Sziasztok!
Hol is kezdjem?Szoc.polról annyit,hogy most beszéltem a barátnőmmel aki 25 hetes terhes Óbudán laknak és a 35m2lakásuk melletti lakást szeretnék megvenni,nem kapnak szoc.polt ,mert luxus ingatlan van a nevükön és házasok,ezen akkorát nevettem ,mert az a lakás egy méretes kolesz szobának felel meg nem luxus ingatlannak,na mindegy nevetséges ami ebben az országban megy családtámogatás címen,mi mikor 2 éve elkezdtükaz építkezést ment a cirkusz,hogy fél szoc.polt kapunk,aztán a kilencedik megoldás után már totál kibuktam,és azt mondtam az egész nem ér ennyit és beleszarok,,így kinyögtük önerőből,meg hitelekből,de egyszer minden hitel leketyeg
Gabi,sajnálom ami Patrikkal történt -van egy kuncsaftom 3 gyermek anyukája,mellesleg fodrász és nagyon jó fej csaj,a 11 éves kisfiánál súlyos gerinc problémák voltak,jártak tornára ,de úgy állt a gyerek ,mint a Tulipános FanFanba a púpos,na ekkor nyitotta meg kapuit a hernádi tánciskola és elkezdett járni a srác,fél év után országos bajnokságon első helyezést értek el,láttam egy bálon táncolni,lányok esküszöm az a gyerek úgy csavarta a csípőjét,hogy zavarba jöttem,eszméletlen jóóóóóó,én jártam táncolni, a gimiben tánckaros voltam,értek hozzá egy picit,de ebből a gyerekből még híres táncos lesz,na de a suliban ő kilóg a sorból,mert nem kézizik vagy kosarazik vagy focizik,és az osztálytársai óra kellős közepén a tanárnő füle hallatára lebuzizzák.
tiszta lelki beteg a gyerek,egyik oldalon tehetséges és eredményes ,másik oldalon ezért kiközösítik és csúfolják......ugyanúgy nem irigylem anyukát ahogy téged sem,és már most rettegek mi vár rám ha felnő a fiam.
Vanda meg fog gyógyulni a babód,tudod ha már olvastál minket akkor is,hogy az én gyógypuszim varázs erejű,minden terhes anyukát én gyógypusziztam ki a bajból,küldök nektek is egy tucattal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarts ki!
Dóri jó,hogy újra köztünk,hiányoztál!!!
Az jutott eszembe,hogy a később csatlakozott anyukáknak van egy hatalmas hiányosságuk,ha emlékeztek rá mikor terhesek voltunk,szinte heti szinten hasonlítgattuk a pocakunkat,és dicsértük agyba főbe egymást önbizalom növelés címén,de az újonan érkezett anyukákról még nem láttunk ilyet,kérek pocakos képeket ÚJAK!
Apa ma angolon van,későn jön,kihasználom az alkalmat,és a csapból is én folyok,mert hétvégén jön a lánya és szerintem fullon leszek,plussz még dolgoznom is kéne.
Darabos kaja:Martin már mindent megsezik tényleg mindent,nem tudom felsorolni, a mézes vajas kalácstól kezdve a banános joghurtig,szerencsére eddig nem vettem észre,hogy valamire allergiás lenne.
JAj ma balesetünk volt,jött a szomszéd lány dumálni,szórakoztat munka közben,na és felmentünk egy kis pihenőt tartani,és a golyókám éppen az etetőszékben ült a tálcán lévő Gellért hegy nagyságú plüssz állat kupacból arra következtettem,hogy már a nagyszülők idegeit rongyossá tette a próbálkozásaival,hogy mindent lesöpör,amikor meglátott felhúzta az orrát és nyufizott(nyüszítés magas foka)hogy vegyem ki,én ki vettem,egy pár percet ölelgettük egymást,mikor megcsapott a szag,,kakaszag"
irány a papáék ágya kicsomizás,node erre még én se számítottam,hogy a nadráb levételével, egy rántotthús nagyságú plecsni az ágyneműn landol
na én elkezdtem kacagni,mire anyum is,végül szomszéd lány is.Úgy kikakilt a pelusból,hogy 3an tettük tisztába,teljes ruhacsere,én alig kaptam levegőt annyira nevettem,jól jött ki nagyon.
ezt elküldöm mielőtt elszáll