyásleves,pogácsa...

Szép napot nektek!!!

E.

Kép
Kép
tündérmanó27

Évi
Szép a pocid.
Nem olyan nagy a tiéd sem úgyhogy megnyugodtam :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?