Sziasztok!
Na, kialudtam a migrénemet, a rosszkedvet még nem sikerült.
+ fogadalmat tettem: még egy dobás és irány a több hónapos táppénz. Már nincs vsuztenivalóm, mivel kisbabával közszférába úgysem vesznek vissza.
Azért azt elvártam volna hogy a főnököm (mert ez az ember korántsem az) kiáll értem, de ezidáig nem tette, csak közölte, hogy ne legyek rosszkedvű. kösz. Kíváncsi vagyok ha őt sok szép kötőszóval megfenyegetik, meddig vigyorogna.....
Na mindegy.
Sajna válaszolni nem lehetett, illetve megkérdezni hogy mi a baja, mert amikor szobatárnőm le akarta ülteni, hogy megbeszéljék közölte, hogy jobb ha befogja a "pofáját".
Szóval ez van. Én meg hiába gondoltam Prücsire, annyira kikészített, hogy egész délelőtt zsepiket használtunk. Ráadásul ügyfélfogadás és civil szervezetek pályázatainak kiadási napja volt, tehát egymást érték a látogatók, akik kerek szemekkel bámultak, hogy miért nem tudjuk abbahygani a bőgést. Szóval remek nap volt, legszívesebben elmentem volna a fenébe.
Szuper hogy végre hétvége jön, így most végre élvezhetem a stresszmentes napokat, kivéve hogy holnaőp sajna nagyómhoz megyek, ami megint rátesz egy lapáttal a "jókedvre", mivel szegénykém már csak csendesül.
Ja és fogytam 3 kilót múlt héthez képest
Párom meg kb ennyit hízott..... és közben a pocakom meg a derekam nő és nő. Nem értem.
De amint lesz kis időm én is készítek pocakfotót, mert már eléggé látszik.
Jó éjszakát!