Sziasztok!
Mazsuzs,
Ne haragudj,Téged kihagytalak, bocsi!
Nagyon Sok Boldog névnapot kívánunk Neked!
Nándi nagyon édes a képeken, és talán látni egy kis bandzsságot (a jobb szemén). Szerintem vidd el szemészetre, ha nincs "baj" akkor legalább megnyugszol, ha gond van akkor legalább tudtok ellene tenni időben.
A torta nagyon guszti, milyen ízesítésű volt belül? Nyam-nyam!
Evisan,
Húúú tényleg felgyorsultak az események. Ilyenről még nem is hallottam, hogy megfordítják a babát?
Eszméletlen, miket nem tud már az orvostudomány! Hogy döntöttél? Nem könnyű döntés, az tény. Majd este írj mindenképp, hogy döntöttél!!!!
Szandra,
Jó hogy itt vagy velünk megint!
Edó tényleg egy hős! Ennyit egyszerre és meg se nyikkant???
Taminak sok gyógypuszit küldünk!
Adra,
Meghívókkal még sehogy nem állok, de nem is siettetem, mert még arra van idő, először a programot kellene eldönteni, amit bele kell írni a meghívóba. Idézetem van már a szöveg is van (kettő is) még azok közül kell döntenünk. Most egy vidéki meghívókészítővel e-mail-ek, hogy mennyi, hogy nem e tud-e mintadarabot küldeni, mert van két meghívójuk, ami nagyon tetszik. Ha olcsóbb mint Pesten (mivel ez Tiszaújváros lenne), akkor lehet, hogy így rendeljük meg neten keresztül. Azt mondta a hapsi, hogy megírja rá később a szöveget lefotózza és elküldi e-mailben. (persze, ha mi már eldöntöttük, hogy melyik legyen, és milyen szöveggel és betűvel stb.). Szóval van mit még csinálni, rajta vagyok az ügyön, de most már nem hajtom annyira. Hétvégén megyek cipőt venni, hogy hova még nem tudom, de nézelődök.
Eszti,
Veletek mizújs? Réka és Bence hogy vannak?
Hexina,
Voltunk abban a nyomdában, de nem az igazi, sőt. Az tény, hogy baromi olcsók, de olyan is. Volt 20 db összesen és mind egyforma, csak más színűek voltak. Szóval ez most nem jött össze, de azért köszönjük szépen a tippet. Amúgy Te honnan olvastad le a címet és tel. számot? Sehol nincs kiírva. Még cégtábla sincs.
A kislányunk jól van, nagyon sok mindent megért, olyan jól lehet már vele kommunikálni.
Most mennem kell, felébredt a hercegnőm.