Szép estét Mindenkinek! Vagy inkább ugrósosat?!
Szamóca: miért szedtél gyógyszert? és most miért nem? bocsi, nem tom.
Hm, Marcipán.... én Zagyvacuki párti vagyok. Például holnap is menünk és veszünk egy jó nagy adag sütit(szigorúan update 1-est
) és jól befaljuk. Holnap amúgy nálunk érdekes nap lesz. A férjem legjobb barátját össze akarjuk hozni egy kedves lány ismerősünkkel
Mind a kettő szingli, 30 év körüliek. És mind a ketten tudják, hogy direkt ismerkedés lesz. Én mondtam a páromnak, hogy ez hülye dolog, de felhívta mindkettőt, azok meg rábólintottak
Hát legyen
Fanna: napirend: felkelünk amikor sikerül, ha megyünk valahová, akkor elindulunk, ami fontos: ebéd, utána alvás. Ébredés után valamit csinálunk, közben lehet, hogy uzsonnázunk, estig pedig valamit csinálunk. Apukánk 6-nál előbb úgysem ér haza, így azt csinálunk, amit akarunk. Fél 7 körül vacsi, 8 körül fürcsi, 9 után mese az ágyban, tente baba tente, az a gaz meg nem aludik, csak karattyol az ágyában, 10 körül bemenek hozzá, mondom neki aludjon mán, mert különben lecsapom
aztán alud. Most is kajabál. Következtetés: ebéd után a bizonytalan, hogy mikor ébred, amúgy bármi lehet
Ma du. 4 körül kiértünk a Nefagos játszira... hát nem esett az a nyomorult eső épp akkor
Nem is volt ott senki, mi is hazajöttünk, de kint maradtunk. El is állt azonnal, azután meg mindenféle gyerekek erre sereglettek, úgy hogy sötétedésig kinn voltunk.