Jó reggelt!
Kia! Látod, hogy lehet örülni egy kakinak is?
Trécsi: szerintem még ne add fel a beszélgetést! Lehet egy olyan nap kéne próbálkozni, amikor nem dolgozik, és kipihenten ébred fel!
Fogyókúra: az én apám is fogyózik, de ő szinte magának megoldja a kaját, mindig kitalálja, hogy mit fog vacsizni, és úgy jön haza hogy bevásárolja a hozzávalókat.... Anyu meg főz rendes kaját. Szóval lehet ezt egyedül is csinálni, segítség nélkül is
Én teljesen megértem, hogy 2 gyerek mellett nehéz még azon is gondolkozni, hogy mit főzzél. Múltkor is mennyit agyaltunk mire kitaláltuk a lecsót...
Boszi: mindig felviditasz korán reggel a képekkel, videókkal, viccekkel
Cosmot én is megszoktam venni, de még nem láttam az új számot.
Viszont hol láttátok a micimackós újságot? Mert anyunak mondtam, hogy vegye meg, és nem tudom már melyik közértben látta, de már ki volt lopva belőle a tányér....
Ma fél 4-re jön apu Fanniért, hogy el tudjak készülni nyugodtan. 5-kor indulok, 8-fél 9-ig maradok. Remélem jó lesz, már több éve nem találkoztam az osztálytársaimmal. Csak egy-kettővel tartom a kapcsolatot...De még mindig nem tudom mit vegyek fel. Szerintem többet is majd felpróbálok és amelyikben a legvékonyabbnak érzem magam, az marad rajtam. Este valószinü anyuéknál alszom, de mire odaérek anyu megpróbálja Fannit elaltatni... Hát kiváncsi leszek, hogy birja az estét nélkülem. Persze ha sirás lesz, azonnal jövök haza.
Jaj, Csajok, én már annyira elfáradtam Fanniban. Egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni. Még mindig az állással van a bajom,, feláll, de nem tud visszaülni, csak eldőlni. Ezért mindig ott kell lennem a nyomában. A kiságy sem jó, mert ott is feláll, és ha eldől, akkor a rácsokba jól beveri a fejét. Ez igy nagyon fárasztóóóóóóóóóó