Jó reggelt,
kicsi betegek, gyors gyógyulást!
Szilbee, közke a képeket! Mér csak Szabikáról tettél fel képet? a két sajátról is dobjál már!
Levente akkor gondolom otthon maradt... remélem nem lesz lázas, mentek dokinénihez du.?
Kata, de gyorsan haladsz a szakdogáddal!
Jaj, az a zigazság, hogy előkénél azt teszem fel, ami tiszta...
A dátumokkal én is gondban vagyok, de ez már csak ilyen, mióta itthon vagyok.
Ma a pihenés alatt mit tervezel? Mivel töltöd a napod? Bencike-Benőkével eltepertek valahová? Játszótereztek? Hmm, vagy egy kis tavaszi vásárlás?
Hú, én sajnos orovsi eset lettem, engem télleg feldob, ha veszek magamnak valamit! Depresszió elleni öngyógyító terápia...
ez általában a turkálókban csúcsosodik ki!
Erika, Szöged-Szegöd, egyre megy, csak moccanjunk már ki egy kicsit!!!
A nagynéném tudja olyan jól nyomni ezt a déli nyelvjárást, (ő szegöd-szögedi) , olyan jó ízesen beszél, öröm hallgatani! Na, és ő Szögedet mond. Áá, az a legjobb, mikor beidegesedik, és annyira aranyos, mikor mondja, hogy áá, bedilizök!!!
(Van egy 12 éves rosszcsont fia, sűrűn elhangzik ez a szájából!)
OLga, Balázs fiad szerelembe esett? Gréti vagy Leti a kiszemelt?
Parapet csak itt dívik? Nekem Debrecenben volt érdekes egy-két kifejezés: pl. a forgó (ami itt sergő), a furi, ami aranyost is jelenthet stb. Jól emlékszem, hogy Te is debreceni vagy?
Testvéreddel mi újság? Nincsenek újabb hírek? SOkszor eszembe jutnak....
Tegnap brokkolit főztem Szabinak, kcsit féltem az éjjeltől, hogy fáj majd a pocija, de szépen végigaludta az éjszakát, negyed 9-kor ébredt! Húú, ez nálunk nagy szám!
Most örül a fejem, egész sokat aludtam!
Niki, ha kicsit meg vagy zuhanva, gyere, és mesélj, öntsd ki a szíved!!!
Régen írók, kicsit aktívabban tessék jönni, ha van időtök!!!