Új privát üzeneted érkezett!

Visszaolvasgattam:)

Most nem voltatok olyan aktívak:)

Örülök h mégegy kiscsaj lesz köztünk,igy már 2 kiszemelt hölgy lesz!:)udvarlás céljából:))

Az újságra én is rákattantam:)

Ma jönnek anyukámék,h kicsit elszabaduljak..Megakart lepni,de azért megbeszéltük :wink:

Tegnap tettem egy próbálkozást apáromnál,h beszéljünk..De sajna nem sok sikerrel :(
Csak saját sajnáltatja h mennyit dolgozik és az én "munkám" nem ismeri el..
Elég passzív volt..Kicsit(nagyon) veszni látom a dolgot.
Az h nem főztem nem tünt fel neki,mert talált tegnapi milánóit..
Hmmm...

Rengeteg dolog jár most az fejembe.. :cry:
Átkell értékelnem dolgokat.

Azért köszönök mindent Nektek!Ezek szerint csak én választottam megint rosszul:(

Anyóssal is virágnyelven beszélt elötem telón..De azt hallottam h kiadt anyós h nem csináljuk már afogyókúrát és győzködte a fiát h engem baszogasson érte!Hisz én vagyok a hibás h abbahagytuk!

Ezzel kapcsolatosan kértem h besegíthetne h éjfélkor még ne kelljen a konyhába állnom..Pl.vigyázhatn a gyerekre h nyugodtan tudjak főzni.
Erre Ő:- Erre neki már este nincs kapacitása ennyi munka után..
Jelzem:-nekem sincs!
Ennyi lezártuk.
Még azt megjegyezte h hygyjuk h én mit csinálok itthon,én akaármikor leülhetek,ellenben vele.
Nem kértem h ezt a szakmát válassza.

Na mindegy,nem traktállak Titeket ,igy is örülök h meghallgattatok.
trécsi

Boszi jobban vagy már?

Kia Levimanóról ismételeten nyagyon jól sikerült ez a kép..

Helga merre jársz?Áron nyugisabb már?

Nika?Fiora?

Viki sikerült kiválasztani a megfelelő rucit estére?
Majd kérjük ám a beszámolót!És h Fanni h viselte anyudnál az éjszakát!
trécsi

Jó reggelt lányok! :wink:

Kép

És egy szupi kis videó:

http://www.youtube.com/watch?v=bBXHhhE2xOo

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép

És egy szupi kis videó:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép

És egy szupi kis videó:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép ..hmmm..
trécsi

Nem rossz a pasi :lol:

A videó meg haláli volt!:D
trécsi

Közeledik Gabika szülinapja..Boszi h döntöttél a tortát illetően?
trécsi

Bocsi 3x ment el! :oops:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Trécsi szerintem én fogom sütni a tortát,macikát szeretnék majd neki! Remélem jól fog sikerülni! :P

Gondoltam rátok este,de akkor nem oldódott meg a dolog! Nagyon sajnálom! :? A fogyókúra pedig nem a te hibád! :evil: Ekkora hülyeséget,hogy talál ki a kedves mama? Csinálja akkor ő a fiával együttemben! :twisted:

Te annyi mindent megteszel érte,nem értem én az ilyen pasikat... :shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gyors kiporszívozok és még majd jövök! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nem tudom lányok ki veszi a COSMO-t(én előfzető vagyok). A mostani számhoz tanga volt! :lol: Apa alig várja,hogy felvegyem,és leszedje rólam! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kia akkor minden rendben már kaki terén,de jó! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

www.torta.nekem.net

Nézd meg jópofa)
trécsi

Ez a Micimacis újság,annak aki még nem látta volna! :wink:
Kép

Apa a HÉV-nél lévő újságosnál kapott már csak,de a MATCH-ban is láttam én! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Trécsi fényképes tortánk volt már nekünk! :wink: Nagyon jók,és a fénykép is finom! :lol:
Anyutól kaptuk a 4. Házassági Évforulónkra! :P

Kép
Kép

Gabika keresztelői tortája az egyik ilyen volt:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Kia! Látod, hogy lehet örülni egy kakinak is? :lol:

Trécsi: szerintem még ne add fel a beszélgetést! Lehet egy olyan nap kéne próbálkozni, amikor nem dolgozik, és kipihenten ébred fel!
Fogyókúra: az én apám is fogyózik, de ő szinte magának megoldja a kaját, mindig kitalálja, hogy mit fog vacsizni, és úgy jön haza hogy bevásárolja a hozzávalókat.... Anyu meg főz rendes kaját. Szóval lehet ezt egyedül is csinálni, segítség nélkül is :wink: Én teljesen megértem, hogy 2 gyerek mellett nehéz még azon is gondolkozni, hogy mit főzzél. Múltkor is mennyit agyaltunk mire kitaláltuk a lecsót...

Boszi: mindig felviditasz korán reggel a képekkel, videókkal, viccekkel :lol:
Cosmot én is megszoktam venni, de még nem láttam az új számot.
Viszont hol láttátok a micimackós újságot? Mert anyunak mondtam, hogy vegye meg, és nem tudom már melyik közértben látta, de már ki volt lopva belőle a tányér....

Ma fél 4-re jön apu Fanniért, hogy el tudjak készülni nyugodtan. 5-kor indulok, 8-fél 9-ig maradok. Remélem jó lesz, már több éve nem találkoztam az osztálytársaimmal. Csak egy-kettővel tartom a kapcsolatot...De még mindig nem tudom mit vegyek fel. Szerintem többet is majd felpróbálok és amelyikben a legvékonyabbnak érzem magam, az marad rajtam. Este valószinü anyuéknál alszom, de mire odaérek anyu megpróbálja Fannit elaltatni... Hát kiváncsi leszek, hogy birja az estét nélkülem. Persze ha sirás lesz, azonnal jövök haza.

Jaj, Csajok, én már annyira elfáradtam Fanniban. Egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni. Még mindig az állással van a bajom,, feláll, de nem tud visszaülni, csak eldőlni. Ezért mindig ott kell lennem a nyomában. A kiságy sem jó, mert ott is feláll, és ha eldől, akkor a rácsokba jól beveri a fejét. Ez igy nagyon fárasztóóóóóóóóóó

horvviki

Viki szerintem a MATCH-ban nézze meg anyukád,ott láttam tegnap még jó párat! :wink:

Nagyon drukkolok az osztálytalihoz,és várjuk majd a képeket! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nem nézitek a Csak csajokat? Én alapvetően nem szeretem a Szandit, de szerintem nagyon csinos 3 gyerek után is... Most énekelt és az is nagyon jó volt, pedig élőben nyomta...

Na elaltatom Fannit, aztán jövök.

horvviki

Viki néha szoktam nézni,de most nem kapcsoltam be a Tv-t.
Szerintem is nagyon jól néz ki 3 gyerek után. Anyósékkal szemben lévő hegyoldalon van a házuk! Tölük simán látni! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

horvviki: szívesen csatlakoznék, de egyrész nagyon lassan totyogok, másrészt hosszabb távot már nem bírok teljesíteni. És ami még hiányozna az egy hordozható WC :oops: .

Most épp azon gondolkozom, hogy mit pakoljak a kórházi csomagomba és mit kell még beszereznem. Vannak a különböző gyermekápolási krémek, alkohol, gézlap, hintőpor. Azt mondták nekem, hogy a gyógyszertári a legjobb és fel kell iratni. A háziorvosommal kell beszélnem vagy a védőnő is fel tudja írni esetleg?

Kép
fiora

Fiora én gyógyszertárban vettem ilyesmiket,de a kórházban mindent kaptam,sok mindenre nem volt szükségem. A babának a receptet,csak szülés után tudtam kiváltani,amit a gyerekdoki írt fel! :wink:

Én nagyon jól viseltem mind a 9 hónapot,szinte hiányzik is!
Szülés után is neki álltam fényképezni apát a babával,és már rám is szóltak,hogy ne ugráljak! :lol: Én nem fáradtam,nem vízesedtem,panaszom nem volt!ISTENI KISMAMASÁG volt,hiányzik is! :P

Itt egy kép rólam szülés előtt 2 nappal
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabika elaludt! :lol:

Pár új kép róla

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Szia Viki!)

Akkor azt hiszem inkább mégsem irigykedem:)/mászás,állással kapcsolatban/
Kitartás!!Fanni nagyon gyorsan leküzdi az akadályokat!

Én spec.nem szeretem az ilyen talikat,de Te érezd jól Magad!

Boszi,ötlet gyanánt gondoltam,de látom már volt ilyen..
Nem tudom hol van itt cukrászkellékes,de ott biztos tudnál vmi különlegesre szert tenni..Ehető gyöngyök stb.

Nehogy kimarardjak:)én is gratu a csomagokhoz Kia:))
szerintem is rendeződik ez magától(főleg h szopizik)

Milánom alszik már..

Viki megfogadom a tanácsod és majd alkalmasabb időt keresek..
Az anyja se kényeztette el így..Főzzőn Ő igy,napi 2szer!Meg cipelje haza,lássa el a dolgait és pátyolgasson 2 gyereket a SZUPERANYUKA!!!
trécsi

Fiora!Babás szobába szeretnél lenni majd?

Ahol én voltam ott volt minden,de azért én vittem

Nekünk még nem volt dokink akkor, a kórházi dokinő meg nagy unszolásra irt recit.

Nagyon édesek Gabikáék!)))
trécsi

Viki engem meg ez az érzelmi válság készített ki:(

Annyira kakin érzem magam...Mintha tényleg nem lennék jó semmire..(
trécsi

Jó nagy pocid volt Neked is Boszi!)

Én hasonlóan jól viseltem,soha semmi bajom nem volt.Majdnem végig melóztam,sőt szülés elött 2 héttel végeztem a jogsival!:)
Már alig fértem be a kormány mögé vizsgán:)
trécsi

Fiora Ti h vagytok?Jól viseled?gondolom már nagyon izgatottak vagytok!
Voltatok esetleg 3D-s UH-n?
trécsi

Na megint csak magammal beszélgetek? :lol:
trécsi

Én jan. közepéig meloztam,mert besokkaltam bent,és eljöttem táppénzre! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Apropó Szandi!Mostanába nem nagyon szívlelem,de ez a kis előadásuk jó volt most...)
Persze elismerem h jól néz ki 3 gyerek után.

Ki mit főz ma?

Én azt hiszem lopok Bosziéktől és rakott babot csinálok.
trécsi

Azt hallottam,hogy,ha Gabika 2 éves lesz,már pl: 4-8 hetes kismama leszek,akkor nem kötelező igényelni a GYES-t,hanem eljöhetek táppénzre szülésig,mert az mégis csak több,de apuka mellette igényelheti a GYES-t! :P Egy kolleganőm mondta,aki ezeket intézi a cégnél,de már nem lesz ott mire nekem ez aktuális lesz,de nagyon rendes,mert mindent elmond! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nekem nem kell főzni,van még rakott bab! :lol:

Trécsi te hogy csinálod? Hússal vagy anélkül?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ebben sajna nem vagyok jártas Boszi,de akkor Tőle megtudsz mindent..
trécsi

Jó nagyon,hogy most vasárnapi menün se kell agyalnom,hogy anyóséknál leszünk! :lol: Holnapra meg sütök majd ki vmit,ami hamar meglesz. :P

Anyukám már jobban van,valószínű az epéjével volt a gond. Nem tetszett neki a szendvics,amit előző este megevett.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Csak az mégis csak érdekes lesz,hogy milyen indokkal leszek majd 9 hónapig táppénzen?! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na ez kemény menet volt, az altatás... de végül én győztem :lol:

Fiora! Mi is mindent kaptunk a kórházban, ami kellett. Kivéve pelenkát! Illetve éjszaka pelenkázták a csecsemősők (mert én beadtam éjszakára), nappal viszont ha nálam volt, nekem kellett megoldani. De alkohol, krém, popsitörlő volt kikészitve mindig. Amiből szerintem sokat vigyél az a betét (Tenna a legjobb), bugyi és hálóing. Nem tudom a többiek hogy voltak vele, de én az első napokban mindenemet összevéreztem :oops:

A popsikrémet, alkoholt stb. receptre kapod a gyógyszertárban. Nekünk előre felirta a dokinéni (nem mindegyik irja fel előre, mert hivatalosan csak a gyerek megszületése után lehet), és mi akkor váltottuk ki őket, amikor jöttünk haza a kórházból. Mondjuk mi rosszul jártunk, mert szombat volt, másnap meg aug. 20. volt, szóval ügyeletes gyógyszertárban kellett kiváltani, drágábban... de akkor az nem nagyon érdekelt :lol: Ja, és emiatt már gyorsan kéne döntened szerintem dokiügyben...

Most én is nosztalgiázom... Tényleg jó volt kismamának lenni! gondolom Fiora, Te ezt most már a végén nem úgy érzed, de élvezd ki, mert mindjárt vége! :wink:

Trécsi: továbbra is azt mondom, ne add fel, és adjál még egy lehetőséget magatoknak! Anyóssal meg ne foglalkozz! És hogy hogy nem lennél jó semmire sem? 2 gyereket nevelsz!!! Anya vagy :wink:

Boszi: Gabika néha úúúgy tud nézni, hogy na.... :shock: (A kiflievős kép alattira gondolok) :lol:

horvviki

Sokszor belegondolok,hogy majd nem fogom a 2 babával bírni,nehéz lesz! De majd csak rendben lesz minden! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ezt nem hiszem el.. .Mire megirom a mondanivalómat, már oldalakat irtok :lol: :lol: :lol:

Nálunk ma gyors kaja lesz: mirelit sült krumpli mirelit sajttal töltött pulykamellel :oops: Ma nem érek rá főzni, ma kirúgok a hámból :lol:

horvviki

Hát igen Viki Gabikának vannak arcvágásai az tény! :lol:
Tenna lady nagyon jó,én is ajánlom neked Fiora!
Én szerencsére szülésre kórházi hálóinget kaptam,így nem a sajátom lett tiszta vér! Utána meg már minden ok volt,annyira nagyon nem véreztem! :wink:

Trécsi igen még ne add fel,és te ANYA vagy,én is ezt tudom mondani! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki igazad is van,én is szoktam gyors kajákat főzni,nem mindig van idő másra! Néha az is nagyon jó,és tökéletesen megfelel a célnak! :wink:

Tegnap Gabika megkostólta a NESTLE DESSERT-ből a kekszes-vaníliásat! :lol: Hát nagyon ízlett neki! 2-öt meg is evett uzsira,és a szokásos tápszer már nem is nagyon kellett neki utána!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Trécsi: amennyire tudom a Máv-ban rooming-in van. Mivel pelenkát kell vinni, azt gondoltam a többi cuccot is érdemes vinni :oops:

Kép
fiora

Boszi!Hát hús nélkül még nem gondolkoztam rajta..Ugy nem csináltam még..

Hát ha jó dokid van,talán kiír vnmi indokkal..

Fiora ostom Viki tanácsait!Főleg h használd ki ezt még!A Tena nekem is bevált és doki kérdésben sem árt dönteni,mert rám is elég furán néztek..(pedig szintén költözés miatt volt)

Boszi "simán bírni fogod"Addigra Gabika egyre okosabb lesz és belejössz!

Rendben Viki megpróbálom nem feladni,de szerintem ha most kérdeznél meg minket külön h szeretjük e egymást..Nem tudom mi lenne a válasz :oops:

Én akkor is meló meg az elkényeztetés számlájára írom,ezért hanyagol ennyire.
tangabugyi mit nekünk?:)alvás van...
Reggel is mindenkit felkeltett szokás szerint az órája,mert meg se hallja..
trécsi

Fiora a Schöpf Méreiben is úgy hallottam,hogy kell vinni mindent. Vittem is,de aztán mindent kaptam! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Igazából majd az akkori állapotod,hogylétednél érzed h mennyire akarod magad mellett a babát..Iszonyú fáradt leszel.

A gyorskaja nem kaja..az ember szerint..(meg sem próbálkozom vele.

15.én lesz a tesóméknál farsangi buli otthon,megjelenés jelmezben:))kikell ötölnöm vmit:)

Ébredezik buksikám:))
trécsi

Ismeritek ezt az oldalt?
Itt szeretnék majd Gabikáról képeket készítetni! :P

http://www.gyermek-foto.hu/

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát igen Trécsi pont erre gondoltam én is... :oops:
Gabikánál itt voltak anyuék nekem segíteni 1 hónapig,de a második babanál nem lesz nekem itt senki,mert anyu nem tudja a mamát hagyni már... :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

A terhességet egész jól viselem (a kezdeti nehéz időszakot kivéve). A pocim mostanában nagyot nőtt, de nem gond. A lábam fáj ha sokat mászkálok. És persze a felújítás és költözés nem sok időt hagyott a pihenésre. Jövő héten találkozom az új védőnénivel, majd őt is megkérdezem orvos ügyben.
Tenat vettem, meg eldobható bugyikat. 3 szoptatós hálóingem van, remélem elég lesz.
4D UH-n voltunk január elején, de persze az összes kezét, lábát és köldökzsinórt bepakolta az arca elé és bármit csináltunk nem volt hajlandó megmutatni az arcát (csak egy egész pici részlet látszik belőle). Lehet, hogy rám üt, mert én se szeretem ha fotóznak. :)

Kép
fiora

Egy jó kis reci :lol:

TÓTPECSENYE

Hozzávalók 4 szemelyre:

4 szelet hús (sertés, csirke- vagy pulykamell) natúr szeletnek megsütve

25 dkg gomba

1 nagyobb vöröshagyma

3 gerezd foghagyma

kevés liszt

reszelt sajt

2 tojás

bors

petrezselyemzöld

olaj

Elkészítés: A burgonyát megpucolom és nyersen lereszelem. Hozzáteszem a tojást, a tört fokhagymát, sót, borsot és annyi lisztet, hogy sűrűbb palacsintatésztát kapjak, majd lefedve hideg helyre teszem.
A vöröshagymát kisebb kockára vágom, és 4 evőkanál olajon megdinsztelem, majd hozzáadom az apróra vágott gombát, fűszerezem sóval, borssal, és fedő alatt saját levében puhára párolom. Amíg a gomba párolódik, elkészítem a natúr szeletet.
A húst egy kicsit kiklopfolom, behintem fűszerekkel, és gyors tűzön először mindkét oldalát megkapatom, majd közepes tűzön készre sütöm,(kb 15 perc).
Amíg a hús készül, a bekevert tésztából nagyobb palacsintákat sütök. Minden palacsintába beleteszek egy szelet húst, rá a gombát, félbehajtom, a tetejét megszórom bőven reszelt sajttal, és petrezselyemzölddel díszítem. Friss idénysalátával tálalom.

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Fiora először nekünk is takarta az arcát Gabika 4D-n,de egy forró csoki megtette a hatását! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?