Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is Boldog és akciózással teli Valentin napot kívánok mindenkinek... :wink:
A mi Valentin napunk jól indult a férjemnek a munkahelyén (egyéni vállalkozónál dolgozik) Na szóval a főnöke lánya 8 hónapos terhes.Pénz van dögivel és ma reggel beesett a csajszi férje és megkérdezte a férjem nem e kelle neki egy franciaágy teljesen ingyen,mert ők mennek venni másikat.
Na azt tudni kell ez az ágy újonnan kb 80 lehettett,meg semmi baja na nem az hogy nem örülök neki de mért kell kicserélni ha nincs baja.Nekünk a lánykori kihúzhatós ágyunk volt meg,a férjemmel mikor Ágika született inkább neki vettünk 30 ért ágyat nem magunknak szóval jól esett hogy gondoltak ránk és a miénk úgyis lecserélendő volt de megbeszéltük férjemmel nekünk a ház kifizetése most az első...
Szóval kaptunk egy jó kis gyerekcsinálos ágyat mondtam is férjemnek ha jövő hónapban teherbe esem az ágytól lesz hisz ott a csajszi mindjárt szül...

Era fel a fejjel így van jön a tavasz...Csiripelnek a madarak stb...
Már én sem vagyok elkeseredve lesz ami lesz lehet ez a Valentin nap a ti számotokra is kedvező lesz...Mikor a kislányom született két éve pont ezen a napon kerültem kórházba de a kis lusti nem jött csak 20-ra..

Hú Ildi az jó lenne ha megtalálnád azt a könyvet!Néztem neten de nem találtam.
Nekem Ágika is hisztis de életrevaló és én is azt mondom inkább ilyen legyen.Háé Istennek nekem is rugalmas időben dolgozik Csabi így akármikor vehet ki szabit és együtt megyünk intézni dolgokat vele jól elvan ( máramikor)

Jenny mi újság még nem voltál ma.Jobban vagy?
Mennem kell Jók legyetek :ági
angelo2
 
 


Ildi: Szabina is akaratos és kicsit talán el is van kényeztetve. na mega hiszti korszak nálunk is megvan. A déli alvás azonbam egész jól megy. Szólok neki megyünk aludni? És ha nem akar akkor mondja nem. Na akkor várok pár percet és utánaazért jön aludni ha mégegyszer megkérdezem. fél 1 és legkésőbb 1kor irány aludni. Nálunk a dackorszak másban nyilvánul meg. Néha szörnyű hisztit vág le. Bár még a földhöz sose vágta magát.
Remélem nem is fogja.

Ági: Jó, hogy kaptatok ágyat. Hisz ha jó állapotú akkor olyan mintha vetettek volna egy újat. Biztos most összejön a gyerek :) HAJRÁ:)
Ha nektek össze jön akkor elkérem majd az ágyatokat kölcsönbe:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Lányok!
Hű, ha bejön, akkor majd én is igényt tartok az ágyra. :D :oops:
Nekünk is egyébként nagyon rossz az ágyunk. Már nagyon elfeküdtük. Az új házba veszünk újat, csak annyi minden előrébbvaló most.
Akkor tényleg a hiszti korból adódik. Megnyugodtam.Köszi, hogy leírtátok. Nálunk a déli alvás a legnagyobb probléma. Meg nagyon egyke. :D

Ági: Még nincs meg a könyv, de egyik szomszéd néninknek megvan szerintem, és holnap délelőtt megpróbálom átolvasni. Ha még nem késő. És akkor írok. Most egyébként felhívtuk anyósomat, aki meg is találta a könyvet, csak át kéne olvasni, mert hosszú a gyógynövényeknél kibogarászni, és nem tudom így, hogy hol is találtam. Egyébként a nyirokcsomó duzzanatokra az orbáncfüvet írja,( azt megtalálta.) még a gyermekláncfűnél is volt róla valami. De azt tudom, hogy ez egy teakeverék volt. csak már rég volt, és nem emlékszem, hol is keressem, és nem tudtam elmagyarázni. De ő is átolvassa, őt meg fél kettő körül hívom. ( délelőtt nincs otthon.)Szóval addig valahogy kiderítem.
Az orbáncfű bizosan jó, mert azt még olajban is használják bekenni kívülről.

Jenny: hogy vagy? Gyere, ha tudsz.

Megyek!
Jó Valentinozást!!!
Hátha most jönnek a babák. :D :D ( Nálunk még nem, de azért úgy teszünk, mintha.. :wink: )
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 

 
 

Sziasztok csajok!

Mi még fenn vagyunk nemrég tettük helyére az ágyat férjem egész de dolgozott majd elvittük a kiscsajt kétéves kontrolra az egézségházba..
Minden rendben van vele szegény úgy sírt utálja az orvosokat.
Amúgy hosszú napunk volt mindjárt megyünk felavatni az ágyat csak befejezem az irományom.Kihasználtam még az alkalmat és benéztem még Csabi megnézte az esti filmet.

Era ha beválik az ágy kölcsönadom , na jó azt azért nem de küldök róla képet :lol:
Majd beteszed a párnád alá...És csak most néztem most is laptetőm van,hátha nem hiába gyülnek ezek a laptetők.És neked hogy telt a Valetin napod?

Ildi megköszönném azt a receptet ha utána nézel ari vagy.Komolyan nagyon be van állva szegénynek és jó kemény..
Mellesleg tényleg lassan letelik a 2 hónapotok mikor is kezdtek neki a babaprojectnek?

Úristen éjfél itt se voltam jön az uram PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Holnap mesélek:Ági
angelo2
 
 


Ági: A Valentin napra én most annyira nem készültem. Vettem a páromnak egy nagy milka csokit. Azt szereti. Most mást nem vettem:( De a párom se vett semmit. Mi minden évben veszünk egymásnak és ilyenkor a párom is mindig vesz valami szupi meglepit. Idén azonban a ház miatt lótás futásban vagyunk. Tegnap ügyvédnél voltunk és nagyonkellet sietnie, hogy beérjünk petsre 3ra. Szóval ezt most meg is beszéltük.
Nálatok , hogy telt????
Milyen volt az új ágy felavatása???:)


Ildi: A mi ágyunkat is elfeküdtük már. Kéne is venni de mindig van valami más ami fontosabb.
Nálatok Valentin nap , hogy telt??


Jenny: Kismami hol vagy??? Valentin napod , hogy telt??

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek, csak Áginak a tea:
Nyirokcsomó duzzanatokra Maria Treben szerint. (nyirokcsomó megbetegedés címszó alatt):
100g zsurló
300g körömvirág
100g cickafark
100g csalán
Összekeverni, és egy púpozott teáskanálnyit tenni negyed liter vízhez.
Nem kell ilyen nagy mennyiséget összekeverni, csak mondjuk 1 evőkanállal a zsurló, cickafark, csalán, 3 evőkanál körömvirág. Az arányok meglegyenek. Kortyonként nap közben elfogyasztani. Reggel , este elég szerintem, nekem egyszer ittam, már elmúlt.Mondjuk nem duzzadt nagyra.(Kiderül hamar szerintem, ha hatásos. )Szerintem ezek az összetevők biztosan nem ártanak.
Az orbácfűolajat írja, kívülről bekenni. Az is van drogériában.
Meg orbáncfű teát ír máshol, de én akkor ezt a keveréket próbáltam.

Mennem kell, most csak ennyi futotta.Szerintem csak este tudok jönni.
Itt esik a hó! :?
Minden jót! Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

csak itt vagyok.

Jenny? Mi újság??????????

Ági: a két hónapunk nemsokára letelik. Hétfőn kéne megjönnie, csak épp a mandula még bent van a számban. Szóval biztosan rámegy az a harmadik hónap is.
Tényleg Ti esztek vitaminokat? És milyet?

Era: Valentin? Mi általában nem Valentin napozunk, illetve csak annyit,hogy jó, akkor elmegyünk kajálni valahova. Tavaly, és tavalyelőtt pizzát rendeltünk, mert még kicsi volt a Berci, illetve tavaly valamiért itthon maradtunk. Na, ehhez képest most kaptam szép virágot. ( Ez betudható annak,hogy a férjem mindig elfelejti az ilyen alkalmakat, és egyszer szóvá tettem, hogy nem igaz, hogy én vagyok az egyetlen, aki ennyit nem érdemel, hogy rágondoljanak.... Na, most még Valentinra is kaptam virágot. :D )
Elmentünk kajálni, és még finom fagyit is ettünk. És végül a könyvesboltban kötöttünk ki, és vettünk könyveket is mindkettőnknek. Az az én ajándékom.

Egyébként a könyvesboltban hogy nem jutott eszembe, hogy kinézzem a gyógynövénykönyvből a receptet ? :? De a szomszédban meglett azért.
Most tényleg megyek, mert még telefonálnom kell anyósomnak is, hogy már ne olvassa a nyirokteát. :D
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!
Era mi megünnepeltük a Valentin napot.Felavattuk az ágyunkat de hogy az milyen kényelmes el sem tudom mondani.
Olyan jót aludtam rajta alig akartam kikelni belőle.
Ajándékra nem telett de azért kitett magáért
:wink:
Na szóval nehezen jutok mondandóm végére mert egyfolytában csörög a telom mert mindenképpen nézni kell a hiteleket a házunkra.Már Augusztusba ha nem tesszük le a pénzt mehetünk a híd alá :?
Tényleg ti nektek nincs ismerősötök véletlenül aki betudns csusszantani egy Bár listás hitelt?

Jajj Ildi köszi a receptet mindenképpen megcsinálom neki de azt nem tudod véletlenül hogy ez mind kapható Drogériában ?
Vagy hol lehet beszerezni?
Ma olyan rosszul indult a napom csajok de olyan jóra alakul a vége,remélem jó is marad.

Jenny te merre jársz?

Most mennem kell este még benézek.
Jók legyetek
angelo2
 
 


Sziasztok!

Tényleg gyors leszek. a férjem hozza a mestereinket Békés megyéből. Pici fiam hozza a formáját most is.....

Ági: Drogériában minden van. Próbáljátok meg, de ha nem múlik, mindenképp menjetek dokihoz vele.

Jó éjszakát! Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok szomorúan kellmegállapítanom a tényt hogy TÉL van .

Szakad a hó a fenébe már azt hittem itt a tavasz és lám dehogy van.
Útálom a telet ezért nem akartam téli babát a kiscsaj is februári de mikor szültem 2 éve még március 15-én is akkora hó volt hogy akadozott a közlekedés..

Jennyvel mi lehet már jó pár napja nem reagens remélem jól van...

Era hogy vagytok hogy viseled ezt a kegyetlen hideg időt?Én tiszta depi vagyok útálom.
És hogy áll a hónapod?mikor kell megjöjjön?Nekem ha van egyáltalán a napokban kellene pé-m nek lenni.Még nem tesztezek meg hőmérőzöm még várok egy két hónapot.Adok még esélyt a természetességnek.Ahogy mondtad igazad van a baba csak rátalál a mamijára taán nincs gond velem hisz már csak szültem és nem hiszem azóta lenne probléma.

Ildi akkor ti most jó nagy munkában lehettek nem irigyellek így festés után is elég volt rendet tenni...

Megpróbálok bejutni egy drogériába majd látom,most megyek pusszantás:Ági
angelo2
 
 


Ági: Én sem túl jól viselem a telet. Útálom. Minnél hamarabb jöjjön a tavasz mert akkor minden olyans zép. Sosem szerttem a telet de igy január végén már extra türelmetlen vagyok , hogy érkezzen a jó idő.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Ma megint bőgtem egy kiadósat, nem tudom, mikor múlik már el ez a hülye bőgőmasina korszak. Azt hittem, beszart a mosógépünk,és annyira elkeseredtem, hogy nemrég a hűtő, most meg ez. Aztán kiderült, hogy ez még egy régi tipusú, ha leállitod, nem folytatja újra a programot, hanem úgy érzékeli, hogy befejeződött a program. Mert ugyebár apa leállitotta, mert elhúzta, hogy mögötte is ki lehessen takarítani.
Na szóval jól indult a napom.
Itt szép idő van, 7ágra süt a nap. De nem megyünk sehová, mert nagyon fúj a szél. Marad a jól megérdemelt pihenés.
Tegnap az egyik csaj nyilvánosan nekiállt gratulálni a munkahelyemen, jgy aki eddig nem tudta, az így már értesült róla, hogy kismami vagyok. Nagggyon örültem, nem szeretem, ha rólam csámcsognak az emberek.
Veletek mi újság?
Ági, látom húzod-halasztod a mesterséges módszerek bevezetését. Kérdezek valamit, de nem bántó szándékkal írom: katolikus vagy? Csak azért kérdem, hogy ennyire nem használod ki a tudomány adta lehetőségeket. Ezt nem szabad a hívőknek? Vagy csak alapból idegenkedsz ezektől a módszerektől?
Én nagyon akartam már babát, és úgy gondoltam, ez közelebb visz az álmaimhoz. Igy is lett. Sztem nem vesztesz vele semmit, de nem akarlak mindenáron rábeszélni.
Csak fura, hogy először segítséget kértél, aztán meg mégsem próbálod ki. Na de te tudod.
Mindenesetre drukkolok a terrmészetesség híveinek is!
Szép délutánt!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Én sem szeretem ezt az időt. Itt is esett kicsit a hó, de ez a nagy szél megy az agyamra. Bercikével nem is voltunk kint, csak egy negyed órát.

Jenny: Én is úgy utálom, amikor nem én közlök bizonyos információt, hanem akaratomon kívül megteszi más, amihez neki nem sok köze van. Nagyon nem bírom én sem az ilyet.
Én nem annyira voltam sírós terhességkor, sőt, volt amikor olyan jól esett volna sírni, és nem tudtam. Azóta is van ilyen.

Era: Hogy vagytok?

Ági: Tényleg nagy munkában vagyunk, de a háznál, így még nem kell takarítani, illetve a takarítás is vele együtt zajlik.
Drogériában találtál növényeket? Ja, cickafark nagyon rossz ízű, úgyhogy férjed biztosan szidni fog. :oops:

Lányok: Most szedik le a háznál a mennyezetet. Mit mondjak, jön le rendesen.
Annyit észlelünk itthon, hogy a mestereinknek kell főzni, többet, mintha csak magunk lennék. Meg itt alszanak, mert ugye rokonok, és messziről jöttek.
De ma felszerelték a redőnyeinket is. :D Olyan szépek. (Legalábbis nekem tetszik.) Kívülről úgy néz ki a ház, mint ahova nemsokára beköltöznek. Belül meg a vályogtégla látszik, most már mennyezet sincs nagyon. :? De innentől majd haladunk. :D

Ennyi történt ma. Remélem jól telt a napotok.
Még benézek. Írjatok, ha ráértek.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Nem voltatok még erre?
Az előbb elfelejtettem, hogy képzeljétek, hogy tegnapelőtt már a mamámat felállították, és sétáltatták. Most éjszaka meg felkelt,és elkezdte keresni a papucsát. A szobatársa szólt az ápolóknak, hogy járkál, jöjjenek már, nehogy elessen. Ott csodálkozott mindenki, hogy ennyi idős,és ilyen mozgékony, és ilyen akaratereje van. Nagyon örültünk. :D :D Reméljük, tényleg gyorsan felépül. :D
No, megyek, gyertek,ha tudtok!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Hát a Nagyid tényleg nagyon akaraterős. Már fel áll és lépeget. Innen látszik, hoyg nem hagyja el magát. nagyszerű.....:) Én is ilyen szeretnék lenni. :)
Nagyon jól haladtok akkor. De a mennyezetett miért szeditek le?? Meglátod szép lesz a házatok nagyon:)

jenny: Ez abőgés normális hisz a hormonok dolgoznak benned rendesen. Babásan én is nagyon érzékeny voltam de talán a legjobban mikor megszültem rá 2-3napra. Már itt hon voltunk a lányommal amikor valaki jött hozzánk és bármit kérdeztek sirva fakadtam. Nem isértettem miért hisz nem volt okom. De hál istennek a párom ezt jól kezelte és pár nap alatt elmúlt.

Ági: Mit csináltatok hétvégén?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era:Hát én is szeretnék olyan lenni, mint a mamám, de valahogy én úgy érzem, már most nem az a fajta vagyok. :(
Nem is tudom, mért kell leszedni a mennyezetet. A kedves párom eltalálta. Stukatoros volt, és behajlottak a lécek, ezért nem volt szép. Megnézte, állítólag nem volt erős sem,úgy gondolja, hogy így a biztos. Most már mindegy. Először tiltakoztam, de mindegy. Biztos máshogy meg lehetett volna csinálni. Rábízom, majd meglesz.
Olyan nyomi vagyok most. Nyűgös, kedvetlen...megjött ma, fáj a hasam...
Megyek, nem rontom a közhangulatot. :roll:
Sziasztok!
Szép napot Nektek!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Ha megjött megértem ha nyügi vagy én is olyankor nyügös vagyok. De azért biztasd magad, hogy készül a gyönyörű otthonotok ami szuper lesz. Én semértek ezekhez de a párod biztos tudja mit miért kell csinálni. És nézd a jó oldalát még a plafonotok is új lesz:)
Mikorra tervezitek, hogy kész lesz? Párod biztos nagyjából tudja azért.


Lányok: hol vagytok???

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok !

Elég mozgalmas volt a hétvégénk.

Először is Jenny ne haragudj de az igazság az hogy nem azért kértem a segítségedet mert nm akarom kipróbálni.Nem vagyok katolikus és nem azért idegenkedem az ilyen dolgoktól mert nem vagyok "evilági" vagyis én is azon vagyok hogy bizti legyen a bab csak nekünk párommal már ugye van egy kislányunk, aki két három hónap alatt megfogant, és mikor nemrég azzal álltam párom elé hogy vannak egyébb(elsoroltam ) módszerek hmmmmm.Tudod a szokásos összefog jönni ha már egy babát sikerült összehoznunk...

Megbeszéltük még nem vetjük el hogy természetes együttlétekkel is megoldhatjuk ha kicsit odafigyelünk egymásra,és ha nem jön össze hamarosan lépünk ,de kicsit úgy gondolom a férfias tekintélyét szeretné megőrizni ha ez a jó kifejezés vagyis nem tudom hogy fogalmazzam meg de ő idegenkedik az ilyen dolgoktól és inkább nem erőltetem egyenlőre végül is egyet már csak összehozott :lol:

Era mamáéknál voltunk hétvégén a kiscsajnak ünnepeltük szülinapját ami holnap lesz csak a mamiék nem tudnak eljönni holonap.
Ma meg Csabival mentünk kórházba a nyirokcsomója miatt de nem tudtak még semmit monbdani és holnap még mennie kell vizsgálatokra.
De azért olyan ari majd minden este rám veti magát már most nagyon szeretné azt a babát.Olyan jó lenne a tavaszt kismamaként kezdeni.

Ildi nem mindent kaptam meg a teához még szétnézem mert mint fentebb írtam most kórházba rohangálnuk.
Örülök a mamádnak majd beszélünk

Pussz mindenkinek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Era: Nem tudom, mikor költözünk. nyárra terveztük volna, vagy őszre, de nem tudom,hogy összejön-e. Hát, ennek a háznak már szinte minden porcikája új lesz. :twisted: De majdcsak elskészül.

Ági: Boldog szülinapot kívánok a pici lányodnak. :D :D :D
Jobbulást a párodnak! De persze azt csináljátok, amit a dokik mondanak, ez a gyógynövényesdi csak olyan hátha elmúlik tőle dolog, de az orvosok tudják, hogy mit kell csinálni.
És szurkolok, hogy a babóca összejöjjön! :D

Jenny: gondoltam leírom én is, hogy mit gondolok arról, amit Ágitól kérdeztél, csak megvártam Ági válaszát.
Én sem vagyok katolikus, református vagyok. :D
De nem gondolom, hogy az egyház tiltaná a hőmérőzést, vagy azt, hogy megnézze az ember, hogy mikor van peteérés. Ezt az orvosok is tanácsolják. De lehet, hogy csak én nem hallottam róla.
Nekem van református körökben egy ismerősöm, akiknek nem jött a baba sehogysem össze, és lombik lett belőle, és nem tudok róla, hogy bárki is ferde szemmel nézett volna rájuk. De lehet, hogy a katolikus egyház máshogy áll ehhez, vagy az is lehet, hogy a katolikus papok között is van különbség. Nem tudom.Én is hasonlóképpen vagyok, hogy ha egyszer már összejött a csemete magától, hátha összejön megint. Ha nem, akkor teszek érte én is.
:)
Megyek, majd benézek még, sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok !

Ez égő a lányom 20-án született és én azt hittem ma 19 van még jó hogy nem vettem tortát holnap simán felköszöntöttem volna mert elvoltam tájolva.
Egy ismerősöm nyitotta fel a szemem,és akkor koppant. :oops:
Így holnapután lesz a szülinapja.Azért köszi Ildi a jókívánságot.
Meg azt is hogy te átlátod a válaszomat ...

Viszont Era veled mi Újság?Nem jártál benn.Nézz be ha van egy kis időd
Most mennem kell holnap hosszú napunk lesz este mesélek
Sziasztok
angelo2
 
 


ÁGI: lánykádnak BOLDOG SZÜLINAPOT ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem égő ha el vagy tájolva. Ez mindnekivel megesik. :) Demindegy ismikor vana szülinapja a lánykádnak én akkor is köszöntöm ma őt :)

Én is átlátom a válaszodat meg szerintem Jenny is. azigazság amiért én sem hőmérőzők (még) mert a párom biztos ki lenneakadva ha mindne reggel a hőmérő lenne a legfontosabb. A árom is úgy van, ha az első összejött akkor a második is jönni fog. Én már jobban hajlok a hőmérőzés meg a többi dolog felé de ahogy írtad Ági valóban az én férjemis talán a férfiúi büszkeségét félti. Aztán ki tudja ha nagyon nem akarozik öszejönni talán belátja ez a hőmérőzés tudományos módszerekre alapszik.
Azonban az én párom még azt is utálja ha mondom neki mikor van peteérésem mert akkor amolyan erőltetettnek tünik a dolog. Még azt se szoktam nekimegmondani ha érzem mert nehogy kötelező jellegű dolognak érezze. Be kell látni vannak rugalmasabb pasik is ez ügyben.
Jenny de neked bejött a dolog és ez a fontos hisz ott van a baba is:)
Égyébként szerintem egyik egyház sem tiltja ezeket a dolgokat hisz a bibliában is benne van a család fontossága.
Bár nem vagyok vallásos de szerintem nincs az a vallás ami nem támogatná a babát. Mindegy hogy hőmérőzéssel vagy mesterséges fogantatással kapcsolatos.

Na de nem iskell ezen filóznunk hisz jön tavasszal a gólya mindenkihez. Követjük Jennyt :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Még egy szót, hogy mondjuk az egyház azért tiltakozhat akár a lombik ellen, (azt esetleg el tudom képzelni), merthogy nehogy már mi emberek akarjunk Istent játszani, és teremteni. De én azt gondolom, hogy ha Isten valakinek nem akar gyereket adni, annak a lombikkal sem sikerül.
Akinek lombikkal jön össze, annak Isten valószínűleg így tervezte.
A hőmérő és egyéb módszerek nem hiszem, hogy bárkinek szemet szúrhat.
Ez az én gondolatom, ugyan nem értek hozzá, én is befejezem a filozófálgatást, csak még ez eszembe jutott. :D :oops:
Egyébként a férjem ebben rugalmas, mert neki szerintem mindegy, hogy milyen hőmérőzgetéssel, vagy teszteléssel legyen gyermek, csak legyen. Tehát, nálunk én vagyok a lustább ilyen szempontból.
De én is csak azért,mert eddig nem volt rá szükségem. De ez nem biztos, hogy mindig így lesz.
Holnap este jelenésem van egy gégésznél. Jaj. Most már valószínűleg okosabb leszek, hogy mi is lesz velem a közeljövőben.

Ági: én is sokszor úgy vagyok, hogy nem tudom, hogy milyen nap is van. Sokszor nagyon egyformák a napok. :oops:

Era: Most Te vagy, akinek legközelebb nem kéne megjönnie?

Megyek, majd jövök.Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Á akinek szurkolni kell az nem én vagyok. Hisz a félidőn túl vagyok valóban de eza hónap szexben nem volt dús. Annyi munkánk volt , hogy este mindig elaludtunk. :(
Szurkolok, hogy a gégész mondjon valami biztatót.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok látom Era te is pötyögtetsz velem egy időben.
Köszi a jó kívánságokat.

Era az nem jelent semmit ha nem volt egy teljes hónap.Lásd nekem mennyit késett már azt hittem volt valami.?És ki tudja most meg majd minden nap az sem biztos hogy így megfogan.Na nem erőltetett ez a mindennapos dolog,most olyan mint mikor fiatalok voltunk.És tényleg jó minden nap együtt lenni.De nem akadályozza ez a fogantatást.Gondoltam ki kellene hagyni egy két napot de nem akarom megbántani az uram meg pont most van középidő most lehet nem kéne kihagyni..
Jajj én már nme tudom képzeljétek el ma voltunk Csabival laborban .Van itt egy csaj járt a szomszéd sráccal majd elhagyta.Aztán 2 hónap múlva terhes lett mástól ez a srác meg visszafogadta.Ez még szép is minden tiszteletem, a szomszéd srácé, csak és figyeljetek: kihordta a csaj a kicsit aki most 4 hónapos és képzeljétek hogy akart baba vagy sem nem tudom ma találkoztunk vele a kórházban megint terhes de most a srácé 2 hónaposak.

Azt hittem szét vet az ideg.Ennek bezzeg sikerült teherbe esnie.AZ a muris, hogy amikor mi nekikezdtünk a babának akkor még terhes volt a csaj már a másodikat várja és ennek még csak fél éve hogy mi próbálkozunk..

Na most kipanaszkodtam magam.Miért van az emberben meg az a rosszmájú féltékenység ha ez is az is teherbe esik a környékén.Persze ha itt valakinek bejönne az más lenne mert mi egyazon célért küzdve öleltük fel egymás gondját baját.

Na nem baj lesz itt gólya húsvétra majd meglátjátok .Jönnek vissza délről :wink:
Na meg jönnek a nyuszival...
Ildi remélem jobb lesz a gégészed mint a mienk mert Csabit is megnézte egy de hogy az milyen flegma volt az azt állítja csak a bölcsességfoga bújkál na mindedj kész a tea bízoma hatásban...

Most mennem kell este benézek puszi:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Szerintem gyors leszek, mert a pici fiam biztos nem hagy. :D
Ági: Nem semmi a csaj. :evil: Szapora tényleg. De vajon szoptat-e?
Mert szoptatáskor ritkán van ilyen. Egyébként így van.Aki nem akarja, annak jön, aki meg szeretné, ott nehezen jön.
ennyivolt.
később jövök.
Sziasztok!
ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok.
Era: Nem is tudom, hogy a gégész mit mondjon, ami bíztató.
Mi is volna jó? Rossz a mandulám, az biztos, nincs olyan szerencsém, hogy azt mondja, hogy nem kell bántani. Sodródok az árral....Majd lesz valami. De köszi, hogy gondolsz rám. :D Aranyos vagy. :D

Ági:
Gégész flegma volt? Remélem, jól választottam. Bölcsességfog okozza a duzzanatot? Biztos tudják. De hátha jó lesz a tea. Ártani biztos nem árt. Hogy használ-e? Majd kiderül.
Hát igen. A féltékenység. Igen, ez akkor rossz főleg, amikor derült égből villámcsapásként éri az ember, hogy ez is az is babát vár. Amikor sógornőmről kiderült, nekem is kicsit rosszul esett, pedig akkor még tiltakoztam az ellen, hogy nekünk is legyen második. Jó kis ellentmondás, de akkor is így van. Mondjuk én a félelmeim miatt nem mertem, nem azért, mert nem szerettem volna.
De szerintem ilyen esetben mindenkiben van egy kicsi irigykedés, hogy de jó neki. De nem baj. Majd lesz nekünk is.
És tényleg, ha itt valamelyikünknél összejön a baba, az más, mert együtt szorítunk egymásnak. Együtt átéljük a szomorkodást is, és az örömöt is.
Volt egy kolléganőm, akik hét évet próbálkoztak, mindenhogy, és nem jött baba. aztán lehet, hogy lombik lett, de lehet, hogy inszemináció, nem tudom, de úgy örültünk, hogy összejött nekik.
Abban nem volt semmi féltékenység, mert tudtam, hogy mennyire megtesznek mindent, és várják.

Jenny? Hogy vagy???? Mi újság???? Gyere!!! :D

Tényleg: Ti szedtek vitamint? Ha igen, milyent?
Még benézek. Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Ja, Era: Lehet abból baba,ha nem is olyan sokat voltatok együtt.
Azért szorítok! :wink: :D :D :D
Ági: Szerintem nem muszály naponta, de ha ahhoz van kedvetek, mért ne? :lol: De egyébként nagyon kíváncsi vagyok,hogy ha minden nap együtt van két ember, akkor lesz-e babó. Ennél többet nem nagyon lehet megtenni. :oops: Szorítok!
Sziasztok!!!!
Gyertek!!! Vagy csak én értem rá ennyire?
Megyek, lehet, hogy olvasok egy kicsit.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok csajok!

Amiről beszéltek , hogy féltékeny valaki ha babás lesz a környezetében ismerős. az szerintem természetes. Én is mióta babás szeretnék lenni szinte csak azt látom, hogy körülöttem már mindenki pocakos még az is aki nem akart az lenni. Néha fel tudnék robbani. Persze van olyan ismerősőm akinek 1év után sikerült mert volt méhen kivülije stb... Mikor megmondta arra gondoltam úristen csak nem lássa rajtam, hogy irigylem. Mert milyen ciki ha nem is akarok irigy lenni mégis az vagyok. próbáltam mosolyogni de olyan volt mint egy hideg zuhany. Persze 1-2 múlva már nagyon örültem neki. És nem gonoszságból voltam irigy csakhát úgye az ember ha szeretne babát akkor benne van egy egészséges féltékenység.
Érdekes mert a lányomnál nem foglalkoztam ki lesz babás ki nem. Igaz ő elsőre össze jött nem is volt időm agyalni.
Szóval az irigységnek vagy féltékenységenk is van olyan formája ami nem rosszindulatú.
De csajok nem kell sokáig várnunk mert tavasszal jönnek a gólyák hozzánk is :) :) :)

Jenny: te pedig leszel a mi sereghajtónk:) Megyünk utánad :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

A katolikus témát nem azért hoztam fel, mert én úgy gondolnám, nekik semmit nem szabad, vagy zavarna. Csak nekem volt egy barátnőm, aki nagyon vallásos volt, és ő mondta, hogy szex csak akkor lehet, ha gyereket akarnak, élvezetből nem, és gondoltam, akkor talán ez is tiltva van, ami nem természetes. De persze ő nagyon csak ennek élt, és már 3 gyereke van, pedig nálam fiatalabb.
A férfiúi büszkeségről, amit írtatok...attől, hogy hőt mérek, még apa csinálta a gyereket. :shock:
Nálunk nem érezte kötelességnek a gyakori szexet, nagyon is örült neki. :lol: És ő is úgy volt vele, hogy rámbízza, a módszereket, hogy minnél hamarabb összejöjjön. Adtam tanácsokat ezzel kapcsolatban egy kolléganőmnek is, ők akkor már 2 sikertelen hónapon voltak túl, és a 3.-ban összejött nekik. Nagyon örültem, hogy segíthettem, most velem egyidős terhes.
Abban azért vitatkoznék, hogy ha egyszer összejött, akkor máskor is összejön, mert egyrészt talán fiatalabbak is voltatok akkoriban, meg nem volt egy pici gyerek a családban, aki miatt nem lehet annyiszor összebújni, mint az előtte.
Na mindegy, nem akarlak győzködni titeket, úgyis az álláspontjaink egyikőnknek sem változnak.
Ez csak egy meglátás volt.
Nekem bejött, persze ehhez óraműpontosságú ciklus, hibátlan peteérés, és jó kiskatonák is kelletek, nem vitás.
Nem mondom, hogy ti nem akarjátok nagyon, de én is nagyon akartam, és úgy érzem, mindent meg is tettem az érdekében.
Persze ha lenne már egy babám, lehet, hogy én is másképp látnám.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Jenny: Szerintem az én férjem is így állna a babadologhoz, mint a Te párod. :D Mindegy hogyan,csak legyen babó.
De nálunk én vagyok béna.
Annyira nem merültem én bele a hőmérőzésbe, de régen én is próbáltam. Olyan butaságok jöttek ki. ( valamit biztosan rosszul csináltam.) Akkor elkeseredtem, magam alá kerültem... Aztán jött a Bercus, csak úgy. Szóval ezért mondom, hogy én bénáztam egy sort. De el kell olvasni pár dolgot ezzel kapcsolatban, nem ész nélkül, ahogy én csináltam.
Aztán múltkor is szinte véletlenül összejött,( bár vetélés lett a vége) szóval én bízom benne, hogy majdcsak összejön magától, ha rendbe teszem magam. Aztán nem tudni....

Megyek ma a gégészhez. Kicsit ki vagyok, mert nem kérdés, hogy
kiveszik majd a mandulát, csak néhány infó bezavart most nálam. Egyébként sem vagyok egy bátor ember......
Szerintem, ha kíváncsiak vagytok, majd leírom az iwiw-en, mert nem akarom, hogy akárki olvassa. Szóval félek nagyon. De majd kialakul gondolom.

Era: Ház hogy áll? Biztosan szépen halad. :)
Ági: Férjed nyirokcsomója, vagy bölcsességfoga?

Mentem, majd benézek. Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Voltam a gégésznél.
Góc a mandulám. Azt mondta a doki, hogy az egy dolog, hogy heges, attól még nem biztos, hogy ki kell venni, de megnyomta az egyiket, ( a rosszabbikat) azt mondta ennyi elég is, mert nem semmi mennyiségű genny jött ki. (Bocsi. :oops: )
Azt mondta, ettől lehetne baba. Nem gondolja, hogy ez okozhatta, hogy elment, de ez a mandula rossz, és ez gondot fog okozni, ha eddig nem is tette. Persze én halaszthatnám tovább, de a férjem ragaszkodik hozzá, hogy ne húzzam. Egyre rosszabb lesz.
Szóval, ha a pénteki vérvétel és egyéb vizsgálatok engedik, jövő szerdán befekvés, és 28-án kiveszik.
Szóval lesznek még álmatlan éjszakáim.
Addig még úgyis jövök, de kérlek majd gondoljatok rám, mert rettenetesen félek.
Most ennyi történt. Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Az én mandulám is anno ilyen volt. Főlt belőle a genny. És ha igy van neked is akkor jó döntés, hogy kiveszik. Ha gennyes egymandula irtó sok szövődményt okoz. tehát az már nem véd csak árt. Hidd el túl leszel rajta és jön a baba is. Mert pszichésen is blokkolhat az a mandula. Nekem is mikor kivették (16évesen) nem volt egyszerű neked sem írom mert minnél később veszik ki annál rosszabb. De túl leszel rajta és csak kellemetlen de nem fájdalmas.
Remélem a leleteid jók lesznek és mihamarabb túl leszel rajta. Gondolatban veled leszek !!

A házunk szépül. Mivel jó idő van 15fok környékén megforditották a dolgokat és nem belül hanem kivül épitik most. Szigetelik és szinezni majd ha jól kiszáradt akkor fogják. Már majdnem kész vannak a szigeteléssel szóval gyorsak igaz tegnap Szabinával arra sétáltunk és vagy 10-en dolgoztak a házon. Pont ebédeltek igy nem akartam őket zavarni és nem mentünk be. De ami szimpatikus, hogy mindehol Fantás meg egyéb üditős falkont látok akármerre arra járok. Engem megnyugtat, hogy nem isznak. Munkaidő után persze igyanak az nem zavar csak igy biztoan odafigyelve csinálják.
Jövő héten kezdik a fűtést csinálni. Kb 1hét aztán a burkolás jön. Az is kb 1hét és marad a festés. Szóval lassan célegyenesben leszünk:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Hú annyit írtatok azt sem tudom hol kezdjem ...

Jenny aranyos vagy és segítőkész de én azt hiszem hasonló Brummal a gondolatmenetünk.Én ha hamarosan nem lesz baba nyilván megfogadom tanácsaidat de nagyon jól mondtad ha van már egy baba nem megy olyan könnyen még ez sem. Példa este 11 Ágika anya apa közt ül az ágy tetején és nézi a tv-t Anya Apa kéri Kislányom fáradj már át a helyedre nem kellene már aludni mire ő : NEM
Másik példa mire elalszik meg esetleg ha mi nem alszunk el hamarabb összebújunk és hipp hopp éjfél.Reggel sosem kelek egy időben és mire észbekapok sokszor már oda is bújt mellém a kiscsaj.
Szóval bonyolult amellett még apa is maradi e téren. :oops:
Szóval nagyon örülök hogy neked összejött így vagy úgy megyünk utánad.És egyébként hogy viseled ?Voltál már Uh -on?

Era biztos nagyon szép lesz a házatok.A féltékenység nem lehet természetes,a főnöke lányqa férjemnek hamarosan szül .Olyan rossz belegondolni hogy akkor kezdtünk neki a babónak mikor kiderült terhes(nem mondták meg azonnal csak a család tudta)szóval akkor lehetett 4 hónapos mikor mi is nekikezdtünk és mindjárt szül ...
Ez a csaj is hát nem semmi.Majd meglátjuk mi lesz erre én is kíváncsi vagyok mert ebben a hónapban jó ha 3 napot kihagytunk.Ha ebből sem lesz semmi kezdhetek aggódni.Akkor gáz van vagy csak nincs itt az ideje.Na majd látjuk.Szerintem te is azon mehetsz keresztül amin én másokkal szemben a terhességet illetően...

Ildi nagyon szurkolok neked.Remélem hamar túl leszel rajta.Kicsinek mindig bajom volt a mandulámmal aztán egyszer kaptam egy kéthetes injekció kúrát és lement.Azóta nincs vele gond.De ha gennyes takarodjon kifelé.Eléág a tudata igaza van Erának.
Aztán csatlakozol hozzánk és mehet minden élesbe.Egyébként megkérdezhetem hogy ti most vigyáztok:??
Mennem kell ebédidő Puszi Nektek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy gondoltok rám.
Tegnap éjjel semmit nem aludtam, annyira ideges vagyok. Holnap vérvétel, vizsgáltok. El nem tudom mondani, milyen ideges vagyok.
Mindig rosszul viseltem az ilyesmit.
Most nincs erőm írni, holnap jövök, kérlek, szorítsatok holnap.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Brumm, szorítok érted! NYugi, nem lesz semmi baj, nem leszel rosszul, és délutánra el is felejted az egészet!
Mi ma megyünk uh-ra, fél 1-re. Tiszta ideg vagyok, hogy legyen szívhang. A 6. héten még nem volt. Nagyon izgulok.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Persze, hogy már lesz szivhang. Nyugalom nincs okod az idegességre.
Irj majd mi volt a dokinál.

Ildi: Hamar túl leszel rajta. Majd ird meg mi volt ma. Addig is kitartás.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Hát, nem tudom, mi lesz. Az uh szerint mégcsak 7 hetes vagyok, és nem egyértelmű a szívhang. Ezt mondta az orvos. Képet sem adott, hiába kértem, pedig egy munkatársam is ide jár, csak másik orvoshoz, és ő kapott. Nagyon el vagyok keseredve, fogalmam sincs, mi lesz. :cry:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny

nekünk nem is mondtad, hogy ma voltál uh-n. Nem mondott semmit a doki, hogy miért nem egyértelmű a szívhang? Mikor kell visszamenned?

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Nemsokára jövök, írok,csak altatom a fiamat.
Jennynek még írom, hogy a Bercikével amikor terhes voltam, hét hetesen mentem orvoshoz. Akkor öt hetesnek látták. Simán két hetet tévedtek,merthogy utána egy hónap múlva már annyi volt, amennyinek kellett lennie eredetileg. Szóval azért az ultrahang el tudja ám nézni. Később is, de az elején is. Szóval nem lesz szerintem baj. A szívhang is. Nem biztos,hogy jól látja. Mikor mégy legközelebb? Szorítok nagyon, de nem lesz semmi baj. Az uh a végén nekem 60 dekát tévedett. Annyival volt kisebb a Bercus súlya, mint amit mondtak előtte 4 nappal.
Megyek, jövök, és panaszkodok. :(
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Nekem is elég zsúfolt napom volt.De örülök a jó időnek.Aminek viszont nem hogy mentünk este a Tesco-ba Csabára és rosszul lettem.A kocsiban elmentünk egy sertéstelep mellett és húúúúú.Azt hittem felfordul a gyomrom.Azonkívül meg kellett álljunk mert sorra törtek rám a hőhullámok.Én ilyet még nem tapasztaltam.Biztos ez a fránya vírus amiben benne vagyok.

Remélem nektek jobban alakult a napotok.
Jenny mi újság írj!!!!!
Ildi nálad mi volt????????
Era te hol jársz?Később jövök :Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok.
Szóval ma végigjártam sok vizsgálatot,sokat meg nem.
Megvolt a vérvétel, amitől annyira tartottam. De hétkor keltem, amikor levették,volt majdnem negyed tíz. Utána mellkasröntgen.
Annak jött meg először az eredménye. A rekeszem emelkedett, a bal oldalt mégjobban. Ez nem tudtam mi, de most egy dokit kérdeztem, azt mondják nem baj, a belek felnyomhatják..
A vérvétel eredményem délután jött, minden érték a határokon belül van. De: A rémálmom a cukor. ugyanis a terhességkor a 32.héten felment. Aztán helyreállt, van mérőm, néha mértem. de az ideggel fel tudom tornászni rendesen. Éhgyomrit nem szoktam soha mérni, mert az mindig jó volt. De most azt nézték, és 5.7 lett.
Persze még jó, de terhességkor ha ennyi az éhgyomor, mennyi a terheléses??? Terhességkor az éhgyomrim mindig jó volt. Most ugye ( épp ettől való félelmemben) pár nap tiszta idegben voltam.
De annyira, hogy éjjel sem aludtam, hanem gyomorgörcsben forgolódtam...Semmi más nem járt az agyamban. Szóval mindenki azt mondja, hogy ez pont az az ideg, ami felhalmozódott. Nem tudom, hogy egyébként ha például ott sem kell ennyit várni, ( és cukkolom közben magam )és ha nyugodtabb vagyok előtte is, akkor mennyi lett volna.
Szóval én emiatt tartottam a kistesótól, de aztán meggyőztem magam, mert annyi mindenen függ épp a cukor is. Még a vas túladagolása is okozhatja,mert nem engedi a cink felszívódását, vagy magnéziumhiány is. Meg az ideg is. Szóval ez most alapjaimban rengetett meg. Most már megint félek kistesót bevállalni. Az a baj, hogy én nagyon félek ezektől a vizsgálatoktól, és a mai sem bátorított, hanem még mélyebbre lökött.(terhességkor az első terheléses teljesen jó volt. Akkor még nem is feltételeztem, hogy ezzel nekem lehet bajom.) Magamnak sem méregetem, mert az ideggel egyre rosszabbat tudok csinálni, amikor meg szinte véletlenül megmérem, eddig jó volt.
Szóval nem is tudom, mit csináljak. Attól félek, hogy nem tudok változtatni saját magamon, és akkor rémálom megint majd egy terhesség. Pedig úgy bíztam benne, hogy csak tényleg a vasat adagolták túl, vagy a magnézium hiányzott, de most úgy látom, hogy az ideggel bármikor csinálok magamnak egyelőre határeset, terhességkor akár rossz eredményt is.
No, most jól kipanaszkodtam magam. Persze a jövő hét előttem van, persze félek a mandulaműtéttől is, de ez most valahogy fontosabb egyelőre. Hosszú távon. Szóval lehet, hogy megint beparázok, és mégsem merem a testvérkét. No, majd lesz valami, most szomorkodom.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ági: Megelőztél. :D
Sajnálom a rosszullétet. De nem lehet a kisbaba???? vagy az még korai?
Minden jót kívánok!

Era? Veled mi van?
brumm
 
 


Sziasztok!

Csajok én és a családom náthásak vagyunk. A párom lázas cudarul van én csak köhögök. alánykámnak meg folyik az orra de más baja nincs. Viszont a férjem ő tényleg rosszul van.
Na erről ennyit.

Jenny: Ne butáskodj mert nincs semmi baj. Valóban még ilyenkor annyit téved egy uh készülék. Lehet, hogy később volt Pé-d és úgye mindig a mensitől számolnak a dokik. Lesz ott szivhang is pár nap és nem lesz kétséged. Hidd el valószínű ez van a dologban. Na meg ha valami nem lenne rendben akkor a doki azt látta volna. És nincs az a doki aki nem is mondja meg ha baj van hisz még akkor is riógatnak mikor nem kellene mert félnek a perektől. Mikor kell vissza menni ?? Meglátod várj eg ykicsit és olyan szivhnagot fogsz hallani, hogy be kell fogni a füledet!! Na nem elkseredni hisz a babának sem tesz jót!

Kép
csucsu05
 
 


Ildi: Mindenki így van , hogy ha izgul akkor a cukra valóban felmegy. Ez a 5,7 nem sok 5,6ig jó és ez az 1tized semmi. nekem anno a babánál jó volt a cukromés egyszer mikor volt a cukros terjheléses vizsgálat akkor volt5,7. Mire a doki elbeszélgetett velem és kérdezgetett. megkérdezte mivel iszom a kv- vagy teát. Mondomédesitőszerrel. Erre na akkor ettől több a cukor mert nem tudja a szervezetemlebontani térjek át a cukorra ha lehet barnára. Te mivel iszod a kv-t és a többit?
Nem kell a babától félni csak nem mondogasd magadnak, hogy ettől félsz mert az agy csodákra képes és el is hiszi amit mondogatsz és be is következik. nyugi nem lesz baj és a baba is egészséges lesz na meg te is. A mandula műtét után meglátod az ég is kékebb lesz.

Ági: lehet babás vagy????????? Most te hol tartasz hányadik napon?? Hőhullám meg ilyenek??? Na kiváncsivá tettél :)))

Kép
csucsu05
 
 


Szia Ildi hát elkerültük egymást rendesen.Sajnálom a vizsgálatok sorozatát,de szerintem ne ítélkezz elhamarkodottan,úgy gondolom hogy nem bizti hogy számítanak az eredmények a baba bevállalása miatt hiszen hallottam olyat hogy képesek helyrebillenteni bizonyos kémiai egyensúlyokat.Meg hát igen sokat számít Az is hogy mennyit idegeskedz ezen.Képes az ember annyira feltuningolni magát hogy valószínűtlen értékhatárokat produkál.Például az én férjem is volt laborban a héten meséltem emlékszel?és neki mondjuk minden értékhatára jó lett csak a colesterin szintje lett alcsony amin kacagtam is hisz vaságyastól 55 kg és amellt 160 cm.(De nagyon jó a teste azért :oops: )
Azért vedd fontolóra a kistesó dolgot ilyen hamar nem szabad elvetni habár te ismered a tested azért szurkolok neked ezerrel.
:wink:
Velem nem tudom mia a baj férjem is azonnal babára gyanakodot de én is pont azt kérdeztem tőle hogy nem korai egy picit esetleg mivel egész hónapban együtt voltunk hacsak nem hónap elején volt pé-m.De már nem reménykedem csak a szülőágyon... :lol:
Olyan jó most írni apa már sík ideg a lány már szédszedte a lakást de sebaj.
Erával nem tudom mi lehet már ma benn sem volt ugye? Vagy csak én avgyok eltájolva?Jennyvel sem tudni mi lehet de mennem kell szólít a gyermekem még fenn vban mikor lesz ebből alvás?
Jók legyetek:Ági
angelo2
 
 


Csucsu elkerültelek pont skype oztam is tehát meglettél jobbulást nektek mi is betegek vagyunk de rendesen a férjem igaz nem nátha gyötörete talán már én is kifelé megyek belőle de nagyon köhögtem meg a kiscsaj is.
Most vagyok a 15.napomon tehát ebből még nem lehetne baba hacsak nem hó elején volt pé-m mert a múlt hónapban is erre gyanakodtam emlákszel nem tudom mi lesz de már tényleg nem merek gyanakodni viszont a szaglásom tényleg olyan éles mint egy vadászkutyáé mostanában.Valamelyik nap a férjem kapott egy szál friss házi kolbász hát olyan erősen éreztem az illatát hogy kinyitottam az ablakot na meg a nyálelválasztásom is megindult de rendesen .
Na de nem merek én már semmire gyanakodni de az biztos ahogy elmúlt rá két nappal elkezdtünk együttlenni és össz 2 nap volt kihagyás na majd látjuk...
De ebben a hónapban nem is azért voltunk mindennap együtt csak ugye most az ágy is új... :oops:

Na jó megyek holnap de benézek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Benéztem.
Era:Köszönöm , amit leírtál. Nekem a papíron 6.1-ig jó az éhgyomri. Bele is fér, csak az keserít el, hogy nekem az eddig 4.8 volt a legtöbb. Nekem az első cukorterhelés, a zsömle és tej 5.5 volt anno.
De: most elkezte a görcs húzni a bal lábam. Nem annyira kegyetlenül, de azért érzem.( most örülök neki) Viszont a lábgörcs az magnéziumhiány lehet. Az viszont boríthat a cukron. Persze nálam a stressz szerintem a hunyó. Ami a magnéziumot is eszi. Szóval ördögi kör kicsit. De azért megpróbálok megnyugodni.
Ezt viszont én is hallottam, hogy az édesítő rosszabb, mint a cukor.
Én nem eszek édesítőt. Még édeset is ritkán egyébként. Kávét nem iszom, mert bedobogósodik a szívem. Már teát is natur iszom. Szóval mondhatnám, hogy egészséges életet élek, de mégsem a stressz miatt. :oops: Nem vagyok egyszerű eset,ám.
Egyébként most nagyon ki vagyok fáradva. Nem fizikailag, hanem lelkileg.Sokszor úgy pihennék,elutaznék valami szép helyre a családdal. Csak ez most nem fér bele a költségvetésbe. Már az is eszembe jutott, hogy el kéne menni tornázni. Kikapcsolódni kicsit.

Megyek kikapcsolódok: Nézek egy filmet. :D
Jó éjszakát Nektek.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


ÁÁÁ, nem tudok én aludni. :evil:
nagy nehezen elaludtam, aztán a pici fiam keltett, oda kellett bújni hozzá. (tegnap elég keveset találkoztunk.) Ő visszaaludt,én már nem tudtam. :(
Tegnap este mire megírtam az irományom,Ági már írtál.
Köszi. Nekem is minden az értékhatáron belül van,csak ez az eredmény nem olyan jó. Bár belül van a megengedetten.
Egyébként amit a mamámról is írtam, hogy az ideg felvitte a cukrát régen, akkor diétázott, most már régóta nem diétázik,és nézték, semmi baja. Valahogy ő el tudta felejteni az ideget, túl tudott menni ezen. Én meg olyan nyomi vagyok.
:?
Szerintem Nálad baba lesz. Ez a szagokra való érzékenység is...Lehet, hogy tényleg hamarabb volt a peteérésed. :D Én azért bizakodom...De a szülőágyon tényleg kiderül.... :D


És jobbulást mindenkinek. Eráéknak is Ágiéknál is. Nálunk is a Bercusnak folyik az orra, de remélem hamar kilábal.

Jenny: hogy vagy? Minden rendben lesz. Ezekkel az ultrahangokkal is frászt tudják hozni az emberre. De tényleg annyiszor mutat butaságokat. Engem annyiszor megszívatott...

Megyek, visszafekszem. Bár alvás már nem lesz.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!
Ildi te aztán reggeli bagoly vagy... :o
Nem szabad annyit idegeskedned ha visszább olvasol egyszer régebben leírtam a családom történetét meg a mostani helyzetünket.Hát ha valaki stresszelhet az én vagyok és stresszelek is de valahogy még jobban nyugodtabb vagyok mint párom.Azt hiszem kezdek azon felfogással élni hogy mindedj mi van jobb lessz és nem szabad nekikeseredni mert annál rosszabb.Az embernek mindig meg kell legyen az életereje,hiszen itt van a férjem és a kislányom nekik nem szabad látni hogy megtörök mert akkor ki lenne az ANYA aki nem is mint példakép inkább mint támasz és oltalmazó ott van továbbá nekem dupla anyai szerepem is van hiszen nekem még párom is terelgetni kell hiszen neki nem voltak szülei és kicsitszereti is ha anyáskodom a család felett.
A másik szerintem nem szabad az értékekre hagyatkozni nekem pl a vérnyomásom volt mindig magas terhesség alatt és pl nekem a magasabb tünt normális értékhatárnak mert ugy nézett ki hogy nekem az majd mindig egyforma.Továbbá utolsó hétig kávéztam mikor bekerültem a kórházba akkor tiltottak el tőle de az rosszabb volt mer t nagyon megéreztem szó mi szó ne keseredj egyél sok vitamint a kiwi azt hiszem nagyon jó fel a fejjel így nem mehetsz neki a műtétnek sem szedd össze magad menjetek el egyet piknikezni vasárnap,vagy csak beszélj pároddal biztos szívesen meghallgat .

Era mi újság mi jót csináltok a hétvégén?Én elég nyomi hangulatban vagyok viszont Jenny nem írt mi lehet vele??????????????????? :roll:

Na most megyek du benézem sziasztok:Ági
angelo2
 
 


Nem hiszem el laptető!!!!!!!!!!!!! :lol:
angelo2
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?