Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Mesi!

Gratulálok a pici lányhoz. Gyönyörű!

Szandra!

Amit kérdezni szerettem volna azt már Adra megtette és a válaszod is megjött rá! Nagyon nehéz lehet most Nektek mind érzelmileg mind egyéb okok miatt.
Az én drága nagymamám március 5-én lesz egy éve, hogy elment hatalmas űrt hagyva maga után. Nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá. Még mindig nehéz.
Nagyon sok erőt kívánok Nektek!
Taminak jobbulást kívánok! Edora nagyon büszke is lehetsz, igazi kis hős!

Szerintem is tehetjük későbbre a talit. Március második vagy akár harmadik hetére is. Hátha eltudna jönni mindenki!

Szofi is mára lebetegedett. Nagyon csúnyán köhög. Kicsit kruppos jellegű. Remélem holnapra már jobb lesz egy kicsit. A járás egyre jobban megy és nagyon élvezi!

Mazsuzs!

Nándikának nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is! A Baby Luftot mi is használjuk, szerintem is nagyon jó!

Pocilo!

Szilárdnak jobbulást kívánok!

Minden új kismamit és anyukát szeretettel köszöntök közöttünk!

Mindenkinek sok puszi Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Szandra! Nem lehet most könnyű a helyzetetek a házzal kapcsolatban (sem), főleg, hogy írtad régebben, hogy mennyi bosszúságot okozott az építkezés. A gyerekeket sajálom nagyon az elvesztett nagymama miatt, még olyan kicsik. Nekem semmilyen nagymama élményem nincsen, engem az egyik nem várt meg, a másik akkor halt meg, amikor fél éves voltam... De talán a mai technika már lehetővé teszi, hogy közös fényképekkel, videóval fel lehessen később idézni a közös találkozásokat.

Edó pedig egy kis hős! Beszéld meg vele, hogy az éjszaka átalvásával okozzon legközelebb ilyen örömöt neked :) .

A szülinapos kissrácoknak én is sok boldog szülinapot kívánok! És várjuk a fényképeket.

Jó éjt mindenkinek!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok vagy inkább jó éjt! (?)

Szandra, köszi hogy érdeklődtél a doktornőnél. Mindent felírok, hogy aztán be lehessen vetni ha szükség van rá -bár inkább ne legyen.
Edó tényleg egy hős :D , Taminak jobbulást, hátha nem lesz komolyabb a baj.
Éppen most gyógyultak meg, vagy nem jól emlékszem?

Szamikám! Köszi a szülinapi köszöntést. Nándi ma eltörte az állólámpám amit már nagyon régen szerettem volna és nem egyszerűen szereztem meg mert voltak bonyodalmak a lámpa körül. Most pedig a búrája eltört, ő ezt adta nekem ajándékba.. :wink:
Teljesen együttérzek veled a nagyit illetően, mert az én nagyim is meghalt egy hónapja de nagyon elfogadhatatlan a tény, hogy már nem tudok többet hozzá menni a dédunokájával és meglátogatni.. :cry:

Ide pedig mellékelek két szülinapos képet mert már ígértem régebben:

Kép

Kép

mazsuzs

Kép
mazsuzs

sziasztok!

Szandra! örülök, hogy Edó ilyen jól viselte a szurit! Fejfájás volt 2 napig, valszeg a front és mini menzi miatt.

Szonjus! Én is Farkasinszky dr-nál szültem mindkét gyerköcömet. 2 barátnőmnek is csinált fagyasztás, de részleteket nem tudok. Én megvagyok Vele elégedve, velem mindig rendes volt és precíz.

Tali nekem vmikor márc.elején lenne jó. Lehet, hogy már márc.közepe fele dolgozni járok.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Mazsuzs, tündéri a fiad! Köszönjük a képeket! Még jöhet! :D
Kép
Boldog névanpot neked, így utólag is. (A nyolc napban még benne vagyunk. :oops: :oops: )

Szandra, jó hogy írtál. Nem irigyellek benneteket, de remélhetőleg az idő majd lassan tompítja a hiányt. Edó egy igazi hős, nagyon ügyes volt! Taminak millió gyógypuszi!

Szamikám, Szofinak jobbulást kívánunk és sok-sok gyógypuszit küldünk!

Nutella, Andrist Isten éltesse születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot kívánunk!

A tali nekünk bármelyik nap jó, úgyhogy mi alkalmazkodunk!

Judit nagyon rég írtál, merre vagy? Hogy vagytok?

Mára azt hiszem ennyi voltam, mert a hercegnő hiányol!

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Nutella!!!!
Andrist Isten Éltesse Sokáig Születésnapja alkalmából!
Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Helló Csajok!

Szandra!
Sok-sok gyógypuszit küldünk Taminak!
Nem könnyű most nektek, remélem ahogy az idő múlik, kicsit könnyebb lesz.
Edó egy igazi kis hős! :D Egy nap két szuri egy hang nélkül, komolyan mondom, nagyon ügyi kiscsajszi!

Tali: most beszéltem Anyósommal, március 2. hetében már biztosan itthon lesznek. Így az a hét jó lenne kedd (11-e) kivételével. Szóval, ha még Sidnek is jó lenne, akkor találkozhatnánk ezen a héten.

Sid!
Március második hetéhez mit szólsz?
Bocsi, de én úgy emlékeztem, hogy csak májustól fogsz újra dolgozni. Miért kezdesz korábban?
Bulcsú önálló elalvásával kapcsolatban vannak változások?

Poci!
Jobban van már Szilárd?
Marcus megszokta már a szemüveget?

Poci, Judit!
Lenne egy kérdésem hozzátok! Észrevettem, hogy Zétit nagyon zavarja az erős napfény. Egyébként semmi mást nem vettem észre a látásával kapcsolatban. Szerintetek azért vigyem el szemészetre?

Dóri!
Ritkán jelentkezel! Hogy vannak a csajok?
Az áprilisi költözés már biztos?

Mazsuzs!
Boldog névnapot kívánok Neked!
Bocsi, hogy csak most! :oops:
Nándi nagyon szép kispasi! Az a torta nagyon finomnak néz ki, ügyi vagy! Hogy ízlett Nándinak?

Nutella!
Boldog születésnapot kívánunk Andrisnak!
Kép

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Mesi!
Hogyan teltek az első napok otthon? Gondolok ám Rátok mindennap! Ha van egy kis időd, írjál!

Dalma!
Régen írtál! Hogy vannak a csajok?

Finike!
Ügyi vagy nagyon! Most már alig van pár dolog amit még meg kell csinálni az esküvővel kapcsolatban!
Szupi lett az esküvői vonalzód is!
Meghívók?

Most már tényleg megyek, mert ébredezik a banda..

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

nutela:Andrásnak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nutella! [b]Andrisnak Boldog Szülinapot Kívánunk! [/b]

Kép

Adra, Hexina köszönöm a névnapi köszöntést. Hát igen, Nándi volt tavaly a névnapi ajándékom, még a doki is Boldog Névnapot kívánt szülés közben.... :D

Finike! Tényleg jó lett az esküvői vonalzód! :)

Egyébként a két két alapján amit feltettem, nem tünik Nándi kicsit bandzsinak?
Néha olyan mintha az lenne. Sajnos még nem jutottunk el szemvizsgálatra, pedig én nem akarom halasztani de hát apa is kell hozzá és az autó. Márciusra már beütemezzük, hogy megnyugodjak végre. (vagy nem leszek nyugodt ha szemüveg kell és szenvedünk mint Policó és Marcus... a szemüveg gyereken való tartásán... ) :?

Na megyek, fel kell váltanom a nagypapát aki eddig lefoglalta Nándit...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Bocsi a sok elírásért..

helyesbítve: két kép,
lejebb: Pociló

de ugyis tudjátok miről van szó.... :)

Kép
mazsuzs

Hibát, hibára halmozok...

lejjebb....

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Hűűűű... képzeljétek, mik történnek most velem!!!

Most csak gyorsan írok, mert éhes is vagyok, de nem is bírok enni, mert jár az agyam, mint a motolla. Ugyanis most egy kissé felgyorsultak nálam az események. Ma voltam benn NST-n a kórházban, és ott volt velem a szülésznőm, számolgatta, hogy mikorra vagyok pontosan kiírva, és az a kolléganő is kiszámolta, aki az NST-t csinálja, és kiderült, hogy 6 nappal korábban kell világra jönnie a kislányomnak.
Úgyhogy ezek szerint nem is március 18-ra, hanem márc. 12-re vagyok kiírva. Már a vonalzómat is átjavítottam.
Aztán utána megnéztek uh-n, ott meg kiderült, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz, de állítólag az nem baj már ilyenkor. A fejecskénél már szinte nincs is víz, és még a lábainál van valamennyire. Ott is ott volt velem a szülésznőm, és azt kérdezte, hogy: "...Nnna.. a végén még jóval hamarabb meglesz a baba?..."
Szóval akkor ezek szerint már bármikor számíthatok rá, hogy beindul a szülés.
Na ez az egyik dolog. A másik, meg hogy faros még mindig, és holnap megyek "babafordításra" az István kórházba. Vagyis először még csak megvizsgálnak, és ha minden optimális, akkor megfordítják kívülről a babát. Na de mondom, ez még nem biztos. Úgyhogy holnap reggel 8-ra megyek a kórházi cuccaimmal az Istvánba, mert ha minden pozitívan alakul, és sikerül a fordítás, utána 24 óráig benn kell maradnom. Na de ez még mondom, egyáltalán nem biztos, és még dönthetek úgyis, hogy inkább ne fordítsák meg.
Szóval ma nagy döntés előtt állok, ezért jár az agyam.

Csak gondoltam, tudjatok róla ti is, hogy ha pár napig nem jelentkezem, akkor már lehet, hogy megszültem.
Aztán még az is lehet, hogy az Istvánban. Elvileg előfordulhat a fordítás után, hogy beindul a szülés.

Hexina!
Mindenképp jelentkezem!!! Köszi az érdeklődést.

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerültem.

Puszi:
Évi

Kép
evisan

De azért az Istvánban, mert csak ott csinálja egy orvos ezt a fordítást farosból rendes tartásba. Úgyhogy ezért írtam, hogy a végén még ott szülök meg, mert ha minden pozitívan alakul, vagyis ők is úgy látják, hogy mehet a dolog, és én is rábólintok, akkor ha megfordítják, utána lehet annyi kockázata a dolognak, hogy ott beindul a szülés.
Azért elég komoly vizsgálatok előzik ezt meg, és sokmindennek kell megfelelni, hogy ezt az egész beavatkozást elkezdjék, és ha ők úgy ítélik meg, hogy inkább nem kockáztatnak, akkor úgy hagyják. Végülis nekik is érdekük, hogy ne kockáztassák a baba életét. Nekem meg méginkább, úgyhogy ha minden pozitív, még én is dönthetek úgy, hogy nem akarom.

De állítólag múltkor ugyanitt az Istvánban egy anyukának sikeresen megfordították a babáját, és végülis természetes úton megszülethettett, és fejjel előre.

Hááát... nagyon izgatott vagyok, hogy mi lesz.

Kép
evisan

Évi!
Nem semmi mennyi minden történt veled. Hogy döntöttél elmész holnap a fordításra?

Adra!
Csak, hogy fényezzem Edót tegnap 3!!!!! oltást kapott.

Akkor úgy néz ki, hogy a 10-e hétfő vagy a 12-e szerda lenne a jó talira?

Sid??? Remélem akkor te még nem dolgozol, te kis munkamániás!! :wink:

Szandra

szandrakiss

hát evisan nagyon drukkolok neked,hogy minden rendben legyen.sok skert és kitartást.ja és persze sok boldogságot a babához ha megszületne.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mazsuzs,
Ne haragudj,Téged kihagytalak, bocsi! :oops:
Nagyon Sok Boldog névnapot kívánunk Neked!
Kép
Nándi nagyon édes a képeken, és talán látni egy kis bandzsságot (a jobb szemén). Szerintem vidd el szemészetre, ha nincs "baj" akkor legalább megnyugszol, ha gond van akkor legalább tudtok ellene tenni időben.
A torta nagyon guszti, milyen ízesítésű volt belül? Nyam-nyam!

Evisan,
Húúú tényleg felgyorsultak az események. Ilyenről még nem is hallottam, hogy megfordítják a babát? :shock: Eszméletlen, miket nem tud már az orvostudomány! Hogy döntöttél? Nem könnyű döntés, az tény. Majd este írj mindenképp, hogy döntöttél!!!!

Szandra,
Jó hogy itt vagy velünk megint! :D
Edó tényleg egy hős! Ennyit egyszerre és meg se nyikkant???
Taminak sok gyógypuszit küldünk!

Adra,
Meghívókkal még sehogy nem állok, de nem is siettetem, mert még arra van idő, először a programot kellene eldönteni, amit bele kell írni a meghívóba. Idézetem van már a szöveg is van (kettő is) még azok közül kell döntenünk. Most egy vidéki meghívókészítővel e-mail-ek, hogy mennyi, hogy nem e tud-e mintadarabot küldeni, mert van két meghívójuk, ami nagyon tetszik. Ha olcsóbb mint Pesten (mivel ez Tiszaújváros lenne), akkor lehet, hogy így rendeljük meg neten keresztül. Azt mondta a hapsi, hogy megírja rá később a szöveget lefotózza és elküldi e-mailben. (persze, ha mi már eldöntöttük, hogy melyik legyen, és milyen szöveggel és betűvel stb.). Szóval van mit még csinálni, rajta vagyok az ügyön, de most már nem hajtom annyira. Hétvégén megyek cipőt venni, hogy hova még nem tudom, de nézelődök.

Eszti,
Veletek mizújs? Réka és Bence hogy vannak?

Hexina,
Voltunk abban a nyomdában, de nem az igazi, sőt. Az tény, hogy baromi olcsók, de olyan is. Volt 20 db összesen és mind egyforma, csak más színűek voltak. Szóval ez most nem jött össze, de azért köszönjük szépen a tippet. Amúgy Te honnan olvastad le a címet és tel. számot? Sehol nincs kiírva. Még cégtábla sincs.

A kislányunk jól van, nagyon sok mindent megért, olyan jól lehet már vele kommunikálni.

Most mennem kell, felébredt a hercegnőm.

Kép
Kép
finike

KépA első torta
KépJaj, ez az enyém???
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203605676.2556.jpg[/img]Kicsi nyaktorna nektek :lol:
KépA kis betegem, vajon utána ki jön????
Mazsuzs!
[b]Boldog névnapot![/b]
Vigyétek majd Nándit szemészetre a Heim Pál elég jó, de szerintem nézzetek olyat ahol géppel is meg tudják nézni a szemecskét.

Boldog születésnapot Andriskának!

Sajna most csak ennyire telt.
Puszi mindenkinek.
Poci
Ja kismamik hajrá.

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Finike, egy ismerősőm csináltatta náluk, és ő dícsérte. Azt mondta, ha neked van ötleted, azt is megvalósítják. Egyébként a címet is tőle tudom, bár régen volt tábla, a buszról is szoktam látni munkába menet.
Nagyon jó lehet, hogy napról napra okosabb Vicus! Kíváncsian várom én is ezt az időszakot. Jó keresgélést cipőügyben!

Apropó munka, voltam benn a melóhelyen a királylánnyal. Eszméletlen mennyire körberajongták, és az én lányom úgy tűrte, hogy csak na. Szerintem még élvezte is, vigyorgott ezerrel. Örülök, hogy nem egy félős csaj. :D

Évi, nagyon várom a híreket rólad, azért dobj egy sms-t ha kérhetem, hogy a csajokat tájékoztatni tudjam, bárhogy is döntesz! Nagyon szorítok! Ügyesen! :D :D

Pocilo, hogy vannak a kis betegeid? Szemüveg fennmarad már Marcuson? Írj, ha van egy kis időd!

Judt, Te is nagyon eltűntél! Jól vagytok?

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Mazsuzs!
Én is kérdeztem egyszer a dokinőtől, hogy nem látja e a Tamin azt, hogy kicsit bandzsa és erre azt mondta, hogy amikor fáradt akkor és miután felkelt akkor lehet kicsi bandzsaságot észlelni még ilyen kicsi gyerekeknél (ez kb másfél-2 éves kora között volt) de ha máskor is észleled akkor tényleg nézesd meg egyébként 2 éves kor körül kell az első szemvizsgálat ha a szülők valamelyike szemüveges. Ezeket mondta akkor nekem a doki és ő is a Heim Pált javasolta. Persze megnyugtatásodra lehet, jobb ha elviszed de én mikor figyeltem akkor tényleg beigazolódott amit a dokinő mondott.

Pocilo!
Nagyon jók a képek és Marcus ök édi ezzel a szemüveggel, egyébként hogy viseli?

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Andris nevében is köszönöm szépen mindenkinek a születésnapi köszöntést! A férjemnek is megmutattam őket, nagyon meghatódott.

Sajnos én nem lettem jobban, sőt, úgy érzem, hogy egyre jobban megyek bele a megfázásba. Így a szombati születésnapi ebéd helyett valószínűleg csak tortázás lesz, remélem, megérti az összes vidéki (szolnoki) nagyszülő. De a tortázást meg kell tartani, mert Andris nagyon számon tartja, hogy az ő nagypapája majd süt neki tortát (apukám cukrász), amin 2 gyertya lesz és azt el fogja fújni :) .

Előbb a férjem a lefektetésnél elmesélte neki a születése történetét, én meg ott könnyeztem az ajtó előtt :cry: , ugyanis 2006. február 21-én 21.48-kor született.

Jó éjt mindenkinek!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

De aranyosak vagytok!!! :D

Szandra!
Tehát úgy döntöttem, hogy elmegyek holnap. De előtte megvizsgálnak, mindent megnéznek, és csak akkor kezdenek bele, ha ők úgy látják, hogy mehet a dolog. 50% az esélye. Én egyébként úgy érzem, hogy azt fogja mondani az orvos a leletek után, hogy már nem lehet, mert kevés a magzatvíz. De azért a vizsgálatokat megcsináltatni nem kerül semmibe. Ha meg minden pozitívan alakul az orvos szerint, akkor jöhet az én döntésem. Nem könnyű döntés, az biztos, de nem gondolnám, hogy bármi baj lehetne belőle.

Nitacska!
Kösziiii...!!!! :D :D Én is már felkészültem lelkileg, hogy lehet, hogy babával jövök haza. :D

Finike!
Múltkor is csinált egy ilyen fordítást ugyanez az orvos, és sikeres volt. A szülésznőm és még egy kolléganője látták innen a "mi" kórházunkból, ott voltak, és nagy élmény volt számukra is. Azt mondták, hogy olyan volt, mintha masszírozná az orvos a mama hasát, és hogy állítólag nem is fájdalmas az anyukának. Állítólag a doki kitapogatja a medencéjét, és finoman, lassan elkezdi terelgetni a megfelelő irányba. Persze közben mindent néznek, nehogy bármi baj legyen. Na de ez mind csak állítólag, én is kíváncsi lennék/leszek rá, hogy ténylegesen milyen is ez.

Hexina!
Kösziii....!!! :D OK, dobok sms-t holnap, hogy mi van velünk.

Poci!
GRATULA A KIS ELSŐ SZÜLETÉSNAPOSNAK!!! Nagyon kis aranyosak a képeken a gyerkőcök. Micsoda élmény lehet az első torta is!!! :D :D :D Jajjjj, de drágák...!!!

Köszi, köszi a drukkokat, tényleg... nagyon aranyosak vagytok!!!

Megyek, mert mindjárt megszülök a fáradtságtól. :lol: :lol:

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Nutella!

Andrisnak nagyon de nagyon boldog szülinapot, el is hiszem, hogy meghatódtál.

Jobbulást kívánok neked, sajnos egyre több embertől hallom, hogy megfázott (köztük a Tami is), lehet túl elbíztuk magunkat a tavasz jöttével :roll: .

Évi!
Akkor holnap szorítok!!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Mazsuzs!
Én is kívánok neked így utólag is Nagyon Sok Boldog Névnapot!

Nagyon édes Nándi a képeken.
Bandzsítás: egyetértek Szandrával,még lehet ilyenkor normális,de azért figyeld és ha gondolod nézesd meg,biztos ami biztos.

Poci!
Aranyosak a fiúk a képeken. Marcusnak jól áll a szemüveg. Szegénykének biztos nem lehet könnyű megszokni.

Nutella!
Sok Boldog Születésnapot Andrisnak!
Tényleg megható lehetett az az esti mese. :) Férfitől ritkán hallani ilyesmit.

Szandra!
Taminak mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Edónak gratula! Ez nem semmi! :D Hát az én lányaimnál ilyen nem fordulhat elő. Nagyon tudnak hisztizni ilyenkor. :roll:

Evisan!
Drukkolok neked,remélem minden rendben lesz.
Nem semmi hogy egyik naporól a másikra hogy fel tudnak gyorsulni az események. :roll:
Kitartrás!

Adri!
Köszi hogy hiányolsz. :oops:
Mi éppen náthásak vagyunk. :( Nem vészes,jó kedvűek a drágáim.
Én is az vagyok,sokat fáj a fejem de ez van.
Jázminkám egész jó kislány mostanában,próbál mindenben önálló lenni.Olyan nagylány már,el sem hiszem.
Flóra pedig,(szokásos) nem bír magával. :D Egész nap szalad,pakol. Egy ördögfióka. :P

Amikor hagyják,ezerrel csinálom a falfestést. Ha minden igaz nem olyan soká,elkészül. 8)
Képzeljétek,csináltam a kistesóm és Szilvi tiszteletére egy meglepi tortát. Születés(napi) alkalmi tortát.
Szeretnék nektek is eldicsekedni vele,egész jól sikerült. :oops: Legalábis volt sikere. 8)

a torta
Kép

Jó éjt!

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Nutella,

Nagyon boldog szülinapot Andrisnak!!!!

Adri,

Szerintem is vigyétek el. Max. kiderül, hogy semmi baja. A Madarász utcai kórházban olyan gép van, amelyikkel már egész pici manóknak is meg tudják nézni a szemét. Próbáljátok meg ott.

Dalmácska,

Fantasztikus a tortád!!!

Évi,

Nagyon drukkolok! Danca nekem 37. hét 3 naposan született meg :?

Most megyek, mert Szonjus átébredt.....

puszik.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

beugrom kicsit,míg alszik a kisasszony :)

Mazsuzs: Boldog Névnapot Kívánok utólag ugyan :oops:

Andrisnak pedig Boldog Születésnapot :)

Eddig jól teltek a napok és az éjszakák... ha tele a poci,3-4 órát is alszik egyben, de nappal ébresztem 3 óránként. Amikor ébren van olyan aranyosan néz, és forgatja a fejét ha hason fekszik. Tünemény :D

A történettel még adós vagyok :oops:

Évi! drukkolok én is!!!

Mennem kell!

Üdv

Mesi
m.mesi

Mesi!!!

Bocs, hogy bepofátlankodok ide, de úgy megörültem Mesinek!

Nemcsak a történettel, hanem új fotókkal is! A másik topikba is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor ezek szerint van tejcsike..... :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Adra! Nem ma van Zéti névnapja? Csak voltam fent egy lapon és ott láttam hogy ma Zétény van. Ha igen, akkor szeretettel köszöntöm névnapja alkalmából! Ha nem, akkor bocsi..

Evisan! Én is kiváncsi vagyok erre a babafordításos-történetre. Remélem minden jól alakul!

Dominika! Nem "pofátlakodtál" be - szavaiddal élve. Miért ne írhatnál ide is. Vegyél rólam példát! :)

Pociló! Aranyosak a képek! Szép tortája volt Marcusnak és édes a fényképen a szemüveggel. Én is kérek a jövő hét elején időpontot szemvizsgálatra, ráadásul két hete azt vettem észre hogy az egyik szeme enyhén könnyezik is Nándinak. Nem tudom, hogy mi lehet a baj de remélem ezzel a bizonyos géppel való vizsgálattal meg tudják mondani. Most úgy döntöttünk hogy a Babaszemész-hez megyünk, mert egészségpénztáras kártyára el tudjuk számolni. Nektek egyébként volt ilyen könnyezés? Vagy valaki itt a topikon találkozott ilyen tünettel?

Dalmacska! A torta fantasztikus! Te formáztad meg a babát is?

Mesi! Én is várom a történeted és a friss képeket a kisasszonyról! Köszi a köszöntést.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Ja, még el nem felejtem...

Finike! A torta a képen egy egyszerű palacsinta torta mindenféle töltelékkel: dió, lekvár, puding, nutella.
Nándi evett belőle két falatot és kész. Többet nem akart. Biztosan nem ízlett neki... :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Helló Csajok!

Szandra!
Bocsi, hogy elszámoltam magam Edó oltásait illetően :oops: , de ezekután nagyon megérdemli a kiscsaj, hogy fényezd! :D

Judit!
Köszi a tanácsot! Asszem, akkor mielőbb próbálok időpontot kérni a Madarászba.

Évi!
Nagyon izgalmasan hangzik ez a "babafordítás"! Számomra ez teljesen új. Remélem, hogy minden rendben lesz Veletek!

Mazsuzs!
Köszi Zéti nevében a köszöntést!
Most én is jobban megnéztem Nándi képeit, és tényleg egy picit a jobb szemét látni, hogy nem áll egyenesen. De szerintem annyira édes így is!

Poci!
Aranyosak a srácok! Marcus pedig annyira kis "okos" abban a szemüvegben!

Dalma!
Nem semmi megint milyen klassz tortát alkottál! Szupi lett! Ahogy elnézem volt vele munka. Mennyi idő alatt készítetted el?
Örülök, hogy jól vannak a csajok! Rakhatnál fel képet róluk!

Még jövök, de most muszáj kiteregetnem...

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Megint itt..

Mesi!
Úgy tűnik nagyon jó baba a kicsi Lara! :D
Várom az új képeket és történetet is!

Finike!
Mostmár tényleg ráérsz. Ha jól számolom akkor még több mint 3 hónap múlva érkezik el a nagy nap, és szinte már alig van dolgod!
Nagyon ügyin elintéztél mindent.
Remélem hamar megtalálod a csodaszép cipőt is!

Gyorsan rakok még fel egy-egy képet a törpikről:

Kép Kép

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Dalmácska,

Egy 'szakmai kérdésem lenne: a négyszögletű piskótát sima tepsiben sütöd?

Köszi,

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket. :oops:

Adri!
Sok Boldog Névnapot kívánunk Zétinek!
Nagyon édesek a gyerkőcök! :D Biztos ők is állsndó pakolásban vannak. :wink: Igaz?
Igen,sok munka volt vele. :roll: Egy délután (kb.3 óra) és egy délelőtt(kb.2,5 óra).

Mazsuzs!
Hmmmmm.............,az a torta fincsi lehetett.Nagyon szeretem a palacsintát és csupa finomság is volt rajta. Nyam-nyam. :P
Igen,a tortán a babát is én formáztam. 8)

Judit!
Igen "sima" (kedvenc) tepsimben sütöttem. Jó mély.
Ez volt maga a torta amit megtöltöttem,a baba pedig kekszmassza.
Aki szeret gyurmázni,annak tudom ajánlani. :wink:

pár kép...
Kép

ez még a keresztelőkor...
Kép

Kép

Kép

További szép napot !

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

mesi:örülök,hogy jól telnek az első napok.amikor az én fiam is kicsi volt ő is 4 óránként evett.De az első nap az nagy rekord volt.Első éjszak 7 órát aludt egyhuzamba.Másnap le is cseszett avédőnő,hogy mért hagytam olyan skataludn.Szerintem ilyenkor örűl az ember ha tud aludni.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most is jól begyorsult a topik nem győzöm olvasni... :lol:
Kép

Evisan,
Remélem minden rendben lesz, szorítok értetek!

Dalma,
Ez a torta fantasztikus!!!! Te miért nem mész cukrásznak? Minden tehetséged meg van hozzá, de most komolyan!!!!! Csodaszép a tortád, én lehet, hogy hozzá se mertem volna nyúlni, mert olyan szép! Ügyes vagy nagyon!
Kép
És hát a gyerkőcök, tényleg milyen nagy lány már Jázmin, és Flóra baba abban a sapiban.... gyönyörűek! :D

Mazsuzs,
Anyukám is csinált múltkor ilyen tortát, csak ő csokikrémmel és mascarpone-val töltötte meg az is isteni volt. Nándi is inkább húús evő?? Vicus húst-hússal eszik. :roll: :lol:

Adra,
Zéti zabálni való azon a képen! Tüneményes! Nagyon huncut! Milyen szépen pózol Zsófi a kamerának!
Zétinek Boldog névnapot!
Holnap megyek cipővadászatra, remélem sikerrel járok.

Eszti,
Ti jártok még babaúszásra?

Judit,
Arról nem írtál, hogy Veletek mizújs? Építkezés, gyerekek??

Dóri,
Mizu Veletek? Rég jelentkeztél! Csak nem költöztök?

Mesi,
Úgy látszik Lara baba jó baba! :D Akkor várjuk majd a szüléstörténeted, amint lesz egy kis időd, ja és képeket mééég!

Pocilo,
Marcus nagyon édes abban a szemüvegben, olyan kis bájos benne!Olyan mintha marcipánból lenne...... úgy látszik megártott a sok tortanézegetés! :oops: :oops: 8) :lol:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Köszi, hogy szorítottatok értem, de ne haragudjatok, itt most csak ilyen rövid leszek, mert megint hulla vagyok.
A másik topicban írtam le, hogy mekkora hülye voltam ma. :oops: :? Nem is tudom, hogy lehetetett ilyet elfelejtenem (hogy ne egyek, amikor a lelkemre kötötték kétszer is).

Na jó, tényleg megyek, mert naggggyon fáradt vagyok.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Évi!
Semmi baj, akkor majd hétőn. Ennek így kellett történnie, ha az a szedvics jól esett akkor meg főleg nincs semmi lehet, hogy a drága kislányod rázta lent a köldökzsinórt, hogy dobjál le neki egy kis kajcsit. A végén nem majd még most hétvégén spontán beindul a szülés vagy az is lehet, hogy befordul. Akkor hétfőn mennek a további drukkok!!

Szandra

szandrakiss

evisan:szerintem sincs semmi baj,előfordulhatott volna ezbárkivel.Majd mész hétfőn.mgy a sok drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Zétinek!!!!!

Évi! nyugiiiii,lehet,h ennek így kellett lennie... :shock: ne idegeskedj ezen!

Lányok! gyönyörűek a babók! Mindenkié egytől-egyig! Nem győztem gyönyörködni bennük :lol:

Teszek fel képeket is majd,csak át kell méretezni még...

Szép napot mindenkinek!

Üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Pocilo, a tegnapelőtti hozzászólást felcserélte a rendszer. Megkérdeztem mizu veletek, és látom, hogy utánad kerültem. Nagyon édes marcus a szemüvegben! :D :D

Judit, jó, hogy írtál! Már hiányoltalak! :D :oops:

Mesi, Lara gyönyörű!

Adri, Dalmácska, csodásak a gyerkőcök! Olyan helyesek a képeken, nagyon jó nézegetni őket!
Adri, Zétinek nagyon boldog névnapot!
Dalma, a torta nagyon szupi lett! Ha ráveszem magam egyszer, hogy megpróbálkozzam, megyek tanácsért hozzád és Judithoz! :oops:

Mazsuzs, majd szorítok a szemészeti vizsgálathoz! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Finike, várjuk az örömhírt, hogy a cipő is megvan! :D Ügyes legyél!

Évi, jelentkezz kérlek hétfőn, egy sms erejéig! Nagyon szorítok és gondolok rád!

Mindenkinek szép hétvégét!

Üdvözlettel:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Pocilo, bocsánat! Helyesen Marcus!!! :oops: :oops:
(Tiszta zizi vagyok!)

KépKép
hexina

Sziasztok!

Akkor a történet:
Pénteken hajnali 4.11-kor arra ébredtem,h elment a nyákdugó. Gondoltam,ebből még bármi lehet,mert egyéb előjel addig nem volt a szülésre nézve. Lassan megérkeztek a fájások is,kb. fél órásak. 7-kor felhívtam a Dokit,Ő azt mondta menjek be,megvizsgálnak és akkor többet tudunk majd. Ekkor már kicsit sűrűbbek voltak a fájások. Mire beértünk a Doki mindent lefixált a Szülésznővel :) Megvizsgált a Szülésznő és kiderült,hogy bő egy ujjnyira ki volt tágulva a méhszáj..”Ebből ma baba lesz!”- bíztatott kedvesen. Ezután fél órára ctg-re tettek,aztán lementünk a betegfelvételre,ott már eléggé nehezen viseltem a kb.10 perces fájásokat. Ekkor már a Párom is velem lehetett,így sokkal könnyebb volt. Aztán vissza a szülészetre,vizsgálat: bő 2 ujjnál tartottunk.. 10-re megérkezett a Doki is. Annyira erős fájásaim voltak,hogy végig hánytam a szülés alatt. A Doki felajánlotta az EDA-t,eleinte elutasítottam,de később már „muszáj” volt annyira erősek voltak a fájások. A Doki is csodálkozott, h mennyire erősek. Az EDA-tól csitultak a fájdalmaim, de azért még éreztem. Szépen tágultam. Két óra után kicsivel kezdődtek a toló fájások,amiket nem igazán éreztem,de a Doki és a Szülésznő segítettek. A Párom végig fogta a kezem,vagyis én szorítottam az övét :) nagyon sokat segített. Néhány nyomás után látszott a kis buksija, a férjem megnézte és izgatottan bíztatott,h nyomjak,mert már látszik. Annyira édes volt. Aztán kibújt a feje-ettől apa még izgatottabb lett :) és utána a kis teste. Hihetetlen érzés volt,mikor megláttam azt a csöppséget,a Mi kis Manónkat,aki eddig a pillanatig is sokat jelentett nekünk,de most végre testet öltött. A párom és én is könnyeztünk. Sajnos nem adták egyből ide,csak már bebugyolálva,akkor is pár percre,mert úgy ítélték meg,h a kis súlya miatt hideg lenne neki a szülőszobán,és az újszülött osztályon fürdetik,mérik. Kissé csalódott voltam,de határtalanul BOLDOG. Ott volt mellettem a Párom,karomban a kislányunk,együtt a kis család.

kicsit hosszú lett :)

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Mesi!
Gyönyörű a kis Lara babátok!!! Szép a történeted, megkönnyeztem. :)

Köszi a drukkokat hétfőre, mostmár tutira nem fogom elfelejteni ezek után. Igen, megfordulhat, de van egy olyan érzésem, hogy az én kislányom nem fog addig megfordulni. Már most tapasztaltam nála, hogy máris olyan makrancos, hogy csak azért sem csinálja azt, amit mi szeretnénk tőle. :D :D

Hexina!
Tényleg, megígérem, hogy dobok hétfőn egy sms-t, pénteken is akartam, gondoltam rád, csak mondom, hazaérek, aztán úgyis jövök fel a babanetre, hogy elújságoljam hülyeségem történetét. :D :D De azért köszi a pozitív hozzám állást. :D :D

Évi

Kép
evisan

mesi:nagy nagy gratula a gyönyrű és meseszép LAra babához!!!!!!!!!
Sok boldogságot és nagyon jó egészséget!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a dicséretet én sajna nem barátkoztam meg még a szemüvel, olyan nagynak látom az egész pofiját eltakarja. :(

Mesi!
Nagyon szép a szüléstörténeted és gyönyörű Larácska (csak halkan szeretném megkérdezni, hogy a fényviszonyok miatt látom egy kicsit sárgának?) bocsika nem akarok okoskát játszani.

Mazsuzs!
Én nem figyeltem ezt meg Marcusnál, lehet , hogy fáradt a szeme azért bandzsit és könnyezik neki.De a doki mond tutit.
A palacsinta torta nagyon jól nézett ki bizti finom is volt.

Dalmacska!
Megyek hozzád leckét venni kreativitásból nagyon szuper a torta.
És nagyon szuper szépek a lányok :D

Adra!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Zétikének.
Nagyon jók a képek a lurkokról.

Evisan!
Előfordult ez már mással is na de majd Hétfőn. Gondolok rád és megy a drukk.

Bocsi mennem kell a kisherceg szólít.
Mindenkinek jó hétvégét.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?