Sziasztok!
Na, kiköhögtem magam... megreggeliztem teát csináltam magamnak... és itt vagyok
Monácska, 1 hét
nem izgulsz?
Azon teljesen meglepődtem, nem tudom ki írta már, hogy citrus féléket nem ajánlott enni/inni... jójó tudom, ez mindenkinél más...
Amúgy is, ha kérdezik mi hiányzik legjobban Svájcban, ami otthon kapható, mások elsőnek a túrót mondják. Az is hiányzik, de mivel azt nem ettük otthon sem állandóan, annak ellenére, hogy a kedvenc ételem még mindig a túrós csúsza sörrel
, szval nekem a baracklé hiányzik. Jó, lehet hogy még csak én nem találtam meg, de a normális boltokban itt csak 1félét találtam és az is olyan édes szirupos... pedig otthon az Ollé barackleve... én naponta 1 litert megittam belőle
Ha jönnek ki anyáék 3 hét múlva mondom nekik, hogy a kocsit összes szabad helyét baracklével pakolják meg
Márti, tök aranyos a kutyás kép
Tündérmanó, írtad a húslevest... mit nem adnék egy jó tányér meleg húslevesért... szerintem tuti kigyógyítana....
Csini a pocis kép
Jim, hát télleg nem volt leányálom a szülésed. köszi, hogy leírtad
Remélem a mostani kellemesebb élmény lesz majd!
Ja és gyógyulgass Te is...
Én is ezt néztem amúgy a minap a mérlegen, hogy a hét elején 77-78 most már 76...
nem zabálok annyi csokit, sok folyadékot meg kiizzadom
Persze most már inkább abbahagynám ezt a fajta fogyozást
ezen a start számlán én is gondolkoztam már.... hogy vajon mennyire éri meg? de még nem tudom. Ezt lehet később is nyitni?
PEPIKE!!!! HATALMAS GRATULA!!!!!
És nem semmi mi mindent csinálsz így a finishben és mi mindent vállaltok.... drukkdrukk hogy bírd. De azért kérlek, pihenj néha, január végén nagyon nem néztél ki jól.....
Mzx, kösszi a soksok hasznos infot! legjobban az alvásos doksi lepett meg. Ezt nem ismertem ennyire. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de egyre több helyről hallom -itt is, otthon is - a csecsemőket nem lehet elkényeztetni, nyugodtan legyenek sokat kézben, ha ezt igénylik.
Ja és tündériek a gyerkőcök!! a kis Laura.... olyan baba.... énisénisénis akarok egyet....
Melinda, nem semmi hogy 2 hét alatt fél kg! büszke lehetsz magadra! wow nagyon csini vagy a képen
igazán nem panaszkodhat a párod
én is leizzadok minden este, de én reggel azért izgulok, hogy ez nehogy a láz miatt legyen... de szerencsére ma reggel sem amiatt volt...
Lusie, mizujs Veletek???
Csujzi, drukkdrukk az nst miatt, és hogy ne tartsanak bent, csak ha nagyon kell!!! várom az smst
mindig vagyok, akkor is ha nem írok, az most csak azért van, mert nem szeretek panaszkodni, hogy még mindig betegen....
Örülök a gyerekorvosnak
Annyira dúrva, elképzeltem a részeges dokikat, akikről meséltetek....
Na, csak a végére értem, vagy 3szor kellett kiköpnöm közbe a tüdőm.
És Eszterxx is előkerült
Pedig úgy drukkoltam!!!!
Kellemes sétát!
és Neked is üzenem, nem vagy ám egyedül, mindannyian Veled vagyunk, tarts ki, nemsoká kibújik Andris
(annyira tetszik az Andris név, tudom még nem mondtam
)