Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Én is töltök egy mai képet

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!
Még mindig semmi???? :( :( :( (már mint babó)
Nektek befér már a tenyeretek a cici meg a pocak közé????
Nekem már be, de még a szám nem fordult ki(vagyis nem vizesedem) és tejcsim sem szivárog! De péntek óta sokat húzodott le a pocakom!
köszönjük a szüléstörténetet JIM, és köszi MZX a tanácsokat!

Kép
enikoe182

Sziasztok!

még én is 2 in 1 állapotban, a fájások azóta nem jelentkeztek, közben keményedek egy pár másodpercig, meg néha van mensis fájdalom, de ennyi. A barátnőm szerint aki kórházban dolgozik, és beszélt a fönökével is, aki meg szülésznő jó erős joslók voltak. És hát ez lehet hetekkel is elötte.
Bár épp most beszéltem telefonon apával és mondta, hogy jó lenne, ha a kiscsaj vasárnap kibújna, mert akkor csütörtökön mikor hazajön épp jönnénk majdnem haza, és akkor nem 10, hanem 15 napot tudna itthon lenni velünk. Mondtam neki, hogy ezt beszélje meg a kiscsajával! :D
Egyébként holnap megyek nst-re, meg laborba, aztán meglátjuk mi lesz, mert lehet hogy megint kórház a vérnyomi miatt, mert hát ki az, aki szülés elött még utolsó drukkban megcsinálja azt, hogy egész nap fekszik. Mert hát akkor elhiszem, hogy ilyen gyogyi adag mellett 120/80 a vérnyomi, de ha már vmit csinálsz, sürögsz forogsz, meg kicsit pánikosz már mindjárt magasabb, ami persze nem jó.............. :evil: :evil:
Na majd meglátjuk mi lesz holnap!

Gyors visszaolvasom a mai termést!

Pusszantás mindenkinek
Vendég

Ádám szellem képe az idei farsangról!

Pumperka sikerült kicsinyítő progit találnom :) Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Ja és jó hír: ma sikerült a gyerekorvost elintéznem és nam az a vén tata fog kijönni hozzánk, aki már ugyis elitta az eszét!
:D :D
(volt olyan anyuka, akinek lázas volt a babája, és sehogy nem ment lejjebb és egyre idegesebb volt ez miatt, hogy azt mondta neki az öreg, hogy inkább igyon egy konyakot és ne méreggesse már annyit a lázát!!! Hát milyen hozzáállás ez!!!! :twisted: :twisted: :twisted: )
Vendég

Ádám tavalyi farsangja Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

hát lányok szép termést hoztatok össze ma is!

Linocs:jó hogy jelentkeztél, tegnap volt egy olyan érzésem, hogy te vagy a következő!

Mni:köszi a táblit, meg az összefoglalót!

Mzx: milyen ügyi vagy, hogy szopi közben tudsz nekünk írogatni! Én bizti nem leszek rá képes, örülök, ha majd szegényemre tudok figyelni. Hát igen, másodjára már minden könnyebb! :D :D :D :D

Jim: köszi a szüléstörténetedet, néha én is azt hiszem, hogy csordogál a vizem, de nem hiszem, inkább csak bele gondolok minden hülyeséget, hogy mennyi minden érhet itthon, amiről azt sem tudom mi! Jó volt olvasni egy császit is, hogy hát az alatt mit érez, vagy gondol az ember!

Lusie: hát reméljük nem lesz két hétig ilyen fájásod, és a kisember elöbb kiváncsi lesz a nagyvilágra és hát az anyukáját se kínozza olyan sokáig! Megy a ++++++++++++++++++++++

Pepike: gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy! És hát tényleg jó sok dolgod van, ugyhogy drukk, hogy egy hétig még minimum ne szüljél.

Pumperka: tényleg nagyon ügyi vagy, jók a jelmezek!

Tündérmanó: a te fiad jelmeze is nagyon édes, nekem a kisszaki jobban tetszik, olyan aranyos! És milyen szép formás pocid van, bizti nem sokat híztál a terhesség alatt! :D :D Irigy-irigy vagyok!!! :oops: :oops:

Melinda: szép pocid van neked is! Már bizti nagyon várod a holnapot, hogy megérkezzen a kiscsaj járgánya!!!! :lol: :lol: :lol: Kérünk képet majd!!!!!

Pati: várjuk már, hogy helyreálljon a géphiba, és gyere újra, sokszor.

További szép estét mindenkinek.
Vendég

Csujzi!

Egy ilyen alkesz gyerekorvos itt is van Gödöllőn... :? :x Volt olyan hogy totál részegen kocsival(!)ment ki beteg gyerekhez.... :? :x

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lányok, hol van eszterxx, ma még nem jelentkezett, vagy csak én nem találtam a hozzászolását! Pedig ő minden nap jelentkezik!!! Lehet hogy ő a soron következő?
Vendég

Panny!

Elég szomorú, hogy engedik az ilyen gyerekorvosokat praktizálni! Föleg gyerek közelébe nem engedném az ilyen embert!
Vendég

Még azt akartam írni, hogy Mni-nek köszönjük az infot Bosekröl, jó hogy írtál neki, remélem minnél hamarabb túl lesz rajta szegény és nem kell sokáig bent maradnia!

Márti: nagyon szép a kertetek!

Monácska: én is- én is kérek fincsi husilevest!!!!! IMÁDOM a leveseket, jöhet minden mennyiségben, szinte minden féle!!!!

Na most már lépek, mert szinte csak az én hozzászólásaim vannak itt egymás után, még a végén sok lesz belölem!!!! :roll: :roll: :lol: :lol:

Pusszantás mindenkinek
Vendég

Lusie,
szorítok, hogy ne tartsanak ki két hétig ezek a jósló fájások!!!

Judit18,
rendes gyerekdokid van! Én ma mutatkoztam be az enyémnek, de nem adja oda előbb a recepteket, majd csak Apának, ha már megszületett Dóri.

Tündérmanó,
szép pocid van! :)
Aranyos a kisfiad a jelmezekben, nekem a szakácsos tetszik, a kitömött pocival! :)

Enikő,
nekem még nem lehet betenni a tenyerem a cici meg a poci közé, fent van még a kislányom.
Ahogy írod, kezdhetünk érted is izgulni, hogy mikor indul be a szülés.

Csujzi,
örülök, hogy jobban vagy!
Szuper, hogy másik dokit tudtál választani! :)

Tényleg, Eszterxx hol van???

Melinda

Kép
melinda80

Éjszakai műszak :).

5 napos Laura

Kép

6 napos Laura

Kép

Itt is 6 napos

Kép

Erik egy hetesen Szerintetek hasonlít?

Kép

Erik kedvenc bújócskahelye

Kép

Az első puszik egyike

Kép

Kép

Kép
mzx

Ajajj nem értem, a Photobucket ediig lekicsinyítette a képeket...

Bocsánat! :oops:
Hogy lehet törölni, illetve módosítani egy hozzászólást? Régen azt is lehetett...

Kép

Kép
mzx

mzx: Annyira szépek vagytok! Erik szerintem hasonlít rá, amikor pici volt! Jók ezek a nagy képek, mindenki szépen látszik rajta :wink:

Tegnap jobban voltam, most meg rosszabbul. Már 4 óta fent vagyok, a fülem is fáj, nyelni meg nem tudok, a jobb mandulám akkorára dagadt :x

Megyek Milánt ébreszteni, oviba gyaloglás. Mondjuk Robi is igazán elvihetné, itthon van még. Megmozdulni sincs erőm.
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Jim
Nekem is kezd kaparni a torkom és folyik az orrom......

Mzx
Tündéri ez a picilány! Szerintem hasonlítanak, annyi talán, hogy Laurának több haja van. :)
Erik óvatosan ér a babához, vagy olyan fiúsan? Én ettől félek Ádámnál, bár ő jóval nagyobb mint Erik.
Nagyon jók amiket feltettél. Az pedig pláne, hogy nyugis ez az időszakod és sokmindenre van időd. Kívánom, hogy maradjon is így.

Tényleg! Hol van Eszterxx?

Jönnek a frontok csajok! Hátha!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Csujzi
11 kg-nál jártam 3 hete. Jövő héten megtudom most hol tartok! :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Mzx!

Nagyon szépek a gyerekek! És ezt tényleg nem csak úgy hízelgésképpen írom :wink: :wink:

Irígy vagyok hogy már itt tartatok! Már én is látni akarom Nimit!!!!

Jim!
Akkor tőlünk rosszul lennél. Levi cumizik és képtelenség elvenni tőle. Imádja. Tudom hogy nem túl szép látvány de ez van. Azért a végtelenségig nem fogjuk hagyni, de most számára úgy tűnik ez létszükséglet. Főleg így betegen.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit
Ádi is cumizott nagyon sokáig és nagyon nehezen szokott le róla. Utána még a szája is sokáig rutinszerűen járt, mintha cumizna.

Kép
Kép
tündérmanó27

Teszek föl egy linket hátha nektek is hasznos.

http://www.gyerekabc.hu/alanyi-jogon-ja ... -gyet.html

Kép
Kép
tündérmanó27

Lányok, mindjárt irok hosszabban is, csak annyit, hogy én tegnap este nem bírtam tovább, és 3/4 11kor írtam Eszterxxnek smst. Azóta még nem jött válasz. :roll: (remélem jó számra küldtem.... ) Nagyon sokat gondolok rá.... ;) +++++
Meg kérek drukkokat egy másik kismamának, aki Amcsiban él és 5napos túlhordás után ha éjszaka nem indul meg neki magától, meginditják a szülést neki reggel... Edu, hajrá!!! +++++

Kép

Kép
kolyok28

Megjöttem, nincs kint olyan hideg.

Hajrá Edu++++

Ejnye, eszterxx, jelentkezz!

tündérmanó: remélem, te nem leszel beteg! Lecseng az influenza járvány, mi meg most kezdjük :? Olyan jó volt, hogy tegnap jobban voltam, most meg hasmenésem is lett. Belebetegszem, hogy Milánt ma elviszi megint az ex :cry: AMúgy nagyon kis szép vagy, látszik, hogy nem híztál sokat!

judit18: :wink: :wink: :wink: akkor is én vagyok a dagibb, mert ha a kiindulási testtömegünket nézzük, én nagyobb százalékban híztam :wink: de mivel ma hasmenésem van, reméljük ez a hét nem lesz olyan húzós! 8)

juditkecsk: nem vagyunk egyformák :wink: de hidd el, jobban örültem volna, ha Milán cumisüvegezik akár 2 éves koráig, csak evett volna rendesen. Gondolj bele, 1,5 dl tápszert kanállal benyomni neki naponta többször. Még jó, hogy hamar megtanult pohárból inni, szerintem már fellógattam volna magam. Majd leszokik Levi a cumiról. Senki nem megy iskolába cumival a szájában -gondolom én. (Miló az ujját szívta, de szerencsére 1 éves korában leszokott róla, nagyon féltem tőle, mert bizony emlékszem, hogy általánosban szétcikiztük az egyik fiút, mert még szopta az ujját :oops: )
Vendég

Tényleg, ti fogtok Start-számlát nyitni a babának?
Én gondolkodom rajta, viszont az nem tetszik, hogy 18 évesen nyúlhat hozzá, hol van az még. Amikor én születtem, volt az aranyfonal, anyu nem fizette, (helyette ifjúsági takarákot 10évig, kaptam 200ezret, húúúúú) de a barátnőm anyukája igen. Mindig arra várt barátnőm, hogy majd 21 évesen milliomos lesz, erre kapott kb 1 millát :shock:
Vendég

Ha évente max 120.000-et lehet befizetni, kkor 18 év alatt 2.160.000-et raksz a számlára. OK, kamat is megy rá, meg az évi 6ezer állami támogatás....de úgy látom nem éri meg. 18 év múlva ez a pénz annyit fog érni, mint most 200 ezer, maximum. És azért most havi "10 mínusz" nekem sok lenne. Ti mit gondoltok erről?
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem térek magamhoz!!! Ráálltam a mérlegre!!!!!! 76 voltam kedden, most meg 73,4-et mutat a mérleg :D :D :D :D :D :D
Vendég

Tündérmanó: kicsinek tűnik a pocakod, így a képről!! Mintha te is nem 37. hétben lennél. :shock:

Linocs: hol vagy? Hiányollak! :!: :!: :!:

Mxz: milyen kis béka!!! Alig hiszem el, hogy ilyen picin születnek a babók!! És akkor ilyenkor még nem is tudják mondani, hogy NEM???? :roll: :D

Eszterxx: életjelet várunk!! De nagyon! :!: :!: :!:

Juditkecsmemét :!: : Én is észrevettem,hogy sokkal engedékenyebb vagyok Fannival, ha beteg!
Sőt: mostanában ha összezörrenünk egyből a cumit kezdi kérni-és úgy látom, mindezt csak azért, hogy bizonyítsa, neki is van ám hatalma. Ha nem adom oda, hiszti lesz, és ha valamiért hisztizik, azt tutira nem kapja meg, hogy a hiszti ne épüljön be az eszköztárába, mint olyan. Szóval mit csinálok? Amikor előszőr kéri, odaadom neki a cumit, elejébe menve így az egész liturgiának. És akkor általában ezzel meg is van oldva a dolog. Persze, ahogy lehet, észrevétlenül igyekszem "kilopni a szájából" utána (nem értem mit mondasz ha a cumi a szádban van, stb. trükkökkel).
És teszem mindezt azzal együtt, hogy én sem szeretem, ha a nagyobb gyerekek szájából lóg a cumi.
Ennyit a koncepciómról. :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Jim,
hát a 10ezer mínusz nekünk se okés most! Jövő januártól lejár egy törlesztőnk, ami havi kb 30e most, és abból tervezünk nyitni vmit. De semmiképp nem állami támogatású vagy hasonló számlát, én ezekben nem bízom sajna...vmi olyat amiben forgatják is az ember pénzét, és nem 2,5 millió lesz a 2ből, amit befizetsz 20 év alatt! Mert akkor kérdem én ki használta annak a kamatait ennyi ideig??? na de ez a jövő zenéje még..

Mzx,
gyönyörű a kis Laura, annyira de annyira irigy vagyok!!! :D

cumi:
hát bizony vannak, akik iskolába is majdnem cumival mentek! ÉÉNNN!!! :D Úgy kellett külön "temetést" rendezni a cumimnak (persze aztán csak kiástam), kidobni a nagykukába az utcán (csak kiszedtem, jól nézhettem ki!), meg ilyenek..szegény anyukám!! :D nyilván jó lenne másképp csinálni, de biztos volt oka, hogy nem lehetett lerángatni róla!

szép napot mindenkinek, én itten görcsölgetek szépen, főzök majd és várom a nagy csodát közben, hátha.........

KépKép
kmanna

Sziasztok!!!

Tegnap próbáltam egy csomószor irni, de mindig elszállt, amit kreáltam... meg nem kapcsolódott a nethez meg stb...

Kölyök, nagyon köszi az sms-t, amikor éjjel kettő felé kimentem pisilni, elbőgtem magam, hogy milyen rendesek vagytok!!!!

Amúgy a tököm kivan a hormonjaimból, teljes önsajnálatban vagyok itthon, hogy elegem van az egyedüllétből és ezt igy nem birom, meg az Andris is kibujhatna már meg a még plusz 4 kiloval sem könnyű megmozdulni és amikor elhatározom, hogy sétálni fogok, akkor elered az eső...
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá

tudom, hogy ezek nem komoly problémák, csak nagggyon nem birom a bezártságot! Eddig mnidig programom volt, jöttem-mentem, kondiztam, paráztam, hogy mi mindennel nem leszek kész... erre most már rég minden megvan, csak Andris nem jön...

Mzx, gyönyörű Laura!!!!!! Tessék vonalzót váltani, mert még mindig csak 38 hetes és 3 naposnak mutat :lol:, holott már milyen nagy lány!!! Tényleg, leesett már a köldökcsonkja?

Reagálok majd mindenkire, mert tegnap rengeteget olvastalak Benneteket, csak most tényleg megyek nagyot sétálni, mert nem birom elviselni magam... és még egyszer - meghatóak vagytok, nagyon köszönöm!!!

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: na végre! Sétálj ide Keszire, én is egyedül b....om a rezet itthon :x Már magamban beszélek, ami nehéz, mert fáj a torkom!

Nekem nagyon hülye természetem van, de azért sokat változtam. Próbálom megérteni, hogy nem körülöttem forog a világ, meg nem nekem van csak igazam, meg nem mindenki idióta és csak én vagyok a normális, de legalább van önkritikám!.... :oops: de a világképemet anyukámnak nem sikerült átformálnia, én ilyennek születtem. Inkább a pasik tudtak formálni, meghogy anya lettem, így Robinak már nagyobb szerencséje van. Mondjuk sokszor megbántom, de kezd rájönni, hogy én ilyen vagyok és az nem azt jelenti, hogy nem szeretem! Sőt! De azért van sok jó tulajdonságom is :wink: okos vagyok, szép (voltam), jókat tudok főzni-sütni, szorgalmas vagyok, ragaszkodó (még ha nem is úgy tűnik).
Vendég

Sziasztok!

Na, kiköhögtem magam... megreggeliztem teát csináltam magamnak... és itt vagyok :)

Monácska, 1 hét :) nem izgulsz? ;)

Azon teljesen meglepődtem, nem tudom ki írta már, hogy citrus féléket nem ajánlott enni/inni... jójó tudom, ez mindenkinél más...
Amúgy is, ha kérdezik mi hiányzik legjobban Svájcban, ami otthon kapható, mások elsőnek a túrót mondják. Az is hiányzik, de mivel azt nem ettük otthon sem állandóan, annak ellenére, hogy a kedvenc ételem még mindig a túrós csúsza sörrel :lol:, szval nekem a baracklé hiányzik. Jó, lehet hogy még csak én nem találtam meg, de a normális boltokban itt csak 1félét találtam és az is olyan édes szirupos... pedig otthon az Ollé barackleve... én naponta 1 litert megittam belőle :) Ha jönnek ki anyáék 3 hét múlva mondom nekik, hogy a kocsit összes szabad helyét baracklével pakolják meg :lol:

Márti, tök aranyos a kutyás kép :)

Tündérmanó, írtad a húslevest... mit nem adnék egy jó tányér meleg húslevesért... szerintem tuti kigyógyítana....
Csini a pocis kép ;)

Jim, hát télleg nem volt leányálom a szülésed. köszi, hogy leírtad ;)
Remélem a mostani kellemesebb élmény lesz majd!
Ja és gyógyulgass Te is... ;)
Én is ezt néztem amúgy a minap a mérlegen, hogy a hét elején 77-78 most már 76... :lol: nem zabálok annyi csokit, sok folyadékot meg kiizzadom :) Persze most már inkább abbahagynám ezt a fajta fogyozást :roll:
ezen a start számlán én is gondolkoztam már.... hogy vajon mennyire éri meg? de még nem tudom. Ezt lehet később is nyitni?

PEPIKE!!!! HATALMAS GRATULA!!!!!
És nem semmi mi mindent csinálsz így a finishben és mi mindent vállaltok.... drukkdrukk hogy bírd. De azért kérlek, pihenj néha, január végén nagyon nem néztél ki jól.....

Mzx, kösszi a soksok hasznos infot! legjobban az alvásos doksi lepett meg. Ezt nem ismertem ennyire. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de egyre több helyről hallom -itt is, otthon is - a csecsemőket nem lehet elkényeztetni, nyugodtan legyenek sokat kézben, ha ezt igénylik.
Ja és tündériek a gyerkőcök!! a kis Laura.... olyan baba.... énisénisénis akarok egyet.... ;)

Melinda, nem semmi hogy 2 hét alatt fél kg! büszke lehetsz magadra! wow nagyon csini vagy a képen :) igazán nem panaszkodhat a párod ;)

én is leizzadok minden este, de én reggel azért izgulok, hogy ez nehogy a láz miatt legyen... de szerencsére ma reggel sem amiatt volt...

Lusie, mizujs Veletek???

Csujzi, drukkdrukk az nst miatt, és hogy ne tartsanak bent, csak ha nagyon kell!!! várom az smst ;)
mindig vagyok, akkor is ha nem írok, az most csak azért van, mert nem szeretek panaszkodni, hogy még mindig betegen....
Örülök a gyerekorvosnak :)
Annyira dúrva, elképzeltem a részeges dokikat, akikről meséltetek.... :shock: :shock:

Na, csak a végére értem, vagy 3szor kellett kiköpnöm közbe a tüdőm.
És Eszterxx is előkerült ;) Pedig úgy drukkoltam!!!! :?
Kellemes sétát! :) és Neked is üzenem, nem vagy ám egyedül, mindannyian Veled vagyunk, tarts ki, nemsoká kibújik Andris ;)
(annyira tetszik az Andris név, tudom még nem mondtam ;) )

Kép

Kép
kolyok28

kmanna: kösz, hogy leírtad a kötvény-véleményt. Valahogy én is így látom. (amúgy mi 130 ezer lakáshitelt fizetünk, még 19 és fél évig :shock: )
Vendég

Jim, nem is magadban beszélsz, ott a pocaklakó, ő hallgatja... :lol:

Nekem szegény Maszat... a sok köhögéstől csak úgy rázkódik... :?
De tegnap cserébe a nyugis időszakban hallgattunk egy kis HotJazzBandet, azt szereti, táncikált rá a pocakomban, írtó édes vlt :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok kismamák :!:

mzx: gyönyörűek vagytok :P A gyerkőcök szerintem is hasonlítanak.
eszterxx: remélem a séta jobb kedvre derít :!: :!: Ne izgulj, biztos hamarosan kibújik a csepp is :wink:
tündérmanó: nekem a szakács jelmez nagyon tetszik :P Amikor taliztunk, nekem úgy tünt még ennél is kisebb volt a pocid :D Bár lehet hogy csak a félhomályos helyiség miatt :)
Melindával együtt szép a pocótok :!:
Megpróbálok én is betenni egy képet magamról .
enikő: még nekem sem lehet betenni a tenyerem a pocim és a mellem közé.
Viszont már sokkal kevesebbet járok éjszakánként wc-re :P

Anita
Kép
boszi30

kolyok drága, a baracklétől nem ég a gyomrod? Nekem már csak a víz megy. CSokit is úgy eszem, hogy utána rögtön 2 Rennie :oops:
Gyógyulgass!!!!!!!! (különben van egy jobbik fajta Rennie, mint a szétrágós, ezt szopni kell, szar íze van, de ezerszer hatásosabb, van benne pancreas nedv is, terhesen is lehet)

Nekem is tetszik az András, pláne, hogy így hívták az első iskolás szerelmemet. De tényleg jó név. (a gimis big love meg Sanyi volt, Úristen, fél évembe került, mire a nevén tudtam szólítani)

tand-dal mi lehet? Régen írt ő is. lusie, csujzi drukkolok nektek.

rima? remélem, jól vagy. Húúúú és Kikóval mi lehet?

Pati is hiányzik :cry:
Vendég

boszi, várjuk a képet. basszus most csenget a postás, én meg pucéran vagyok. Asszem kihagyom.
nekem sem fér be a tenyerem!
Vendég

Visszaolvastam, az előző hozzászólásom kicsit hülyén jött le :lol:
Vendég

:) Engem a postás szerintem csak kócosan és köntösben ismerne meg.... nálunk 8körül jön és mindig akkor szoktunk kelni... És én vagyok a fittebb kettőnk közül :P

Én meg ismerek egy tök jó fej Sanyit, nagyon kedves barát, aki valójában András :) ezt akkor tudtam meg, amikor Sándornapkor felköszöntöttem :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Ne haragúdjatok a zavarásért! Én a 2008 szeptemberi babaváróktól vagyok!
Csak figyelmetekbe szeretném ajánlani a vállalkozásomat. Kismamaruha készítéssel foglalkozunk! Vannak nadrágok, felsők, szoknyák készítői árakon! Nézzétek meg a weboldalunkat:
www.kismamaruci.hu

További kellemes babavárást kívánok mindenkinek!

Üdv: Ónodi Mónika

gwini

lányok én ezt a tenyér kérdést nem értem. az a lényeg, hogy ne a tenyeremmel tartsam a cicim és a hasamhoz se érjen hozzá :?:
lesz ilyen valaha :?: :roll:

Kép

Kép
kolyok28

[quote="kolyok28"]: írta:kolyok28) Engem a postás szerintem csak kócosan és köntösben ismerne meg.... nálunk 8körül jön és mindig akkor szoktunk kelni... És én vagyok a fittebb kettőnk közül :P

Én meg ismerek egy tök jó fej Sanyit, nagyon kedves barát, aki valójában András :) ezt akkor tudtam meg, amikor Sándornapkor felköszöntöttem :lol:

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok kismamik!

Olvasom, hogy már mindenki lázasan készülődik a finishre.
Engem ezek a frontok készítenek ki éjszakánként, főleg a melegfront. :cry:
A kis drágánk is éjszaka annyit fészkelődött, hogy ő se meg én se találtam a helyem.
Ezt a tenyér kérdést én sem igazán értem :roll: :?:

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Köszönjük a bókokat! :) Megint szoptatás van :).

Jim, kihagytad? :wink: Pedig biztos örült volna! :lol:
Remélem hamar jobban leszel? Ex hetente jön Milánért? Legalább már nem neked kell utazni vele!
Ne izgulj, én is tudok kis fúria lenni, magamat is nehéz olyankor elviselni :roll:, de soooooooook jó tulajdonság ellensúlyozza :wink: .

Fanetta, a párom azt mondta a kórházban, amíg még nagyon be volt dagadva Picúr szeme, és alig tudta kinyitni, azt is olyan lassan-kómásan próbálgatta nagy fintorgások közepette, hogy úgy néz ki, mint Yoda a Csillagok háborújából. :)

Eszterxx, pont ma reggel esett le a köldökcsonkja :). Lassan már érettségizik :).

Kölyök, jobbulást neked is!

Kép

Kép
mzx

Csajok!
Ez a postás dolog érdekes, mert nálunk akárhányszor jön, tuti köntösben ülök a gép előtt, vagy törölközőben és így nagypocakkal is villámgyorsan tudok öltözni! :))))))))) Már tudja, hogy nem szabad rögtön elmennie, mert jövök én csak kicsit később! :))))

Kép
Kép
tündérmanó27

Vééééégre:

"Keep your eyes on the road your hands upon the wheel...."

végre volt erőm előkeresni, de rosszul emlékeztem, már én is olyan öreg vagyok, hogy a legtöbb doors kazin van meg :( Csak 1 CDt találtam.... kénytelen leszek letölteni, mert magnó csak a kocsiban van, pizsiben mégsem ülhetek ki az autóba élvezkedni.... :)

Juditkecskemét, hogy vagytok ma reggel????

jaj lányok, nem is mondtam, a héten a betegség mellett volt egy új hir is, elkezdett nekem is jönni valami a cicimből. szerencsére a nővéremtől örököltem ilyen betétet a cicifixbe.
csak azt tudom, hogy férjuram mit fog vele kezdeni, ha meggyógyultam... :roll: ... :?:

... let it roll baby roll...

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

Köszi kérdésed egészségileg kicsit jobban vagyunk! Megy még Levi hasa, de láz nincs. A hasmenés mérséklődött napi 3 széntabletta hatására, meg vmi hasfogót is kap. Tegnap megevett egy bébiételt (nem az egészet de majdnem). Kinőtt már ebből de ha baj van, csak a Kecskeméti vadas bébiétel csúszik le neki.
Neked is javulást!

Sajnos lelkileg vagyok nagyon kibukva egy ideje (lehet ez okozza a sok testi bajt is). Apukám daganatos és 3 hete a kórházban van (ill. hazakérte magát de két napig maradt otthon mert nagyon nagy volt a baj - nem részletezem). Sajnos áttét van már nála a májban és elterjedt a daganat, ez az utolsó stádium már :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon szenved. A család ugyanúgy. Mivel 140 km-re lakunk tőlük én ma fogom látni egy hónap óta. Azóta rettenetesen leromlott az állapota. Nem tud menni, pelenkázzák, hány egyfolytában. stb...stb....
Ezért vagyok mindig ilyen szomorú. Állítólag csak az tartja életben hogy azt várja meglegyen Nimi.... :cry: :cry:
Csak ne szenvedne ennyire........ :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Tudom hogy ez a fórum inkább a boldog babavárásról szól, nézzétek el nekem. Nagyon el vagyok keseredve. Állandóan sírok.... :cry: :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit! Tudom, hogy nem tudunk segíteni, de nagyonnagyon szeretnék!!!! Nagyon nem lehet könnyű Neked! Teljesen megértem az elkeseredésedet, szomorúságod!
És ha már az segít, hogy leírod, kiöntöd a szíved, gyere bármikor!!!!
Remélem sikerül egy kis mosolyt csalni Apukád beteg szemébe, hogy találkoztok!

Örülök, hogy Levi már nem lázas, kis lépés tudom, de remélem a hasa is javulni fog... szegénykém...
Soksok ++++ Nektek!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Pati, Niki 38.ik hét!!!!
Niki, hű, lehet, hogy már egy hét múlva meglesz Lilla???
most hogy áll a császár időpontja?

Mzx, cukik mindketten, pont gondoltam is rá valamelyik nap, hogy annyit meséltél Erikről is de még nem láttuk!
Laura pedig már egyáltalán nem Yodás :)

Juditkecskemét, sok erőt kívánok! ezen mi is keresztülmentünk férjemmel év végén. nagyon remélem, hogy még Nimi időben jön!!

Kölyök, jobbulást!! rettenetes lehet állandóan köhögni

Jim, Eszterxxx, nyomiskodók! pozitív gondolkodás!!!
én tegnap (még Jim ihletére) egy jó nagy adag gofrival kúráltam magam az Árkádban - eperrel, vaníliafagyival és tejszínhabbal...
már napok óta erre vágytam - így teljesüljön minden kívánságom

most jöttem meg nemrég a kórházból, sajnos nem találkoztam Monácskáva és Szilvánusszal, szerintem ők már nem voltak ott mire odaértem.

sajnos a streptococcus szűrésem pozitív lett :( úgyhogy szülés alatt majd infúzióban antibiotikumot kell kapnom, hogy Eszter ne kapja el. az olvastam így 90%ban meg tudják akadályozni, hogy elkapja, ha ne adj isten mégsem akkor neki is kapnia kell majd :(

a ctg jó volt, nagy bulit csapott Eszter, fájástevékenységem zéró egyelőre

ja és megint nem csinált UH-ot, állítólag a "protokoll" szerint csak a 39ik héten kell, tehát majd jövő pénteken. hát remélem nem akkor derül ki valami gáz - elöregedett méhlepény meg ilyenek....
pedig már olyan kíváncsi voltam a súlyára is...
flow-t meg egyáltalán nem csinálnak. van akinek igen??
a sógórnőmnek Miskolcon csináltak kérés nélkül

most meg elütöm az időt 2ig, akkor mehetek vissza a kórházba az anesztessel beszélni - délelőtt nem ért rá, szuper, hogy kétszer kell beautóznom....

KépKép
judit18

Halihó!

Reggel írtam egy szép kis hozzászólást, de véletlenül lapoztam egyet az oldalon és husssss... elszállt. :lol:
Most jövök a körzeti orvostól és voltam kozmetikusnál is. :) Mindenki SMS-t kért, mondtam is, hogy az első 5 órám azzal fog telni... :lol:
Mzx, nagyon aranyos baba Laura és Erik is nagyon aranyos, szerintem hasonlítanak egymásra! :) Édes lett az új vonalzód is! :)
Tündérmanó, jók a képek! :)
Jim, szerintem én fogok nyitni Babakötvény számlát, mert egyrészt az állami támogatás is erre jön, másrészt a solymári önkormányzat is tesz rá 50e Ft-ot. Utána, hogy fogok-e befizetni azt nem tudom. De az tényleg jó kérdés, hogy mennyit fog érni ez a pénz 18 év múlva? Különben meg 6 éves kortól lehet nyitni olyan számlát, amihez kapcsolódik kártya és azt viszont a gyerek használhatja is. :) Nálunk a bankban nagyon népszerű és jópofák a kártyák is. :)
Kikóval múlt héten SMS-eztem, azt ígérte, ha van valami értesít minket. Szegényeknek, gondolom még mindig nem kötötték be a netet. :(
Eszterxx, örülök, hogy jelentkeztél! :) Reméljük ma nem fog megint akadozni a net és jössz minket vidítani! :lol:
Melinda, megnéztem az előző képedet is és nőtt a hasad azóta! :)
Judit, Szilvánusz mi volt ma a CTG-n?
Pepike, gratulálok a vizsgához! Ügyes vagy! A ház eladáshoz, költözéshez sok sikert és kitartást!
Jim, köszi a szüléstörténetedet! Eddig is féltem, de ezek után... :( Azért bízom benne, hogy jó kezekbe kerülök... valaki kérdezte, hogy megfordult-e már a baba... nem, még nem éreztem, de sokak szerint nem is fog, mert nem fér el a hasamban... most bezzeg mindenki azt mondja, hogy ha híztam volna 30 kilót meg tudna fordulni. :wink:

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Sajnos most nincs időm visszaolvasni, illetve reagálni!
Ma délelőtt gyarapodott a család. Hármas ikrek születtek!
Íme:

Kép

Kép

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X