Sziasztok!
A katolikus témát nem azért hoztam fel, mert én úgy gondolnám, nekik semmit nem szabad, vagy zavarna. Csak nekem volt egy barátnőm, aki nagyon vallásos volt, és ő mondta, hogy szex csak akkor lehet, ha gyereket akarnak, élvezetből nem, és gondoltam, akkor talán ez is tiltva van, ami nem természetes. De persze ő nagyon csak ennek élt, és már 3 gyereke van, pedig nálam fiatalabb.
A férfiúi büszkeségről, amit írtatok...attől, hogy hőt mérek, még apa csinálta a gyereket.
Nálunk nem érezte kötelességnek a gyakori szexet, nagyon is örült neki.
És ő is úgy volt vele, hogy rámbízza, a módszereket, hogy minnél hamarabb összejöjjön. Adtam tanácsokat ezzel kapcsolatban egy kolléganőmnek is, ők akkor már 2 sikertelen hónapon voltak túl, és a 3.-ban összejött nekik. Nagyon örültem, hogy segíthettem, most velem egyidős terhes.
Abban azért vitatkoznék, hogy ha egyszer összejött, akkor máskor is összejön, mert egyrészt talán fiatalabbak is voltatok akkoriban, meg nem volt egy pici gyerek a családban, aki miatt nem lehet annyiszor összebújni, mint az előtte.
Na mindegy, nem akarlak győzködni titeket, úgyis az álláspontjaink egyikőnknek sem változnak.
Ez csak egy meglátás volt.
Nekem bejött, persze ehhez óraműpontosságú ciklus, hibátlan peteérés, és jó kiskatonák is kelletek, nem vitás.
Nem mondom, hogy ti nem akarjátok nagyon, de én is nagyon akartam, és úgy érzem, mindent meg is tettem az érdekében.
Persze ha lenne már egy babám, lehet, hogy én is másképp látnám.